Nije jos ,ali ce biti jedna od najfascinantnijih igrica ikad.Izvrsna grafika,bezbroj poligona,animacija svega moguceg i nemoguceg...Izlazi,mislim pocetkom novembra.
Odakle ti znas da ce biti fascinantna. Sto prdis kad ne znas
Nije jos ,ali ce biti jedna od najfascinantnijih igrica ikad.Izvrsna grafika,bezbroj poligona,animacija svega moguceg i nemoguceg...Izlazi,mislim pocetkom novembra.
Pa,ne bih se bas slozio da pored grafike nema sta da ponudi.
Па пази ако волиш такве ствари (рокање са алијенима, супер-одело, и свакавко наоружање упаковано у лепу графику, физику и остало) онда ће ти се свидети, ја рецимо невидим по чему је Crysis вредан моје пажње јер ћу се прво напуцавати са војницима, а онда спашавати земљу од ванземаљоса (што је прилично слично првом Far Cry-у).Супер-одело и модабилна пушка су ми занимљив детаљ, али не нешто због чега би играо игру.
Citat
A,da,verovatno ni ja necu moci da igram Crysis.
Човече, ја сумњам да ће уопште пола света моћи играти ову игру, бар нанеким пристојним детаљима.