Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 05:15:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crysis 2  (Pročitano 95601 puta)
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Apple iPhone 7 Plus
Samo treba imati dobar tajming kod kupovine kompjutera. Da, tehnologija nezaustavljivo ide napred svakih 6 meseci godinu dana ali moguce je da se uz pazljiv odabir komponenti sastavi konfiguracija koja moze da potraje 3 godine i bez problema istera sve sto se pojavi u tom periodu na maksimumu. Naravno tako nesto zaista kostata oko 1500 eura (bez monitora) ali bar neces morati da ga upgradeujes svake godine. Eventualno ces kupiti jos jedan hard disk u tom periodu od 3 godine i to je sve.

Konzola i dalje ispada jeftinije resenje ali pc je pc.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.266.0
Pa eto ajde da zauzima jedno 20gb  al opet nema shanse.Bogdane valja li shta ta graficka?Planiram da uzmem 5770 pa pitam.Jel tvoja sa VAPOR X hladjenjem ili obicna?
Na  g force gtx 295 su trebali da stave memory clock 666 Smile   Smile a ne 999.Nadam se da ce igra makar imati dobru radnju a ne zamo super-zahtjevnost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
HTC 
graficka je odlicna. uzeo sam je pre nedelju dana sa standardnim hladjenjem. moja 5750 tera gta4 sve na very high ali samo me procesor zeza i plus ima dx11 kao i 5770
« Poslednja izmena: 22. Jan 2010, 15:54:06 od BogdanPFC »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.266.0
A koliko si je platio?5750 sa vapor x hladjenjem je 120e ali memorija podignuta za 40 mhz i gpu 10mhz,a 5770 sa vapor x hladjenjem 140e
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
HTC 
zavisi u kojoj radnji.  prvo sam trebao da uzmem 4770 ali nisam nasao kod mene u kg-u,bg-u,novom sadu i vidim ovu u winwin i dodam mojim roditeljima jos 2600din posto mi je to rodjendanski poklon i uzmem 5750. 11900dinara
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
evo setup od 1500 i 4 godine ne menjam intel xeon 8 core asus maticna sa 2 lezista za procesore 2x ati dx11 ona najjacha u crossfire napajanje jedno 1000w-1500w ssd 20gb(za sistem) ili neki nabrijani hard wd caviar black 1tb ili nesto sl..ddr3 8gb-moze i 10...i to je to....a da mora i perverzni v8 hladnjak x2 i josh neke "sitnice" tipa 10 hladnjaka 12" da sve to ladi....i onda opichis sa tim gta vice city na very low..... Smile Smile Smile Smile i dignesh winxp.... Smile Smile Smile ili da odem da kupim PS3 modifikujem ga (veci hard i obezbedim hladjenje da se ne pregreva) + neka plazmica od 32"  i ispadne oko 1000 evra i ne menjam 5-6 dina.....+ mnogo veci izbor igara joooj sto nema midnight club za pc ovaj novi.....+ imash net i tastaturu i misha i djabe igre de cesh bolju kombinaciju.....jes da je komp zakon ali bato nema se para da se menja procesor ram grafa.....mada sam ja uzo best buy maticnu ali procesor hebe sve mu hebem u p**** a nemam da puknem 13000 za quad.....grafa za 1-2 dine odlazi u nizu klasu,ako mozda vec i nije u nizoj klasi...... Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

הכוכב האדום בלגרד

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1358
Zastava Grabik Ilova, Prnjavor
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
LG L7
Ma dajte ljudi, urbana okruženja su napravljena zbog konzola. Mnogo manje je potrebno snage za urbana okruženja nego za tropske oblasti. Naravno, na PC će grafika biti neuporedivo bolja nego na konzolama. Osim ako ne zas3ru pa da bude ista kao na konzolama.
ocigledno nisi igrao igre na konzolama ,,,
Pa što onda ne napraviše Crysis 1. Pa i sad svi video klipovi koje smo vidjeli su sa konzola i daleko lošiji od Crysisa (CE2). GTA IV ima bolju na grafiku na PC-ju. JA igram ok na highu koji je bolji od konzolnih podešavanja(medium). I mnoštvo igara koja su kasnije portovana na PC imaju bolju grafiku. Samo uporedi GTA IV na konzolama i sa maksimumom detalja na PC-ju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
HTC 
imas sa cetiri jezgra amd od 8000din u winwin-u. ja to treba da izvucem od babe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
moja je GTS 250 TOP.
ako to zverce ne moze da ga pokrene makar na medium settingsima,dovidjenja,nisi vredan moje paznje.  Smile
ja ne zivim i radim da bih sluzio i pumpao Gejtsa i kompaniju parama,vec da bih radio (i u ovom slucaju) igrao sta zelim.

znam da svim amerikancima geografija nikad nije bila jaca strana,ali,mislio sam da su dosad skapirali da "ostatak sveta" nema toliko para da ih baca na kompove,niti ima zelju,samo da bi igrao jednu igru.
« Poslednja izmena: 22. Jan 2010, 20:25:50 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Apple iPhone 7 Plus
imas sa cetiri jezgra amd od 8000din u winwin-u. ja to treba da izvucem od babe
bolje povuci jos malo pa izvuci nekog intela  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 05:15:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.