2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 890 891 893 894 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 299172 puta)
Zvezda u usponu

Ovaj život je biznis da popizdiš

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia n73
Na Napretku i Banatu se osvaja titula... Smile

Jedino pametno na ovoj strani!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6710
Znaci ti hoces da kazes da nismo smeli da pobedjujemo te ekipe, jer se kurcimo na njima?

Neverovatno kako je 90 % foruma moglo da kaze da je sjajna fudbalska predstava vidjena juce, jedino ti:" Seljaci razbili smo vas, uvalili nam 2 smrdljiva gola. . "

E stvarno si svakim danom sve tuplji i tuplji,vrati se nekoliko strana unazad i procitaj moj prvi post odma nakon derbija,i onda seri...Ja kazem da smo bili bolji...I da smo vas nadigrali,a i razbili u 80% utakmice.

A sto se tice tih ekipa,ja njih ne ponizavam...Nego ste dizali "evropski partizan" do neba,a tesko vam je bilo kad ste pobedjivali ekipe koje su dosta slabije i od vas... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Ako sam ja tupav, a ti kazes da ste 80 % utakmice bili bolji sta si onda ti? Malouman?. . .

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6710
Ne nego realan,prethodnih godina ste znali da nas nadigrate(ali ste ga uvek pusili)i ja sam to priznavao i treba i ti tako da uradis.Budi malo objektivan i nepristrasan...Ovo je sve licilo na derbi kad ste nas dobili 4:2,samo smo mi imali manje srece nego vi..Ja znam da sam posle duzeg vremena gledao pravi derbi,pun zelje,borbe,fer pleja...I nadam se da ce ubuduce biti svaki ovakav ....
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 807
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
SonyEricsson K800i
Deset bez poraza

Devet pobeda i jedan remi je rezime FK Partizan tokom jeseni. Da nam je neko pre početka sezone ovo rekao poslali bi ga pravo u ludnicu. Jednostavna igra, brza dodavanja i efikasnost u napadu su deo naše igre, pa i ne čudi mali milion postignutih golova, a tek će da ih bude do kraja sezone.

Ono što nas najviše brine su rupe u odbrani, a one su se i te kako videle protiv komšija na prethodnom derbiju. Statičnost i ležernost naših defanzivaca, ali i pojedinih veznih igrača, dozvolili su komšijama da se bez mnogo muke prošetaju kroz našu odbranu i stvore priličan broj šansi. Sva sreća pa smo igrali protiv "njih", bilo koji drugi ozbiljniji evropski tim bi nas napunio do vrha! Da li je u pitanju ofanzivnije postavljen tim, ili oni zaista nisu na nivou zadatka, nije ni bitno, jer kad ti Zvezda a pogovoto Banat da dva gola i napravi još 5-6 stopostotnih šansi, na tvom terenu, onda tu nešto nije u redu. Nema sumnje da će Partizan osvojiti šampionat, jer ove sezone i jeste najbolji, ali već sada treba spremati tim za nastup u kvalifikacijama za Ligu šampiona, osim ako nas kreteni iz UEFA opet ne izbace. Bez jake odbrane bolje i da ne pokušavamo igrati u Evropi.

Par reči i o konjušarima iz Ljutice Bogdana (svaka čast normalnim navijačima Crvene zvezde). Verovali ili ne, oni krive sudiju i smatraju da je on glavni krivac što nisu pobedili. Da čovek ne poveruje! Ipak donekle ih razumemo, jer "navikli su da se za njih sudi na derbiju". Krive sudiju što Rukavina nije dobio crveni karton (iako nije bio poslednji u odbrani), kad je srušio Koromana. A šta bi tek mi mogli da kažemo. Ni danas nije dosuđen penal za Partizan kad je srušen Lazić (ovo je već 32. derbi bez penala, a trebalo ih je biti i to dosta), opet su u dva navrata komšije bili u debelom ofsajdu, opet su rušeni naši fudbaleri i stvarane brze kontre, opet je Koroman poput Gurovića pljuvao i psovao kad i koga je hteo, i prošao nekažnjen sve do kraja susreta. I pored svega toga mi smatramo da je suđenje juče bilo najbolje u poslednjih ko zna koliko derbija. Grešaka je bilo, na obe strane, ali sve u svemu, dosta dobro odrađen posao! Komšije ne treba da brinu, jer već na sledećoj utakmici će im dosuditi nepostojeći penal, ili gol iz ofsajda...

Za kraj i koju reč o navijačima. Jug je juče, ali i tokom cele sezone, izgledao veličanstveno. Održali su grobari čas navijanja onima na "severu", i sad bi svima trebalo da bude jasno da Partizan bez svojih navijača nije Partizan, nego nešto sasvim drugo...

Партизан.нет

Smile Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share

U zdravom hardveru zdrav softver

Jbg. Anceloti treba da se zabrine da mu igraci do proljeca ne poumiru od starosti  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6710
Pakistan ostaje Pakistan,i ova vest ne treba da bude ovde.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hehe kakav oni izvestaj pisu, imaju izgleda naslednika za onog novakovica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung S4
Betonligar konačno potpisao za Zvezdu  Smile
Nedelja, 30. septembar 2007. 22:12

Nakon gotovo mesec dana provere i treninga u Crvenoj zvezdi reprezentativac Čada Misdongard Betonligar potpisao je četvorogodišnji ugovor sa srpskim šampionom.

Dvadesetjednogodišnji Betonligar subotnji večiti derbi posmatrao je u "civilu", ali će nakon oktobarske pauze u srpskom šampionatu, biti priključen takmičarskom "pogonu" crveno-belih.

"Završili smo sve formalnosti i Misdongard je naš novi član. Ostaje samo da stigne sertifikat, kako bi bio registrovan za nastupe u Šampionatu Srbije", rekao je sportski menadžer Zvezde Stevan Stojanović za "Sport".

(MONDO)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung D900
Odlično. Konačno još pojačanja u napadu.
Šteta što nismo ove glodare razguzili, ali ne možeš protiv sudija i njih.
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2966
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia 6288
Valjda ce dobiti sansu da se pokaze !
IP sačuvana
social share
Na celom svetu mi je sve da zivim ne mogu bez nje i zato pevam ceo dan Zvezda Zvezda
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 890 891 893 894 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.