Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 12:00:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ćutati i preboleti ili reći ?  (Pročitano 17025 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Aaaaaaaaaahahahahahaaaa gusim se . . .  Smile

Borijelo prevarantu stari, a kakav ces i da budes kad volis crno crveni dres.  Smile

U sustini Ambre, vidim da si dooosta zelen, i da si se zaljubio kao nenormalan. Jednostavno moras pobediti sebe, i poceti da igras igru, koliko vidim riba je prepuna samopouzdanja i to moras da srusis, da ti budes veci baja a ne da kukas i da se radujes kada te izbaci(ubaci) u friend listu  Smiley 1 ( umro sam od smeha kad sam procitao) al nisam hteo da ubacujem komentare jer ne bi bili konstruktivni. . . . U sustini slusaj Borijela( ima stav koji ce dovesti do cilja Smile ), i tu taktiku, zjbi price tipa " reci joj da je lepa" i "reci joj da si se zaljubio"

Citat
sta da joj kazes...da si se zaljubio u nju

Ovo joj kazes, i reci ce ti da zna, i kako se trenutno ne oseca tako, gleda te kao druga,ili nije spremna za vezu, u svakom slucaju samo udaras glavom u zid. Ona sve  to sto bi joj rekao vec zna, i da hoce sama bi preduzela korake. Ovde moras da igras igru, samo moras da rascistis u glavi...

Citat
znam ja da je kod vas omladinaca romantika ispusila...zato ste i vi ispusili...
zato vam se ribe i loze na starije ljude po deset godina od sebe...i vas...
ne znate sastaviti recenicu...u kojoj nema ja...
Ribe nam se loze na matore, jer imaju pare i moc i mnogo samopouzdanja, a samim tim cela prica ide ka tome, da muskarci teze ka parama jer misle da je to jedini nacin, a svakako je na neki nacin to i nabijanje samopuzdanja i svasta nesto u svetu pomerenih vrednosti....

Te price o romantici su pale kad nemas unapred spremljenu pojavu, jer su danas zene te koje biraju, a mi smo tu da se kako znamo i umemo nametnemo. . .
« Poslednja izmena: 13. Nov 2010, 02:21:21 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
 Smile

O tome ti pricam.

Ajde bre aplouduj sliku ovde da vidimo kakva je,ozbiljno ti kazem i ovako ce je do ujutru skinuti admini a dosta je nas par da vidi pa da ti kazemo na cemu si.
IP sačuvana
social share
Citat
Buki si tu?Sta cemo da radimo

Citat
kako šta ćemo, pa da završavamo poso  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
ja sam u jednoj slicnoj situaciji.
s tim sto nema veze sa razredom(odavno sam ja zvrsio svoju "ludaru"  Smile od gimnazije),ali ima veze s tim da je i ova moja uobrazila sad nesto,pa sad kuliram.  Smile smara to,ali,jbg...

tako da ja mislim da je @bambinina metoda najbolja.play it coooooooll...    Smile

ili sto bi rekli u "Svakom dobru" :"ischiliraj,coece".  Smile
« Poslednja izmena: 13. Nov 2010, 02:25:36 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Pa iskreno u ovoj situaciji sam dosta zelen i takodje je istina da sam se napalio Smiley Isti odgovor mislim da cu da dobijem kao sto si vec rekao. Aj reci mi konkretno, koji prvi potez da napravim, da vidi da nisam tamo neki mekusac. Nzm ipak mislim da nije dobro da stavljam ovde sliku, mozda slucajno ima neku prijateljicu na forumu, moze posle svasta da ispadne, razmislicu za @borijela Smiley posto nzm kako da mu posaljem sliku Smiley
« Poslednja izmena: 13. Nov 2010, 02:28:50 od ambre »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Slusaj ti mene i Sloja( Smile)

Ne trebas da razmisljas tako:,,Moram da uradim to i to da ona misli da sam to i to''

Nego ovako:,,Ja tezim ka tome i tome,boli me kurac sta ko misli o meni,ja cu biti to i to i necu se nikome hvaliti sta sam i nije me briga za ostale vec samog sebe da sredim''

IP sačuvana
social share
Citat

Citat
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Brate, vec sam ti napisao u prvom postu na ovoj temi. . . Ono sto treba da uradis jeste da je poremetis, da budes cool sa njom, da probas da pred njom budes siguran, da ne balavis, da se ne treses, nego cista coolijana, a da pritom nabacis drugu ribu. A veruj mi da tacno znam kako ti je , i koliko sve to trenutno nije lako da odradis.

Iskreno u ovom trenutku - po meni (iz licnog iskustva) nemas puno sanse, osim nekih krajnjih situacija da se poklope, da ona bas hoce, tipa pijana na ekskurziji i tako te fore... Sada ono sto moras je da joj se izgradis u ocima kao momak sa kojim zeli da bude. Zato treba i da te vidi sa drugom mackom,da vidi da ipak mozda i ne moze da te ima kad hoce, a da ti pritom budes hladan i odlucan 10000%...

Nikakva izvinjavanja, kukanja, drugarstva, pravdanja...
« Poslednja izmena: 13. Nov 2010, 02:37:02 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Za pocetak istreniraj malo svoj pristup zenama.Nemoj da pricas kao picka,govori glasno,kao muskarac jer to i treba da budes.Kada pricas sa devojkom uvek je gledaj u oci,nemoj da pokazujes nesigurnost(tipa da gledas gore ili dole) znaci uvek je gledaj u oci,budi siguran.

Ako ti devojka kaze nesto sto ti se cini uvredljivim,to ne mora da bude uvek to,vec cesto devojka hoce da te testira da vidi da li si vredan uopste ikakve paznje,jer ako tebi riba kaze recimo:

,,Cujem palis se na onu Svetlanu''

Ti ne trebas da se postavis odbrambeno,dakle od sada pa nadalje odbrambeni sistem moras da izbacis iz svoje glave,ne smes da joj kazes ili odbrusis:

,,Nije istina,ko ti je to rekao,laz...''

Nego nesto na foru:

,,Sto?Da nisi ljubomorna?''

Ja sam se ucio na trilogiji filma Ocean's,pa ti preporucujem da pogledas te filmove(u nedelju imas na foxu u 21:00 2. deo) i obratis paznju na ponasanje Daniel Oceana  Smile
« Poslednja izmena: 13. Nov 2010, 02:41:11 od Borijelo! »
IP sačuvana
social share
Citat

Citat
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
U sustini vidis 2 ili 3 skole muvanja i ponasanja sa ribama na ovoj temi... Sam vidi kako ces, u svakom slucaju ono sto je sigurno jeste da je samopouzdanje presudno i da to ne mozes da steknes tako sto ces se probuditi i reci "od danas imam samopouzdanje".

« Poslednja izmena: 13. Nov 2010, 02:46:55 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Za sve je potrebno vreme,moras pre svega da izlazis u grad i da stvaras nova iskustva.

Samopouzdanje,dominacija,inteligencija

To je kljuc svega,bez svega ostalog se moze...

Ali kontam da je lakse krenuti od jednostavnijih stvari pa ako te zanima nesto sto se tice oblacenja i ostalog pitaj i to
IP sačuvana
social share
Citat

Citat
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Sto se tice tresenja i sigurnosti, pricam sa njom bez problema i gledam je u oci, kao da sam maltene u vojsci  Smile ali njoj mnogo bezi pogled dok mi nesto prica, mnogo voli da zvirka i gleda sta se desava u okolini. Znam i ja od starta da nemam puno sanse, samo ne zelim posle da se kajem da nisam probao, ili picka u drustvu da nisam nista pokusao, vec je sve ostalo na prici. Skinucu film i odgledacu ga sutra Smile Hvala na savetima, pronaci cu neke teme za vikend ako budemo isli do grada koje teraju da prica dosta, a ja cu da je slusam  Smile pa dolazim sa konkretnim pitanjima.

Kako ja tebi da posaljem pp ? imas li neku alternativu da ne bih gubio vreme na rokanje postova po drugim temama ?  Smile
« Poslednja izmena: 13. Nov 2010, 02:54:37 od ambre »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 12:00:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.