Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Pravila foruma: Oceni me ~ Predstavite svoj rad

Dobrodosli, ovo je forum u kome mozete postaviti neki svoj rad ako zelite cuti misljenje o njemu.

Napomena: Ovo nije ni forum za reklamiranje, ni za vrbovanje korisnika za svoje sajtove, ni za hvaljenje svega sto se predstavi, ovo je forum na kome mozete dobiti iz nekoliko misljenja koja cete cuti sliku o onome sto ste napravili i eventualno neki savet!

Svaka tema sa sadrzajem koji se kosi sa ovim jednostavnim pravilima bice prvo cenzurisana, a zatim, ako dodje do problema i obrisana.

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: DA Galerija  (Pročitano 2615 puta)
03. Apr 2005, 14:33:28
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 22
Pogledajte, komentarisite...  Smile
http://tomato175.deviantart.com/gallery/
IP sačuvana
social share
Ahoy!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
The Smoker je dosta dobar ako imas 16 godina kao sto pise
Eternal happines je isto prilicno dobra fotka, mada ima malo umrtvljene boje
Ostalo je onako...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 22
17 za mesec dana. Hvala na komentarima  Smiley
IP sačuvana
social share
Ahoy!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
mob
Nokia 6120c
Nije lose... Smile
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
Pa nije lose samo jel ti to predstavljas kao svoj rad u fotosopu? Rad sa filterima moze dati jako lepe efekte a ona tikva, to si radio perom?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 22
Hvala vam na komentarima... Smiley
Predstavljam bilo koje radove. "The Smoker" nije radjen u photoshopu. U poslednje vreme se bavim PS-om tako da su radovi pretezno digitalno obradjeni. To nije tikva vec paradajz    Nije radjen perom vec u photoshopu kao u "Muflonus"
IP sačuvana
social share
Ahoy!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
Ooooooo plemeniti Muflone- Pero je alatka iz Fotosopa... izvini zbog zabune, paradajz je i svidja mi se.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Smoker ima malo poremecenu perpektivu, ali to je vise stvar rutine.. friendly advice... nemoj zameniti ruku mishem.. radi i digitalno ali neguj i ruku.. ja 5 godina cicaglisu nacrtao nisam rukom, a nekad sam extra crtao.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
eternal happiness je meni jako simpaticna, jos da je ona imala i crvenu, ili neku obojeniju jaknu Smiley

smoker lice i faca su dobri, ali umuljao si nekako ruka-telo deo, izgleda kao da si otaljao posto si zurio da zavrsis, ili ti to nije bilo interesantno (imala sam ja gomilu primera, napalim se na draper kao majmun, posle me smore flase, i pokvarim sve Smiley )

sve u svemu pohvale, pa da se javis opet kad updateujes galery Wink

i sto rece sf, ne bataljuj ruku nikako, meni su pricali, i ja sam slusala, al sam lenja, pa je bilo, il jedno il drugo, na kraju je ispalo ni jedno...
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 22
Citat: sarmica
eternal happiness je meni jako simpaticna, jos da je ona imala i crvenu, ili neku obojeniju jaknu Smiley

smoker lice i faca su dobri, ali umuljao si nekako ruka-telo deo, izgleda kao da si otaljao posto si zurio da zavrsis, ili ti to nije bilo interesantno (imala sam ja gomilu primera, napalim se na draper kao majmun, posle me smore flase, i pokvarim sve Smiley )

sve u svemu pohvale, pa da se javis opet kad updateujes galery Wink

i sto rece sf, ne bataljuj ruku nikako, meni su pricali, i ja sam slusala, al sam lenja, pa je bilo, il jedno il drugo, na kraju je ispalo ni jedno...

Havala na komentarima  Smiley
Evo dodao sam jedan nov wallpaper koji sam za vikend uradio u PShopu. Pa pogledajte. Ima nekih stvarcica i u "scraps" odeljku koji se nalazi odmah iznad slika (jedna od "kartica"). The Smoker-a sam radio davno (otprilike kad je izasao film LOTR) tako da ima dosta stvari koje bih izmenio ali nazalost taj rad sam izgubio i ostao mi je samo u kompu skeniran (lose) tako da ne mogu da izmenim.
IP sačuvana
social share
Ahoy!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.