Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 02:04:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li bi.....
Da, išao bih
45.4%  (193)
Ne, ne pada mi na pamet
47.5%  (202)
Ne, ali idem na demonstracije
7.1%  (30)
Ukupno glasova: 425
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 123
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li biste išli u rat na Kosovo?  (Pročitano 63781 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
i onda bi oametni ljudi svercovali cigare i naftu a ti od toga nebi imao nista ratovao bi i kad bi se vratio iz rata video bi svog komsiju koji radi sa drogom i vozi novi a4 e on bi tu situaciju iskoristio i vozio bi blindiran a8 a ti bi se vratio jos bedniji nego sto si otiso i niko ti nebi reko hvala hehe!!!

to je kao sto ovi zandari su se bili sa tim siptarima na kosovu a sad jadni se biju sa srbima koji dok su ovi ratovali igrali fudbal ispred zgrade a sad junacine udarili na njih!!!

i kao sto ceda naziva te koji demoliraju huligani a kad su ti huligani lomili sps i rts onda su bili jadni a policija brutalna jel niko pametan ne ide da gadja kamenicama bilo sta i da lomi pa makar i to bila zgrada sps e sad dodje on na red sad oni gadjaju ldp!!!!

sve u svemu paradox do paradoxa jel vidim i po ovom forumu da je puno ljudi bez mozga i to dovodi do ovakvih paradoxalnih stvari!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Apple 15
dobro... ne moras bas da drzis natpis: "To sam ja!"
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3325
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung S4 mini
svakako,sa nozem u zubima i parcem slanine.... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
 Vidim juče likove koji lome i razbijaju...Izliv srpstva u mozak?
 Tući novinare,ići u hajku na političke neistomišljenike i razbijati izloge(a bogami i krasti) je vrlo patriotski...
   Rat za Kosovo?  Smile
  -Jel neko uopšte zna kad je sve ovo počelo?Enver Hodža i Tito su bili komunisti i kao takvi vrlo dobri jel?
 Enver moli Tita da naseli delove Kosova Albancima iz Albanije koji jedva sastavljaju kraj sa krajem.Tile u zamenu za lojalnost pristaje a i što da ne učini čoveku i razbije nacionalnu velikost Srba.
 Ako se ne varam-Ranković se bunio ali nije se smelo protiv reči Tita.Kad su počele one gluposti sa albancima na Kosovu još osamdesetih,nije se smelo oštro dok Tile nije umro.Onda su pljuštale batine zbog pobuna i mitinga,ovi su pravili proteste-nasilne i često uz kamenice i sl.Panduri bi uzvratili još gadnije i onda bi se ovi primirili.Ispitivanja u policiji i privodjenja šiptara bili su svakodnevnica. Ja jesam Srbin ali to ne znači da treba da se pravim lud i kažem da mi nismo pravili masu mračnih stvari tada dole.Kako se nisu ljudi tada bunili protiv represije policije prema civilima na Kosovu osamdesetih pa kasnije?Kako svi Srbujemo sad a gde smo bili kada se vodila loša politika?Onda je bio nacionalni zanos,jelda?Sloba je sišao dole i ložio ljude na rat a sa čelnicima Albanaca nije hteo da razgovara!!!Tako se ne vodi odgovorna politika.
 Eto gde su nas dovele te isfolirane patriote kojima je drpanje para iz budžeta bila glavna zanimacija dok su svima utuvljivali u glavu kroz medije kako se ceo svet ustremio na nas nedužne.Nismo bili nedužni a nisu to bili ni šiptari na Kosovu.Ja znam da smo mi ludi-Kosovo nije izgubljeno i biće ratova još (na žalost)
 Mi imamo sve predispozicije za uspešnu zemlju ali nemamo dobre ljude koji će da je vode.
 Dobre ljude ubijaju ovde.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1842
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
granice su samo politicka podela... braco, ne budite toliko militantni, nije vam zivot u opasnosti... pogotovo vama koji niste na kosovu Smile
IP sačuvana
social share
So I say live and let live. That's my motto. Live and let live. Anyone who can't go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It's a simple philosophy, but it's always worked in our family...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ne pravi sebi idola niti kakva lika;nemoj im se klanjati niti im sluziti.

Zodijak
Pol
Poruke 513
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
Gospodo, uopste se ne radi o tome da li neko hoce ili nece. Ukoliko se drzava odluci na taj korak, nas licni stav je nebitan. Postoje vrlo jasni mehanizmi u srpskom zakonodavstvu po tom pitanju.
« Poslednja izmena: 18. Feb 2008, 21:53:39 od Serbiko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Misliš na državu u kojoj predsednika nazivaju ustašom i gde premijer odbija da sazove sednicu vlade jer mu se ne dopada mišljenje većine ministara? Ona koja još uvek nije vratila nacionalizovanu imovinu Srpskoj pravoslavnoj crkvi i građanima? Ona koja nije u stanju za 20 godina da izgradi pišljivu obilaznicu oko Beograda i završi auto-put do Makedonije?

I tu postoje vrlo jasni mehanizmi pa u praksi ništa nije kako treba.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa kad bi ovi sto bi isli u rat i isli da lome uhvatili motike u ruke obilaznica bi bila gotova nije problem ni u voji ni u tadicu ni u slobi ova goveda su uvek bila tu kad je trebalo da se lomi a najveca greska tadica voje velje cede batica koji su tada svi bili ko braca je sto su ova goveda podrzavali i sto su im uvek bili na celu kolona kad se protestovalo e sad ta goveda traze svoja prava!!!

istri slucaj je bio i sa legijom kad je trebalo da se smeni sloba onda se vidjali sa legijom svi i moliliga na foru ajde brate ti sa nama i na nasu stranu e onda je taj brat pozvao njih i reko e sad cu ja da radim sta hocu braco moja!!!

ali drugacije nije moglo mi sad placamo 5 oktobar jel se skupilo i sa kurca i konopca da se menja sloba i nacionalisti i pacifisti i zeleni i seljaci i gospoda fenseri rokeri pankeri radnici neradnici lopovi narko dileri i svi su isli sa jednim ciljem da sebi obezbede sto bolje pozicije i zato se sad ovakve stvari i desavaju!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1251
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG G2
Gospodo, uopste se ne radi o tome da li neko hoce ili nece. Ukoliko se drzava odluci na taj korak, nas licni stav je nebitan. Postoje vrlo jasni mehanizmi u srpskom zakonodavstvu po tom pitanju.

Znao sam da je i ovo jedna u nizu samoubilačkih generacija Srba!
Drže se zakona samo kada treba u rat terati! A u miru, zakoni ne važe...premijeri se ubijaju, ubice sprovode diroktori televizija direktno kod ministra na koktel, neki majmuni nazivaju ulice po ubicama, drugi dižu spomenik ubici u samom centru Novog Sada! Jedna firma je vlasnik svih mlekara u srbiji, a druga je vlasnik svega ostalog u Srbiji. Milion ljudi ne radi, a pola onih koji rade parazitiraju po koje kakvim upravama i administracijama. Svi beže od Srbije kao đavo od krsta, kao da smo gubavi...jedina nada i spas bio nam je sport, međutim i to su sjebali...A vi narode, ovčice, ginite zbog Kosova koje su koje kakvi radikalčići i sps-ovci davnih dana prodali i palite i rušite zgrade po Srbiji, koje su naši, srpski dedovi krvavim rukama zidali....jebo život, jebo rad, jebo zakone, ajmo opet svi u rat, tu je valjda opravdano rušiti, ubijati i paliti...!!!

IP sačuvana
social share

Vojvodini pesmu pevam, punu hleba rujna vina,
sve što imam dala mi je zemlja ova Vojvodina!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
Misliš na državu u kojoj predsednika nazivaju ustašom i gde premijer odbija da sazove sednicu vlade jer mu se ne dopada mišljenje većine ministara? Ona koja još uvek nije vratila nacionalizovanu imovinu Srpskoj pravoslavnoj crkvi i građanima? Ona koja nije u stanju za 20 godina da izgradi pišljivu obilaznicu oko Beograda i završi auto-put do Makedonije?

I tu postoje vrlo jasni mehanizmi pa u praksi ništa nije kako treba.

Ovo su razlozi zašto nam treba novo zaluđivanje već zaluđenog naroda  i po mogućstvu novi rat. Ne reče džabe "besmrtni" Sloba "mi Srbi ne znamo da radimo, ali znamo da se bijemo". Problem je što svaki put dobijemo batine, ali važno je učestvovati.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 123
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 02:04:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.