Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 20:35:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ćutati i preboleti ili reći ?  (Pročitano 17265 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.62
mob
Apple iPhone 6s
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection make him a sandwich.

Sto li su zene tako komplikovane...

Sada je tebi potrebno takozvano udaranje ceznje...
Valjalo bi da odgledas Grlom u jagode, obzirom da je ovaj klip nedovoljan Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Sada prvo ja da povratim 'drugarstvo' pa za nesto vise od toga, tamo oko nove godine  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ne brate!NE!Ne smes da budes njen slejv!TI si musko!NE ONA!Sta te boli kurac!Digla je nos pazi...Do drugog polugodista MAKSIMUM ce se ohladiti,tvoje je da kuliras kao da se nista nije desilo,nikako da je molis za oprostaj,najezio sam se  Smiley 1

Medjutim nisam skontao da li si se ukembecio u nju ili bi da joj ga plasiras?

Ako se nisi zaljubio onda samo lagano,nemoj slucajno da je odvodis u stranu ili tako nesto,nego na jednoj zurci,kad bude super,kad budu svi napaljeni i ti i ona,ti joj pridji direktno,budi samouveren i kazi joj nesto dvosmisleno na tu temu!Ako ti se samo svidja,uspeces garantovano.

Inace ako se pali na starije frajere,klasicna kurva.Ne trebas da joj odajes nikakvo postovanje,a kamoli da joj se pokoravas sto vidim da radis.Samo treba da dokazes samo sebi da si iznad nje i kada ona to uvidi,postoji mogucnost i da te ona licno startuje!
IP sačuvana
social share
Citat
Buki si tu?Sta cemo da radimo

Citat
kako šta ćemo, pa da završavamo poso  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Nepoznat -
slozio bih se Borijelom. Koji qrac drugarstvo? Imas toga kolko oces. Samouvereno, prirodno, mozda je najbolje da isparadiras sa nekom ribom, jer ona zna da se ti lozis na nju, pa ce biti zbunjena, bice joj povredjena sujeta, i tad ce ti prici sa  pricicom, tipa "kakva je nova devojcica"? Ili ces cuti pricu sa strane kako kaze da ti zasluzujes bolje, i tad se upecala.. Ponasas se kao da te boli uvo, malo je zjbavas, pa neki touch, i tako te fore. . . Lagano je odvajas. . . . Samo napred.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Sada prvo ja da povratim 'drugarstvo' pa za nesto vise od toga, tamo oko nove godine  Smile

hajde sad ti nama lepo reci koji ce ti ku... mislim sta ce ti drugarstvo s njom ?
sta hoces ? da se smuva s drugim, a ti kao dobar drug da joj budes rame za plakanje ? da izlazi s tobom, a da se muva s drugima za jednu noć ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia krntija
Jednom ja pitao najbolju ribu u odeljenju dal bi mogla da se kresne sa nekim iz razreda, a ona mi kaže da među ribama postoji zlatno pravilo, koje glasi : "Nema jebanja sa drugovima iz odeljenja! Da si iz drugog odeljenja, pa i ajde, ali iz istog nikako!"

Batali ti tu drolju, da je čovek i da joj je stalo do tebe ne bi se tako teatralno svađala sa tobom i brisala sa fejsa. Ja da sam na tvom mestu, ne bi je očima pogledao više nikad u životu. Bar žena ima pun kurac... uvek se nađe neko ko će da završi poso.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
SonyEricsson W800i
Pazi,ne bih se slozio sa tim da vazi pravilo kod svih da nema sa drugarima iz razreda.Uvek se nadje neki baja koji to odradi sve od reda(ili bar neku ekipicu,2,3).
Nego vidi...Ti nema sta da povratis,nemas od tog drugarstva nista...ona i zeli da letis oko nje,hrani joj se sujeta,raste joj samopouzanje,a kod tebe se odvija obrnut proces.Ti pucas.I ako nastavis tako,ne da ces se sjebati i ubedaciti...+ces ispasti jadan.
Tako da,batali to skakutanje oko nje.Muvaj druge...to ce je zeznuti  Smile A tada kad se upeca...tada radi sta zelis,mada ako se jos budes lozio,savetujem ti da se ne zaleces previse,nego malo ti nju vuci za nos,zasluzila je jer ipak malo pretetuje.
A sto se fejsa tice...Jbs fejs.Ja ga cak ni nemam.
« Poslednja izmena: 10. Nov 2010, 00:14:08 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Tvoja je il bozja  Smile . Zajebi publiku i drugare  Smile  ....   ulovi  je negde sa strane i usred razgovora je pogledaj pravo u oci i odvazno privuci k sebi , a odmah zatim  poljubi iznenada ... onako socno da odjekne na kilometar .  Upiskice se od srece - a ti posle gledaj sta ces dalje s njom .  Smile .. cim se ljuti , brise te sa spiska prijatelja , buni se kad ste rekli da se svidja tvom ortaku - zaljubljena je u tebe ko fazan .  Smile

Aut Cezar , aut nihil !
« Poslednja izmena: 10. Nov 2010, 00:23:21 od G-H-O-S-T »
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
« Poslednja izmena: 10. Nov 2010, 00:24:22 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Cek malo - koji rece da si razred ?  Smile

Zaboravi za sad - ono vazi za studije . Sad poslusaj Bombingu i prenemazi se ....  Smile
« Poslednja izmena: 10. Nov 2010, 00:31:05 od G-H-O-S-T »
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 20:35:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.