[PUN GAS, nocu, kroz grad, na planinu najblizu ti, meni je to fruska, u sumu i deri se na sav glas. Ja sam posle toga kao nov. Ako ti ni to nije dosta, izadji na auto put i Ns-BGD(trenutno najkriticnija deonica u celoj evropi) i vozi 200km/h. Ako ni to nepali, probaj padobranstvo ili kreni na casove letenja. Nacices novu u roku od 10dana Meni ovaj recept radi u 99.9% emotivno/poslovno/stresno problematicnim situacijama. Krajnje sam ozbiljan
srećom da nisu naišli sa Stambolićem dok si se ti tamo drao iz petnih žila, eh ne bi sada imali čast da čitamo tvoje postove...šalim se! dobra ti je to fora, dopada mi se
"Ljubav je mnogo vise od običnih osjećanja, ljubav je pozitivan elektroimpuls. Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."
[PUN GAS, nocu, kroz grad, na planinu najblizu ti, meni je to fruska, u sumu i deri se na sav glas. Ja sam posle toga kao nov. Ako ti ni to nije dosta, izadji na auto put i Ns-BGD(trenutno najkriticnija deonica u celoj evropi) i vozi 200km/h. Ako ni to nepali, probaj padobranstvo ili kreni na casove letenja. Nacices novu u roku od 10dana Meni ovaj recept radi u 99.9% emotivno/poslovno/stresno problematicnim situacijama. Krajnje sam ozbiljan
srećom da nisu naišli sa Stambolićem dok si se ti tamo drao iz petnih žila, eh ne bi sada imali čast da čitamo tvoje postove...šalim se! dobra ti je to fora, dopada mi se
Al je ova fora još jača. Ma gdje se samo sjeti Stambolića? Stvarno Grofe, svašta ti se moglo dogoditi.
Idi bre grofe u pm :wink: 'ebes mi sve ako si ti 'normalan' ali ovo za planinu i za dranje, mi izleda mnogo jako, ne bih zeleo da probam nesto tako, ali ako bas zatreba nema mi druge