Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 22:37:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 265
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li ateisti potajno veruju u Boga?  (Pročitano 128735 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Zanimljivo...da upravo to nuklearno oruzje...za koje je on mislio da ce unistiti svet....zapravo "cuva" svet da se ne samounisti... Smile

Odnosno strah od upotrebe...ali to je to...u principu... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Covek moze da stvori zivot prokreacijom ili u Labaratoriji ,
pre par godina je stvorena prva sinteticka ziva celija ,

Koliko sam ja upoznat, još uvek niko nije stvorio život.
Nikome nije uspelo da sakupi malo nežive materije i da je oživi.

Zanimljivo...da upravo to nuklearno oruzje...za koje je on mislio da ce unistiti svet....zapravo "cuva" svet da se ne samounisti...

IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Sony xperia
Jeste Vlasto. Odradili su to. Doduse, mislim da je samo genom sinteticki. Kopija neke bakterije.
« Poslednja izmena: 07. Jul 2013, 00:38:55 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
To je totalno nevazno...to je jedno od pitanja koje hranu ljudsku sujetu...pribilizava bogu...sta god...i kako god hocete da to nazovete...to i onako nista ne menja...i nista ne dokazuje...napravili...ne...sasvim svejedno...

Inace mnogo bi bilo gore da nisu napravili atomsko oruzje...daleko gore...zapravo ta cela prica o kraju sveta...narocitno takvom kraju...daje na vaznosti coveku...da se oseca bolje...ili sta god...cista manipulacija....
« Poslednja izmena: 07. Jul 2013, 00:46:08 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Sony xperia
Pa i nije nevazno. Jest' da se srozava, romantika, ljubav, i sta sve ne, mnoge stvari demistifikuju, ali to opet vodi necem drugom. Razaznacemo i saznati kako zivot funkcionise, na ovom nivou. A vec spoznajemo da ovo nije jedini nivo. Sta je realnost, sta i kako nam se prikazuje i zasto je tako. Mozda se jos nedovoljno spoznaje "odskocna daska" za spoznaje koje ce srusiti mnoga verovanja i predubedjenja.
I covek ako je stvoren po Bozijoj slici, Bog preneo svoju sliku na njega, moze imati razlicitih konotacija, misljenja o cemu je rec. Da li nam je neko uvalio svoju dnk, pospesio razvoj, ubrzao evoluciju ... ostavio da se razvijamo i kapiramo polako sta je sta.
Ucimoi spoznajemo mehanizme i zakonitosti ove realnosti, kako bi bili spremni da zakoracimo u nesto dalje. Cekaju nas puno stvari. Mozda smo tek otskrinuli vrata i skiljimo u ono sta je iza njih. Jos ne razumejuci svet tamo negde, a za koji nas ova realnost uci da to tamo je to u nama i sta potice iz nas. Sto opet dovodi do nekog zakljucka, ako smo po Bozijoj slici, onda i stvaramo svet, svako svoj tunel realnosti koji su opet isprepletani i povezani na ovom nivou.
Ko zna sta ce se sve otkriti. Jbg, zeznuto je kada saznas da kilo pojedene cokolade daje isti vizioloski efekat kao ljubav. Smiley
Ali zato nas ocekuju stvari o kojima jos i ne sanjamo. Mozda i snovi koje sanjamo, delom i budu putokaz. Mozda su oni samo odgovori na pitanja koja cemo tek postaviti.

Ko zna. Cudni su putevi ... cudni za sada dok ih ne spoznamo. Kao sto su bili cudni dok ih ne spoznasmo. Bar nam deluju cudni .. kao sto su nam nekad delovali cudni.

Zato nabaci koju cokoladu i pusti se nekim od puteva ... Smiley

Natera me da nesto svrljnem. Smiley
« Poslednja izmena: 07. Jul 2013, 01:22:59 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Sve sto je ikad nastalo u nauci postalo je validno tek kad je dokazano eksperimentalno...u praksi...teorijski deo je vazan u tom delu gde vi zapravo perceptivno pokusavate da zamislite kako bi to trebalo da se odvija...tako funkcionise od vajkada...bilo je i slucajeva gde je nesto slucajno otkriveno...ali se onda opet islo istim postupkom...znaci grubo receno...prvo "misli" pa onda "materija"...odnosno coveku je potrebno da on to u svojoj glavi razjasni sam sa sobom...sta se tu desava...pa tek onda da se to u nekom materjalnom svetu pokaze...kazem...cak i u slucajevima kad je to funkcionisalo godinama...na kraju je opet to moralo da prodje taj misaoni deo...da bi uopste bilo prihvaceno....

Ne znam da li se razumemo...

Ocigledno...da postoji taj egoisticni deo u nama...da dok se ne dosegne taj nivo svesti...da nesto bude "priznano"...to nesto...bez obzira sto moze da funkcionise...i koristi se godinama...

To je ogromna prepreka napretku...jel postoji taj deo u nama koji nam stalno diktira...da moramo da budemo u centru...i vazni...i da je nama bitno...i da mi moramo...ovo ili ono....

Drugim recima percepcija stvarnosti...koja je oko nas...zavisi direktno od toga koliko je to u vezi sa nama...

Primer...naucnik...za astrobiolog...

Mislim to je bar 10000 godina ispred svog vremena...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Covek moze da stvori zivot prokreacijom ili u Labaratoriji ,
pre par godina je stvorena prva sinteticka ziva celija ,

Koliko sam ja upoznat, još uvek niko nije stvorio život.
Nikome nije uspelo da sakupi malo nežive materije i da je oživi.

Zanimljivo...da upravo to nuklearno oruzje...za koje je on mislio da ce unistiti svet....zapravo "cuva" svet da se ne samounisti...

Vlastimire Covece ,

Nemas Zivu i Nezivu materiju ,terminologija koju koristis je pogresna ,odakle ti to ?

Svi elementi u Periodicnoj Tablici Hemijskih Elemenata su podjednako isti i u tebi i u kamenu ,
pri tome mislim na one koji su tu zastupljeni ;Magnezijum,Gvozdje,Potasijum,Sodijum ,Cink i tako dalje .
Elementi se dele na Organske i Neorganske a ta podela je stvorena od naucnika cisto radi lakse klasifikacije,
Organski Elementi sadrze u sebi atom ugljenika ili vodeonika ali tu nema jasne i ostre granice izmedju njih .
Tri Milijarde bakterija u Ljudskom telu koriste te elemente za stvaranje kostiju ,noktiju ,zuba, kose,misica i organa i taj proces kombinacija se desavao neprekidno tokom milijardi godina od postanka prvog zivota na zemlji  ,mi dakle zivimo sa tim bakterijama u simbiozi i za svaki deo tela postoji odgovorna grupa .
Jedino sto mozes nazvati ljudskim je Mozak i Kicmena mozdina sve ostalo su evolucionarne kombinacije bakterija.

Kad se kaze sa Saturnov mesec Titan da ima okeane i mora Likvidnog Nitrogena koji su organskog porekla
 to ne znaci da su oni produkt nekakve "zive materije"poput nase nafte koja je nastala fosilizacijom praistoriskog zivog sveta .
Kad se kaze daje covek "carbon based life form " to samo znaci da elementi u nama imaju atom ugljanika to je sve ,dakle sva flora i fauna na zemlji ima ugljenik u svojim zastupljenim elementima .
« Poslednja izmena: 07. Jul 2013, 21:12:45 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile

E skroz zanimljivo...ovo postala moda da se dokazuje kako je ovo nekavno gubljenje vremena...a ljudi i dalje upurno dolaze..... Smile Smile Smile

« Poslednja izmena: 07. Jul 2013, 02:22:05 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
neko spomenu da čovek još nije uspeo da stvori život? ne znam za tebe čoveče, možda su tebe našli u kupusu ili su te donele rode? ali ja sam stvoren seksualnim odnosom dva čoveka, a i ja sam stvorio dva života na isti način.
znači to sa kupusom i rodama i jeste istina,mmm?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Nemas Zivu i Nezivu materiju ,terminologija koju koristis je pogresna ,odakle ti to ?

Svi elementi u Periodicnoj Tablici Hemijskih Elemenata su podjednako isti i u tebi i u kamenu ,

neko spomenu da čovek još nije uspeo da stvori život? ne znam za tebe čoveče, možda su tebe našli u kupusu ili su te donele rode? ali ja sam stvoren seksualnim odnosom dva čoveka, a i ja sam stvorio dva života na isti način.
znači to sa kupusom i rodama i jeste istina,mmm?

IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 265
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 22:37:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.