Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 07:41:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crysis 2  (Pročitano 95582 puta)
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.4
mob
Apple iPhone 7 Plus
Izasao je lek za update 1.1 i i sa njim moze da se igra multiplayer  Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 27. Mar 2011, 19:57:19 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

[eX3DR]

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 478
Zastava NS
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung s5230
znaci crysis 2 uopste nije zasticen,evo posle 3 dana izlaska igre neki igraci su vec dostigli lvl 34,zar je moguce dici za 3 dana toliki lvl,nemoz dici lvl od aimbotera,pogadjaju iz mamine lepe,i dok ja imam negativanK/D oni imaju pozitivan 28/0/1?na crysis-ovom forumu se isto zale da vidjaju igrace kako koriste aimbot i jos neka sranja,a i sad kad sam procito da se moze igrati i sa piratom multiplayer skenjo sam se u zivot Smile
nadam se da ce ovi iz cryteka uziniti nesto povodom citera i zastite servera.
a da jos nesto mi se dogodilo kad sam instaliro igru i ubacio cd kljuc,nisam mogo da pristupim ni jednom serveru a izbacivo mi je poruku da je moj kljuc vec u upotrebi.
ovo postaje sve ludje i ludje!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC 
jel flt verizju igre da skidam??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.4
mob
Apple iPhone 7 Plus
jel flt verizju igre da skidam??
da slobodno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 177
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
znaci crysis 2 uopste nije zasticen,evo posle 3 dana izlaska igre neki igraci su vec dostigli lvl 34,zar je moguce dici za 3 dana toliki lvl,nemoz dici lvl od aimbotera,pogadjaju iz mamine lepe,i dok ja imam negativanK/D oni imaju pozitivan 28/0/1?na crysis-ovom forumu se isto zale da vidjaju igrace kako koriste aimbot i jos neka sranja,a i sad kad sam procito da se moze igrati i sa piratom multiplayer skenjo sam se u zivot Smile
nadam se da ce ovi iz cryteka uziniti nesto povodom citera i zastite servera.
a da jos nesto mi se dogodilo kad sam instaliro igru i ubacio cd kljuc,nisam mogo da pristupim ni jednom serveru a izbacivo mi je poruku da je moj kljuc vec u upotrebi.
ovo postaje sve ludje i ludje!
Mozda sam cak i ja koristio tvoj cd kay Smiley ko zna.
Fora je u tome, sto mi sa piratima, samo treba da nalupetamo cd kay i mozemo da pikamo Smiley
Tako da je velika verovatnoca da je neko ubo bas tvoju kombinaciju Smiley

Inace, SP me je odusevio!!
Vrh igra, sa vrh atmosferom i odlicnom optimizacijom.
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy S4
I ja cu danas da probam ovo cudo. Prvog djela se i ne sjecam bas najbolje. Znam da je grafika bila dobra ida je bilo itekako igrivo, ali mislim da mi je najupečatljivije ostalo to sto su me smorili oni vanzemaljci.
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49757
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S24
Poceo da igram i odusevljen sam.  Smile Optimizacija odlicna.  Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Motorola 
- Solidna priča.
- Dobra dužina igre.
- Njujork,onako razrušen,izgleda cakum-pakum !
- Slađe je šibati se po urbanom okruženju nego po tamo nekoj džungli.
- Igra nudi pristojan broj opcija za prelaženje  vidljivog bojnog polja.
- Zahteva se i malo mozga,što je sasvim O.K.
- Nema mnogo skriptovanih scena,što je odlično !
- Malo bagova (Netshow verzija,dvd-klonjava sa nalepljenim FLT-medikamentom).
- Dobra grafika ,dobra optimizacija.
- Povremeno,igra poprima karakter prave mega-sage.Sve prednosti/mane će biti moguće sagledati tak nakon 2-3-4 igranja,kada se sagledaju sve opcije.
- Jedna od "onih" igara (igara za koje bi se isplatilo dati lovu).
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Sony 
Evo mojih zapažanja (nisam prešao igru, tako da može svašta da se desi)
Dobre strane:
-Grafika lepo optimizovana, prilagodljiva svakoj standardnoj konfiguraciji (dobro napisan algoritam tako da u zavisnosti od same scene i broja efekata igra smanjuje/povećava setinge održavajući stabilan frame rate)
-Gameplay posebno mi se sviđa upgradeovanje koje prošli deo nije imao( posle laganih koreanaca igrač susretao sa drastično težim vanzemaljcima, a nije mogao da nadogradi odelo kako bi im parirao) s time da je trebalo više da se radi na tome, odnosno da su možda poboljšanu verziju ostavili za kraj triologije; dodatak uklizavanja mada mislim da na tome još može da se proradi (u smislu prevazilaženja standarda koji je postavio F.E.A.R.); konačno nekoga ko je ubacio +1 metak u okviru ako se na pun magazin promeni okvir/šaržer
-Zvuk (odičan, ima puno dobrih zvukova, muzika je ok itd)
-AI koji je dobro skriptovan, mada se i dalje desi da protivnik baci granatu iz zaklona u zid i time sebe ubije sebe i još nekog, kao i da detektuje iako si nevidljiv zato što je algoritam prevideo to

Loše:
-Priča od početka priča mi je najslabiji deo celokupnog utiska, napravljena samo da bi vodila igrača kroz igru i pokazivala mu tehničke aspekte, kopira dosta Half Life
- Likovi likovi u igri su jednodimenzioni, napisani samo da bi davali ekspoziciju/bili antagonsti/menjali strane, tj. nemaju neku veću dubinu, a to je isto radio i Crysis 1, tako da - to se može popraviti
- Glasovna gluma, od loše do solidne, bez ličnog favorita
« Poslednja izmena: 29. Mar 2011, 21:03:57 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy S4
Dosao sam do pred kraj vjerovatno...kad se ponovo sretnem sa starim timom, pa malo poslije.
Zadovoljan sam ,ali daleko od toga da sam odusevljen. Grafika i zvuk su stvarno mocni!  Smile
Zanimljiva je igra, ali ne toliko i prica, jer me grafika i jos neki elementi tjeraju da igram dalje(to bi trebao biti posao priče).
Cini mi se da nema mnogo razlicitih oružja, možda 6-7, bar dokle sam ja stigao, a sve neke Hi-tech zajebancije.
E, da, nisu me toliko smorili vanzemaljci.  Smile
Sve u svemu, dobra igra, iznad prosjeka.
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 07:41:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.