Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 23:24:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li bi.....
Da, išao bih
45.4%  (193)
Ne, ne pada mi na pamet
47.5%  (202)
Ne, ali idem na demonstracije
7.1%  (30)
Ukupno glasova: 425
Idi dole
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 123
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li biste išli u rat na Kosovo?  (Pročitano 63316 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Tarabicu slava ti, bio si ti u pravu. Mi imamo nesto sto mozemo da izvozimo. Neslogu i ludost. Vecina bi radila sto su preci radili, glavom kroz zid pa kud puklo da puklo. To je propala strategija. Svi hoce da budu topovsko meso, da trce da poginu za otazbinu i na kraju izgube i ono sto imaju. Svi bi jos ratovali, i ratovali i trazili bi jos. Najgore od svega je sto Srbi mrze Srbe i neSrbe, nikada nece biti mira jer cemo kao kamikaze da ginemo da trulimo i propadamo dok neko drugi lezi i uziva. Lepo rece Nikola Kojo u Crnom Gruji, u buducnosti cemo da se uzdamo u bracu Ruse koji nam nikada nece uzvratiti. Istina. Poubijacemo sebe, unisticemo i ono sto imamo i neko ce drugi da dodje i sve pokupi kako je bilo u proslosti i govoricemo mi smo patriote ginuli smo za otazbinu, spasavali smo Srbstvo od tudjih uticaja i napada. Ali nismo spasavali Srpstvo od sebe samih. I nismo shvatili da smo mi Srpstvo a ne zemlja. Mozemo imati zemlju ali bez ljudi to je nista. Igramo se istih igara vec poslednjih 200 godina i duze. Vremena su se promenila, stvari ostale iste. A igra je postala jaca i mnogo opasnija i ostrija, a nazolst mi se tucemo sa tupim orudjem. Imamo um ne koristimo ga. Imamo razmum ne koristimo ga. Imamo ljubav ne dajemo je ikome. Imamo mir ali ne znamo ga.
Siva magla se jos jednom nadvija nad Balkanom, hoce li nas progutati mrak ili cemo naci svetlo?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Debian-2.0.0.12-
Tarabicu slava ti, bio si ti u pravu. Mi imamo nesto sto mozemo da izvozimo. Neslogu i ludost. Vecina bi radila sto su preci radili, glavom kroz zid pa kud puklo da puklo. To je propala strategija. Svi hoce da budu topovsko meso, da trce da poginu za otazbinu i na kraju izgube i ono sto imaju. Svi bi jos ratovali, i ratovali i trazili bi jos. Najgore od svega je sto Srbi mrze Srbe i neSrbe, nikada nece biti mira jer cemo kao kamikaze da ginemo da trulimo i propadamo dok neko drugi lezi i uziva. Lepo rece Nikola Kojo u Crnom Gruji, u buducnosti cemo da se uzdamo u bracu Ruse koji nam nikada nece uzvratiti. Istina. Poubijacemo sebe, unisticemo i ono sto imamo i neko ce drugi da dodje i sve pokupi kako je bilo u proslosti i govoricemo mi smo patriote ginuli smo za otazbinu, spasavali smo Srbstvo od tudjih uticaja i napada. Ali nismo spasavali Srpstvo od sebe samih. I nismo shvatili da smo mi Srpstvo a ne zemlja. Mozemo imati zemlju ali bez ljudi to je nista. Igramo se istih igara vec poslednjih 200 godina i duze. Vremena su se promenila, stvari ostale iste. A igra je postala jaca i mnogo opasnija i ostrija, a nazolst mi se tucemo sa tupim orudjem. Imamo um ne koristimo ga. Imamo razmum ne koristimo ga. Imamo ljubav ne dajemo je ikome. Imamo mir ali ne znamo ga.
Siva magla se jos jednom nadvija nad Balkanom, hoce li nas progutati mrak ili cemo naci svetlo?

Svaka čast, odličan komentar. Samo, ja mislim da je gusta magla odavno prekrila ovaj deo Balkana, zato mi Srbi nikako da se skrasimo, već 200 godina lutamo ovim Balkanom kao guske po magli.
« Poslednja izmena: 29. Feb 2008, 02:41:05 od zemunac22 »
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia ispo iz modu
Наша највећа грешка је био косовски бој гледано из данашње перспективе. Требали смо се само померити у страну па нек турци иду да јебу европу. Па једног дана ако се европа одлучи да гине ми да им припомогнемо.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Наша највећа грешка је био косовски бој гледано из данашње перспективе. Требали смо се само померити у страну па нек турци иду да јебу европу. Па једног дана ако се европа одлучи да гине ми да им припомогнемо.
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
@zemunac22
Hvala lepo burazeru.Smile Smile
Kazem sta mislim i sta smatram da je istina. A to je ziva istina. Magla odavno visi nad nama a mi nikako da progledamo, tumaracemo ovako do kraja. Svetlo je tu negde ali ljudi vise vole mrak. Ziv bio!
 Smile
@twice 
 Da znas ima istine u tome. Lepo je biti protiv napadaca ali neki put se nesto mora uraditi drugacije da ne kazem politicki. Da kazem lukavije. Ja gledam na Srbiju kao Gavrana zato sebe i tako zovem. Pametna ptica, doduse zavejana u crnom sto Srbija i jeste sa tom maglustinom i mrakom. Ali cim lisica dodje mazne nam sir i gotovo ode Gavran.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG Nexus 5
Crowz , gde si ti bio na Kosovu 1999.-te , u kom delu ?

Ja sam 1999-te bio pod uniformom vojske tadasnje SR Jugoslavije. Bez uvrede, ni najmanje se ne osecam duznim da ti kazem gde sam bio. Dovoljno je da kazem da jesam. Ko veruje ok, ko ne veruje opet ok.

1. Koja je to operacija pokrenuta na granici sa vecim snagama , a da nam nisu naneti gubici tepih bombardovanjem ?
2. Gde su se to nasi koncentrisali sa jacim snagama i preuzeli operaciju vecih razmera , a da ih NATO avioni nisu napipali i naneli im teske gubitke ?

1. Niti jednim "tepih" bombardovanjem vojska nije imala velike gubitke kako ti navodis. Batali price sa TV-a i tih fraza "tepih" bombardovanje? Znas li ti uopste sta je tepih bombardovanje i na kakvom terenu se tepih bombardovanje primenjuje da bi imalo dobre rezultate? Evo jos bolje pitanje: Kakav se rezultat postize "tepih" bombardovanjem u brdovitom predelu?

2. Gde god zelis su se koncentrisali. Evo konkretno u okolini Prizrena. Pukovnik Semic je u vise navrata predvodio licno akcije uklanjanja siptarskih terorista po planinama iznad Prizrena. U nekim akcijama su ucestvovale zajedno vojska, redovna policija i PJP. Zatim se na granici prema Albaniji stacionirao ogroman broj vojnika. Kada se ocekivao bilo kakav napad preko granice, bukvalno su(u nekim delovima) postavljani vojnici na svakih 20-30 metara i to jedan pripadnik 63 padobranske, jedan obican vojnik ili rezervista i pojedan mestanin iz obliznjih sela. Dakle tako grupa od 3 coveka na svakih 20-30 metara, pa tako dok ti pogled doseze. Za skoro celo vreme rata dole, znam da je poginulo mozda 50-60 ljudi, sto od siptarskih zaseda, sto od potere za njima. Od posledica bombardovanja je stradalo oko desetak od tih 50-60.(govorim o vojnim zrtvama, ne o civilima). Ja ti govorim ono sto ja licno znam, a ti ako imas drugu pricu, ti reci...

1. Takodje , zanima me gde je to nasa avijacija usla u vazdusnu bitku sa NATO avijacijom da bi zastitila snage na kopnu i u tome uspela i dala im sansu da vode ravnopravnu borbu na kopnu?
2. Koliko bi dugo izdrzala nasa avijacija u takvoj borbi ? Da li bi posle toga uopste imali RV i PVO ?

1. Odgovoricu ti podpitanjem. Dakle, Srpsko RV protiv NATO avijacije? Navedi mi bilo koju evropsku zemlju (bez Rusije, mada bi i oni pukli), koja svojim vazduhoplovstvom moze da parira avionima 19 NATO drzava. Drugi deo pitanja mi nije jasan. Kakvu ravnopravnu borbu? Protiv koga? Siptara? Kada ih juris po sumama, nepostoji skoro nikakva pretnja iz vazduha. Nisi stacioniran na jednom mestu, vec picis uzduz i popreko. Kao sto rekoh, nije bilo dana, a da na svakih 10-15 minuta ne cujes "baaaaam", "buuuuum". Ja cu ti samo jedno reci. Vojska je dole odlicno radila svoj posao, za onakve uslove i predobro. To sto su druge cike sa odelima i kravatama zasrale, to nije vojni deo posla.

Na jednom informisanju u 55.-tom bataljonu VP u novembru 1999.-te kapetan Sremcevic je drzao dugo predavanje kako NATO trupe vezbaju na Kosovu i da je moguce da ce pokusati napad na ostatak Srbije ukoliko izbije sranje u kopnenoj zoni , i da mi moramo da budemo spremni da im se suprostavimo i da ih zaustavimo . Kad je zavrsio sa celom pricom o svemu tome , kao i patriotizmu , itd. , ja sam ga pitao sledece : kad vec znamo da ce da nas napadnu , zasto ne mobilisemo vojsku u toku jedne noci , koncetrisemo je u tajnosti u toku sledece noci i upadnemo na Kosovo rano ujutro pre nego sto NATO trupe uopste stignu da izadju iz baza i uspostave liniju fronta , a onda zgazimo sve do Valone u Albaniji . Onda se vratimo na Srpsko-Albansku granicu i pocnemo pregovore . A ako zaprete bombardovanjem , vezemo zarobljenike za mostove , i za tenkove i opremu , pa nek bombarduju .

Tu je on meni poceo da drzi predavanje kako sam ja lud , kako mi da napadamo snage NATO-a na Kosovu . A ja sam ga onda pitao kako onda mozemo da se od njih odbranimo . Nije odgovorio nista , zavrsio je informisanje , a dok smo izlazili rekao : Ovaj momak mnogo pita , da ga mi posaljemo malo u pritvor , da ga to prodje . Ja vise nisam nista pitao , a nisam ni slusao da se ne nerviram dzabe .
Citat

Ajmo ovako. On je poceo da prica pricu koja je prezvakana milion puta. Nasa vojska u svakome vidi neprijatelja, sto zbog kadrakakav vojska ima, sto zbog onog: "Napunite vi oruzje, nikad se ne zna..."

Ako on nije znao da ti odgovori, evo da pokusam ja. Ne znam koliko si upoznat sa hijerarhijom ali konkretno nacelnik generalstaba ne moze da prdne, ako mu to predsednik drzave ne kaze. U kumanovu je potpisan jedan vojno-tehnicki sporazum, pre tog tvog predavanja u novembru. On nesto govori. Verujem da si upoznat i sa rezolucijom 1244. Sta ti to govori? To znaci da Srbija ne sme da posalje na KiM nista sto bi licilo na uniformisano lice bilo vojno, bilo policijsko. Sem toga, kapetan ti je rekao da je moguce, a ne sigurno da ce napasti, a kao sto vidis nisu. To znaci, da smo poceli napad, po tvom planu, extra bi se zajebali, pokrsili sve sporazume koje smo potpisali i sta?

Price o tome da bi ih mi zaustaili kopneno su price za malu decu . Da bi ih kostalo vise nego bilo gde , bi , ali bi toliko nas izginulo da ne bi mogli da se oporavimo sledecih 50 godina , a Kosovo bi svakako izgubili . I tada i sada vojska nije bila spremna za rat , i nece biti dok ne ulozimo mnogo vise para u nju . Ako nista drugo , sada je ono sto imamo ispravno i moze da se uspesno odrzava nadalje , za razliku od pre gde smo na papiru imali preko hiljadu tenkova , a pola nismo mogli da isteramo sa stajanke .

Ovako, kostalo bi ih izuzetno mnogo. Tacno je da bi dosta nasih poginulo. Ali gledano kroz istoriju. Pocne prvi pa drugi srpski ustanak i dosta ljudi pogine. Pocne oslobodilacki rat 1875-1878 i dosta nas pogine. Pocnu Balkanski ratovi, opet poginemo. Pocne WW1, opet. Pred WW2 smo imali izbor, da lepo masemo Hitleru zastavicama, pa da mu okrenemo ledja onako, pred kraj rata, ko hrvati i sve lepo. Mi smo izabrali da nas pogine vise od milion.
Naravno, da sad pitas ljude da mogu da vrate vreme, da li bi pristali na demonstracije "Bolje grob, nego rob"?

Jos nesto. Nikada mi nismo imali tehniku pa su mnoge velesile i bolji u tehnici polomili zube ratujuci protiv nas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 
Pitao sam te ne da bi te prozivao ni bilo sta slicno , vec me je zanimalo gde konkretno , da bih znao o kojoj situaciji razgovaramo .

Ja licno nisam bio dole 1999.-te , prijavio sam se za vojsku u toku rata , jer bez obuke nisam mogao u dobrovoljce . Niko me nije zvao do posle rata . Zasto , pitaj njih . Zvali su me odmah posle rata . Znam samo da je bilo smesno da ja popunjavam zajedno sa jednim momkom prijavu za vojsku , a pored nas stoji red onih koji se nisu odazvali  . A potpukovnik koji je primao prijavu nam sve vreme govori da je iscepamo i brisemo odatle .

Ljudi koji su bili dole , a iz Nisa ih je bio pun djavo , sto kao redovna vojska , sto kao rezervisti , su ispricali pricu nesto drugaciju od tvoje . O broju ljudi na granici i rasporedu prica se slaze , ali tu ne mozes da govoris o vecoj koncentraciji ljudstva , a pogotovu ne tehnike , na malom prostoru .  Pricaju da kad god je izvrsena koncentracija ljudstva i tehnike na jednom mestu za neki veci napad , a to je po pricama u okolini Prizrena bilo samo jednom , usledilo tesko bombardovanje i da su najvece gubitke pretrpeli upravo tada , a ne u neposrednim borbama na granici . Slicnu pricu je ispricao i Drecun .

Ovde ne govorimo o borbama sa siptarima koji osim licnog naoruzanja , nesto RPG-a i nesto artiljerije iz Albanije nemaju vise nista . Ovde govorimo o pesadijskom napadu snaga NATO-a uz punu podrsku artiljerije , helikoptera i avijacije . Ne bi tada leteli na 5000m i pogadjali ono sto mogu sa te visine sami da vide , vec bi tukli neposredno navodjeni sa zemlje od oficira za navodjenje . Zanima me sta bi onda mi mogli da uradimo . Mogli bi da ih sacekamo , osujemo vatru iz svega sto imamo , ali bi onda otkrili polozaje i avijacija bi zavrsila svoje . Ono sto bi prezivelo od nasih , povuklo bi se na drugu liniju , a onda sve ponovo . Ko bi tu imao vece gubitke , i ko bi na kraju popustio , proceni sam .

A to , sta smo radeli u istoriji , bilo nekad . Tada te iz vazduha nisu mogli tuci nicim osim nevodjenim bombama i mitraljezima . A kako je danas ? Drugo , zar nam nije dosta da na svakih 50 godina gubimo trecinu ili polovinu muske populacije ? Da li kao narod mozemo bioloski da to prezivimo ?

Sto se tice toga informisanja , nije on mene pravio ludim zato sto postoji rezolucija 1244 , vec zato sto nije mogao da odgovori na pitanje : ako mi sa 300 do 700000 ljudi koliko mozemo da mobilisemo ne mozemo da savladamo 70000 NATO vojnika na Kosovu iznenadnim napadom i vratimo svoje , kako ce mo se odbraniti od kopnenog napada NATO snaga , kojih tada ne bi bilo samo 70000 , uz punu podrsku avijacije . To je ono na sta nije imao odgovor , jer je znao da bi nas zgazili . Zato je i hteo da me posalje u pritvor , da ga ubuduce ne pitam nesto na sta ne moze da mi odgovori .

U rezoluciji 1244 mi imamo pravo na povratak svojih vojnih i policijskih snaga u ogranicenom broju i te smo snage pripremali . Sta je tada spremano , seti se Kosovskog odreda i stalnih prica da ako ih ne puste na Kosovo milom , da ce uci silom , jer na to imaju pravo po rezoluciji 1244 . Vezbe NATO snaga u to vreme su bile odgovor na to .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
NE, NE i NE
Srbima treba zabraniti da ratuju.
A ove picke sto razbijaju treba sve popisati da slucajno nekoga ne izostavimo ako bi slucajno NE DAJ BOZE trebalo opet ratovati....
Srbi ne znaju da ratuju...
Prvi svetski...izginula trecina stanovnistva za jugoslaviju i za zagorske seljake...
Drugi svetski...narod lepo trazio rat i grob i to i dobio....sve im je zelje nemacka usvojila...
O ovim nasim ratovima necu ni da pricam.....gadi mi se.....
Bojim se ako bi opet ratovali kakvu bi nakaznu tvorevinu stvorili, opet bi nam nesto drugo bilo prece od Srbije
Ja od sada izjavljujem da sam za saradnju sa okupatorom....svi koji su to radili zaokruzili su drzavu i naciju samo mi tumaramo.... sa jedne strane bezumnici i profiteri sa druge nevladini sakali....muka mi je...
Inace sam ucesnik svih ratova od 92....i mnogi koji se javno eksponiraju i prde nisu smeli glave da podignu u pravoj borbi a prave heroje smo vec i zaboravili...
npr....Veljka Milankovica...iako nikada nisam bio u njegovoj formaciji...
opet mi muka....od svega...

Smile Smile Smile
 Smile Mada... nemoj tako. Možda SADA ima nade, čujem da smo popravili onaj naš MIG, sad imamo, dakle, moderno naoružanje...
Ove što uzvikuju da je Kosovo srce Srbije bih pitala šta su za to Kosovo uradili i koliko puta su to uzviknuli proteklih deset godina, recimo. Kosovu su sada više nego ikada potrebni nemilitantni, mudri stratezi i političari, da pokušaju nekom dugoročnom strategijom da za jedno pet decenija nešto povrate i konkretno urade... do tada... bolje da se pokrijemo ušima i da više ne lažemo onaj jadni srpski narod dole.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
@Gea2025
Bravo duso jos jedna osoba koja se slaze samnom. U pravu je expander. Lose ratujemo. Neprijatelji su lomili zube na bedemima Srbije dok smo mi lomili vilice. Japanci bi nam zavideli. Toliki broj kamikaza na tako malom mestu je nevidjeno u svetu. I imamo ih jos. Mozda i treba da uradimo sto su mnoge zemlje uradile tokom ratova, pusti bagru da prodje i mirna backa. Doduse jedini problem je cast, jer svima nama je to ispod casti. Mozda bi jednom mogli da probamo da progutamo nas ponos a ako ne ide uvek mozemo da se vratimo da iskopani put Prvog i Drugog svetskog rata.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Mozda bi jednom mogli da probamo da progutamo nas ponos a ako ne ide uvek mozemo da se vratimo da iskopani put Prvog i Drugog svetskog rata

ovo malo zvuči na ono
oću kakim ,neću kakim  Smile
« Poslednja izmena: 29. Feb 2008, 10:41:14 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 123
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 23:24:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.