@Ironic ja uopste ali uopste nisam poentirao na tebe cak sam te i branio kada ovi sto manje znaju od tebe pocnu da se*ru kao ti si pro a izdrka*as se na na nama noobovima,uvek sam pricao da vi pro igraci imate svoje teme za razgovor i ovi noobovi imaju svoje teme za razgovor ali ubuduce kada nastane svadja koristi opciju prijavi moderatoru i ja dolecem da smirim strasti
World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out. Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time. Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss. Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you. Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
E slazem se sa ironicom ... i sto se tice tema moje misljenje je ovako : Ako tema za istu igricu postoji i to je cista diskusija o toj igrici , treba je zakljucati i obrisati .... Ako tema za istu igricu postoji i to nije cista diskusija o toj igrici , vec se prica o npr. pravljenju klana ili nalazenja za multiplayer igranje ili tako nesto slicno sto nije cista diskusija ne treba je brisati , ali ako posle nekog vremena postane sr*nje i postane tema za diskusiju a ne za ono za sta je namenjena treba je lock i obrisati .....
Sto se tice teme CS 1.6 na Hamachiju ..... koju sam inace ja otvorio .... ona je na pocetku sluzila onome cemu je trebala ... a sada je postala tema za opstu diskusiju o 1.6 i prozivanje (prvenstveno ratsa (mada mi to nesmeta jer sve sto je receno tacno je )) .... i zbog toga (naveo sam svoje misljenje(stavove)) mislim da je sada treba obrisati jer sada stvarno ne sluzi onome cemu treba
ok odluka je ovakva tema o cs klanu kao i tema za CS 1.6 ce opstati u zivotu ova tema kao i tema za igranje csa na hamachiu ce biti lockovana tako da...