Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 21:06:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 62 63 65 66 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crysis 2  (Pročitano 95472 puta)
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49727
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung Galaxy S24
Jedno je kada te igra umori posto po citav dan igras, a sasvim drugo kada te smori repetitivnost gameplay-a, ili predugacka a monotona kampanja. Smile Gameplay kod krize je dovoljno raznovrstan sa gomilom mogucnosti tako da igra ne samo da ne moze da smori, vec ima i ogroman "replay value". Svako ko zeli da vidi stvarni AI vanzemaljaca neka pokusa na "posthuman" tezini.
« Poslednja izmena: 04. Apr 2011, 23:48:59 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Sony 
Završio i da dam mišljenje. Solidno.
Generalno voleo bi da dodam da mi je Walk in the Park bio tako mlak chapter, i da mi je bio piš da na samom kraju dočekam 4 Ceph ratnika koji su nevidljivi i donose 5000 nano poena svaki. U glavi mi je bilo (kada sam kompletirao igru) i šta da radim sa ovih 20000 NP kada sam prešao igru? Da okačim mačku o rep? Msm ovde sam doživeo istu stvar kao u prvom Crysis-u, loše celokupan dizajn igre, tj. jedan deo igre (u prvom delu ostrvo na kome se igrač prvo iskrcava je dizajnirano kako treba, sve ostalo pati od problema sa dizajnom, barem meni) je napravljen kako treba, a ostalo je nasklapano, dodato, pa oduzeto. Naravno, neko neće to videti, jer je igra vizuelna lepotica.

Drugo ne sviđaja mi se izbacivanje first person cut scenea iz prvog dela, jer su nekako bile dobro osmišljene i razrađene. Ovde je neko hteo radikalnu promenu, nikako u lošem smislu, ali uvek imam utisak "sa konja na magarca".

Treće Ceph kao pretnja je smešna, većinom će da skaču ko blesavi, da zauzimaju apsurdne poze u sred fighta ili da se zaglavljuju trčeći u mestu. Isto važi i za ljude, msm nisu grozni do prepoznatljivosti, aali uočljivo je i te kako tokom igre. Lako je sve njih uhvatiti i baciti, tako da mi se često desi da ih (većinski) prebijem fizički štedeći municiju. Na kraju čini mi se da je sam hitbox/damage sistem loše napravljen, jer često moram da potrošim pola okvira/2-3 metka iz sačmare na jednog protivnika (ne govorim o Ceph velikim vojnicima).

Finale mi je bilo anticlimactic, očekivao sam boss fight kao u prvom Crysisu, pojavljivanje Nomada i ekipe, jači kraj. Oh well, sve u svemu nije loše, ali opet kažem, sve ono što sam voleo kod FarCry-a je ovde nekako downplay-ovano.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49727
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung Galaxy S24
Treće Ceph kao pretnja je smešna, većinom će da skaču ko blesavi, da zauzimaju apsurdne poze u sred fighta ili da se zaglavljuju trčeći u mestu.

A sve to na recruit nivou tezine. Smiley
« Poslednja izmena: 05. Apr 2011, 12:52:25 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Sony 
To je kritika Ai-a skripte, bez obzira na nivo igre.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Kakvi sad nano-poeni?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49727
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung Galaxy S24
Svaki nivo tezine u Crysis-u je poseban AI, posebna prica. Protivnik nije samo brzi ili izdrzljivi vec i "pametniji".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Sony 
Kakvi sad nano-poeni?

Dobijaš ih prelaskom preko mrtvih Ceph ratnika (moraš da pređeš preko mesta gde su poginuli) stisneš H i dobijaš meni za nadogradnju.

Svaki nivo tezine u Crysis-u je poseban AI, posebna prica. Protivnik nije samo brzi ili izdrzljivi vec i "pametniji".

AI is terrible. Crysis 1 had medicore AI that sometimes drowned themselves, but was generally responsible. Crysis 2 AI has soldiers that sometimes don't shoot at you when you're 5 feet away in plain sight. NPCs also get stuck walking into simple objects - Crysis 1 AI wasn't nearly this bad.

http://www.gamespot.com/pc/action/crysis-2/player_review.html?id=759667

Inače pun je net kritika na račun AI, ali trolu se ne može objasniti, zar ne? (očekujem kontrasajt na račun napisanog za 10 minuta koji su pisali podmićeni pseudo kritičari).

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Dobijaš ih prelaskom preko mrtvih Ceph ratnika (moraš da pređeš preko mesta gde su poginuli) stisneš H i dobijaš meni za nadogradnju.

Kakav bullshit.Da ljudi oce igru sa skupljanjem poena i govnarija,igrali bi onaj Croc i slicne igre.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Sony 

Kakav bullshit.Da ljudi oce igru sa skupljanjem poena i govnarija,igrali bi onaj Croc i slicne igre.  Smile

Jebaga, ne jebaga tako vam je. Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49727
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung Galaxy S24
Kakvi sad nano-poeni?

Nano-poeni se skupljaju tako sto prodjes kroz oblak cestica koji se formira nakon sto ubijes vanzemaljca, na onom mijestu na kojem ga ubijes. Slicno kao kod prikupljanja dusa u Painkiller/u. Inace tim nano-poenima mozes da upgrade/ujes svoj nano suit. Nista od krucialnog znacaja, ali u svakom slucaju fin dodatak i onako raznovrsnom gameplay/u. Niko te ne tjera da ih skupljas.

« Poslednja izmena: 05. Apr 2011, 13:27:27 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 62 63 65 66 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 21:06:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.