Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li bi bili u vezi sa osobom koja ima invaliditet?
Da.
16.9%  (14)
Ne.
37.3%  (31)
Ne znam.
45.8%  (38)
Ukupno glasova: 83
Idi dole
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li bi bili u vezi sa osobom koja ima invaliditet?  (Pročitano 97091 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Zavisi od koristi. Za 10€ bih razmislio ali za 15€ se nebih uopste dvoumio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 
Zaposli mene, ja nemam posao, a i školovala sam se za taj pos'o.  Smile  Smile

Elem, rekla sam već: ne bih bila u vezi sa hendikepiranom osobom, jer bih se osećala loše zbog svoje snage, fizičkog zdravlja i energije koju mi ono zaista omogućava. A ne želim da budem u vezi u kojoj bih se osećala loše samo da bih bila politički korektna ili da me ljudi ne bi gledali kao površnu.

Lepo objasnjeno  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Wildfire S
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
@Goa

Pronikao u sustinu s pjesmom Smiley

Ostao je samo mul posle jer je sve receno...  hhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 673
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
Shogun ,tebi treba ti devojka pod hitno,batali ovaj internet odmah , kontaktiraj celu porodicu i prijatelje ako znaju neke potencijalne slobodne devojke po mogucstvu u razlicitim mestima ,nek te" tvoji "upoznaju ili nabave njihov broj telefona ,nazovi ih ,predstavi se zakazi datum izlaska i izvedi ih lepo jednu po jednu na veceru ,negde sa lepim pogledom i ne odustaj sve dok ne "kliknes"sa nekom ,posto imas puno toga da kazes ne bi trebalo da bude nikakvih problema samo zapamti neke devojke vole da ih slusas,tako da ne pominji svoje probleme i ne pricaj o svojim defektima a ako te pitaju znaj to je samo iz pristojnosti jer su te tek upoznale, drzi odgovore kratke i jasne ne pricaj puno o sebi vec se interesuj o njima.
Da li ces se nekom svideti ili ne zavisi od milion faktora,Kazes da nosis stap za hodanje dakle to je nesto sto ce privuci njen fokus ,skokni do e-bay sajta i kupi sebi par lepih modernih stapova,nisu skupi
I lepo planiraj svoje sastanke sa devojkom posto nisi za duze setnje ,raspitaj se koji taxi ima lep auto i pristupacne cene ,Da li u tvom gradu ima fijaker ili mozda klinci voze one bicikle rikse dvosede i koja im je ruta,gde su umetnicke galerije ili neki muzej gde cete se naci ,jednostavno napravi lep plan u kome nece do izrazaja doci tvoj spori hod ,vec ce sve biti i izgledati par ekselance ,romanticno i opusteno .

Pa vidi...ne znam da li mi devojka treba "pod hitno"(jer mislim ipak nisam neki  junfer pa da ne znam sta je zensko) Osim toga, mislim da u nacelu Svako od nas Zeli pre svega: Ljubav. Pa samim tim i osobu sa kojom ce to moci da ostvari(da primi i da pruzi ljubav) na nacin da to traje sto duze, po mogucstvu sto bi se reklo za ceo zivot. Da pojasnim kad kazem: moci da ostvari ljubav ne mislim  samo na vezu ispunjenu povrsnim vidjanjima(i banalnim sexom) ili na neku povrsnu zaljubljenost vec zaista na ljubav, ljubav, razumevanje i bliskost. sveobuhvatnu i emotivnu i telesnu(emocije i strast). Na Prihvatanje u celosti. A tako nesto se ne radi pod hitno ni na brzinu vec kada(i ako dodje ta prava osoba). To ne mora biti klasican brak(formalnost nije toliko vazna), vec sveobuhvatna sadrzina medjusobnog odnosa. Ne znam.. Puno je vec toga i receno(anketa takodje govori sama za sebe) nije potrebno ponavljati. Jassno je da vecina ljudi ne zeli, ne moze iz ovih ili onih razloga ne dozivljava osobe sa invaliditetom kao potencijalne partnere za sex, vezu, brak. I da cak mozda i postaju suvisna pitanja: " a zasto osoba sa invaliditetom ne bi mogla biti i privlacna". Jer na to pitanje se obicno lakonski odgovovara: "pa zato sto to nije privlacno vizuelno", ili: " zato sto takva vez zahteva odricanja, zrtvu", ili: "naprosto zato sto je tako". A kada se pokusa ukazati da to nije sve tako crno-belo, da ne mora svaka veza sa osobom koja ima invaliditet biti "odricanje",  mnogi mi kazu i reci ce: "ma ne mozes ti to da razumes, ti ipak na  sve to drugacije gledas zato sto si i sam invalid." Ok, mozda. Ali onda se isto tako pitam: da li  je neko uvek po analogiji zaista "manje muskarac" ili "manje zena" samo zato sto sam osoba sa invaliditetom. Zar samo zato sto ima odredjena fizicka ogranicenja, koja btw ume, moze i zna nadomestiti tako da ne bi smetala funkcionisanju veze. Mislim da u tim nekim mojim vezama nisam bio "manje muskarac", ni u emotivnom, ni u sexualnom, pa niti u nekom funkcionalnom smislu. Ok, ja tako mislim, mozda drugi bolje vide sa strane, ne znam. I kada vidim kako vecina ljudi razmislja o osobama sa invaliditetom, pitam se: kako su mene zaista gledale bivse devojke. Nisam ih "prisilio" da budu sa mnom, to je sasvim sigurno. Ali nisu ni ostale, za ono sto sam prizeljkivao. A druge pre toga nisu imale hrabrosti. Hoce li neke druge u buduce imati. Ne znam, sve su to neka pitanja koja su me intrigirala i intrigiraju. A to sto kazes da se pod hitno pocnem organizovati preko prijatelja da nadjem neku...Evo tri godine je proslo od moje poslednje veze. Od tada, vecina mog nekadasnjeg drustva je ili u brakovima ili u dugim vezama. dakle vecina u parovima. I druze se uglavnom kao parovi. Tako da suzava se mogucnost da covek upozna nekog. A i nekako ne volim da pred ljudima u realnom zivotu previse pricam o svemu ovom(zapravo pred prijateljima i inace pred ljudima u realnom zivotu ni ne pricam o mojim razmislajnjima na ovu temu) Naprosto ne treba zamarati puno s tim, a i ne treba dozvoliti da se ispadne sad neki "ocajnik". Smile
« Poslednja izmena: 26. Jun 2010, 17:54:18 od Shogun »
IP sačuvana
social share
O tempora o mores!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
Shogun Mnogo se pitas  covece ,

Lepa je zena lepa tu nema nista reci, to sto momci ne prilaze to je verovatno njihova nesigurnost ,90% njih verovatno nije ni primetilo njenu disabilnost.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Samsung Galaxy S III
Momci se plase da pridju lijepoj zeni jer doticna ima kompleks Boga, pa se mi nesigurni smrtnici osjetimo kao nedostojni njene jebene paznje.

Eto, nema veze sa temom, ali da se ZNA !
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 
Momci se plase da pridju lijepoj zeni jer doticna ima kompleks Boga, pa se mi nesigurni smrtnici osjetimo kao nedostojni njene jebene paznje.

Eto, nema veze sa temom, ali da se ZNA !

boli te. nadjes neku koja to nema . a sigurno moze i biti lepa po tvom kriterijumu  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Samsung Galaxy S III
Ma kakvi, mi internet pacenici.. nemamo sanse, ma koliko spustali kriterijume, ne gine nam Aurora Snow.
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
Sta je u stvari faktor privlacnosti kod bilo koga ,mislim znamo da kod coveka danasnjice to nije samo vodjeno cistim zivotinjskim nagonom .
Eeee ko zna sta ce sve doneti genetika i sta ce sve biti u modi ,invalidnost bilo kakve vrste bice stvar proslosti a dekadentnost buduceg drustva donosice nove stvari mozda resica u grlu kod zena kao njihov drugi klitoris a mozda i  po tri sise.

Jer gledao neko "Splice" sa Adrijanom Brodijem ,on i njegova draga su naucnici koji koristeci zivotinjske i ljudske gene stvore novo bice zenskog pola koje poraste u prelepu devojku sa zivotinjskim nogama od kolena pa na dole i repom ,neverovatno jebozovno cudna ona cak moze da promeni pol ,svidjaju mi se sex scene.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.