2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 988 989 991 992 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 298580 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Bajevic je otisao kao poslednja p*cka, a i Piksi, medjutim za Piksijev odlazak jos uvek ne znamo pravu pozadinu dok je "princ" pobegao jer je bio jako, jako neuspesan u svom poslu.

A sto se tice tvojih ocekivanja, zadrzi za sebe, valjda nisi slep da ne primetis da postajes materijal za sprdnju ovde.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ajde molim te strašno ? Sprdnju od tebe i slicnih tebi smatram kao uspeh! Jer kada tupsoni ne vide o cemu se radi tu nema pomoci !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 6303
Ајде немојте да се свађате. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Mi ako smo tupsoni ja ne znam sta ti trazis ovde? Ti si izgleda ljubomoran sto je Piksi ozenjen za Snesku pa te svoje frustracije lecis ovde...  Smile

Ceka nas mutno vreme do privatizacije, a do nje cemo se izgleda nacekati... Nece ni komsije mnogo bolje da prodju sve dok oba kluba ne budu bila privatno vlasnistvo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ma sit sam ovih što pricaju bez argumenata, cuj recenice !
Citat
Bajevic je otisao kao poslednja p*cka, a i Piksi, medjutim za Piksijev odlazak jos uvek ne znamo pravu pozadinu dok je "princ" pobegao jer je bio jako, jako neuspesan u svom poslu.
Prvo nije otišao kao picka,nego je ustao posle vredjanja i traženja da da ostavku i izašao uzdignute glave ! Drugo nije tacno da je imao loše rezultate neka doticni lakrdijaš pogleda koliko je Zvezda tada imala bodova na tabeli !
A što se tice Piksija posle njegovih egzibicija sa kupo-prodajom igraca otici na takav nacin za mene je nešto što se pristojnim recima ne može iskazati !
Citat
Mi ako smo tupsoni ja ne znam sta ti trazis ovde? Ti si izgleda ljubomoran sto je Piksi ozenjen za Snesku pa te svoje frustracije lecis ovde.

Pa da malo budem materijal za sprdnju !  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 14. Okt 2007, 23:47:59 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2966
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia 6288
RAZGOVARAMO SA STOJKOVIĆEM

Predsednik Nagoje Jošihiro Fukušima otkriva
Japanski fudbalski prvoligaš Nagoja ponudila je bivšem
reprezentativcu Jugoslavije i dosadašnjem predsedniku Crvene zvezde

Draganu Stojkoviću da preuzme funkciju menadžera kluba, saopšteno je danas u Nagoji.

Prema rečima predstavnika za štampu Nagoje Jošihira Fukušime, Stojković je sada glavni kandidat da preuzme funkciju menadžera od Holanđanina Sefa Vergosena, koji je ranije najavio da će po završetku ovogodišnjeg prvenstva Japana napustiti klub.

-Počeli smo o tome da razgovaramo sa Stojkovićem. On je veoma vezan za naš klub i Grampus Ejt je deo njegovih planova-rekao je Fukušima.

Stojković je od 1986. do 1990. igrao za Crvenu zvezdu, a potom je prešao u Olimpik iz Marseja. Posle jedne godine u Francuskoj, u sezoni 1991/92 bio je član italijanske Verone, da bi potom još dve godine igrao za Olimpik. U Nagoju je prešao 1994. i tu je 2001. završio karijeru. Za japanski klub je odigrao 183 utakmice i postigao 57 golova.

NE ZNAM DA LI ĆU OSTATI!

Član zvezdinog upravnog odbora Vladimir Jugović u razgovoru za Sport
Pitanje je šta će biti za mesec, dva. Odluke ne donosim unapred,
sve zavisi od toga šta će da mi se ponudi.

Jedno je sigurno: ne pada mi na pamet da rukovodim

Najtrofejniji srpski fudbaler. Kada se to kaže, onda se i ustaje, onda se i skida kapa (ako je neko u tom trenutku ima), onda i svaka priča dobija na težini. Sport i Vladimir Jugović, član Zvezdinog Upravnog odbora, juče oči u oči, povoda je više, onaj glavni svakako se odnosi na poslednja dešavanja u Ljutice Bogdana, odlazak Piksija sa čelne funkcije i izbor novog predsednika...

- Pre nego što krenemo u analize, hajde odmah neke stvari da raščistimo - naglašava Jugović – Pošto mi prilaze ljudi i pitaju da li sam zainteresovan da preuzmem glavnokomandujuću funkciju, odgovoriću ujedno i njima, ali i vama, da me taj posao uopšte ne interesuje. Ne pada mi na pamet da rukovodim, taman posla, samo mi još to treba. Svojevremeno nisam želeo da budem ni predsednik odeljenske zajednice, a tek Zvezde... Ja sam radnik, samo radnik.

Stojković je napustio Marakanu, a upravo on vas je nagovorio da uđete u Upravni odbor, odlično ste sarađivali, šta sad?

- Piksi me zamolio da se angažujem u klubu i drago mi je što sam u jednom bitnom momentu stao uz njega da mu pomognem. Šta mogu da kažem o Piksiju? Veliki borac, ima i srce i petlju. Doprinos je nemerljiv, stabilizovao je niz stvari, ne mora ni da se podseća da je zatekao konfuzno stanje. Ostavio je trag, dubok trag. Pitali ste me i da li ću, posle svega, ostati u Upravnom odboru? Ko zna šta će biti za mesec, dva. Odluke ne donosim unapred, ne znam ni kakvi su klupski planovi...Ako mi se ponudi nešto što mi se dopada, onda ću ostati, u protivnom...Svejedno, zauvek ću ostati deo Zvezde, baš kao što je to i Piksi.

Razgovarali ste sa Piksijem posle sastanka Upravnog odbora na kojem je povukao nogu?

- Išli smo na večeru, dotakli se raznih tema...

Znali ste da će se povući sa kormila?

- Pre godinu, pa i pre šest meseci o tome se govorkalo, ali, priznajem da sam prošlog petka bio zatečen kada je saopštio da napušta predsedničku poziciju. Ostao sam bez teksta. Da, Piksi je otišao, pa ipak, Zvezda će i bez Piksija i bez bilo kog drugog, biti Zvezda, biće to što jeste, a to je suština.

Kao najozbiljniji kandidat da nasledi Stojkovića pominje se uspešni privrednik Toplica Spasojević?

- Ne poznajem čoveka, pa ne mogu o njemu ni da sudim. Bitno je da sve ide svojim tokom, da se ide dalje, da Zvezda uvek bude iznad svih nas, da onaj ko dođe mora da pomogne toj istoj Zvezdi, da Zvezda ima koristi od njega, a ne samo da se konstatuje kako je neko prvi čovek kluba – zaključio je Vladimir Jugović.

ZA SVE BUDUĆE

PIKSIJEV PUTOKAZ

Piksijev odlazak pre kraja mandata iz Zvezdine predsedničke fotelje budi maštu i nagađanja zašto se, zaista, odlučio za takav čin, mada... Uradio je, u svakom slučaju, nešto neobično za naše prilike...

-Otišao, a nije morao da ode?! Zar to ne svedoči najbolje o njemu kao čoveku, kao visokom profesionalcu? Piksi je dao putokaz kako bi ubuduće trebalo da se ponašaju svi budući predsednici, i ne samo predsednici – jasan je Jugović.

BEČ – MONAKO – BEOGRAD

RADOST ŽIVLjENjA

Jugović uživa u životu pored supruge Aleksandre, ćerke Natalije (prvi razred osniovne škole) i sina Milana- Vladimira, koji ima nešto više od 12 meseci.

-Oni su, naravno, moja najveća sreća, najznačajnija pobeda. Radost življenja – kaže Jugović.

Beč, Monako, Beograd - tri destinacije porodice Jugović.

TRENKVALDER

SAVETNIK

U AUSTRIJI

Nekadašnji istaknuti internacionalac bavi se fudbalom i u Austriji. Doduše, ne elitnim, već drugoligaškim.

-Lični savetnik sam gospodina Trenkvaldera, po kojem je i klub dobio ime – objašnjava Jugović – Krenulo se od šeste lige, rangovi su preskakani iz godine u godinu, a ambicije su da se dograbimo elite, zatim i Evrope. Kada je gazda Trenkvalder u pitanju, onda je, zbilja, sve dostižno.

REPREZENTACIJA

KO JE ODGOVORAN?

Srpska reprezentacija je pred eliminacijom u Evropi, remi u Jermeniji ugasio je, izgleda, sve nade...

-Zašto je to tako, ko je odgovoran, izaći će sigurno neko da objasni – naglašava Jugović – Ne bi smelo da se zaboravi da je selekcija podmlađena, da je došlo do velikih promena...
IP sačuvana
social share
Na celom svetu mi je sve da zivim ne mogu bez nje i zato pevam ceo dan Zvezda Zvezda
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Prvo nije otišao kao picka,nego je ustao posle vredjanja i traženja da da ostavku i izašao uzdignute glave ! Drugo nije tacno da je imao loše rezultate neka doticni lakrdijaš pogleda koliko je Zvezda tada imala bodova na tabeli !

Da da, posle onakvog poraza od Vojvodine nije trebalo da ode iz kluba, harakiri je bio prikladniji. Po meni je kukavicluk otici za vreme utakmice, trebalo je da pojede ono sto je posr*o...

Pa da malo budem materijal za sprdnju !  Smile Smile Smile

Samo napred, super ti ide.  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Samo napred, super ti ide.     
Tebe niko ne može u tome nadmašiti !  Smile Smile

Citat
Da da, posle onakvog poraza od Vojvodine nije trebalo da ode iz kluba, harakiri je bio prikladniji. Po meni je kukavicluk otici za vreme utakmice, trebalo je da pojede ono sto je posr*o...
Ti si lakrdijaš !Pa šta su trebali ovi da urade posle ovakvog blistavog proleca ?A i dalje sede ? Opet pišeš onako bez veze,jel ti to sam pišeš ili ti neko pomaže ?
A sada laka ti noc tupko,od sada cu da pazim na tvoje pisanije,lepo si me oraspoložio!  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 15. Okt 2007, 00:04:16 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1479
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Ljudi šta se svađate pa srbi smo nećemo međusobno da se svađamo.Živela nam Zvezda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Živela uprkos ovih kvazi Zvezdaša što samo znaju da vredjaju a posle ajoj-a jaoj !
« Poslednja izmena: 15. Okt 2007, 00:10:26 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 988 989 991 992 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.