2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 105 106 108 109 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 298183 puta)
Poznata licnost

Za pobede,za miran san,za titule,za Partizan !

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4579
Zastava Vrnjacka Banja
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Qtek HP h6300
Sta lupetas, Georgiev bas dobro igra , zna covek i lepo da centrira i lepo da sutira.....elem sto se tice posacanja trebali bi nekog mladog igraca da dovedemo
Sta Mislite?
Bas se dokazao sinoc !
IP sačuvana
social share

Sta je pesnik hteo da kaze ?

e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi  bili malo losiji od drugix

muskarac je sam po sebi erogena zona   Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson K800i
Стојковић о утакмици са Миланом и будућим плановима
23.08.2006

Бошко Јанковић потписао за Мајорку

Дан после утакмице са Миланом, утиске је изнео и председник Црвене звезде, Драган Стојковић, који је говорио и о трансферу Бошка Јанковића у Мајорку, али и о другим актуелностима у вези са клубом.

"Утакмица са Миланом ће сигурно остати запамћена по величанственом амбијенту на Маракани и користим прилику да се у име клуба захвалим навијачима који су од првог до последњег минута. Што се утакмице тиче, наш највећи проблем је био тај што смо на жребу добили Милан за противника јер смо са скоро свим осталима могли да се носимо. Треба бити објективан и признати да је Милан бољи тим не само од нас већ и од 95% клубова у Европи. Нисмо се обрукали, играли смо храбро у обе утакмице, али квалитет је на њиховој страни. У спорту треба бити велики и онда када је тешко и када се губи", каже Стојковић и наставља:

"Веровали смо у чудо и нормално је да човек мора са оптимизмом да гледа напред, али на крају морамо да честитамо Милану пласман у Лигу шампиона. Ми настављамо свој живот и окрећемо се обавезама које су пред нама. Још једном велико браво и хвала навијачима на мабијенту који су направили"
, речи су председника нашег клуба који је посебно био задовољан што је договор постигнут са навијачима апсолутно испоштован.

"Кореографија на северној трибини на почетку утакмице нема ништа што је везано за расизам или неке ствари које УЕФА не толерише. По мени, она је исписана са емоцијом и представља вид протеста за све оно што се дешавало претходних дана у вези са Миланом. Верујем да ће УЕФА то схватити као шалу", објаснио је Стојковић.

Осврнуо се Стојковић и на суђење.

"Рекли су ми да је гол постигнут из офсајда, али ја снимак нисам био у прилици да видим па зато не могу да коментаришем. Чак и да је био офсајд, ми од тога сада немамо ништа. Ја сам реалан човек и узимајући у обзир да ли је или није било офсајда, реално је да је Милан бољи од Црвене звезде".

Потом се први човек нашег клуба окренуо на оно што предстоји. Наставак стварања тима и пласману у лигу Купа УЕФА.

"Мора се схватити једна ствар - клуб је у ситуацији која није ружичаста на финансијском плану. Продаја играча је неминовност. Био бих најсрећнији када бисмо једном месечно имали овакве утакмице, тада не бисмо морали да продајемо играче. Овако, морамо да продајемо, али најважније је да се купи јефтино, а прода скупо. Јанковић је потписао петогодишњи уговор са шпанским прволигашем Мајорком и то је урађено плански. Још прошле године смо планирали да га продамо и управо зато је доведен Георгијев. Црвеној звезди треба новац, то ми најбоље знамо", објаснио је Стојковић који је додао да постоји интересовање страних клубова за још неке играче.

"Много клубова прати наше играче и видећемо до краја прелазног рока шта ће бити. О именима клубова и играча не бих да говорим, али не ради се само о Жигићу већ о још пар играча. Проценићемо шта да радимо ако буде било правих понуда и мислим да ћемо тада направити добар посао. Међутим, тада се размишља и о појачањима. Већ дуже време размишљамо о Тришовићу, преговори су у току и ако пронађемо заједнички језик мислим да смо близу да га доведемо. Не само њега већ и још неке играче чија имена не бих спомињао. Трудићемо се да међу њима буде и неко звучније име. Понављам, све зависи од тога хоће ли још неко отићи"
, каже председник Црвене звезде и додаје да се раније помињани Владавић из сарајевског Жељезничара интеензивно прати.

"Задржали смо Жигића уз један велики напор, довели смо тренера као што је Бајевић, ангажовали смо Гаја и Георгијева и мислим да смо у претходном периоду успели доста тога да направимо. Мислим да је сада дошло време да се оно што имамо и што вреди наплатимо. Видећемо шта ће бити. Клубови се јављају, али сигурно је да га сигурно нећемо јефтино продати. Жигић је својим играма и понашањем заслужио да наплати свој квалитет"
, објаснио је Стојковић ситуацију са Жигићем и подвукао да много пута помињани Јувентус као друголигаш нема права да доводи странце.

Црвена звезда ће у петак сазнати име противника у трећем колу квалификација за Куп УЕФА.

"Жреба се не плашим јер после Милана немам чега да се плашим. Показали смо да да имамо квалитет у претходна четири европска дуела, али верујем да ћемо овог пута имати више среће на жребу. Било ко да дође, наш је циљ да се пласирамо у Куп УЕФА".

На адресу Црвене звезде је дошао велики број телеграма у којима се честита на борбеној игри и одличној организацији утакмице. Општа је констатација да је дуел са Миланом био прави спектакл и да остаје само жал што и резултат није био бољи.

Телевизијски пренос утакмице Црвена звезда - Милан је била изузетно гледана на националној телевизији. Гледаност није падала испод три милиона људи, а у једном тренутку је меч посматрало читавих пет милиона што је апсолутни рекорд гледаности, али и показатељ величине Црвене звезде. За јучерашњу утакмицу су иначе продате 49.404 улазнице и остварен је приход од 75.2426.200 динара.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Za pobede,za miran san,za titule,za Partizan !

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4579
Zastava Vrnjacka Banja
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Qtek HP h6300
Pa oni juce zaradili ko nas godisnji drzavni budzet !
IP sačuvana
social share

Sta je pesnik hteo da kaze ?

e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi  bili malo losiji od drugix

muskarac je sam po sebi erogena zona   Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Janković prvi povukao "nogu"

Boško Janković, vezni igrač Crvene Zvezde, potpisao je danas ugovor sa španskom Majorkom.

Rukovodioci našeg šampiona uveravaju da je prodaja Jankovića predviđena, i da je upravo iz tog razloga angažovan Bugarin Blagoje Georgiev.

Janković je ugovor potpisao na pet godina, a transfer je vredan svakako više od 2,5 miliona eura, koliko je Majorka prvobitno ponudila, a čelnici crveno-belih odlučno odbili.

Mladi reprezentativac nije bio u planovima trenera Bajevića tokom letnjih priprema, ali se izborio za status u prvom timu tek pošto se Bajević odlučio da zaigra sa pet igrača u veznom redu.

Sredina terena Crvene Zvezde bi u narednom periodu trebala da ima ovakav izgled: Kovačević, Milovanović, Georgiev i Basta, koji će zauzeti poziciju Boška Jankovića, a na kojoj se najbolje i snalazi.

Sada već izvesnim dolaskom Trišovića koji će biti levi bek, po desnom boku delovaće Pantić, koji će se vratiti sa levog.

Ne treba zaboraviti da Bajević na raspolaganju ima i Tadeua, Marka Perovića i Nenada Milijaša, koji svojim kvalitetom mogu da se izbore i za status standardnih prvotimaca, te će Zvezda i dalje imati veoma snažan vezni red.

Admir Vladavić je na putu ka Marakani, mada nije poznato kada bi ovaj igrač treba da pojača crveno-bele, dok se čeka ozvaničenje ugovora Nikole Žigića sa torinskim Juventusom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Dovoljno novca za dva Trišovića

Prihod koji je ostvario FK Crvena Zvezda od ulaznica na meču sa Milanom iznosi za naše prilike neverovatnih 900.000 eura, ne računajući novac od TV prava i reklama!

S obzirom da je obeštećenje koje traži ukrajinski Krivbas za levog beka Aleksandra Trišovića 450.000 eura, jasna je računica po kojoj crveno-beli posle meča sa "rosonerima" mogu da dovedu čak dva Trišovića.

Odlazaka i dolazaka sa i na Marakanu će biti do kraja prelaznog roka, koji traje još svega osam dana, te je jasno da će sve morati da se reši u tom periodu.

Kako sada stvari stoje, Zvezdu će napustiti u najmanju ruku Nikola Žigić, mada se pominju odlasi Milovanovića i Kovačevića, a put Marakane spremaju se Trišović i Vladavić.

Međutim, predsednik kluba Dragan Stojković najavljuje zvučna imena ukoliko pored Žigića još neki od prvotimaca napusti klub.

SPEC. Prema poslednjim informacijama prihod od TV prava iznosi 200.000 eura, doke je obeštećenje koje će crveno-beli dobiti za odlazak Boška Jankovića 3,5 miliona eura!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 141
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kako lazu pa to je strasno. Prvo ajde stoo lazu za posetu kao 55000 pa svi znamo da marakana posle uredjenja ima oko 55000 stolica pa ako su na svim tribinama a ne samo severu(gde nije mogla igla da padne) bile krcate , ljudi su stajali cak i na stepenicama , a znam iz sigurnih izvora da su stampali 70000 ulaznica. Naravno da nisu sve prodali. Kad je stojkovic dosao cini mi se da je rekao da ce zvezdu da izvadi iz dugova tako sto nece prodavati igrace , pa to je mogao i dzajic proda lukovica , proda jankovica , proda lukovica... a od nekog uspeha napolja ni govora. Zaradili su dosta preko 1000000E samo na ulaznicama kako na blagajni kako na drugim mestima. Pa mi u upravu dovedemo coveka koji je bio zaduzen za kupovinu poslanika i onda nam ode vecina sponzora. Strasno . A i kakav crni ofsajd , nema ni govora .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson K800i
Pazi ofsajd jeste bio, a penal sto je Djokic trazio, naravno da nije! E sad, tacne cene oko transfera mi ne znamo i to mi se ni malo ne svidja u nasoj ligi. Ne znas koliki je transfer, koliko od toga ide menadzeru, koliko drzavi, koliko "trecem" licu! Na prodate karte i TV prava i UEFA dobija odredjenu kolicinu novca, tako da nisu oni bas zaradili milionce!
Sacekaj do kraja prelaznog roka, pa cemo videti, mozda Pixi i dovede neko pravo pojacanje! Jedini do sada je Gej.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson K800i
Osipa se Zvezda: Biševac i Žigić idu
Cetvrtak, 24. avgust 2006. 23:44

Defanzivac Crvene zvezde i reprezentacije Srbije Milan Biševac otputovao je u Francusku, gde bi narednih dana trebalo da potpiše četvorogodišnji ugovor sa prvoligašem Lansom.

Kako prenose "Večernje novosti" čelnici Lansa moraće u klupsku kasu crveno - belih da uplate 2,5 miliona evra na ime obeštećenja.

Ipak, crveno - belima neće pripasti celokupna suma, budući da pravo na deo "kolača" polaže i Železnik, odakle je Biševac 2004. godine stigao u Zvezdu.

Posle Haminu Draamana, Milana Dudića, golmana Vladmira Stojkovića, Aleksandra Lukovića, Boška Jankovića, verovatno Milana Biševca, iz Crvene zvezde ovog leta će otići i najskuplji igrač Nikola Žigić.

Osim holandskog Fejenorda, koji je ponudio šest miliona evra, u Zvezdu je stigla i nova ponuda Ostrva.
Generalni sekretar Crvene zvezde Nebojša Leković, medjutim, ne želi da otrkiva o kome je reč.

"Mogu samo da kažem da smo na dobrom putu da prodamo Žigića. Razmatramo sve ponude, tako da ćemo do 31. avgusta, kada se završava prelazni rok, povući najbolji mogući potez", rekao je Leković.

Prema pisanju "Blica", po završetku treninga u četvrtak Žigić je odlazeći u svlačionicu zapevao "Odlazim sav u suzama".

Medjutim, izgleda da ni Žigić ne zna gde će da ide.

"Gde bude, biće", izustio je on.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson K800i
После квалификација за Лигу шампиона у фудбалу
Звезда на споредном колосеку

После завршених квалификација за фудбалску Лигу шампиона, у европској елити су се нашли Бугари (Левски) и Румуни (Стеауа), као и по два клуба из Русије (московски ЦСКА и Спартак) и Украјине (Динамо из Кијева и Шахтјор). На жалост, „источни блок” није употпуњен са нашом Црвеном звездом, за коју је шестоструки првак Европе Милан у завршној рунди био непремостива препрека.

Тако је Звезда остала на европском споредном колосеку, чему је и великој мери допринео и крајње неповољан жреб, али је велико питање да ли би „црвено-бели” били успешнији и да су имали више среће на жребању. У дуелима са моћним Миланом нису могли да остваре више од два часна пораза, а чини се да је тим из Италије предвођен одличним стратегом са клупе Карлом Анчелотијем пружио таман колико је било потребно да у лаганом ритму испуни основни циљ.

Највећи проблем леви бек

Највећи проблем у Звездином тиму на мечевима са Миланом био је недостатак квалитетног левог бека, па се сада види да је летошња олака продаја репрезентативца Александра Луковића италијанском Удинезеу била кардинална грешка. Адекватна замена није пронађена, а тренер „црвено-белих” Душан Бајевић био је принуђен да на разне начине покуша да попуни проблематично место по левој страни, али то није успео прво са Перовићем, потом Пантићем и на крају Анђелковићем, у финишу београдског реванша, када је већ све било готово.

У оба сусрета, Миланези су у вођство долазили управо после акција по десној страни, а Кафу је на „Сан Сиру” пролазио поред Перовића као да га и није било на терену, а у Београду је после његовог центаршута Филипо Инзаги поново био кобан за наш најтрофејнији клуб. У одбрани Звезде, по левој страни као да није могла да се избегне „велика промаја”, иако је Бајевић, испоставило се безуспешно, покушавао на све могуће начине да реши тај проблем.

После јучерашњег преподневног тренинга, Бајевић ни два дана после меча против Милана није променио мишљење о коначном епилогу, као ни осећања. Уосталом, ево шта је казао:

– Осећам се исто као и после меча на „Маракани”. Објективно гледано, Милан је боља екипа и то је било уочљиво. Али, ни у ком случају нас не треба потценити нити нешто замерати нашим играчима. Направили смо лош резултат пред пуним стадионом и атмосфером која се ретко где може видети. Због тога нам је најжалије.

Бајевић је посебно истакао да нема потребе сада „некога убијати” и то без правог разлога, додавши:

– То су све млади играчи, а Црвена звезда ће увек бити то што јесте. Не би требало стварати било какву трагедију. Наши фудбалери се морају оставити на миру, јер је њима теже него било коме другом. Ако треба на некога ударити, нека то буде напад на мене.

После реванша са Миланом, Звездин млади репрезентативац Бошко Јанковић је отишао у шпанску Мајорку, а све је извеснији и одлазак голгетера Николе Жигића, за кога су заинтересовани Јувентус, Фејенорд, неколико клубова из Енглеске...

– Председник Стојковић је рекао све на ту тему. Разговарали смо о свему и не би ваљало да се дуго задржавамо на томе нити да тражимо нека посебна објашњења, јер је таква политика клуба. Упућен сам у све што се дешава, а Стојковић има последњу реч – рекао је Бајевић.

Тришовић има квалитет

Стојковић је поменуо и доласке поједних фудбалера на „Маракану”, конкретно репрезентативца Србије Александра Тришовића, који би могао да надомести недостатак поузданог левог спољњег играча.

– Имамо планове и покушавамо да их реализујемо. Ради се о пет-шест имена, а да ли ће неко од њих доћи тренутно не могу да кажем. Тришовић се помиње, али посао није завршен. Интересује нас јер има квалитет и сигурно може да игра у Звезди – казао је Душан Бајевић.

На питање, уколико оде Жигић, да ли је потребан нови нападач, Бајевић је одговорио:

– Ако се то догоди, можда покушамо да ангажујемо навалног играча друкчијег профила од Жигићевог. Међутим, није неопходно довођење појачања на тој позицији. Наша жеља је да доводимо играче који су бољи од оних које имамо и који ће помоћи да екипа буде јача.

Уочи данашњег жреба за прво коло Купа Уефе, Бајевић није желео да се изјашњава кога би волео да Звезда добије за противника, рекавши да је срећа приликом извлачења парова увек потребна.

– План је био да се пласирамо у Лигу шампиона. Али, ако не успемо да обезбедимо учешће ни у Лиги Уефе, циљ ће нам бити да поново освојимо титулу државног првака и тријумфујемо у домаћем Купу – закључио је Душан Бајевић.

--------------------------------------------------------------------------

Бишевац од децембра у Лансу

Репрезентативни штопер Црвене звезде Милан Бишевац (22) јуче је у Француској потписао предуговор са тамошњим прволигашем Лансом, чији ће члан постати од децембра. Процењује се да ће Звезди за обештећење припаси око пет милиона евра а посредник у реализацији трансвера био је београдски менаџер Ранко Стојић, некадашњи голман Партизана и загребачког Динама.

Од почетка летњег прелазног рока Црвену звезду су напустили: голман Владимир Стојковић (Нант), Александар Луковић (Удинезе), Милан Дудић (Салцбург) и од пре неки дан Бошко Јанковић (Мајорка).

--------------------------------------------------------------------------

Лековић, Стојановић и Абрамовић на жребу

Представници Црвене звезде на данашњем жребу за прво коло Купа Уефе, односно последње квалификационо за Лигу Уефе, биће: генерални секретар Небојша Лековић, спортски менаџер Стеван Стојановић и менаџер за путовања Мирко Абрамовић.
Почетак жреба, који ће бити обављен у Монте Карлу, је данас тачно у подне.
Л. Делић
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 105 106 108 109 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.