Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Do cega bi tada doslo ?
Nacizam bi pokorio svijet...
38.5%  (20)
Saveznici bi bez obzira na to pobjedili, samo sto bi se rat otegao..
13.5%  (7)
rat bi se otegao na 20 godina i bilo bi nerjeseno..
15.4%  (8)
Neka opcija koja nema nikakve veze sa ove tri..
32.7%  (17)
Ukupno glasova: 52
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da je SSSR nekim cudom usao u pakt sa Hitlerom...  (Pročitano 18854 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
Nokia 
Šta bi bilo kad bi bilo.
Al' ajd sad da zamišljamo.
Nemačka + Italija + Japan + SSSR.
Pitam se ja kakve bi šanse onda imali Anglosaksonci.Šanse ravne apsolutnoj nuli.

Drugo je pitanje kako bi ovi pobednici podelili svet?
Ja mislim da bi 2gi Svetski rat trajao kratko...vrlo kratko.Al' bi onda krenula šorka između pobednika oko plena.
Ko što umalo nije izbila šorka posle rata između stvarnih pobednika.

Lično mislim da su veće šanse bile za koaliciju Nemačka - Velika Britanija.Gledo sam dokumentarac o tajnim pregovorima Trećeg Rajha i Britanske krune oko zajedničkog fronta protiv Rusa.To je bilo vrlo primamljivo za Čerčila ali ne bi mogli da se operu od sramote ni za 1000 godina.

Prema tome...zašto ako se već sve lepo završilo kako se završilo da zamišljamo pakleni spoj nacizam & komunizam.Treba oni sa slabim srcem da dobiju noćne more...Ne ide.

A i ne bi bilo Jevreja.
Šteta je da oni od kojih smo uvezli religiju pa je prilagodili sebi ,nestanu.
A najstariji narod na svetu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Lično mislim da su veće šanse bile za koaliciju Nemačka - Velika Britanija.Gledo sam dokumentarac o tajnim pregovorima Trećeg Rajha i Britanske krune oko zajedničkog fronta protiv Rusa.To je bilo vrlo primamljivo za Čerčila ali ne bi mogli da se operu od sramote ni za 1000 godina.

Čerčil je znao da nacizam kao društveno uređenje ne funkcioniše, da je slom takvog drušva neizbežan.

Čerčilovi naslednici su doživeli slom komunizma kao društvenog uređenja koje takođe ne funkcioniše.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Ko što umalo nije izbila šorka posle rata između stvarnih pobednika.
ima gomila razloga za to.ta podela plena je samo jedan od brojnih.
Citat
pa,rekoh ja da su borbe na Zapadnom frontu bile nista u odnosu na borbe na Istocnom.
a i verujem u ovo,jer sam i ocekivao i naslucivao da je Cercil sigurno razmisljao o nekom savezu sa Nemackom,sa sve amerikancima...s obizrom na to kakva su djubrad bili svi zajedno.
Citat
pa nije bas...
« Poslednja izmena: 20. Maj 2009, 01:07:37 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
Nokia 
pa,rekoh ja da su borbe na Zapadnom frontu bile nista u odnosu na borbe na Istocnom.
a i verujem u ovo,jer sam i ocekivao i naslucivao da je Cercil sigurno razmisljao o nekom savezu sa Nemackom,sa sve amerikancima...s obizrom na to kakva su djubrad bili svi zajedno.
Citat
pa nije bas...

1) Pa tu je i caka.
    Vidi se šta je bio glavni cilj "1000-dugogodišnjeg" Rajha.Tu je i pukla kičma.
Mnogo se natovarilo a nije moglo da se izdrži.
Lepo reče jedan nemački veteran:
"Dobija se bolesna melanholija od ogromne teritorije i nepregledne ravnice.Ideš ,ideš a nigde kraja nema.
Prvo što pomisliš negde kraja ratu.I to ti ubije svaku volju."
Pema tome pakt Rajh-Rusija je naučna fantastika ali totalna...

-Naši rođaci krvavili gaće...Velika je Rusija.Mnogo veća nego što je i geografski.
-Englezi su se sve vreme branili i trčali povremeno u WC da se nebi uneredili...-
-Ameri bili zauzeti Samurajima sve vreme.A imali su bo'me dosta posla...neću da grešim dušu.

(2) Kol'ko se ja razumem u Istoriju nema starijeg.Nije valjda da veruješ da smo mi Srbi najstariji...
     A ja mislio to davno izašlo iz mode...'bem mu gajde.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung 
Шта ти уопште значи то најстарији народ?

Најстарији у писаним траговима? То свакако нису.

Најстарији по култури и цивилизацији? Такође не!

Најстарији по зеленашењу? Е ту би се већ могао сложити. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
"Dobija se bolesna melanholija od ogromne teritorije i nepregledne ravnice.Ideš ,ideš a nigde kraja nema.
Prvo što pomisliš negde kraja ratu.I to ti ubije svaku volju."
Smile Smile Smile
Citat
(2) Kol'ko se ja razumem u Istoriju nema starijeg.Nije valjda da veruješ da smo mi Srbi najstariji...
     A ja mislio to davno izašlo iz mode...'bem mu gajde.
a sto ti mislis da svako ko smatra da Jevreji nisu najstariji(evo,sad cu da dodam-niti sveti)narod mora da misli da su to onda Srbi?  Smile to me iritira kao kad na politickom forumu,a i u zivotu svakog ko voli Rusiju poistovecuju sa radikalima ili nacionalistima...
i naravno da nema sanse da Srbi budu najstariji,kad nisu najstariji ni na Balkanu.ali,svakako ni Jevreji nisu najstariji(u svetu).
Шта ти уопште значи то најстарији народ?

Најстарији у писаним траговима? То свакако нису.

Најстарији по култури и цивилизацији? Такође не!

Најстарији по зеленашењу? Е ту би се већ могао сложити. Smile
sve si rekao.  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 20. Maj 2009, 01:44:35 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
Nokia 
Pa ako potencirate da nisu najstariji.Ko je onda najstariji narod u pisanim tragovima il' kako god a da se i danas računa u narode.Koji?
Ja sam Rusofil.
Al' nisam antisemita a to ovde primećujem.Jevrejin=Zelenaš...klasični stereotip.
Zar nisu dovoljno ispaštali za svoje "grehove".
Vreme je da ih ostavimo na miru i u miru.
Tol'ko su bar zaslužili ako ništa drugo
Uostalom pozajmili su nam Boga, i nama i muslimanima ,da se i mi malo molimo.Malo li je?
To je neko čit'o Main Kampf pa se narogušio.Proći će to...
E bila nekad braća Sem i Hem.Sem izgleda nije im'o mnogo sreće...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Al' nisam antisemita a to ovde primećujem.Jevrejin=Zelenaš...klasični stereotip.
Zar nisu dovoljno ispaštali za svoje "grehove".
Vreme je da ih ostavimo na miru i u miru.
Tol'ko su bar zaslužili ako ništa drugo
jaoj,brate,porices neke sasvim ocigledne stvari...
posto me mrzi da i ovde,sad pisem o tome kako jevreji danas kontrolisu pola sveta,ali i kako se i oni medjusobno dele,samo cu ti reci da nisu Jevreji tako nevini kao sto izgleda...
(a nije ni tema za to.)
odoh sad.laku noc.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 378
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Tito i partizani bi ih sve porokali i sssr i njemacku i japan i italiju i trinidad i tobago....Tito rules  Smile ...

Jevreji su pogana mraka fasisti 21 stoljecu samo preoblicili fasizam....
« Poslednja izmena: 20. Maj 2009, 16:22:19 od respons »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50125
Zastava Босна
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy S24
Evo sjajna tema kao add on na ovu moju...   Smile

http://forum.burek.com/index.php/topic,32660.0.html

Pakt o ne napadanju je bas bio cool, steta sto je Hitler pukao od bezumlja, misleci da je maciji kasalj pokoriti svijet...  Smile

"U svetskoj istoriografiji 1939 će ostati upamćena kao početak II svetskog rata. Ipak, ovoj katastrofi prethodio je jedan događaj koji je zaprepastio demokratsku i anti-fašističku javnost širom sveta. U Moskvi je 23. avgusta iste godine potpisan pakt o ne-napadanju i prijateljstvu između nacističke Nemačke i boljševičkog SSSR-a. Pakt, koji je u svetskoj istoriografiji poznat kao pakt "Ribentrop-Molotov". Predlog za potpisivanje ovog pakta podnela je nacistička Nemačka i njen firer, Adolf Hitler. Sovjetski diktator Josif Visarionovič Staljin je taj predlog prihvatio i na taj način omogućio Hitleru da započne najveće krvoproliće u istoriji XX veka, II svetski rat. Nemačko-sovjetski pakt nije bio klasičan međudržavni sporazum. U njemu je bio i tajni protokol o podeli interesnih sfera u Istočnoj Evropi, a i šire, između nacističke Nemačke i SSSR-a. Pakt je imao ukupno 25 tačaka. Tajni protokol o podeli interesnih sfera obuhvatao je 14 tačaka. Najvažnijim odredbama tajnog protokola bilo je predviđeno sledeće:..."

pocetak teksta sa link/a
« Poslednja izmena: 20. Maj 2009, 16:59:27 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.334 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.