Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 13:34:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crysis 2  (Pročitano 96486 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.126
mob
HTC 
Crysis 2 u martu

Crytek je upravo objavio da će se Crysis 2 pojaviti u martu sledeće godine.
Informacija dolazi pravo sa zvanične Twitter strane, gde stoji da će se igra pojaviti 25. marta u Evropi i tri dana ranije u SAD-u, odnosno 22. marta.
http://www.whatsgamingon.com/pc/crysis-2-u-martu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.126
mob
HTC 
Crysis 2 Multiplayer Demo

Glavni producent, Nathan Camarillo, je na GC-u predstavio multiplayer mod nove Krize, koji su igrali 12 igrača sa Xbox 360 džojpedima u rukama u Team Instant Action modu, ekvivalentu svima poznatog Team Deathmatch moda.
Timovi su se roštiljali na Rooftops mapi, odnosno krovovima zgrada koji su prekriveni ukrasnim biljkama, ali i manjim platformama iz više nivoa i uskim prolazima.
Na delu možete videti neka oružja i Nanosuii 2.0 u akciji iz perspektive više igrača, kao i malo prikaradanja i lomljenja vratova u cloack modu.

imate na sajtu slike
http://www.whatsgamingon.com/pc/crysis-2-multiplayer-demonstracija-i-novi-screenovi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49872
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
Nada se da ce grafika na PC-u biti kud i kamo bolja, nego na konzolama. Pa ne moze duplo bolji hardver da tjersa istu grafiku ?!  Smile

PS Pogledajte i screenshot-ove.  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

1.jpg
(282.13 KB, 1600x900)
2.jpg
(223.12 KB, 1600x900)
3.jpg
(281.15 KB, 1600x900)
4.jpg
(276.44 KB, 1600x900)
5.jpg
(252.83 KB, 1600x900)
« Poslednja izmena: 20. Avg 2010, 16:36:10 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.126
Naocare prze nerve samo tako. Ako cete nabavljati to strogo vodite racuna da se vremenski ogranicite. U protivnom moze da vam pozli.
bas cu to da nabavim Smile .... Smile
Crysis 2 izlazi 25,a meni novi pc stize 5(aprila)...... Smile I7,gtx460.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49872
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
Naocare prze nerve samo tako. Ako cete nabavljati to strogo vodite racuna da se vremenski ogranicite. U protivnom moze da vam pozli.

Pa ako je nesto vrijedno toga onda je to Crysis... al opet vodi racuna... Mozes da izvrsis suicid sa tim.  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 20. Avg 2010, 18:43:27 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.126

Pa ako je nesto vrijedno toga onda je to Crysis... al opet vodi racuna... Mozes da izvrsis suicid sa tim.  Smile  Smile
Smile Juce sam instalirao crysis warhead,i danas stgao skoro do kraja,necu Veliku Jabuku  Smile Smile ocu dzunglu....Interesuje me kako ce radeonove graficke da ljujaju ovo cudo,zbog psychic/a... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
to sto rade sa igrom i tim usranim naocarima je klasicno namerno nametanje novih trendova i uticaja.
bez obzira sto ce verovatno jako,jako mali deo ljudi biti dovoljn glup da puke par desetina evra za te naocare,sam uspeh igre(koju ce kupovati,ili pak i skidati sirom sveta) ce ludacima gaming kompanija probuditi neku inspiraciju da pocnu i druge igre tako da prave,a onda ce jednog dana sve preci sa ekrana na te naocare.
jebem mu mater,ako su vec unakazili sam kvalitet igara danas,ne moraju da unakazavaju i sam nacin igranja...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
MacOS X
Browser
iPhone 4.0.5
mob
Apple iPhone 7 Plus
Potpuno se slazem. Mada vec sada na trzistu ima gomila igara koje podrzavaju 3d. Ipak procice jos puno vremena pre nego sto 3d postane standardan ... ako ikada postane standardan. Prvo sledece sto ce da zazivi su motion kontroleri u stilu onih sa wii-ja a to je 5 miliona puta zabavnije od 3d-a.

Samo da dodam da mi je drago sto ce igra izaci tek krajem marta jer nam daje mogucnost da bolje sagledamo opcije prilikom kupovine novih kompjutera (siguran sam da vecina planira kupovinu nove konfe samo zbog ovoga).
Mene licno najvise plasi graficka. Bojim se da ce ona opet biti usko grlo i da na trzistu u momentu pojavljivanja igre opet nece biti odgovarajuceg hardware-a.
Nadam se da ce Crytek da me demantuje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.126
koliko sam gledao slike,i gamplay za sony3 i xbox,igrica ce da veoma zahtejvana.....Ja racunam makar na medium da cu moci da je pokrenem.... Smile

oftpoic
ja sam nabavio graficku gtx460 za 170e,ali necu da je otpakujem dok mi ne stignu ostale komponente(maticna,ram,cpu....)....Ne zam dal da stedim na ram,da uzmem 6gb umjesto 8gb...(u red me fajlu za metro 2033 pise sto vise rama ,preporuceno 8gb Smile )....Narucio sam intel core i7 i tek stize za 2/3 mjeseca Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49872
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
Misim da sam vec postavljao ovaj video... Kada se povede polemika: konzole vs. PC, Crysis je definitivno argument kompjuterasa. Pogledajte video da bite shvatili zasto...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 13:34:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.