Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 19:19:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li bi.....
Da, išao bih
45.4%  (193)
Ne, ne pada mi na pamet
47.5%  (202)
Ne, ali idem na demonstracije
7.1%  (30)
Ukupno glasova: 425
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 123
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li biste išli u rat na Kosovo?  (Pročitano 63904 puta)
Zvezda u usponu

E=mc2

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1428
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 6120c
...isao bih u rat jedino ako pored mene budu marko milosevic i ostali sinovi politicara koji su doveli do ovoga.Kad oni budu spremni da proliu svoju i tudju krv ( a od ove zemlje su dobili (pokrali) mnogo vise nego sto cu ja za zivota da vidim) onda cu i ja. Nisam ja mojom politikom doveo do ovoga i nisam ja taj koj nije imao mooda da kaze NE ili DA kad je trebalo...zasto bi neko pucao u mene zbog toga ? Jer su mafijasi/politicari tako rekli ? Zao mi je naroda dole...njih treba spasavati i podrzati.

ps-- i koliko od nas/vas zna da rukuje puskom ? I ko je od vas spreman da ubije drugo ljudsko bitje (ma koliko god mrzeli siptare) ???

ps2-- i ova "vojska" sto je imamo...kao da je nemamo Smile  -- nista lepo o njoj da cujem odavno

Jbm li ga...sve mi je mutno ovih dana Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
posto sam vojni obveznik ove drzave moja je obaveza da se odazovem pozivu za mobilizaciju ako do nje dodje...
dosta"strucnjaka" na ovom forumu(vanja,robbins,ekipa koju je crowz banovao- Smile Smile Smile za crowza Smile-) ne shvataju da svaki gradjanin ima prava ali i obaveze...nije uopste pitanje da li neko hoce ili nece da se odazove pozivu...naravno,moze se i dezertirati,ali se tada ide na robiju...

ja sam se odazvao pozivu za mobilizaciju 99,a ako i sad budem pozvan,naravno da cu se odazvati...druga je stvar sta ja mislim o tome...bitno je da se moraju izvrsavati obaveze prema drzavi...kao sto svi placaju porez,tako se i ovo mora raditi...tako je svugde u svetu,pa sto ne bi bilo i kod nas?

pojam slobodnog gradjanina neke drzave se ne vezuje samo za njegova pravavec i za obaveze  Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 62
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Znao sam da je i ovo jedna u nizu samoubilačkih generacija Srba!
Drže se zakona samo kada treba u rat terati! A u miru, zakoni ne važe...premijeri se ubijaju, ubice sprovode diroktori televizija direktno kod ministra na koktel, neki majmuni nazivaju ulice po ubicama, drugi dižu spomenik ubici u samom centru Novog Sada! Jedna firma je vlasnik svih mlekara u srbiji, a druga je vlasnik svega ostalog u Srbiji. Milion ljudi ne radi, a pola onih koji rade parazitiraju po koje kakvim upravama i administracijama. Svi beže od Srbije kao đavo od krsta, kao da smo gubavi...jedina nada i spas bio nam je sport, međutim i to su sjebali...A vi narode, ovčice, ginite zbog Kosova koje su koje kakvi radikalčići i sps-ovci davnih dana prodali i palite i rušite zgrade po Srbiji, koje su naši, srpski dedovi krvavim rukama zidali....jebo život, jebo rad, jebo zakone, ajmo opet svi u rat, tu je valjda opravdano rušiti, ubijati i paliti...!!!

respect - konacno nesto razumno da procitam Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Znao sam da je i ovo jedna u nizu samoubilačkih generacija Srba!
Drže se zakona samo kada treba u rat terati! A u miru, zakoni ne važe...premijeri se ubijaju, ubice sprovode diroktori televizija direktno kod ministra na koktel, neki majmuni nazivaju ulice po ubicama, drugi dižu spomenik ubici u samom centru Novog Sada! Jedna firma je vlasnik svih mlekara u srbiji, a druga je vlasnik svega ostalog u Srbiji. Milion ljudi ne radi, a pola onih koji rade parazitiraju po koje kakvim upravama i administracijama. Svi beže od Srbije kao đavo od krsta, kao da smo gubavi...jedina nada i spas bio nam je sport, međutim i to su sjebali...A vi narode, ovčice, ginite zbog Kosova koje su koje kakvi radikalčići i sps-ovci davnih dana prodali i palite i rušite zgrade po Srbiji, koje su naši, srpski dedovi krvavim rukama zidali....jebo život, jebo rad, jebo zakone, ajmo opet svi u rat, tu je valjda opravdano rušiti, ubijati i paliti...!!!

respect - konacno nesto razumno da procitam Smile
prebroj psovke u njegovom postu i onda opet napisi svoje misljenje Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N8-00
Kako se drzati zakona, mira, poziva na diplomatiju i sve, kada svi oko tebe zveckaju nozevima i oruzjem i pretnjama ti kidaju deo po deo teritorrije.... dovoljno govori recenica amera da moraju priznati nezavisnost jer u suprotnom bi albanci mogli "opravdano" da budu i da budu besni i da dodje do nekog sukoba....

aloooo, pa oni znaju u startu da mi ne bismo mrdnuli....

da nije bilo ratova svih godina, ne bi bilo ni Srbije..zamisli da su 14 ili 41 ovako razmisljali kao danas...kuku majko...ko zna sta bi mi, ako bi nas bilo, bili.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 62
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Kladim se da je bar 80% ovih sto kazu da bi ratovali i pozivaju na rat vidjelo isti samo u videoigri.
Batalite se toga - da odete na Kosovo ne bi railgunovi bili razbacani po mapi a i kad te pukne nema respawna.
Osim toga pametan covjek zna koje bitke vrijedi voditi i izbjegava bitke koje ne moze dobiti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1842
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
@ mrgec

naravno da svaki gradjanin ima obaveze prema drzavi, samo sto nije korektno da npr. odvajas pola svog zivota deo svake plate u penzioni i zdravstveni fond (kao vecina gradjana), i onda kad dodje vreme za placene usluge, dobijes kitu, jer su se pare preusmerile na ratovanje i naoruzanje ili su zavrsile u dzepu nekog "biznismena"...nije fer kad te neko laze svaki dan... zasto bi ja takvoj zemlji bio piun? radije cu da dezertiram nego da se borim za nesto sto je odavno reseno i zapisano...
IP sačuvana
social share
So I say live and let live. That's my motto. Live and let live. Anyone who can't go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It's a simple philosophy, but it's always worked in our family...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6230
Tema je , ne znam kako da je okvalifikujem?
Prvo Siptari nisu dobili nikakv rat, oni su stalno i uvek gubili.
Oni su dobili desetlecima samo materijalna sredstva da se razvijaju od stocara u urbano stanovnistvo, od Srbije najvise a od ostalih procentualno koliko smo dogovarali.
Rat im je zaradio nato.

Dakle pitanje treba da glasi: da li biste ratovali za Kosovo sa nato soldateskom?

Odgovor je kategorican: NE

Objasnjenje. Mi nemamo saveznike kao nekada, pa da taj rat ima neku izvesnost.
Cilj svakog rata je pobeda. Samoubistvo ne postoji kao vojna strategija.
Nije ni car Lazar isao na samoubistvo, vec na pobedu. Drugo je rezultat bitke.

Postoji vojna strategija, koja kaze: ako nisi u stanju u datom trenutku, spremaj se za kada moze, ali ne odustani.
Tu je i velicina naseg komandanta generalstaba Ponosa, kojeg vidim svi mrze.

Rekao je: Mozemo da pregazimo Siptare, mozemo i Kfor, mozemo da osvojimo Kosovo a pitam vas sta posle?
Sa natom bez saveznika ne mogu da ratujem.Bila bi to pobeda kratkog daha sa nesagledivim posledicama.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
 Što se rata tiče,on je neizbežan u sledećih 50 godina.Uzimaju zemlju koja nije njihova.Na stranu što su živeli pod presijom ali ovo im frustrirani Srpski narod neće oprostiti.Setite se samo kako smo prkosili švabama kad su nam ponudili nenapadanje u zamenu za prolazak kroz zemlju!Kad smo odbili(a masa zemalja bi ih pustila samo da njih ne diraju),nakostrešili su se na nas pa je počelo nenajavljeno bombardovanje...Zamislite da proglase nezavisnost a da su sve ove moćne sile po strani?Jaoj bi si ga bio celoj Albaniji Smile Vrlo smo zajebani i složni u ratu,samo u ratu na žalost.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6230
Što se rata tiče,on je neizbežan u sledećih 50 godina.Uzimaju zemlju koja nije njihova.Na stranu što su živeli pod presijom ali ovo im frustrirani Srpski narod neće oprostiti.Setite se samo kako smo prkosili švabama kad su nam ponudili nenapadanje u zamenu za prolazak kroz zemlju!Kad smo odbili(a masa zemalja bi ih pustila samo da njih ne diraju),nakostrešili su se na nas pa je počelo nenajavljeno bombardovanje...Zamislite da proglase nezavisnost a da su sve ove moćne sile po strani?Jaoj bi si ga bio celoj Albaniji Smile Vrlo smo zajebani i složni u ratu,samo u ratu na žalost.
Ako ces dozvoliti sebi da te politicari pljackaju u ime Kosova, da ne ides u razvoj, da standard bude gori i gori, ja se slazem da ce rata biti, samo ne znam ko ce biti pobednik.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 123
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 19:19:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.