Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 17:25:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ne moze da se zavrsi setup win  (Pročitano 1358 puta)
29. Apr 2007, 14:58:55
Poznata licnost

Never give up!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3630
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 6600
Ovako ja sam od ortakinje uzeo HDD i sad prikljucio na moj komp i krenuo da instaliiram win i  sada formattirao sam c particiju i prekopirao mi je sve windowsove fajlove i kao resetovao mi se normalno komp i ne mogu da nastavim sa instalacijom nego opet iznova mi pali onaj prozor windows setup i tako u nedogled!Iskljucim bootovanje sa cd on mi izbaci poruku "Reboot and select prooper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key"??Probao sam skroz da iskljucim bootovanje ne znam vise sa da radim mozda mi neseto nije dobro podeseno u biosu otkud znam! Smile Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat
Iskljucim bootovanje sa cd on mi izbaci poruku "Reboot and select prooper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key

zasto bi iskljucio bootovanje,kad sa neceg mora da ga povuce?
Dakle stavi da ti first boot device bude HDD - onaj na koji si instalirao win
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Never give up!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3630
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 6600
e da je tako pa do sada bi uspeo al nece pa nece samo ponavlja windows setup stavio ja hdd na first boot device ili ne
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
ostavis da ti bootuje sa diska,a da bi se to dogovilo prilikom paljenja racunara mora da se to potvrdi ukoliko boot disk postoji sa "where the hell is any key  Smile ) tu ne diras nista,nego pustis da "preskoci" to i da nastavi dizanje sa hdd-a...uostalom izlazak servisera na teren je 20-ak eura  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Never give up!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3630
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 6600
Ma bre daj objasni mi to malo mnogo si ga zapetljao  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Sony xperia
ostavis da ti bootuje sa diska,a da bi se to dogovilo prilikom paljenja racunara mora da se to potvrdi ukoliko boot disk postoji sa "where the hell is any key Smile ) tu ne diras nista,nego pustis da "preskoci" to i da nastavi dizanje sa hdd-a...uostalom izlazak servisera na teren je 20-ak eura Smile

Lepo ti covek rece, kada ti trazi da pritisnes bilo koje dugme da bi botovao sa cd-a ne radi to nego ga pusti da to preskoci ion ce nastaviti boot sa harda. Ako nakon toga nesto zaglavi, moraces da proveris i sam hard kao samo cackanje po biosu.

Citat
Iskljucim bootovanje sa cd on mi izbaci poruku "Reboot and select prooper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key

zasto bi iskljucio bootovanje,kad sa neceg mora da ga povuce?
Dakle stavi da ti first boot device bude HDD - onaj na koji si instalirao win

I ovde je lepo objasnjeno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Never give up!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3630
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 6600
Ja ne razumem nece evo stavio sam na first boot device HDD ali opet on ulazi na windows professional setup i nece posle toga ja idem na delete partition pa onda idem na formatting NTFS ne quickly ili kako se vec pise aaaaaa... i onda on zavrsi formatiranje pa ide copying windows files zavrsi i onda resetuje se i krece iz pocetka da ulazi na setup setup....Sta da radim?Koja podesavanja za bios?JA ja vise ne znam sta da radim!Tebi lightsoft ako je jasno svaka ti cast ali meni nije!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
pa nije zavrsio instalaciju...ostavi na 1st boot device da ti bude cdrom,sacuvaj izmene,neka ti cd winxp bude unutra, restart, trazice ti "press any key to boot from cd", ti neces nista pritisnuti, i on ce nastaviti da dize kako treba i da zavrsava sa instalacijom wina.

Dalje,
Citat
posle toga ja idem na delete partition pa onda idem na formatting NTFS ne quickly ili kako se vec pise

Uh, ajmo ovako

Kada obrises particiju, napravi se unpartitioned space, dakle nedodeljeni prostor, od koga moras da napravis particiju i das joj odgovarajucu velicinu, tek nakon toga vrsis format u NTFS ili kako ti vec odgovara...

Evo linkova u top-temi :

instalacija win XP u slikama
« Poslednja izmena: 29. Apr 2007, 19:24:57 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Sony xperia
Pa jeste mi jasno. To sto su oni napisali su osnove. Na podosta ploca pise frst, second ... boot. To je ok, ali ne zaboravii da neke ploce imaju ono famozno pritisni f11, za boot itd. Ponekad bez obzira sto podesis u biosu u tom odeljku ostane zapamceno. Zatim imas i hdd device u biosu, i tu mora da je taj hard oznacen ako nije onda premestanje i obelezavanje potrebnog se vrsi znacima + ili - . Nemas se sta ljutiti, to su ti i oni rekli u skracenom obliku, sigurno podrazumevajuci da znas gde sta da trazis i provreris po biosu.

Smile Smile Smile

Izvini MunkaZe sada tek vidoh ovo je stiglo odmah nakon tvog posta, trebalo je pre, da sam video tvoj post ovaj nebih slao niti odgovarao.
« Poslednja izmena: 29. Apr 2007, 19:56:52 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Never give up!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3630
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 6600
Ma ne ljutim se nego nikako nisam mogao da dobijem pravi odgovor  Smile Smile
Ali hvala svima ja sam se debil nesto zaebo na primary mi je stajao neki RMB umesto auto pa sam ga promenio  i radi bez problema hvala na utrosenom vremenu  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 17:25:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.143 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.