Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 13:52:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da cujem rekorde??  (Pročitano 26574 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 468
ma to je ok... nemoguce je da se ne ubijes sa tom kolicinom alkohola u sebi (osim ako nisi neki maniac). a mislim da je i tesko psiho/fizicki izvesti taj zahvat (ovaj odgore) za 20 minuta Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 200
Pola litre vinjaka za 20min je za mene bilo ko dobar dan... 4l. piva za 20 min sam mozda nekad i sljustio... Ali i jedno i drugo... Kazem ti ja znam samo jednog koji bi to mogao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
Sve je stvar treninga Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Alkohol na put nikog nije izveo !!!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 200
Takav trening vodi samo, znas vec gde... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
mob
Samsung S4
Sto bi rek'o Blaza Kljun
  MNOGO VOLIM PIVO
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
a be ima i drugih sportova pa ko sta voli nek trenira Smile
IP sačuvana
social share
Alkohol na put nikog nije izveo !!!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 37
Ja merim uspeh time sto se ne ispovracam i ne boli me glava sutra ujutru. Elem, bilo je tu 4-5 piva, skoro pola litre crnog vina, zatim malo (MALO) vodke, posle toga sam nasao nekakvu stomakliju u frizideru, i da napomenem da sam jos popio 1dl suvog dzina bez icega samo onako. Jeste odvratno, jesam se odvalio i nisam znao gde sam ni kako se zovem ali niti je meni bilo muka, nit me bolela glava... nista. A jednom sam toliko baco pegle po Kalemegdanu da je to bruka jedna. Neverovatno koliko stane u zeludac.... Jos me neki ortak naprzio da se okrecem oko svoje ose i gledam u pod, ja kao ajde, pa kad sam poceo da povracam tome nije bilo kraja, onda ovi drugi videli, pa se i njima smucilo... katastrofa. Jos da napomenem da se to desilo tamo kod onih velikih belih stepenica na Kalisu i da je bilo oko 10 uvece, bilo je puno ljudi. Onda sam se odvaljivo i na pescarama i poljanama ovde na ovom Beogradu. Bila je tu jedna livada i jedno do jaja drvo kod ove nove hale kod autoputa, ali sad tu grade neku zgradu mamicu im jebem da im jebem. Tu sam popio pola litre nekog brendija, koji sam, naravno gasio pivom, i odro sam se opet od zivota. Ustvari, bolje da ja napisem knjigu o tome, mozda neke pare jos i uzmem...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
ma nemam ti ja neke rekorde, nevolim ja toliko alkohol, od alkohola:
1. CRNO VINO
2. PIVO

crnog vina mogu tuci ceo dan a da mi nista ne bude. A za pivo rekord (koji je veoma skroman u odnosu na vas pivopije) mi je 11 komada kroz SLAMCICU, prosle godine na ekskurziji iu Uzicu, i to samo zato sto je bilo veoma vruce a pivo hladno  a 6-7 sam popio zbog toga sto mi je riba gurala onu slamcicu u usta svakih 5 sek, u nadi da ce me opiti i da cu podivljati, he he he ali tu je dosla do izrazaja prelezana "decija bolest". I na kraju nista mi nije bilo, ni glava ni povracanje.
A neki frajer Fica, popije decko 24 komada i litru vinjaka sam (ja mislim za celo vece) ispovracao se po celoj sobi, upropastio odelo i sto je najgore ispovraca se u svoju putnu torbu tako da je sutradan oblacio neku umazanu trenerku (bljak) jer niko nije imao nista da pozajmi (zato sto je decko malo posirok)

I zato ja vise volim COCA-COLU mogu da popijem 4l na dan! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2879
Evo i ja da kazem nesto kad sam vec ovde u Grckoj.
Juce sam se ubio ko zmaj
Popio sam jedno litar piva,litar crnog vina i negde oko litar tekile.
Bacao sam pegle na sve strane nisam znao gde sam. Smile
IP sačuvana
social share

Ja sam tamo gde si ti
Kad kazem ja, ja mislim mi
I neka znaju svi
Ona sto mi treba, to si ti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
bacao pegle?!  8O  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 13:52:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.