Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 23:58:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ocenite Crysis od 1 do 5
1
10.7%  (24)
2
3.1%  (7)
3
8%  (18)
4
19.6%  (44)
5
58.7%  (132)
Ukupno glasova: 225
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crysis  (Pročitano 111335 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia E75
Aaaaah,uspesno skinuto i instalirano,radi mi fino na medium podesenjima i ako je moja kanta stara skoro 3.godine,sve lepo ide,igrao malo i prosto sam se odusevio,sve je extra i zasada nemam zamerki,jedva cekam full verziju pa da pocne izivljavanje po racunaru,ova igra svakako pomera sve granice. Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Apple iPhone 7 Plus
Aaaaah,uspesno skinuto i instalirano,radi mi fino na medium podesenjima i ako je moja kanta stara skoro 3.godine,sve lepo ide,igrao malo i prosto sam se odusevio,sve je extra i zasada nemam zamerki,jedva cekam full verziju pa da pocne izivljavanje po racunaru,ova igra svakako pomera sve granice. Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
eto vidis kako se moze kad se hoce!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC Sensation
Mislim da Crysis treba da bude igra godine umesto BioShocka - Mada ne kazhem da je BioShock losh, ali je ovaj bolji...
Zare88, slazhesh li se?   Smile
BTW - Tjestitke, Bizmark. Njoy.  Smile
« Poslednja izmena: 29. Okt 2007, 19:52:14 od DavidB1988 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia E75
Mislim da Crysis treba da bude igra godine umesto BioShocka - Mada ne kazhem da je BioShock losh, ali je ovaj bolji...
Daj breeee covece pa gde mozes da uporedjujes Bioshock sa Crysis-om,te igre se razlikuju kao nebo i zemlja,bioshock je igra za samo ubijanje dosade i ja se bas nisam mnogo odusevio njome,dok je crysis igra koja je i nadmasila moja ocekivanja,sve je mnogo-mnogo bolje i zanimljivije u igri.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Apple iPhone 7 Plus
ne znam. cekam full game pa cemo onda moci lagano da analliziramo.
neverovatno je kako se brzo postavljaju novi standardi kod zahtevnosti igara.
Prvo onaj cmr dirt, pa onda Bioshock i sad Crysis.
Ipak po celom web-u kruzi misljenje da Crysis nije jos uvek dovoljno optimizovan narocito za dual i quad procesore.
Kod mene je na primer cpu usage dok igram crysis na sva cetiri jezgra oko 30%!!! Ovi iz cryteka su pricali kako ce to sve biti super optimizovano i da ce maksimalno koristiti resurse mada se demo i beta 3 ne isticu nesto preterano. Ocekujem da ce full game raditi mnoooooooooooooooooooooooooooooogo bolje nego sto je to sada slucaj sa demom. Postoji jos jedan problem a to su izgleda driveri jer srecem ljude po drugim forumima sa identicnom konfom kao moja a ne mogu da izvuku vise od 15 fps (a imaju instalirane naj novije drivere)!!!!

ajde, jos 2 nedelje (ako nas opet prokleti EA ne ispali)
« Poslednja izmena: 29. Okt 2007, 20:19:00 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC Sensation
Nije to, nego pitam zbog toga shto je u Svetu Kompjutera, Bioshock, proglashen za igru godine...
Ako je neko chitao Kuzmin tekst, onda zna o chemu pricham.
Uuuu, Zare, onaj Dirt kako me namuchio... Em shto nije imao neki dobar krek, em shto sam morao da nadjem balans da mi ne krcka grafika - boja na kolima mi se tresla kao da su kola imala grand mal...  Smile
Zanimljiva mi je tvoja konfiguracija, chak mi se i svidja. Smiley Dobar izbor komponenti. A sad shto postoji relativno mali broj igara kod kojih bi mogao pune performanse da izvuchesh, to je posebna pricha. Jel` si probao kod nekih drugih igara da izvuchesh najvishe?
Isti su bili i moji problemi kad sam uzeo 7950 GX2, nedostatak dobrih drajvera...
Ali, bilo kako bilo, sigurno je da tje Crysis biti najbolji. Bar za neko vreme dok se ne pojavi josh neki monstrum. Ili chak i Far Cry 2 koji se priprema...
Bash sam se raspisao. Uhhh.  Smile
Btw, Zare, jel` si probao Half-Life 2 - Episode Two?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Apple iPhone 7 Plus
Nije to, nego pitam zbog toga shto je u Svetu Kompjutera, Bioshock, proglashen za igru godine...
Ako je neko chitao Kuzmin tekst, onda zna o chemu pricham.
Uuuu, Zare, onaj Dirt kako me namuchio... Em shto nije imao neki dobar krek, em shto sam morao da nadjem balans da mi ne krcka grafika - boja na kolima mi se tresla kao da su kola imala grand mal...  Smile
Zanimljiva mi je tvoja konfiguracija, chak mi se i svidja. Smiley Dobar izbor komponenti. A sad shto postoji relativno mali broj igara kod kojih bi mogao pune performanse da izvuchesh, to je posebna pricha. Jel` si probao kod nekih drugih igara da izvuchesh najvishe?
Isti su bili i moji problemi kad sam uzeo 7950 GX2, nedostatak dobrih drajvera...
Ali, bilo kako bilo, sigurno je da tje Crysis biti najbolji. Bar za neko vreme dok se ne pojavi josh neki monstrum. Ili chak i Far Cry 2 koji se priprema...
Bash sam se raspisao. Uhhh.  Smile
Btw, Zare, jel` si probao Half-Life 2 - Episode Two?
pogresno si procitao. pisalo je: "Igra godine?"
a ne "Igra godine"
 Smile
"igra godine<znak pitanja>"
bice klanje!

za episode 2 nisam ni znao da je izasao inace cu ga probati sigurno.
do sada sam uspeo da sameljem sve sto sam probao bez ikakvih problema naravno na max podesavanjima. izdvojicu samo zahtevne igre: fear, oblivion,  far cry, hl2, hl2 ep1, stalker, ut3 demo, crysis demo, micrsoft flight simulator x (kako tek to izgleda sa full podesavanjima .... leleeeeee ... dobro se nisam usrao).

inace sam veliki fan tvoje graficke kartice i smatrao sam da je to zadnji korak ka prelasku na dual core gpu-ove.
But I guess I was wrong!
konfiguracija je inace sklapana oko pola godine. sedeo sam. cekao...
onda sam prelomio.
ploca asus p5kc (zato sto ima podrsku za ddr3 i 45 nm procesore koji izlaze u januaru 2008)
procesor intel q 6600 (prvobitno je to trebao da bude e6600 ali kada je quad-u roknula cena nije vise imalo smisla da kupujem e 6600)
4 gb ocz ddr2 800mhz (sk je uz q 6600 predlozio 2 gb, i ja sam hteo 2 gb ali me je buraz nagovorio da uzmem 4 - kao nece mu skoditi  Smile)
msi gf 8800 gtx oc edition .... on mi je bio prva opcija od pocetka. medjutim prodavac mi se mucio da je nadje i na kraju ju je dovukao iz hrvatske (bilo je asusa kod nas ali nekako kad su graficke u pitanju msi mi je uvek bio prvi izbor - ne znam zasto)
wd 500gb caviar (kada sam video da kosta 8000din nisam mogao da odolim, a inace sam racunao da cu morati da kupim 320gb  Smile)

posto mi kuciste ima senzore za merenje temperature mogu odmah da ti kazem da su temperature u Crysis-u:
Cpu - 32
Gpu - 55 - 60
HD- 35
Ambient - 29 - 39
U svakom slucaju vredi svaku paru. 
« Poslednja izmena: 29. Okt 2007, 22:12:48 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1254
Zastava tu negde oko nas
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Siemens cxv70
16. novembra izlazi u prodavnice, a evo i koji benchmark za demo i za full pa vidite i sami koja masincuga treba da tegli ovu sjajnu igru:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

crysis demo.jpg
(30.59 KB, 300x440)
crysis.jpg
(39.8 KB, 400x538)
IP sačuvana
social share
Citat
Sto se upisali sve te skole,kad nista ne znate jebo vas bog
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1937
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
U dx 9 imao sam detalje samo do high a very high je bio zatamnjen. U Visti je very high enable-ovan i ucitan je po default-u za sve postavke. To je ocigledno taj prelaz na dx 10 . Mislio sam da ce biti neka posebna opcija "enable/disable dx 10."
Mogu i na XP-u da se omoguce very high detalji...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC Sensation
Citat
pogresno si procitao. pisalo je: "Igra godine?"
a ne "Igra godine"
 Smile
"igra godine<znak pitanja>"
bice klanje!
Da bre, heh, jesam blesav... Smile  Stvarno je tako pisalo, povadio sam SK da vidim. Sorry. Smile

Wow, mislim, wow za tvoju konfiguraciju. Verujem da ti se i vishe nego isplatila. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 23:58:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.115 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.