Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li bi bili u vezi sa osobom koja ima invaliditet?
Da.
16.9%  (14)
Ne.
37.3%  (31)
Ne znam.
45.8%  (38)
Ukupno glasova: 83
Idi dole
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li bi bili u vezi sa osobom koja ima invaliditet?  (Pročitano 96325 puta)
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 3504
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
Ma samo mi je smešno što je rekao da bi pomogao novčano, a ja ne znam da stavljam taj citat...

E, zanima me da li je cena prostitutki ista za normalne osobe i za osobe sa invaliditetom?
IP sačuvana
social share

Svako slovo koje napišem je deo mene, a ono što sam ja i što mogu biti nije ni deo napisanih slova...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
Ma samo mi je smešno što je rekao da bi pomogao novčano, a ja ne znam da stavljam taj citat...

E, zanima me da li je cena prostitutki ista za normalne osobe i za osobe sa invaliditetom?

Mozda Malo skuplji jer im je potrebno vise vremena, bio je program o tome pratili su jednog decka do Holandije koji jec zeleo da izgubi nevinost.
U evropskoj zajednici sat vremena je 150 evra ,30 min 80 evra, a 15 min 50 evra
www.amsterdamlogue.com/prostitute-prices-in-amsterdam-just-in-case-you-were-wondering.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.62
Da a Holandski invalidi imaju pravo na bonove u ulici crvenih fenjera, dobiju uz socijalno

nasi dobiju bez protekcije bonove za narodnu kuhinju
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 106
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Ma, da sad ispade da se isplati biti invalid. Djane na sve strane i to za bonove...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
ne možeš da biraš u koga ćeš da se zaljubiš pa je nelogično postaviti pitanje "da li bi ste se zaljubili u osobu sa invaliditetom?". sa druge strane, pitanje "da li bi ste bili u vezi..." zvuči kao da govorimo o seksualnoj avanturističoj vezi, prema tome...ako je veza zbog seksa samo onda ne bi jer to nije moj fetiš. ako bi se zaljubio u osobu sa invaliditetom onda bi jedini problem bio ako i ta osoba nije zaljubljena u mene.

IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 117
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia C6
Verovatno ne, jer vrlo cesto to budu osobe koje se nisu u potpunosti pomirile sa svojim nacinom zivota. Verovatno je to posledica katastrofalnih uslova u kojima su prinudjeni da zive posto im drzava nije omogucila osnovna prava.
IP sačuvana
social share
Bogat sam. Imam oči. Ruke. I pune džepove dobrih reči.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Pa zavisi. Ako je fizicki hendikep onda nikako ali ako je u pitanju mentalni hendikep onda bi se fino uklopili  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 673
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
Bez lažne moralnosti, ne bih!

Da zaobiđemo deo o privlačnosti, o kojoj nema ni govora, kakvi su to odnosi kada se ulazi u vezu iz sažaljenja, bez ravnopravnosti... Daleko od toga da takve osobe ne treba da uživaju u ljubavi, ali sa sebi sličnima.

Mogu da pitam nesto? A zasto neka osoba sa invaldiitetom(muska ili zenska) ne bi bila ili ne moze biti privlacna? Mislim meni je jasno da dosta ljudi(ako ne i vecina) ima stav slican tvom, i shvatam da je vecinski stav tesko, zapravo nemoguce izmeniti. Ali opet mislim da se sa takvim stavom preteruje.  Znaci ako je neko invalid  sta onda...ne moze imati lepo lice, oci, osmeh ili cak obline. Ne moze se lepo oodevati, biti sarmantna pojava, osoba? Mislim ok to je tvoje pravo na misljenje i pravo na izbor, na ukus, naravno. ali opet reci da ni jedna osoba sa invaliditetom ne moze biti seksualno privlacna osobi bez invaliditeta je po mom misljenju preterano. Znam da ce ovo zvucati mozda sokantno sto cu napisati..eto npr ja sebe ne dozivljavam kao neprivlacnog muskarca, bez obzira sto sam invalid. Nisam nikad smatrao da treba sebe da tretiram kao neprivlacnog muskarca, samo zato sto sam invalid.  Isto kao sto ima jos osoba(i muskih i zenskih) koji su invalidi, a koji uopste nisu ruzni, koji rade na sebi i svom izgledu. Pa nismo mi invalidi svi ono najtezi slucajevi nisu svi sa mentalnim ostecenjima, nepokretni Pritom neke osobe invalidi nisu nista manje lepe ili lepi od nekih osoba koje nisu invalidi. To mogu da potvrdim, jer se krecem i medju drugim invalidima i medju onima koji nisu invalidi. Isto tako unapred sugereisati da dve osobe sa invaldiitetom trebaju biti zajedno samo zato sto su invalidi...mislim... Pa i dve osobe sa invaliditetom ce isto tako imati mozda potpuno razlicite ukuse, mozda nece biti medjusobne hemije. Dakle, i dve osobe sa invaliditetom ce uci u vezu ako osete ono nesto izmedju, ako postoji privlacnost, slicnost..itd. U suprotnom, nece. Kapiram da nisi mislila nista lose, uostalom tema i jeste zato da svako kaze ono sto misli. Znaci ja ne osporavam ni tvoje niti bilo cije pravo na stav, ukus i izbor. Ipak, mislim da se ponekad bas preteruje u toj odbojnosti, predrasudama, strahovima prema invalidima, kad se pomenu veze. Ne mislim na forumu, nego uopste u zivotu. Kao svi se slazu da invalidi treba imaju ista prava kao i drugi ljudi, ali po mogustvu negde tamo sto dalje, izolovano, i samo unutar "svoje grupacije". Skoro svi vole da kazu kako uvazavaju invalide kao i sve druge ljude, a istovremeno vecina se najezi i na samu pomisao kad se pomene npr sex, ulazak u vezu ili ne daj boze brak sa osobom koja ima invalditet. Ponekad se zapitam, cemu te fraze o "dubokom uvazavanju osoba sa invaliditetom", ili da smo "kao i svi drugi ljudi", ako nas skoro niko ne dozivljava kao moguce partnere i partnerke za sex, vezu, brak. Smile Smile  Ali ok, opet kazem postujem stav, iako se ne bih sllozio bas
« Poslednja izmena: 05. Dec 2010, 07:00:41 od Shogun »
IP sačuvana
social share
O tempora o mores!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
Ima li ovaj pakao kraja?  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Kao u II svetskom ratu...frontovi se otvaraju bez upozorenja. Smile
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.