2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 90 91 93 94 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 299282 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

GoNe WiTh ThE WiNd

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11180
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
mob
HTC Desire HD
Bajević: Zadovoljan sam, idemo hrabro na Milan

Trener fudbalera Crvene zvezde Dušan Bajević izrazio je zadovoljstvo činjenicom da je njegov tim eliminisao irski Kork u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ali da u igri crveno - belih ima elemenata koje bi trebalo popraviti.

"Prvi gol smo dali u pravo vreme i on nam je mnogo pomogao. Čestitam igračima ne samo na pobedi, već i na zalaganju u nekim delovima igre. Kork je svoje šanse stvorio iz naših grešaka, koje smo mogli lako da otklonimo. Odbrana je morala mnogo bolje nego što je odigrala, a na narednim mečevima moraćemo da popravimo taj segment igre", rekao je Bajević.

On je istakao da ne razmišlja mnogo o narednom rivalu Milanu, jer pre te utakmice crveno - bele očekuje duel sa Voždovcem u prvom kolu nacionalnog šampionata. Ipak, strateg Crvene zvezde najavio je da će se njegovi puleni boriti do poslednjeg minuta dvomeča sa rosonerima.

"Ne bih mnogo govorio o meču sa Milanom, jer pre toga nas očekuje duel sa Voždovcem. Sudar sa Milanom će biti drugačiji od utakmica sa Korkom na mnogo načina. Ipak, ne predajemo se unapred, jer nam je glavni cilj i bio da eliminišemo Irce kako bi odmerili snage sa evrospkim gigantom.
Poštujemo sve rivale, a naročito Milan, budući da su nam njegovi kvaliteti poznati, ali Zvezda ima 20 igrača koji treba da se dokažu", istakao je Bajević.

Na pitanje novinara da li bi, da je na mestu Zvezde bio Arsenal, Liverpul ili neki drugi veliki klub iz zapadne Evrope, odluka UEFA o sudbini Milanu bila ista, Bajević je rekao:

"Nisam verovao da će se bilo šta spektakularno dogoditi na današnjem sastanku UEFA. Ne bih ulazio u suštinu, jer su to osetljive stvari, ali mislim da vam je jasno", izjavio je Bajević.

Trener Korka Demijan Ričardson, i pored ubedljivog poraza, nije bio nezadovoljan nastupom svog tima.

"Zadovoljan nastupom i borbenošću svojih momaka. Rani gol Zvezde ubio je neizvesnost i dao domaćinu porostora da diše. Nadao sam se da ćemo izdržati 30 - 40 minuta, a onda bi pritisak bio na Zvezdi", rekao je Ričardson.

On je podsetio da je Kork obe utakmice sa šampionom SCG odigrao u oslabljenom sastavu.

"Voleo bih da smo igrali kompletni. U prvom meču su nam nedostajala tri, a u drugom četiri standardna prvotimca. Imao bih mnogo jasniju u sliku o ekipi, da su svi mogli da igraju", rekao je Ričardson.

Strateg irskog tima osvrnuo se i na predstojeći dvomeč Zvezde sa Milanom, složivši se sa kolegom Bajevićem da crveno - beli moraju da poprave igru u odbrani.

"Zvezda ima potencijala, ali mora da igra sigurnije u odbrani. Odluka će pasti na meču u Milanu, gde Zvezda mora da postigne gol, jer je ovaj dvomeč odlučen autogolom u Korku. Mi smo u obe utakmice često imali loptu u posedu, ali je nedostajao završni pas. Ako Zvezda isto dopusti Milanu, Italijani će, za razliku od nas, to znati da iskoriste", ocenio je Ričardson.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Enjoy life today, yesterday is gone, and tomorrow may never come!!!!

Život je kratak, umetnost duga, prilika brza, pokušaj opasan, odluka teška.     Hipokrat, grčki lekar, otac medicine (460–377. p. n. e.)
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung Galaxy S8
Beograđani bez mnogo muke svaladala Kork siti i u revanšu

Zvezdin trokorak do San Sira

Žigić se "probudio" i sa dva gola napravio lepu uvertiru za meč sa velikim Milanom

Uvertira pred mečeve sa fudbalskim vanzemaljcima sa "San Sira" uspela je i u rezultatskom i u navijačkom smislu. Crvena zvezda je sinoć pred više od 30.000 gledalaca u revanš meču Drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona savladala Kork Siti rezultatom 3:0 (2:0). Na prvi gol čekalo se čitava tri minuta, Žigić je dugu loptu Biševca sjajno glavom spustio Milovanoviću koji je sa 18 metara poslao "bombu" u mrežu Iraca.

"Crveno-beli" se nisu dali zbuniti ranim vođstvom pa su i dalje u istom ritmu nastavili da lome krhki Kork. Pola sata kasnije u listu strelaca upisao se i sam Zvezdin dvometraš koji je naravno glavom odličan centaršut Perovića sproveo u gol gostiju.

Zvezda je i u drugompoluvremenu nastavila isto da igra pa je Žigić već u 59. minutu na asistenciju Baste ponovo glaovm postavio konačan rezutlat meča 3:0. Irci su do kraja uspeli da pogode prečku, ali u odsustvu Mareja koji je to učinio na prvoj utakmici, ovaj put to uradio Benet. Zvezda je sinoć prikazala duplo bolju igru od one pr nedelju dana, ali, ne sme se zaboraviti i da će protiv Milana 9. i 22. avgusta u najmanju ruku imati pet puta teži posao.

BAJEVIĆ: CILJ OSTVAREN

- Dokazali smo da je kvalitet na našoj strani, ali smo i ostvarili cilj. Imali smo problema, iz nekih drugih razloga. Postigli smo gol na vreme što nam je olakšalo posao, a ekipa Korka je stvorila šanse na našim greškama. Odbrana je trebalo da igra mnogo dalje od gola i mnogo bolje. Nećemo se predati protiv Milana, učinićemo sve da odigramo što bolje i kvalitetnije. Oni imaju kvalitet ali i Zvezda ima 20 igrača koji imaju svoje motive-rekao je Dušan Bajević.

KLEMENTE U LOŽI

Skoro nešto više od 25.000 simpatizera Crvene zvezde meču protiv Kork Sitija prisustvovao je i novi selektor Srbije Havijer Klemente u društvu trenera mlade reprezentacije Miroslava Đukića. Milaneze je na sinoćnjem meču predstavljao Anćelotijev skaut Luiđi Lasala i Predrag Naletić.
Specijalni gost Crvene zvezde bio je naš najbolji teniser Novak Đoković.

Izvor:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Tri laka komada za duel sa Milanom

Beta

Posle pobede pre sedam dana u Irskoj rezultatom 1:0, prvak Srbije – Crvena zvezda, i u Beogradu savladao je najbolji tim Irske – Kork Siti, ovoga puta 3:0 (2:0) i ispunio sve preduslove da u dva meča sa slavnim Milanom odluči koji tim će se plasirati u Ligu šampiona. Prvi meč trećeg kola kvalifikacija igra se za sedam dana, 9. avgusta na San Siru.

Na Stadionu Crvene zvezde, na revanš meču drugog kola kvalifikacija okupilo se oko 20.000 gledalaca. Glavni sudija je Knut Kirher iz Nemačke. Trener Duško Bajević, u odnosu na tim koji je pre sedam dana počeo meč u Irskoj, izvršio je samo jednu izmenu – umesto Boška Jankovića u startnih 11 pojavio se Dušan Đokić.

Crvena zvezda: Ranđelović - Pantić, Biševac, Joksimović, Perović (Milijaš 79) - Basta, Kovačević, Milovanović, Georgijev – Đokić (Janković 70), Žigić (Purović 63)

Kork Siti: Divajn, Benet, O'Kalahan, O'Brajen, Fen, Vuds, O'Donovan, Ki.Lordan, Softić, Bijan, Horgan

Pogotkom Dejana Milovanovića u 3. minutu, domaći tim poveo je 1:0. Golu je prethodio odličan potez Nikole Žigića, koji je jednu dugu loptu lepo spustio „veznjaku“ Zvezde, koji je odlično šutirao sa 18 metara. U 34. minutu posle vrlo dobre kontre po levoj strani i centaršuta Marka Perovića i konfuzije u odbrani Korka, Žigić je sa peterca glavom postigao i drugi gol za beogradski tim.

Beta

U prvom poluvremenu nismo gledali nešto posebno kvalitetnu utakmicu. Zvezda je bila bolji i aktivniji tim, a Irci su pokazali vrlo skroman kvalitet. Odnos u posedu lopte bio je 55:45 za Zvezdu, a u udarcima na gol 7:1.

Drugih 45 minuta počelo je pljuskom i sa istim timovima koji su i završili prvi deo igre. Najveću šansu za Kork propustio je Denis Bihan. Prvo je Perović pogrešio, onda Horgan vrlo dobro centrirao, a napadač „Zelenih“ je glavom sa manje od 10 metara od gola, šutirao pravo u golmana Ranđelovića. Igrao se 52. minut.

Najbolju akciju na meču Zvezda je napravila u 59. minutu. Georgijev je sa sredine, na dvadesetak metara od gola Divajna, loptu prosledio na desnu stranu do Dušana Baste. Ovaj je lepo pogledao i centrirao iskosa sa nekih 25 metara - pravo na glavu Nikole Žigića koji postiže svoj drugi gol za 3:0.

Fonet

Dvostrukog strelca i asistenta na ovom meču od 63. minuta na terenu je zamenio Milan Purović. Od 70. minuta Boško Janković igrao je umesto Đokića.

Još jedan odličan potez Basta je napravio u 72. minutu. Lepo se izborio za loptu na ivici šesnaesterca, okrenuo i odlično šutirao malo preko gola sa nekih 18 metara.

Poslednju izmenu na meču Bajević je napravio u 77. minutu – Nenad Milijaš zamenio je Marka Perovića. Praktično u istom minutu i Kork dolazi do dobre prilike za počasni gol - Donovan je loše šutirao sa 14 metara iz povoljne situacije, posle očiglednog faula nad Biševcem. Još jednu šansu gosti su propustili u 84. minutu – Softić je posle kornera sa desne strane šutirao glavom i pogodio prečku.

Utisak je da je Zvezda sa pola snage postigla tri gola, primetan je napredak u igri u odnosu na prvi meč sa Kork Sitijem, tako da u duel sa Milanom ulazi sa ciljem da ostavi što bolji utisak i kazni eventualno potcenjivanje protivnika. Kup UEFA je obezbeđen u svakom slučaju.
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Bajević: "Odradili smo posao"

Reuters

Trener Crvene zvezde Dušan Bajević rekao je posle pobede nad Kork Sitijem i u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona da je njegov tim uradio ono što je bilo potrebno.

"Imali smo malo problema, ali više smo ih sami sebi stvarali nego što je to činio protivnik. Rekao sam posle prve utakmice da moramo ozbiljno da pristupimo revanšu i da pobedimo. To smo uradili i zato sam zadovoljan", rekao je Bajević.

Protivnik Zvezdi u trećem kolu kvalifikacija biće italijanski Milan, ali Bajević nije rado govorio o tom duelu.

"Prvo nas čeka Voždovac u domaćem prvenstvu. Ta utakmica će iz svojih razloga biti i teža nego večerašnja i treba na nju da mislimo. Važno je da novu sezonu u prvenstvu počnemo pobedom", rekao je Bajević.

Tek na insistiranje novinara trener Zvezde je odlučio da nešto više kaže o predstojećim mečevima.

"Svaki protivnik se mora poštovati, a pogotovo ovi kao što je Milan, bivši evropski i svetski prvak. Tražili smo prolaz protiv Korka, ali ne za džabe. Nije nam cilj bio treće kolo i nismo prošli Irce da bismo se predali. Ima i Zvezda svoje adute i daćemo zaista sve od sebe protiv Milana", rekao je Bajević.

Trener Kork sitija Dejmijan Ričardson rekao je da nema šta da zameri svojim igračima, i dodao da su se njegovi strahovi obistinili.

"Stvar koje sam se najviše plašio, bila je rano vođstvo Zvezde, a upravo se to desilo. To im je pomoglo da skinu pritisak i zaigraju rasterećenije. Taj gol je prelomio meč, a moji igrači našli su se pred nemogućim zadatkom posle toga. Voleo bih samo da sam imao kompletan tim protiv Zvezde", rekao je Ričardson, koji je dodao da su četiri prvotimca Kork Sitija propustila revanš.
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Равна Гора победити мора!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 708
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Дође ми да запалим смрдљиви пасош! Цело јутро зовем,али шансе да одем у Милано на утакмицу су равне мом одласку на месец!!! Нема кога нисам звао,али свуда исти одговор- не можемо вам помоћи,проблем је у визама. Као да тражим нешто џабе,а не да платим поштено. И шта ми сад вреди то што сам море жртвовао због Звезде!?  Smile
Као да смо Индијанци,јбт!
IP sačuvana
social share
Нек се сваки Србин напије воде са чесме хајдучке,нека узме сабљу Милоша Обилића и топуз Краљевића Марка,па ће опет настати царство Душаново!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Anćeloti: Zvezda ima ozbiljan tim

Trener Milana Karlo Anćeloti izjavio je šest dana pred prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona da Crvena zvezda ima vrlo ozbiljnu ekipu.

"Tim Zvezde je vrlo kompaktan, a mi imamo jako malo vremena da se pripremimo za prvu takmičarsku utakmicu u sezoni", rekao je Anćeloti italijanskim novinarima, dan posle pobede našeg šampiona nad irskim prvakom Kork sitijem, koju je uživo u Beogradu ispratio njegov pomoćnik Luidji Lasalo.

Anćeloti je istakao da svi znaju ko je Milan i da klub želi da igra i ove godine u Ligi šampiona, iako "zna da klima nije baš najpovoljnija po italijanske klubove, kada je UEFA u pitanju".

"Ali tu je fudbalski teren, gde mi treba da se pokažemo. Ne plašim se sudjenja, uostalom time se nećemo baviti mi, već UEFA", dodao je trener Milana.

Napadač "rosonera" i reprezentacije Italije Alberto Djilardino izjavio je da su predstojeći mečevi sa Zvezdom najvažniji u sezoni za njegov tim:

"Crvena zvezda je lako pobedila sa 3:0 i sigurno je jedan od najjačih protivnika koje smo mogli da dobijemo u kvalifikacijama. Mi se već pripremamo i učinićemo sve da prodjemo dalje. Verujem da ćemo brzo ući u željenu formu, iako smo tek na početku priprema", rekao je Djilardino, a prenose italijanski mediji.

Prva utakmica izmedju Milana i Zvezde igra se u sredu od 20.45 časova na stadionu Djuzepe Meaca, popularnom San Siru.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Igrači Zvezde po ukusu Klementea

Selektor Srbije Havijer Klemente pažljivo je iz lože stadiona Crvene zvezde pratio revanš susret drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv irskog Korka.

U pobedi crveno-belih od 3:0, Španac je primetio veliki broj igrača interesantnih za reprezentaciju. Podsetimo, Klemente će u petak saopštiti spisak za debi nacionalnog tima Srbije, prijateljski meč protiv Češke u Pragu (16. avgust).

"Moram da priznam, ima dosta fudbalera čija mi se igra protiv Korka dopala. Ne bih o imenima, ali sigurno je da će biti Zvezdinih fudbalera na mom prvom spisku. Ne bih ni da otkrivam koliko će ih biti, blizu je petak, pa će se sve saznati", ostao je zagonetan "Mali Napoleon" u izjavi novinaru "Sporta".

Klemente je rekao da će učiniti sve da se nadje na tribinama stadiona San Siro, gde će Milan naredne srede ugostiti Zvezdu u okviru trećeg kola kvalifikacija. Kako kaže, to je mnogo bolja opcija od gledanja kaseta.

Španski stručnjak na licu mesta se uverio i u magični ambijent Marakane, na kojoj je svojevremeno vodio reprezentaciju svoje zemlje u susretu kvalifikacija za SP 1998. protiv Jugoslavije. Klemente žali što će Srbija 2. septembra morati da ugosti Azerbejdžan pred praznim tribinama.

"Atmosfera je bila fantastična. Da se ja pitam, uklonio bih atletsku stazu kako bi publika mogla još glasnije da se čuje na terenu. Nedostajaće nam podrška protiv Azerbejdžana, ali sam uveren da ćemo je imati u preostalom toku kvalifikacija za EURO 2008", završio je Klemente.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Nikola Žigić vodi Zvezdu ka Ligi šampiona
Ostajem zbog golova Milanu!
Odbrojavanje je počelo! Do Zvezdinog gostovanja na „San Siru“ ostalo je još pet, a do dolaska Milana u Beograd - 18 dana! Fudbalska groznica prodrmala je „Marakanu“ na kojoj vlada umereni optimizam pred poslednju rundu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Prema rečima predsednika Dragana Stojkovića, Nikola Žigić će putovati u Italiju bez obzira na to što postoji mogućnost da do 31. avgusta napusti Crvenu zvezdu.

- Moje je da igram i da dajem golove. Drago mi je što sam opravdao očekivanja u meču sa Korkom, ali mi je još draže što je Zvezda došla na korak od Lige šampiona. U fantastičnoj atmosferi, za koju su zaslužni naši navijači, nije bilo šanse da kiksnemo. Nadam se da će „Marakana“ ostati neosvojiva tvrđava i posle Milana - istakao je Nikola Žigić, ljubimac Zvezdinog severa.

Visoki napadač crveno-belih prošle godine je očitao lekciju Romi, a i u Italiji su sigurno zapamtili i lik Dejana Milovanovića.

- Gol protiv Kjeva u Veroni je prošlost, moramo se okrenuti budućnosti. Teši me činjenica da znamo kako se igra protiv italijanskih klubova. Svi znamo šta Milan predstavlja u Evropi i svetu, tako da ćemo biti sto odsto motivisani. Uostalom, čim pomislimo za šta se borimo, u nama proradi adrenalin zvani Liga šampiona. Žarko želimo da se na „Marakani“ ove sezone sluša himna najjačeg evropskog takmičenja - jasan je Milovanović, strelac prvog gola na utakmici sa Korkom.

Nekadašnja ekipa Slavoljuba Muslina nije uspela da eliminiše kijevski Dinamo 2000. i Bajer iz Leverkuzena 2001. godine, a ni tim Ljupka Petrovića nije imao uspeha protiv PSV-a 2004. godine. Hoće li Dušan Bajević, preko Milana, vratiti srpskog prvaka u najjače evropsko takmičenje, ostaje da se vidi.
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Ančeloti: Plašimo se Zvezde
Milan je u prvoj i jedinoj proveri pred meč sa Crvenom zvezdom kao gost pobedio nižerazredni Leko sa 2:0 (1:0), golovima Filipa Inzagija (28) i rezerviste Marka Borijela (86). Karlo Ančeloti je, praktično, na teren izveo tim koji će igrati 9. avgusta u kvalifikacijama za Ligu šampiona, sa Didom na golu i Inzagijem i Đilardinom u napadu.

- Zadovoljan sam igrom. Moji fudbaleri su u rekordno kratkom roku uradili veliki posao i siguran sam da ćemo do srede biti u pravoj formi. Pokušaću i da prikupim što više informacija o protivniku. Crvena zvezda je tim kojeg bi trebalo da se plašimo. Opasni su, igraju napadački i mesec dana se pripremaju za ovaj meč - rekao je Ančeloti.

„Rezervna“ odbrana, bez Kafua, Maldinija, Neste i Šimića izdržala je sve napade domaćih igrača, a jedan od najboljih na terenu bio je mladi Francuz Žoan Gurku, koji je ovog leta stigao iz Rena za 3,5 miliona evra.

- Gurku je igrao na sredini terena, po levoj strani. Nastaviću da ga forsiram na istoj poziciji jer je odigrao bez greške. Uradili smo pravu stvar kada smo ga doveli u Milan - dodao je Ančeloti, koji je svojim igračima juče dao slobodan dan.

Sedorf i Gatuzo su organizovali gotovo sve napade roso-nera, dok je oporavljeni Amoroso igrao kao desno krilo.

- Nedostaje nam svežina. Osetilo se da 90 minuta ne možemo da odigramo u istom ritmu, ali to je sasvim normalno za početak priprema. Crvena zvezda je neugodan protivnik i neophodno je da visoko držimo gard. Ne smemo da spustimo ruke i da se opustimo. Ne smemo! - poručio je Klarens Sedorf.

Filipo Inzagi odlaskom Andreja Ševčenka igra kao preporođen i trenutno je prva napadačka opcija trenera Ančelotija. Alberto Đilardino, na sreću igrača i navijača Crvene zvezde, još nije u golgeterskoj formi.

- Čuo sam da je Zvezda pobedila Kork siti sa 3:0. Da, opasni su i ne očekujem dva laka trijumfa. Pred nama je meč sezone. Ne smem ni da pomislim da Milan ostane bez Lige šampiona! Imamo pet dana da se pripremimo za prvu utakmicu i da obezbedimo što bolji rezultat na našem „San Siru“ - dodao je Đilardino.

Pored povređenih defanzivaca, meč protiv Leka propustili su i Kaka, Kafu i Andrea Pirlo, koji bi mogli da zaigraju 9. avgusta.
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung Galaxy S8
Nisu vanzemaljci!

A, sada - Milan! Crvena zvezda evropsku odiseju nastalja na "San Siru", sledeće srede u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Na putu do elite našeg prvaka očekuje još samo jedna, ali kakva prepreka - šestostruki šampion Starog kontinenta. Trijumf protiv irskog Korka (3:0) bio je samo lepa uvertira za duele sa "rosonerima".
- Iz svake utakmice mogu da se izvuku dobre i loše strane. Za nas je važno da smo na startu postigli gol i mirno završili posao protiv Iraca. Sada je pred nama novi izazaov, pa nam ostaje da neke nedostatke u hodu ispravljamo - jasan je trener Bajević.
Bez obzira što želi da gurne u drugi plan gostovanje u Italiji, pred start domaćeg šampionata protiv Voždovca (u subotu u 20 časova na "Marakani"), Bajević se na kratko osvrnuo na duel sa Milanezima.
- Ne želimo da budemo samo učesnici jednog spektakla, pošto onda prolaz Korka neće imati za nas značaj. Mogu da obećam da ćemo se boriti i tražiti šansu da iznenadimo fudbalskog giganta.
Na "Marakani" ni ne pomišljaju na predaju.
- Zvezda ima kvalitet kojim može da se suprotstavi Milanu i verujem da možemo do pozitivnog rezultata u prvom meču - zaključio je, za sada, priču oko "rosonera" Bajević.
Najveći adut protiv Milaneza svakako će biti Nikola Žigić, koji je sa dva pogotka protiv Korka najavio ulazak u golgetersku seriju.
- Napredak u igri je evidentan. U Milanu nemamo šta da izgubimo, posle svih dešavanja mnogo će teže biti Italijanima nego nama - smatra Žigić.
Zvezda je već uhvatila takmičarski ritam, dok su "rosoneri" tek pre nedelju dana počeli sa treninzima.
- Iskustvo je na njihovoj strani, imaju kvalitet, velike zvezde, znaju da kazne svaku grešku... Mi želimo da se nadmećemo, pa šta bude... - ne odustaje Nikola Žigić.

TRENER MILANA KARLO ANĐELOTI
PLAŠIM SE ZVEZDE!

TRENER Milana Karlo Anćeloti pun je hvale na račun crveno-belih.
- Crvena zvezda je veoma jaka ekipa, opasna, posebno jer su u takmičarskoj formi, a mi u pripremnom periodu. Radi se o rivalu koji uliva strah jer imamo suviše malo vremena da se ozbiljno pripremimo za meč - rekao je Anđeloti.

JAČI ZA GAJA

U MEČEVIMA sa Milanom Zvezda će biti jača za štopera Ibrahima Gaja, koji je registrovan i nastupiće u dresu sa brojem 21. Senegalac je licenciran i za šampionat Srbije, a na treneru Bajeviću je da odluči, da li će debitovati u subotu protiv Voždovca.

NA "SAN SIRU" OD 20.45 SATI

DELEGACIJA Zvezde (Leković, Den Tana i Abramović) u četvrtak su posetili Milan, izabrali hotele, sve dogovorili sa ljubaznim Italijanima.
Ekspedicija crveno-belih u Milan će doputovati u utorak oko 15 časova, i istog dana trenirati u vreme početka utakmice na "San Siru" (20.45).

RAT ZA PRENOS

NEKOLIKO domaćih TV kompanija zainteresovano je za prenos utakmice iz Milana, a odlučivaće najbolja ponuda. Cena nije mala, a odluka će biti doneta do ponedeljka.

SVI BI KARTE

ZA sada se još ne zna kada će biti puštene u prodaju karte za revanš meč Zvezda - Milan, kao ni koliko će one koštati. Ipak, sigurno je da će prihod biti rekordan pošto se očekuju krcate tribine (55.000 mesta).

Izvor:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 90 91 93 94 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.