Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Jul 2025, 09:18:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jos jedna tema o CS  (Pročitano 3063 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
@Ironic ja uopste ali uopste nisam poentirao na tebe cak sam te i branio kada ovi sto manje znaju od tebe pocnu da se*ru kao ti si pro a izdrka*as se na na nama noobovima,uvek sam pricao da vi pro igraci imate svoje teme za razgovor i ovi noobovi imaju svoje teme za razgovor ali ubuduce kada nastane svadja koristi opciju prijavi moderatoru i ja dolecem da smirim strasti  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 3120
Hvala na ponudi ali meni ne treba moderator da me brani. Ukoliko vidis svadju regulisi je ne trebam ja da ti je prijavljujem.
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1213
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
koji ce q*rac jos jedna tema....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Nexus 4
E slazem se sa ironicom ... i sto se tice tema moje misljenje je ovako :
Ako tema za istu igricu postoji i to je cista diskusija o toj igrici , treba je zakljucati i obrisati ....
Ako tema za istu igricu postoji i to nije cista diskusija o toj igrici , vec se prica o npr. pravljenju klana ili nalazenja za multiplayer igranje ili tako nesto slicno sto nije cista diskusija ne treba je brisati , ali ako posle nekog vremena postane sr*nje i postane tema za diskusiju a ne za ono za sta je namenjena treba je lock i obrisati .....

Sto se tice teme CS 1.6 na Hamachiju ..... koju sam inace ja otvorio .... ona je na pocetku sluzila onome cemu je trebala ... a sada je postala tema za opstu diskusiju o 1.6 i prozivanje (prvenstveno ratsa (mada mi to nesmeta jer sve sto je receno tacno je )) .... i zbog toga (naveo sam svoje misljenje(stavove)) mislim da je sada treba obrisati jer sada stvarno ne sluzi onome cemu treba  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
ok odluka je ovakva tema o cs klanu kao i tema za CS 1.6 ce opstati u zivotu ova tema kao i tema za igranje csa na hamachiu ce biti lockovana  Smile
tako da...

lock
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Jul 2025, 09:18:50
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.