Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li bi bili u vezi sa osobom koja ima invaliditet?
Da.
16.9%  (14)
Ne.
37.3%  (31)
Ne znam.
45.8%  (38)
Ukupno glasova: 83
Idi dole
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li bi bili u vezi sa osobom koja ima invaliditet?  (Pročitano 96681 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
HTC Wildfire S
Aj ne smarajte, volim ovaj Bambinin režim rada...  Smile

I don't do what I've been told
Your so lame why don't you

Just go
Die mother fucker die mother fucker die

I'll be sorry when I'm old
You're so full of shit man

Just go
Die mother fucker die mother fucker die

... obično posle njega, kad lame-ri pomisle da su je saterali u ćošak, eksplodira i rasturi ih sve.  Smile

Citat
cura 2. put iznosi svoje argumente kakvi god da su..

Malo si pristrasan.
Uz dužno poštovanje curi, ali neke stvari su već apsolvirane u ovih 50 i kusur strana a pritom generalno ne volimo generalizacije ovde.  Smile Naravno, ne očekujem da neko izlista 50 strana teme ali evo, ja sam joj odgovorio na argumente i Munka... gde je rasprava tu, ili i dalje ignorantno idemo glavom kroz zid pa ko nas čuje, čuje!?  Smile Na takav način komunikacije i dobiješ propisan odgovor poput facepalm-a.

@bambina

kako gleda psihologija na mogucnost da je stanje invalida odradjivanje Karmickog duga? i koje je tvoje licno misljenje by the way...?
Ako mogu da se nadovezem...zakon karme je postojaoi mnogo, mnogo pre psihologije kao nauke.

E sad meni treba facepalm.  Smile
Sjajno, 80% svetskog bogatstva poseduje šačica ljudi, nedužne bebe se rađaju i nezasluženo umiru nakon par meseci od raznih bolesti često i veštačkih ili zbog pripadnosti određenom narodu i raznih drugih stvari što čini sasvim sigurno nepravednu smrt... ali fora je u tome da univerzum ima neku svoju računicu i plan za sve nas.  Smile
Iskreno... hvala univerzumu, ali mislim da bih više voleo da je psihologija postojala mnogo mnogo pre "zakona karme".

I na koji način je invaliditet odrađivanje "duga", mislite da ne potoje invalidi kojima je jedno 5 puta bolje od svih nas?
I šta je invalidima koji su izgubil nekii deo tela u ratu? Znači bili su nam dobri dok su nam odrađivali "dug prema državi" a sad kad je prošao rat sad su u stvari dužni "karmi" i sad su nam loši?
« Poslednja izmena: 05. Jul 2010, 10:48:08 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Pa sad, gotovo trećina čovečanstva veruje u neku vrstu karme i karmičkog duga...par hiljada godina.Ako smatraš da su svi oni idioti, ok.Ja ne smatram.
Ja poštujem.
A da bi razumeo, pa na tom razumevanju bazirao mišljenje treba mnog knjiga da pročitaš.
Lako je ofrlje davati kvalifikacije o bilo čemu.
Otud predrasude i stereotipi.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
ево ишчитавам понекад ову тему кад ми бане при врху непрочитаних порука ... и сад нешто гледам и контам да је питање у наслову теме постављено наопако ... мислим нико од нас неће бити у вези са сваким на кога налети (осим ако неко од уважених колеза није Чарли Шин или онај Талијан што тврди да је прекуцао бројку од 10 000) па да кад налети на неког инвалида гле чуда само њега одбија ...

Хоћу рећи у мору ствари због којих људи одбијају одређене особе као партнере, не видим да је инвалидност нешто посебан разлог или неки специјалан доказ саможивости или не знам ти ни ја чега. Друга ствар би била рецимо одбијање неког свакодневног нормалног контакта и комуникације ... али то ко ће кога како и зашто је лична ствар као и ко кога зашто неће ... бар би тако требало да буде  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
HTC Wildfire S
Pa sad, gotovo trećina čovečanstva veruje u neku vrstu karme i karmičkog duga...par hiljada godina.Ako smatraš da su svi oni idioti, ok.Ja ne smatram.
Ja poštujem.
A da bi razumeo, pa na tom razumevanju bazirao mišljenje treba mnog knjiga da pročitaš.
Lako je ofrlje davati kvalifikacije o bilo čemu.
Otud predrasude i stereotipi.

Oh, to bi bilo užasno pogrešno.
Ne.
Ne verujem da su trećina čovečanstva idioti.  
Nije to u redu.
Verujem da se radi o bar 90% čovečanstva. Ali to sam samo ja optimističan danas.

A sad se vrati na temu i to ostavi za astrologiju i slične teme u kojima se nalazi pozamašan broj ljudi koji veruje da se zvezde svakodnevno izdrkavaju s njihovim ljubavnim životom iz čiste zabave.

ево ишчитавам понекад ову тему кад ми бане при врху непрочитаних порука ... и сад нешто гледам и контам да је питање у наслову теме постављено наопако ... мислим нико од нас неће бити у вези са сваким на кога налети (осим ако неко од уважених колеза није Чарли Шин или онај Талијан што тврди да је прекуцао бројку од 10 000) па да кад налети на неког инвалида гле чуда само њега одбија ...

Хоћу рећи у мору ствари због којих људи одбијају одређене особе као партнере, не видим да је инвалидност нешто посебан разлог или неки специјалан доказ саможивости или не знам ти ни ја чега. Друга ствар би била рецимо одбијање неког свакодневног нормалног контакта и комуникације ... али то ко ће кога како и зашто је лична ствар као и ко кога зашто неће ... бар би тако требало да буде  Smile

Ja sam rekao da "ne znam" da li bi bio sa osobom sa invaliditetom odnosno kako mogu znati dal' bih bio s nekom osobom u vezi ako je prethodno ne upoznam?  Smile Slažem se da je naopak naslov, ali moraš od nečeg krenuti...  Smile
Međutim, nije to baš tako jednostavno... moj najbolji drug studira defektologiju... i mislim da sam preko njega dosta upoznat sa problematikom i koliko posledica sve ovo nosi u praksi... međutim, na temi se pravim lud i uprkos tome svemu, duboko verujem da ovo treba postaviti dosta platonski na neki način... i zaista zapitati sebe "dal' smo sigurni u konačan odgovor" ako je on NE ili DA.  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
To što si moderator ne daje ti za pravo da se izdrkavaš i praviš mnogo pametan o onome o čemu nemaš pojma.
Neko je postavio to pitanje na temi, ja sam se samo nadovezala...uostalom, nema to nikakve veze sa astrologijom.
Stav ti je vrlo neprikladan i neprimeren.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
HTC Wildfire S
U jee... ja mislio da mi baš to daje pravo...  Smile Smile U kakvoj sam ja zabludi bio. Smile
Zezam se. Smile
Priznajem, nemam pojma o tome.  Ako ti je za utehu, možda će me karma kazniti u sledećem životu i biću prinuđen da naučim sve o tome.
I ja sam se samo nadovezao, moje mišljenje se samo razlikuje od vašeg.

A sad te još jednom ljubazno molim da se vratiš na temu.

Please?
Pretty please?
Pretty please with sugar on top?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
а сте се наврзли никако да пошаљем овај за тему пресудан пост  Smile Smile

ОК Гоа стоји то ... поготово ово за ''да ли смо сигурни у коначан одговор'' ... иако звучи као да се Иван Зељковић зајебава.  Smile

само да поновим ... поента овог горе што исписах ... не видим разлику између ''да ли бисте били са дебелом/ ружном/ глупом/ додај по вољи, особом'' и назива ове теме. Подједнако су ми глупа питања.  Smile

Citat
Stav ti je vrlo neprikladan i neprimeren.
Разуми чо'ека ... Јутрос није било жестине уз јутарњу кафу а и она је иначе била неопростиво танка  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
u neku vrstu karme i karmičkog duga..

Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6

Citat
cura 2. put iznosi svoje argumente kakvi god da su..

Malo si pristrasan.
Uz dužno poštovanje curi, ali neke stvari su već apsolvirane u ovih 50 i kusur strana a pritom generalno ne volimo generalizacije ovde.  Smile Naravno, ne očekujem da neko izlista 50 strana teme ali evo, ja sam joj odgovorio na argumente i Munka... gde je rasprava tu, ili i dalje ignorantno idemo glavom kroz zid pa ko nas čuje, čuje!?  Smile Na takav način komunikacije i dobiješ propisan odgovor poput facepalm-a.

Upravo suprotno.  Smile

Jasno mi je da je djevojka napravila povrsnu generalizaciju. I jasno mi je da to sto je je neko protiv generalizacija o invalidima ne znaci da su mu invalidi nesto posebno dragi.

Znaci jasno mi je da djevojka (leonora edit: tj. pljevljalni) nije u pravu. Smile

Al opet nije nacin. Samo uporedite sa svakodnevnim zivotom i zapitajte (zapitajmo) se da li bi imali drskosti da se tako posprdno odnosimo ka necijim argumentima, kao sto to radimo na forumu.
Ovo je komfor anonimnosti.

I za karmu isto, ni ja karmu ne shvatam ozbiljno.
Povodom toga sam krenuo da napisem nesto mozda i saljivo, al kad stavis samo sprdnju a bez argumenata - izgubi tezinu, i samo ponizava i provocira  sagovornika. Bez obzira sto si u pravu.
To je meni drsko, sta znam.
Ako je glup tj. pogrijesio, "pokazi mu svjetlost".. s fazonima ne postizes puno, osim sto je et' fora.
« Poslednja izmena: 05. Jul 2010, 15:38:34 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.99
mob
Samsung Galaxy S III
Nije Leonora, no ona iz Pljevalja...  Mada, priznajem da i meni lice.

« Poslednja izmena: 05. Jul 2010, 15:35:16 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.