Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 17:43:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: CyberPatrol problem  (Pročitano 2673 puta)
17. Jun 2008, 06:31:58
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (2008.0)
mob
SonyEricsson k310i
Instalirao sama CyberPatrol cisto da vidim kako radi.
preuzeo sam ga odavde.I sad mi plokira ceo komp.Pokusao sam da ga anistaliram ali nista.Nece i nece a neci da mi da ni na internet da idem Smile sta mi je ciniti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
LG Nexus 4
skini npr. (kod ortaka ili gde pa na flesh) Your uninstaller ... ili Revo uninstaler (ja ga koristim) ... pronadji program i dvoklikom kreces uninstal ... preko uninstalera ces obrisati sve tragove ... mozes i da probas iz Safe mod-a ... ako ti tu nesto ne dozvoljava ...

EDIT: evo vidim sada da je to neki parental control ... verovatno treba samo da se namesti da bi isao na net ... jer on i je ste tu zbog toga, da blokira net ... mada samo odredjen strane ...

mada ono mi nije jasno sto ti blokira ceo komp  Smile

uradi ovako za pocetak ... pa se posle mozda javi neko ko je imao iskusta sa dotivnim programom  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 17. Jun 2008, 09:34:52 od Fman »
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
HTC 
Joco probaj da se diskonektujes sa neta pa onda probaj da ga uklonis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (2008.0)
mob
SonyEricsson k310i
e ovako kada se pokrene komp izbaci mi neku gresku i onda kad idem na net izbaci mi blokadu.To u stvari i jeste njegova funkcija Smile ali u samom programu nema nikakvih dodatnih podesavanja i od kad sam ga instalirao comp mi koci.Probao sam ja da ga anistaliram ali mi trazi sifru koju sam mu ukucao nkad sam ga instalirao ali kaze da nije dobra.Uopste ne znam sta da radim,Pokusao sam i iz sef moda i nista
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
LG Nexus 4
da da da  ... pa to i jeste logicno ... jer bi ovako moglo "dete" da uninstalira Smile ok je sakmo kuci Smile gleda sta treba i niema frke ..

ili se seti koda koji je tacan Smile ili zovi nekog hackera XD  Smile druge ti nema Smile ... tj iuma ... reinstall win Smile  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (2008.0)
mob
SonyEricsson k310i
evo sta mi izbavi kad se pokreme komp

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

greska.jpg
(25.37 KB, 623x136)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2941
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
CyberPatrol is a security program and failure to uninstall the program as directed below will result in lost Internet access. To remove the program you must use the Uninstall option within the CyberPatrol program. Please do not attempt to delete files you consider are associated with CyberPatrol. If you experience difficulties with uninstalling, please contact the CyberPatrol Technical Support team. 

CyberPatrol cannot be properly removed by deleting files or using a third party uninstall program. To properly remove CyberPatrol use the Uninstall option built into the program. If files have already been deleted, re-install the product to repair these files then run the Uninstall option.

1. Begin the un-installation of CyberPatrol by either:

Right-clicking on the CyberPatrol icon on the Windows task bar and choosing Uninstall from the pop-up menu.

Choosing Start, followed by Programs then CyberPatrol - Windows. There is an Uninstall Cyber Patrol option in this menu.

Choosing Start, followed by Settings then Control Panel, and double-clicking Add/Remove Programs.

2. However you decide to uninstall CyberPatrol, you will be asked for the Headquarters password before the Uninstall program will run. Enter the password.

Note: the Headquarters password should have been created by whoever installed the software as this is part of the installation process. We have noticed, however, that a large number of customers do not set a password during the installation. In these situations, leaving the password blank then clicking OK will allow access.

3. Click Next and the un-installation of CyberPatrol will begin.

4. Restart the computer when this process is finished.
« Poslednja izmena: 17. Jun 2008, 12:32:18 od ivanmisa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (2008.0)
mob
SonyEricsson k310i
@ivanmisa

Lepo su mi govorili da ne bezim sa casova engleskog Smile Sve lepo pise samo jos da ja razumem sta pise Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
LG Nexus 4
xexe

sve u svemu ono sto je bito na brza sto sma procitao ova 4 step-a ...

ugasi s program odes da ga unistaliras ... kazu da vecina ljudi ne stavlja pass zato ostavljanjem praznog polja i klikom na ok ... uninstalacija ce se nastaviti jos jedan next i pocinje ... na kraju restart i sve je u redu ...

e sada na brzaka nemam vremena moram da krecem da se vracam na taj deo ... kazu da su ljudi ostavili prazno a ti ako si ubacio sifru ... mislim da neces moci bez nje da nastavis  Smile
 Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (2008.0)
mob
SonyEricsson k310i
vidim da mi sledi ponovo instalcija wina  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 17:43:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.