Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Cunami: Uskoro skuplji hleb, mleko, meso, komunalije...  (Pročitano 9169 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.69
Pa, ja cu ti reci... jeste...

Pre 3-4 godine, konzerva Nes kafe je bila 350-400 dinara, sada je skuplja za 200* dinara... (*pogledala sam.. duplo je skuplja... 750dinara)
Sto se obicne kafe tice, nekada je 120 dinara bilo 200gr kafe, a sada je 100gr...

Inace, ne bacajte pare na Grand i Don, kupite Bonito...jeftinija, a manje jecma...

da samo sto ih prave ovi isti sto prave grand i don,inace bice cunami al u albukrekiju,mozda i u santa feu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Mozda zato sto insitirate da je sve osim hleba, vode i nepocepanih gaca luksuz  Smile

Ništa ja ne insistiram niti podržavam. Ja samo vraćam pojedincima dok istovremeno igram po njihovim novo-uspostavljenim pravilima i rezonima,po kojima je sve luksuz koji treba oporezovati.

Ako već oćemo da lupamo porez na ''luksuz'' ,odnosno na sve bez čega se može,aj da lupamo na sve.

Nisu samo pojedine namirnice, gorivo i računarska oprema ti bez kojih se može. Može se i bez kafe, cigara, alkohola, kafića, smart-poslužavnika, goriva, slatkiša... i to je luksuz,molim lepo.

Anea,mislim da si ti mene pogrešno shvatila. Ja nikad (barem ne dosad) nisam bio u tom fazonu - ako,nek pate ljudi. Mada sam svakim danom sve bliži tome kad vidim u kakvom zoološkom vrtu živim.  Smile Nego samo vraćam pojedincima koji u luksuz svrstavaju sve i svašta.

Ti si se sama nekako našla i ubacila u tu priču,verovatno zbog mog komentara na cenu kafe.  Smile Ali to nije bilo upućeno tebi. Elem,ja samo kažem da ako su neke namirnice i neki prosečan kompjuter u 2013. godini luksuz, onda su luksuz i kafa, alkohol, slatkiši, gorivo, cigare... jer i bez toga se može i na to takođe treba lupiti novi porez i poskupljenje.

Sad,ako vam se ne sviđa to(a verujem da vas je mnogo koji ne možete ili bez kafe ili bez cigara), vi se obratite ovim pro-porez pojedincima.  Smile Ja samo praktikujem ono ''kako svi,tako i ti''.
« Poslednja izmena: 11. Okt 2013, 15:18:25 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.69
не би да је кафа луксуз јер је пије Smile

IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Sve bez čega se može je luksuz.  Smile

Bez kafe se može.  Kafa je luksuz.

Bez cigara se može. Cigare su luksuz.

Vrlo jednostavno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Znam da nije bilo upuceno meni, samo mi se ne svidja taj stav...

Pa to jeste luksuz... drzava kaze da je to luksuz...
Drzava ih tako tretira... zato postoje posebne akcize za gorivo, kafu, pice, cokoladu, i tako dalje...
Ja sa tim da je to luksuz nemam problema... imam problem sa necim drugim...
A to je sto sa rastom cena tih luksuznih proizvoda (kojih mogu da se odreknem i ne prezivim), idu na gore i cene onih osnovnih namirnica...

Opet... ovim merama su pogodjeni najvise oni kojima je to sve luksuz jer se dize cena i ovih osnovnih namirnica, ma sta gospodin Lazar trubio... Moze on da kaze da se ne dize PDV na hleb, ali se dize na gorivo... sto dalje povlaci jedno pa drugo... posebno sto je najavljeno da PDV ide sa 18% na 20%... ali.. eto.. pustaju prvo ovaj probni balon...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Pa,kao kad Stanislav kaže da nije baš mudro a ni lepo nekoliko puta godišnje dizati cenu energenata,a posebno struje. Jer kad poraste cena struje,kao što svi znamo, porastu i sve ostale,čak i one koje veze s njom nemaju ili imaju u smešnoj meri.

A sve to samo zato što je EPS previše nesposoban i alav da posluje normalno,a država previše inertna i bezobzirna da ga dovede u red. I umesto da se obračuna sa dužnicima, on lepo lupi novu cenu i ujebe celu privredu.

Al nekima čim pisneš o tome,ko da si im seme prozvao.

I onda opet,kao i uvek, običan narod koji sve plaća na vreme i uredno,bude kriv za sve. I,naravno,studenti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
ej a koliko je sad arabica, vidim ponestaje mi na poslu... Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Citat
A sve to samo zato što je EPS previše nesposoban i alav da posluje normalno,a država previše inertna i bezobzirna da ga dovede u red. I umesto da se obračuna sa dužnicima, on lepo lupi novu cenu i ujebe celu privredu.

EPS ostvaruje profit.
Da ne ostvaruje, ne bi se isplacivale dividende na akcije.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Odlično onda. Još samo da počne da kažnjava dužnike i grebatore,a ne normalne korisnike i narod,i biće super.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Najveci duznici su drzava, javna preduzeca i firme bliske vlasti... svim vlastima...

PINK je, uostalom,  najveci poreski duznik...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.