Tema: Čudna zivotna zelja (Pročitano 51915 puta)
|
|
|
22. Nov 2017, 02:04:01
|
Ucesnik diskusija
Zodijak |
|
Pol |
|
Poruke |
66
|
|
Dobro veče dragi prijatelji. Imam jako neobican problem. Naime, 30ih sam godina, vodim uspesan posao i zivim jednim ordinarnim zivotom. Naizgled sve deluje super. Medjutim, oduvek sam imao zelju (bolje reci lozi me seksualno i kako god drugacije) da budem klosar. Ipak zbog pritiska porodice i prijatelja ja ne napustam sve sto imam kako bih ziveo klosarskim zivotom iako bih to najvise voleo. Moje pitanje je kako da pomirim okruzenje sa sopstvenim potrebama. Strasno bih voleo da zivim bez pritiska na ulici od danas do sutra, ali moji bliznji ni da cuju. Od malena me je to lozilo. Cak i seksualno. Kad onanisem zamisljam da sam klosar koji kexa klosarku. Cesto se oblacim po kuci u dronjke, zamastim bradu i stavim flasu brlje i tako fotkam.
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
|
|
|
|
|
|
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije
Your tears don't fall They crash around me
Zodijak |
|
Pol |
|
Poruke |
18496
|
 |
Ericsson jeste |
|
i šta je tu problem
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava. Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
|
|
|
|
|
|
Superstar foruma
Americki patriota
Zodijak |
|
Pol |
|
Poruke |
75321
|
Zastava |
 |
 |
I-mate 30 Pro |
|
:P :P :P :P :P
ni bog ne prasta sve...
celavi oces cokoladicu...
|
|
|
|
|
|
Jet set burekdzija
Zodijak |
|
Pol |
|
Poruke |
5782
|
 |
Samsung Galaxy S2 |
|
:chuckel: :chuckel: :chuckel: :chuckel: :chuckel:
Hvala, imao sam stresno prepodne.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
|
|
|
|
|
|
Svedok stvaranja istorije
Often Wrong, Never In Doubt
Zodijak |
|
Pol |
|
Poruke |
18419
|
Zastava |
 |
|
Daj nekome da ti vodi posao. Ubaci se među migrante na mesec dva. Ali ne među naše, nego negde gde te ne poznaju, kako bi osećaj bio potpun.
I da ako posle toga i dalje imaš želju da potpuno promeniš život. Računaj na to da moraš i potpuno promeniti društvo. Daklem, ne možeš da računaš na podršku kolega i familije.
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
|
|
|
|
|
|
Jet set burekdzija
Zodijak |
|
Pol |
|
Poruke |
5782
|
 |
Samsung Galaxy S2 |
|
Daj nekome da ti vodi posao. Ubaci se među migrante na mesec dva. Ali ne među naše, nego negde gde te ne poznaju, kako bi osećaj bio potpun.
I da ako posle toga i dalje imaš želju da potpuno promeniš život. Računaj na to da moraš i potpuno promeniti društvo. Daklem, ne možeš da računaš na podršku kolega i familije.
Nije to. .. Kad onanisem zamisljam da sam klosar koji kexa klosarku....
Njega interesuju u sustini jeftinije prostitutke.
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
|
|
|
|
|
|
Superstar foruma
Americki patriota
Zodijak |
|
Pol |
|
Poruke |
75321
|
Zastava |
 |
 |
I-mate 30 Pro |
|
:P :P :P :P
ni bog ne prasta sve...
|
|
|
|
|
|
Legenda foruma
Очистимо Србију !
Zodijak |
|
Pol |
|
Poruke |
42084
|
Zastava |
 |
|
ma opušteno. vidiš kako srljamo u progres. uskoro ćeš živeti takav život. kako ono kažu, pazi šta želiš, možda ti se ostvari.
|
|
|
|
|
|
Krajnje beznadezan
Zodijak |
|
Pol |
|
Poruke |
10425
|
|
Jebiga meni je želja da budem banovan s foruma pa ništa.
|
|
|
|
|
|
Legenda foruma
Очистимо Србију !
Zodijak |
|
Pol |
|
Poruke |
42084
|
Zastava |
 |
|
Matej 7,8 Jer svaki koji ište, prima; i koji traži, nalazi; i koji kuca, otvoriće mu se.
samo malo strpljenja i eto vidiš. tvoj vapaj je čuo svevišnji i izašao ti u susret.
|
|
|
|
|
|
Poznata licnost
....volim Republiku Srpsku.....
Zodijak |
|
Pol |
|
Poruke |
3093
|
 |
Nokia |
|
Opusti se ti samo mislis da je u propdanju uzivanje, nije u propadanju uzivanje za muskarca! Cudi me da nisi vec propao tako razmilsljajuci jer muskarci brzo propadaju. Godinu dana je previse za muskog da propadne, jer treba da znas da muskarac propada protekom vremena, zena ne. Javi mi se pp, bice mi draze da ti pisem! Lp
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
|
|
|
|
|
|
Superstar foruma
Americki patriota
Zodijak |
|
Pol |
|
Poruke |
75321
|
Zastava |
 |
 |
I-mate 30 Pro |
|
:P :P :P :P
ni bog ne prasta sve...
|
|
|
|
|
|
Poznata licnost
Zodijak |
|
Pol |
|
Poruke |
3093
|
 |
Nokia |
|
sta je tebi smijesno? :chuckel:
|
|
|
|
|
|
Hronicar svakodnevice
Y Tu Mamá También
Zodijak |
|
Pol |
|
Poruke |
502
|
Zastava |
 |
|
treba da znas da muskarac propada protekom vremena, zena ne. ma da, zena sa vremenom sve lepsa, najlepsa sa 80 godina.
|
|
|
|
|
|
Poznata licnost
Zodijak |
|
Pol |
|
Poruke |
3093
|
 |
Nokia |
|
Krelce.. Pratim te!
|
|
|
|
|
|
Zvezda u usponu
Rasut na komade
Zodijak |
|
Pol |
|
Poruke |
1466
|
Zastava |
 |
 |
Alcatel OT Telenor Smart |
|
Jebiga meni je želja da budem banovan s foruma pa ništa.
Дај боже да се оствари
Bibo, ergo non desinimus И покварен сат два пута дневно покаже тачно времe Нема горег муслимана од потурченог Србина
Кажеш зло не постоји? Итекако постоји, и рођено је између 20. јануара и 20. фебруара.
|
|
|
|
|
|
Udaljen sa foruma
Pocetnik
Zodijak |
|
Pol |
|
Poruke |
6
|
|
ljudi ne znam sto se volite vrijedjati?~!
|
|
|
|
|
|
Legenda foruma
ja ko ja....
Zodijak |
|
Pol |
|
Poruke |
32096
|
Zastava |
 |
|
po kuci klosari... picka.. Nesme ni klosarit ko klosar...
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje ne vidis ...a vidis ih sve.... cmokaaaaaaaaaaaa 8-[�
|
|
|
|
|
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.