2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 110 111 113 114 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 298420 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
Zajebi te sta pise kurir po meni je verovatnije da igra u Partizanu nego u santanderu  Smile
kupuju se na trafici al nisu novine
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Touch Cruise
Nikola Žigić odlazi u Rasing Santander!

Gde sve Nikola Žigić ove godine nije "igrao". Vest Hem, Portsmut, Bolton, Arsenal, Juventus, Hamburg, Fajnord, Betis...

Svi ti klubovi bili su zainteresovani (ili su bar tako mediji navodili) za visokog napadača Crvene zvezde i reprezentacije Srbije, ali svaka vest o tome da Žigić "gotovo sigurno" prelazi u taj i taj klub, ubrzo je demantovana.

Ipak, tri dana pre isteka prelaznog roka, čini se da će i Žigić stopama doskorašnjih saigrača - golmana Vladimira Stojkovića, Milana Biševca (odlazi na zimu u Lans), Milana Dudića, Boška Jankovića, Aleksandra Lukovića, Haminu Dramanija...

Kako MONDO saznaje, predstavnici španskog Rasing Santandera dolaze u utorak uveče u Beograd na završne pregovore sa čelnicima Crvene zvezde oko transfera Žigića.

Prema saznanjima MONDA, Žigić će potpisati četvorogodišnji ugovor sa Rasingom.

Vest o Žigićevom prelasku u Rasing objavljena je u utorak i u španskom dnevniku "Marka".

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 219
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3x
Eto vam......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Touch Cruise
Dok sam Stojkovic ne potvrdi ja nista ne verujem, toliko se pisalo do sada...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Touch Cruise
Aleksandar Trišović u finišu prelaznog roka stigao na „Marakanu“
Dopada mi se Zvezda

Sat vremena pre prozivke Havijera Klementea, Aleksandar Trišović je potpisao trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom. Reprezentativac Srbije je posle Georgijeva, Tadeua, Gaja, Pantića i Radivojevića postao šesto pojačanje šampiona u prelaznom roku koji je na izmaku.

Mladi vezista je prethodne dve i po godine proveo u Ukrajini.

- Iz OFK Beograda sam prešao u Volin, gde sam igrao godinu i po dana, dok sam u prethodnoj sezoni nosio dres Krivbasa. Nije mi bilo loše tamo, mada sam ubeđen da će mi ovde biti bolje - istakao je Aleksandar.

Čelnici Zvezde su za obeštećenje za Trišovića izdvojili 400.000 dolara.

- Ne bih da pričam o brojkama jer sam u Zvezdu došao zbog ljubavi prema tom klubu. Ono što mi se nije ispunilo pre odlaska u Ukrajinu sada jeste i srećan sam zbog toga.

Trišović će u Zvezdi nositi dres sa brojem 14.

- Nosio sam ga u mladoj selekciji SCG, pa na nedavnom debiju u seniorskoj reprezentaciji Srbije, a izrazio sam želju da ga nosim i u Zvezdi.

Aleksandar je gledao crveno-bele protiv Milana i Hajduka.

- Dopada mi se kako igra Zvezda. Dosta igrača poznajem iz reprezentacije, tako da mi neće biti problem da se prilagodim. Daću sve od sebe da opravdam poverenje ljudi koji su me doveli i učestvujem u Zvezdinoj odbrani duple krune. Žao mi je zbog Lige šampiona, ali siguran sam da ćemo dugo biti akteri Lige UEFA.

G. Anđelković

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Touch Cruise
I Nenad Kovačević na zimu ide iz Zvezde

Rasprodaja u Crvenoj zvezdi se nastavlja. Gotovo svi najbolji igrači Crvene zvezde ovog leta su prodati, a njima su se u sredu pridružili Nikola Žigić i kapiten crveno-belih Nenad Kovačević.

MONDO saznaje da je Kovačević potpisao četvorogodišnji ugovor sa Olimpikom iz Marseja, vredan oko dva miliona evra, a kao i Milan Biševac, i on će u Zvezdi igrati do zime.

Milan Biševac je prošle nedelje postao igrač francuskog Lansa, ali je odmah ustupljen Zvezdi tako da će u njoj ostati do zimskog prelaznog roka.

Kao i njegov saigrač iz reprezentacije Srbije, i Kovačević će u Zvezdi ostati narednih šest meseci, a onda odlazi na jug Francuske.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6

Жигић и Ковачевић каријеру настављају у иностранству
30.08.2006

Жигић у Расингу, Ковачевић у Лансу

Председник Црвене звезде, Драган Стојковић, потврдио је у среду на конференцији за новинаре да су Црвену звезду напустили капитен Ненад Ковачевић и центарфор Никола Жигић.

Жигић ће каријеру наставити у шпанском прволигашу Расингу из Сантандера са којим је у уторак касно увече потписао уговор на четири године. Председник овог клуба, Франсиско Хернија, је лично дошао у Београд на преговоре који су успешно завршени па ће наш најпопуларнији фудбалер каријеру наставити у једној од најјачих лига на свету.

Ненад Ковачевић ће каријеру наставити у француском прволигашу Лансу чији је члан недавно постао и Милан Бишевац. За разлику од нашег штопера, сада већ бивши капитен Црвене звезде ће клуб напустити одмах. Уговор је потписан на четири године.

"Задовољни смо што смо постигли договор око ових трансфера. Одлазак Ненада Ковачевића је био планиран јер морам да вас подсетим да смо у зимском прелазном року имали доста понуда, пре свега из Немачке. Тада смо их одбили, као и оне за Жигића, јер нам је приоритет би да сачубамо тим за титулу. Понуда Ланса је била таква да се не може одбити и мислим да је трансфер обављен на задовољство свих страна", рекао је први човек нашег клуба.

Одласци играча аутоматски потежу приче о евентуалним појачањима.

"Трудимо се да све позиције у тиму ојачама на најбољи могући начин. Сви одласци су били планирани јер се не сме заборавити финансијска ситуација у којој се клуб налази. Ово ће значајно поправити стање, али морам да напоменем да је у овим трансферима било доста уговора који нису били у потпуност Звездини. Практично то значи да ће од ових трансфера Звезди припасти само половина обештећења. И поред тога, жеља нам је да екипа буде још јача. Прелазни рок траје до четвртка у пноћ и све је могуће. Можда се деси нешто доста важно што ће обрадовати све навијаче Црвене звезде", загонетно је рекао Стојковић захваливши се Жигићу и Ковачевићу на свему што су пружили у дресу нашег клуба.

"Својим понашањем и играма су заслужили да свој квалитет уновче, а и сам податак да постоји толико интересовање за наше играче довољно говори о њиховом квалитету, поготово када се зна да их траже клубови са запада", закључио је председник Црвене звезде.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Posle Nikole Žigića, koji je sinoć potpisao za Rasing Santander, Crvena Zvezda je na kraju prelaznog roka ostala i bez svog kapitena.

Nenad Kovačević, reprezentativac iz redova "crveno-belih" od danas je član francuskog Lansa, ekipe za koju je nedavno potpisao i njegov doskorašnji klupski kolega sa "Marakane", Milan Biševac.

Za razliku od štopera "belih orlova" koji je kao pozajmljeni igrač ostao u Zvezdi do kraja jesenjeg dela sezone, Kovačević će se u "zemlju galskih petlova" preseliti odmah.

Izvor: Sportska Centrala
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 1044
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Sa ovim sastavom mogu se samo boriti za opstanak u ligi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
I dalje smo najjaci u ligi, to nece biti problem, moze biti problema sa liberecom?!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 110 111 113 114 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.