2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 298353 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Bugarin Georgijev osvojio „Marakanu“
Zvezdu vozim u Ligu šampiona

Bugarski reprezentativac Blagoje Georgijev tek je nešto više od jednog meseca u Crvenoj zvezdi i za to (kratko) vreme pokazao je da je veliko pojačanje tima sa „Marakane“. U prijateljskoj utakmici sa Radom kreativnošću, sigurnošću i drskošću na terenu privukao je pažnju „delija“ zbog kojih je jednim delom pristao da nosi Zvezdin dres umesto
Partizanov, iako ga je srpskom jeziku naučio Miodrag Ješić.

- Zvezda igra u sjajnom ambijentu i moram priznati da sam bio iznenađen i oduševljen što je na premijeri nove sezone toliko publike došlo da nas gleda. Znao sam kakve su „delije“ od ranije jer sam zimus gledao Zvezdu u meču sa Romom i poželeo sam da budem deo takvog spektakla - kaže vezista našeg šampiona.
„Delije“ nisu bile jedini razlog zbog kojeg ste Zvezdin igrač?

- Liga šampiona je veliki izazov i to je bio jedan od razloga što sam prihvatio ponudu sa „Marakane“.
Samo to?

- Zašto ne reći, Zvezda mi je dala i dvostruko više novca.
Za takvu cenu očekuje se da budete i najbolji na terenu?

- Verujem u sebe i ono što radim, a nadam se da će i rezultati biti sasvim pozitivni. Pripreme u Austriji su bile baš teške, međutim, to nas je ojačalo i spremilo nas za iskušenja. Meč sa Radom je bio jači trening i od nas se tek očekuje prava igra, nadam se, u Ligi šampiona.
Uklopili ste se u beogradsku sredinu?

- Svi su me lepo prihvatili, družim se sa saigračima, grad još nisam najbolje upoznao, ali problema sa adaptacijom nemam. Sa mnom je devojka Kristina, tako da mi je još lakše. Hrana je slična bugarskoj, tako da mi ni vaši specijaliteti nisu strani.
Bugarski i srpski jezik su stvarno slični, ali naš govorite skoro kao da vam je maternji?!

- Pa, imao sam srpskog trenera u Slaviji - kroz smeh je dodao Georgijev i potom se odvezao svojom novom „tojotom avensis“.

T. Dragojević

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
LŠ: Kork Siti Zvezdin protivnik

Fudbaleri irskog Kork Sitija sastaće se sa Crvenom zvezdom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

U revanšu na Kipru Kork Siti je sa apolonom iz Limasola igrao 1:1, pa je ukupnim rezultatom 2:1 izborio mesto u sledećoj rundi.

Kiprani su poveli u 50. minutu golom Sosina, a izjednačio je Marej u 74. minutu.

Kork Siti će u prvom meču drugog kola kvalifikacija, u sledeću sredu, dočekati našeg šampiona.
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Tojota uz Zvezdu još 2 godine

Fudbalski klub Crvena zvezda i predstavništvo japanske firme "Tojota" potpisali su danas novi ugovor o generalnom sponzorstvu. Direktor "Tojote" za Srbiju i Crnu Goru Boban Radoičić izrazio je zadovoljstvo zbog sklapanja ugovora sa "Crvenom zvezdom".

"Pre godinu dana FK Crvena zvezda i TOYOTA su potpisali jednogodišnji ugovor o saradnji. Ove godine na tom istom mestu saradnja se produžava, što znači da je prethodna sezona zaista bila u obostranom interesu. Rezultati su pokazali jedno dominiranje u Prvenstvu i u Kupu, to predstavlja jedno veliko zadovoljstvo nas koji smo u Crvenoj zvezdi i apsolutno smo zadovoljni da je dogovor postignut. Praktično ta saradnja nije ni bila prekidana već je nastavljena na sledeće dve godine," rekao je Predsednik FK Crvena zvezda Dragan Stojković.

"Prethodna godina je bila veoma uspešna i za Crvenu zvezdu i za Tojotu. Doživeli smo izuzetno zadovoljstvo i promociju kroz uspehe koje je Crvena zvezda postigla na sportskom terenu. Ugovor je povećan, znači, isporučili smo više automobila, naravno zasluge za to pre svega imaju rezultati. Produžena je saradnja na dve godine i naša želja je Liga šampiona, jer ovde već u Srbiji svi znaju za Crvenu zvezdu i Tojotu, a siguran sam da će i u Evropi već sledeće godine čuti za Tojotu i Crvenu zvezdu," između ostalog istakao je Boban Radojičić, direktor Tojote SCG.

Nakon potpisivanja ugovora na terenu stadiona FK Crvena zvezda je održana i svečana predaja simboličnog ključa kompanije TOYOTA. TOYOTA SCG i u naredne dve godine zadržava status generlnog sponzora, a fudbaleri Crvene zvezde će na dresu, kao i prethodne sezone nositi ime ovog proizvođača automobila, kako u domaćim, tako i u evropskim takmičenjima. Stručni štab, fudbaleri i uprave Zvezde preuzeli su danas 42 od ukupno 43 vozila "Tojote".
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Dragan Mladenović potpisao za korejski Inčon

Dosadašnji prvotimac Crvene zvezde, Dragan Mladenović (30), uspešno je prošao testove i lekarske preglede u korejskom prvoligašu Inčonu sa kojim je potpisao dvogodišnji ugovor, objavljeno je na sajtu crveno-belih.

Mladenović je za Crvenu zvezdu odigrao ukupno 92 susreta na kojima je postigao 12 golova. Odigrao je 67 prvenstvena meča na kojima se u strelce upisao 12 puta. U nacionalnom Kupu je odigrao osam utakmica i postigao jedan gol, dok je crveno-beli dres nosio na 17 utakmica evropskih kupova.

Mladenović je igračku karijeru započeo u Radničkom iz Kraljeva, potom je igrao za Slogu, odakle je prešao u Zemun. Jednu sezonu nastupao je za Rudar iz Pljevalja, a zatim se vratio u klub iz Gornje varoši. Za Crvenu zvezdu je debitovao u sezoni 2002/2003, a izmedju dva boravka na Marakani imao je kratke epizode u škotskom Rendžersu i Real Sosijedadu.
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Zvezda: Samo pobeda protiv Korka!

Trener Crvene zvezde Dušan Bajević i čelni ljudi beogradskog kluba Dragan Stojković i Stevan Stojanović ocenili su da crveno-bele ne očekuje lak zadatak u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ali ubedljeni su u konačan uspeh protiv irskog Kork Sitija.

Bajević, koji je posmatrao revanš meč na Kipru izmedju Apolona i Korka, rekao je da ga je irski šampion prijatno iznenadio.

“Očekivao sam da je Apolon mnogo kvalitetniji. Kiprani su potcenili Irce i mi iz toga treba da izvučemo pouke. Već u prvom poluvremenu Kork je imao dve dobre šanse, a u nastavku su dali gol iz prekida čime su pokazali da su veoma nezgozni u takvim situacijama. O prednostima Zvezde u mečevima protiv Korka neću govoriti u javnosti, već to ostavljam za svlačionicu”, rekao je Bajević za zvanični klupski sajt.

Predsednik Zvezde Dragan Stojković rekao je da mu je bilo svejedno sa kim će crveno-beli igrati u drugom kolu Apolonom ili Kork Sitijem, jer aspiracije i ambicije kluba su takve da mora dalje bez obzira na ime protivnika.

“Interesuje nas samo pobeda i ništa više. Razgovarao sam sa trenerom Bajevićem koji mi je preneo utiske sa meča u Nikoziji. Radi se o jednoj nezgodnoj i veoma borbenoj ekipi koja očigledno poseduje kvalitet, čim je eliminisala Apolon koji su svi unapred proglasili ukupnim pobednikom. Mi verujemo u sebe i uspeh posle dve utakmice”, izjavio je predsednik Zvezde Dragan Stojković.

Sportski menadžer Zvezde Stevan Stojanović priznao je da je priželjkivao ekipu Kork Sitija za rivala u drugom kolu kvalifikacija.

“To je ekipa koja igra tipičan ostrvski fudbal. Mnogo trče, ne predaju se devedeset minuta, odlični su u skoku i kod prekida. Tako su uostalom i postigli gol Apolonu. Igraju u formaciji 4-4-2 i u timu se izdvajaju dva ili tri igrača. Kvalitet je definitno na našoj strani, ali to se mora dokazati u oba meča. Mi ćemo već u Irskoj ići na pobedu, a sigurno je da Marakana predstavlja još jednu prednost Crvene zvezde u duelima sa Korkom”, naveo je Stojanović.

Irski šampion je kao gost igrao nerešeno sa kiparskim Apolonom - 1:1 i zahvaljujući minimalnoj pobedi od 1:0 u prvom meču izborio je plasman u dalje takmičenje.

Kiprani su poveli golom Poljaka Lukaša Sosina u 50. minutu, a prolaz Korku obezbedio je Danijel Marej golom 15 minuta pre kraja meča.

Prvu utakmicu Zvezda i Kork Siti igraće 25. jula u Irskoj od 20 sati po lokalnom, odnosno 21 čas po centralnoevropskom vremenu.

Cena ulaznica za taj susret je 22 evra za sve delove tribina stadiona Tarners kros, čiji će kapacitet za duel sa Zvezdom biti 5.500 mesta.

Revanš meč igraće se na stadionu Crvene zvezde u sredu, 2. avgusta, sa početkom u 20.15, saopšteno je na sajtu crveno-belih, a ulaznice za severnu i južnu tribinu koštaće 300 dinara, za istočnu 600 i zapadnu 800 dinara.

Kako bi se što bolje pripremio za predstojeći duel sa Zvezdom irski šampion je odložio prvenstvenu utakmicu sa ekipom Slajgo Roversa, koja je trebalo da se igra u subotu u Korku. Naknadno će biti saopšten datum odigravanja tog meča.

Kork Siti se trenutno nalazi na četvrtom mestu u šampionatu Irske sa dva boda manje i istim brojem odigranih utakmica (14), kao i vodeći Drogeda Junajted.
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Korak preko Korka
M. MARKOVIĆ, 20. jul 2006

SADA je na talonu Kork Siti i put do Lige šampiona Crvenu zvezdu vodi preko Republike Irske! Naš prvak će u sredu, 26. jula, gostovati u Korku, gradu koji je nekoliko časova vožnje udaljen od prestonice Dablina. Biće to ostrvska misija, mada su mnogi u taboru crveno-belih očekivali da će prva evropska destinacija biti Kipar.
- Sve nas je iznenadio Kork - počeo je priču trener Dušan Bajević, koji je preksinoć pratio revanš meč u Nikoziji. - Ne samo prolazom u naredno kolo, već i ozbiljnom igrom. Tim iz Irske je nadmašio Apolon koji je bio favorit. Izgleda da su igrači šampiona Kipra potcenili Irce, što treba da bude dobra škola za moje igrače.
Uloga favorita je svakako na strani Crvene zvezde.
- Moramo ozbiljno da prionemo na posao i obaveze koje nas čekaju, jer samo takvim nastupom može da se bude uspešan u Evropi.
Pored revanša na "Marakani", koji je prednost na papiru, druge pretpostavke Bajević po običaju nije želeo da iznese.
- Nije sve za javnost. Ostaviću teme vezane za taktike za svlačionicu i imaću šta da kažem igračima - zaključio je Bajević.
Predsednik kluba Dragan Stojković je optimista kada je u pitanju prolaz u završno kolo kvalifikacija za elitno takmičenje.
- Nama je bilo potpuno svejedno ko će proći, pošto je poznato da su ambicije Zvezde uvek pobedničke. Interesuju nas samo pobede i verujemo u sebe i uspeh posle dve utakmice. Bajević mi je preneo utiske sa Kipra, a oprez nije na odmet - istakao je Stojković.
Eliminacija Iraca donosi i nastavak evropskog takmičenja, makar kroz Kup UEFA, bez obzira na učinak u 3. kolu. Ulog je ogroman, a Zvezda neće da se kocka...

REVANŠ POD REFLEKTORIMA
PREDSTAVNIK Korka u četvrtak je već došao u Beograd, kako bi izabrao hotel za revanš i organizovao sve oko dolaska ekspedicije u naš glavni grad 1. avgusta. Crveno-beli su takođe izabrali destinaciju u Irskoj, a čeka se da domaćin odredi termin početka utakmice. Za sada figurira start od 20.00 časova po našem vremenu i moguć je TV prenos za Srbiju.
Revanš će biti odigran na "Marakani" 2. avgusta, sa početkom u 20.15 časova.

MLADENOVIĆ U INČONU
KONAČNO je završen posao sa Korejcima. Dragan Mladenović, dojučerašnji igrač Crvene zvezde, potpisao je dvogodišnji ugovor sa Inčon Junajtedom. Iskusni vezista je tako postao "stanovnik" Seula, a šampion će dobiti i određenu svotu novca na ime obeštećenja. Ovo je drugi rastanak Mladenovića i Zvezde, a pre dve godine sa "Marakane" je prešao u Glazgov Rendžers.
MILER NA "SNIMANJU"
IVAN Živanović, bivši štoper Smedereva, neće potpisati ugovor sa Crvenom zvezdom i slobodan je u izboru novog kluba. Bez obzira što je trenirao sa crveno-belima u Austriji, Živanović nije zadovoljio ukus trenera Bajevića.
Brazilac Miler nastavlja da trenira na "Marakani", a uskoro se očekuje konačna odluka oko mogućeg angažmana. Ukoliko i "karioka" ne prođe, biće nastavljena potera za štoperom.

ZVEZDIN RIVAL KORK SITI OVE SEZONE PRIMIO SAMO ŠEST GOLOVA
IRSKI BEDEM

PRVA evropska prepreka Crvene zvezde u nastupajućoj sezoni tipičan je predstavnik ostrvske škole fudbala. Kork Siti, prvak Republike Irske, igra u formaciji 4-4-2, oslanjajući se prvenstveno na duge lopte. Kako su odigrali dva meča protiv Apolona (1:0 i 1:1) tako igraju i cele sezone: Čvrsto u odbrani, sa malim brojem primljenih i postignutih golova. U timu Kork Sitija nema fudbalera poznatih na evropskoj sceni, oni su čak anonimci i za britanski komšiluk. Za crveno-bele najveći problem će predstavljati činjenica da je Kork u takmičarskoj formi jer se šampionat Irske igra u periodu mart-novembar i sezona je ušla u drugu polovinu. Zvezdin riva je posle 14 kola na četvrtom mestu sa osam pobeda, četiri remija i dva poraza, uz gol-razliku 13:6!
Na klupi Kork Sitija od marta 2005. godine je Damijen Ričardson koji je doveo zeleno-bele do druge titule u istoriji kluba. Okosnice tima su iskusni golman Divajn, štoperi Benet i Marej, vezisti Gembl, O'Kalahan i O'Brajen i napadač Nil Fen.
Kork Siti nema dugu tradiciju, osnovan je pre 22 godine i odmah je, odlukom FS Irske, primljen u Premijer ligu. Prvu titulu osvojili su 1993, a jedini trofej Kupa pet godina kasnije.
B. C.

LIČNA KARTA

KORK SITI
Osnovan: 1984. godine
Boje: zeleno-bele
Predsednik: Brajan Lenoks
Trener: Damijen Ričardson
Stadion: "Tarners kros"
Kapacitet: 8.000 mesta
Trofeji: dva puta prvaci Irske (1993 i 2005), osvajači kupa 1998, tri Liga kupa (1988, 1995, 1999).

SPEC. VN
U timu Kork Sitija od 2003. je i Bosanac Admir Softić (19) koji je ponikao u mlađim kategorijama Sarajeva. Visok je 192 centimetra, igra u veznom redu i debitovao je u martu ove godine.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

CS Maniac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5699
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k300i
Kapacitet im je taman da stanu Zvezdini navijaci  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
RAT ZA ŽIGIĆA
Kuva se situacija oko Zvezdinog asa: Muslin bi ODMAH da ga dovede u Lokomotivu, Piksi ga NE DA do kraja avgusta, a menadžer Ćalasan čeka SVOJ DEO

* Muslin: Voleo bih ja da Zvezda uđe u Ligu šampiona, ali mi Žigić treba već sada * Piksi: Treba nam u kvalifikacijama, pa posle neka ide

Sudbina Nikole Žigića opet je neizvesna! Izgledalo je da Zvezdin dvometraš sigurno ostaje u klubu bar do kraja kvalifikacija za Ligu šampiona, a onda se pojavio Slavoljub Muslin, koji je rekao da ne pita za cenu da ga ODMAH dovede u moskovsku Lokomotivu. Međutim, predsednik crveno-belih Dragan Stojković insistira da on ostane u klubu do kraja avgusta. Za to vreme, Nikolin menadžer i vlasnik polovine njegovog ugovora Milan Ćalasan trlja ruke i čeka svoj deo. Dakle, rat za Žigića je ponovo izbio!
- Želim da dovedem Žigića i pokušavam da se dogovorim sa upravom oko cene - kaže Muslin za Press, i dodaje:
- Rekao sam predsedniku kluba da sa Nikolom imamo velike šanse da osvojimo prvenstvo i da mi je zato neophodan igrač tog profila. U decembru je njegova cena bila visoka, ali koliko znam, sada je nešto niža. Međutim, ne mogu tačno da vam kažem o kojoj sumi je reč, jer finansije nisu moja briga.
Crvena zvezda nastoji da Žigića zadrži do kraja kvalifikacija za Ligu šampiona. Međutim, Muslin nije spreman da udovolji zahtevima svog bivšeg kluba.
- Koliko god da želim Zvezdi plasman među evropsku elitu, moram da istaknem da je i nama odmah potreban. Ukoliko postignemo dogovor sa Crvenom zvezdom, insistiraću da već sada dođe u Moskvu. Šta da se radi, u fudbalu svako gleda svoje. Šampionat u Rusiji uveliko traje i uskoro će kraj prvog dela sezone. Zato ne bih mogao da izađem Zvezdi u susret, a isto razmišljaju i čelnici Lokomotive - poručio je Muslin.
Dragan Stojković, predsednik Crvene zvezde, ističe da će, bez obzira na visinu ponude, insistirati na Žigićevom ostanku do kraja kvalifikacija za Ligu šampiona.
- U slučaju prave ponude, ima mesta za pregovore. Ali planirao sam da ga zadržim, jer nam je potreban u kvalifikacionim mečevima - jasan je Stojković.
- Setite se da je i ranije bilo klubova koji su Nikolu Žigića tražili odmah (Vest Hem), ali tada nam je bio potreban zbog osvajanja "duple krune". Prema tome, ukoliko neko zaista dođe na "Marakanu" sa ozbiljnim namerama, insistiraćemo da Nikola ostane u Zvezdi do kraja avgusta.
(D. R.)

Ćalasan mudro ćuti

Žigićev menadžer Milan Ćalasan zasad mudro ćuti i već mesecima ne daje nikakve izjave povodom transfera svog pulena. Međutim, on je pred kraj protekle sezone naglasio da bi za njegovog klijenta bilo najbolje da karijeru što pre nastavi u inostranstvu. Takođe, Ćalasan u toku zime nije bio oduševljen idejom da Žigić karijeru nastavi u Istočnoj Evropi, iako je imao kontakte sa predsednikom Šahtjora Rinatom Ahmetovim. Kako sada stvari stoje, poznati menadžer je promenio mišljenje i ne bi imao ništa protiv da napadač Crvene zvezde potpiše ugovor sa Lokomotivom.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Utvrđeni termini mečeva CZ – Kork

Prva utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona Kork Siti – Crvena zvezda igra se u gradu Korku, 26. jula, sa početkom u 21 čas (po lokalnom vremenu u 20 časova).

Irski predstavnik odredio je i cenu ulaznica koje je ista za sve tribine stadiona Tarners kros i koštaće 22 evra.

U upotrebi neće biti jedna od tribina iza gola (Shed End), a kapacitet za utakmicu za Crvenom zvezdom biće 5.500 mesta.

Kako bi se što bolje pripremio za predstojeći duel Kork Siti je odložio prvenstvenu utakmicu sa ekipom Slajgo Roversa, koja je trebalo da se igra u subotu.  Kork Siti se trenutno nalazi na četvrtom mestu u šampionatu Republike Irske sa dva boda manje i istim brojem odigranih utakmica (14), kao i vodeći Drogeda Junajted.

Revanš meč igra se sedam dana kasnije (2. avgusta) na stadionu Crvene zvezde sa početkom u 20 časova i 15 minuta.

Uprava crveno-belih odredila je i cenu ulaznica, sever i jug 300 dinara, istok 600 i zapad 800 dinara.
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Zvezda u kvalifikacijama za Ligu šampiona
Bajević: Sa Kork sitijem nema šale!
Dileme više nema, protivnik Crvene zvezde u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona u sredu (21) biće Kork siti. Uprkos očekivanjima da će kiparski Apolon biti ukupni pobednik u duelu sa Ircima, zeleno-beli su iznenadili (1:1, prvi meč 1:0), i biće prva prepreka našem šampionu na putu do Lige šampiona.

Trener Zvezde Dušan Bajević uživo je posmatrao revanš Apolona i Korka u Nikoziji, a imao je i šta da primeti.

- Kork siti me je prijatno iznenadio izbacivanjem Apolona za koji sam očekivao da je mnogo kvalitetnija ekipa. Već u prvom poluvremenu Irci su imali dve dobre šanse, a u nastavku su dali gol iz prekida čime su pokazali da su veoma nezgodni u takvim situacijama. O prednostima Zvezde u mečevima protiv Korka neću govoriti u javnosti, već ću to zadržati za svlačionicu. Kiprani su potcenili Irce, ispali su iz kvalifikacija, i mi iz toga treba da izvučemo pouke - oprezan je trener Bajević.

On se odmah posle revanša na Kipru čuo sa predsednikom kluba Draganom Stojkovićem i preneo mu svoje utiske.

- Naše ambicije su takve da moramo dalje bez obzira na ime protivnika jer nas interesuje samo pobeda i ništa više. Trener Bajević je video da se radi o nezgodnoj i veoma borbenoj ekipi koja očigledno ima kvalitet čim je eliminisala Apolon, a upravo su Kiprane svi unapred proglasili ukupnim pobednikom. Međutim, mi verujemo u sebe i uspeh posle dve utakmice - dodao je Stojković.

Napadač crveno-belih Dušan Đokić nema mnogo informacija o prvom protivniku u kvalifikacijama, ali ga to ne brine.

- Nama je i pre ovog duela bilo svejedno ko će nam biti rival, tako da to što ćemo igrati sa Ircima i ne znači nam mnogo. Prvi ćemo gostovati i to je povoljna okolnost jer ćemo kasnije na „Marakani“ pred našim navijačima imati revanš i priliku da proslavimo plasman u treće kolo - rekao je Đokić.

Zatim je objasnio zašto o Korku ima pozitivno mišljenje.

- O Ircima za sada ne znam mnogo, ali narednih dana trener Bajević sigurno će nas dobro upoznati sa njima. Kork znam iz kladionice, kod kuće igraju odlično, bez poraza su do sada. Često sam ih stavljao na tiket i uvek sam na njih dobijao novac u kladionici - iskren je napadač Zvezde.

IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.