Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 17:19:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Cvetković: Prosvetari ruše državu  (Pročitano 13814 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
Citat
znači ako profesor umesto 40000 imaće platu 52000, onda će biti i svesniji i porašće mu znanje i sasvim će promeniti svoj način predavanja na bolje?

Kad mu das 52 hiljade mozes da zahtevas vece znanje od njega, mozes da zahtevas kurseve i seminare, mozes da zahtevas cesce provere znanja.... Mozes da zahtevas mnogo toga... S'tim sto ce nasa drzava verovatno i podici plate nesto malo a za obrazovanje ce i dalje da ih bole kurac.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
danas svako može da završi fakultet sa prosekom od 7.1...ili sa još manje...i to je neko znanje? toliko se može naaučiti i iz knjige. ja nikome ne bi dao diplomu (to važi za sve ne samo za prosvetare) ko nema prosek minimum 8.5...

Zasto ti mislis da je prosek merilo bilo cega, pogotovo znanja i pogotovo na fakultetu(da ne pricam o nasim fakultetima gde mnogo sta fali u nastavnom programu) gde ti je razlika izmedju sestice i desetke u nekim situacijama...mizerna?  Smile 

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Pa sada digimane, ne racunaju se ocene, nego diploma.
Moji profesori su tvrdili da su najbolji oni studenti sa prosekom 8, jer je valjda viseo po njima da je ono sto su naucili savladano. Dok oni koji su nizali sve same desetke zaborave dosta toga jer je to napamet ucenje. Ne kazem uvek ali u dosta slucajeva Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Нас је једном професорка ''частила'' ... тј била је мало попустљивија на усменом. Кад су је питали зашто ... жена рече нешто типа ''па доста је више испадало да су правници паметнији од вас''

Бани на другу годину права у неки амфитеатар током неког предавања и тражи да подигну руку људи са просеком 10.0 ... запањићеш се колико ће их подићи руку ... Уради то исто на ЕТФ, ГРФ, Машинцу, ФОН-у ... било ком техничком факултету ... па види колико их је.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Znam, sve strebanje na pamet. A profesori ekstra sujetni, ko zna njegovu knjigu na pamet, ima 10  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson 
Citat
znači ako profesor umesto 40000 imaće platu 52000, onda će biti i svesniji i porašće mu znanje i sasvim će promeniti svoj način predavanja na bolje?

Kad mu das 52 hiljade mozes da zahtevas vece znanje od njega, mozes da zahtevas kurseve i seminare, mozes da zahtevas cesce provere znanja.... Mozes da zahtevas mnogo toga... S'tim sto ce nasa drzava verovatno i podici plate nesto malo a za obrazovanje ce i dalje da ih bole kurac.
kad su zadnji put tražili povećanje i dobili, i onda se moglo zahtevati ono što si naveo...a kad profesor danas uđe na čas i i predaje gradivo preko kurca, on će i sutra posle (i velike) povećanje plate da predaje na isti način, jer on je takav čovek, i tu država ništa ne može...isto je tako i saa profesorima koji i sa povećanjem i bez povećanja pošteno predaju...

Citat
Zasto ti mislis da je prosek merilo bilo cega, pogotovo znanja i pogotovo na fakultetu(da ne pricam o nasim fakultetima gde mnogo sta fali u nastavnom programu) gde ti je razlika izmedju sestice i desetke u nekim situacijama...mizerna?  Smile
U pravu si...sve zavisi od profesora, da li nosiš kapu ili ne...ali ako si otišao na ispit spremljen, malo je verovatno da ćeš dobiti šesticu.
Citat
Pa sada digimane, ne racunaju se ocene, nego diploma.
Moji profesori su tvrdili da su najbolji oni studenti sa prosekom 8, jer je valjda viseo po njima da je ono sto su naucili savladano. Dok oni koji su nizali sve same desetke zaborave dosta toga jer je to napamet ucenje. Ne kazem uvek ali u dosta slucajeva
Može i tako...ali u tom slučaju dao bi diplomu samo onima koji su polagali diplomski sa minimum 9.2  Smile
Citat
Znam, sve strebanje na pamet. A profesori ekstra sujetni, ko zna njegovu knjigu na pamet, ima 10
i takvima povećati platu?!  Smile
« Poslednja izmena: 02. Feb 2011, 13:38:33 od digiman »
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
E pa digimane nemoj da kakis molim te  Smile

Studirati nije lako...teze je od srednje skole milion puta...tako da ja postujem svakog onog koji je istrajao i zavrsio fakultet. Samo ne postujem one koji smatraju da su uhvatili Boga za levo jaje zbog diplome  Smile

Ocene zavise i od trenutnog raspolozenja profesora, da li je popio kafu ili da li je imao snosaj. Ocene nikada nisu bile merilo znanja.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
Citat
kad su zadnji put tražili povećanje i dobili, i onda se moglo zahtevati ono što si naveo...a kad profesor danas uđe na čas i i predaje gradivo preko kurca, on će i sutra posle (i velike) povećanje plate da predaje na isti način, jer on je takav čovek, i tu država ništa ne može...isto je tako i saa profesorima koji i sa povećanjem i bez povećanja pošteno predaju...

Ja ti pricam o onome kako bi trebalo a ne o oneme kako jeste... Dok ne bude kako bi trebalo podrzavam svaku akciju koja smanjuje priliv novca koji imaju lopurde iz vlasti.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
U pravu si...sve zavisi od profesora, da li nosiš kapu ili ne...ali ako si otišao na ispit spremljen, malo je verovatno da ćeš dobiti šesticu.

Nije malo verovatno uopste, na dosta fakulteta ti nauceno gradivo i nije zagarantovana veca ocena a i da jeste...To sto ces nauciti i dobiti deset, uopste ne znaci da ces ti to znanje zadrzati...ili da ces znati da ga upotrebis.
Ocene stvarno ne znace nista, kada je znanje u pitanju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Drzava ko drzava, verovatno ce im podici plate i to je to

Inace, plate i treba da im budu vece ali drzava bi takodje trebala da poradi i na kvalitetu nastave no, nije tema Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 17:19:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.