2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 981 982 984 985 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 298681 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
LG Nexus 4
Upravo tako.
Svi zajedno moramo da zaustavimo piksija u odlasku!

Mozda nije slucajno sto je ovo odluceno bas kada nema utakmice,pa Delije ne mogu da iznesu svoj stav!
Nemoze se zaustaviti,nemozes na silu terati nekog da radi ako je taj odlucio drugacije.

Ali bi mogli bar da saznamo ko ga je oterao pa da se na tog nekog bacimo drvljem i kamenjem, jer niko ko na taj nacin radi ne zeli dobro Zvezdi... Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 13. Okt 2007, 17:52:57 od 7ki7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Delije vec nezvanicno podrzavaju Dzajica i nakon Levadije trazili su da se vrati, kada je izvucen Bajern tvrdo jezgro je trazilo samo Dzaju da bi se sve vratilo na staze uspeha.

Ko te je slagao za ovo?!

Pixi je ispao vo nekoliko puta jer se ispostavilo da je njegove Sneskica pokusala da odredjuje sastav ekipe i sl stvari je

A za ovo?!

Citat
Bajevic je ostao Princ kada je napustio Zvezdu

Smile

U Zurnalu na drugoj strani stoji:"Nekadasnji Predsednik,prica se i danas, ima podrsku Delija koji su nedavno u avionu za Talin i mec sa LEvadijom pevali i pesmu _mi smo vojska dragana Dzajica_ i to neposredno posto je tadasnji Predsednik Dragan Stojkovic pokusao da ih umiri,...""""""
Lazem ja laze i Zurnal  Smile
Sto se tice Sneskicinog sastavljanja tima -ako pratis desavanja redovno pogledaj sta je Djurovski izjavio nakon nekoliko dana -Nisam mogao da trpim da mi tim sastvalju ljudi sa strane i svi ostali.
Cudno ne povezujes sa Sneskicinom ljutnjom sto je za rodjendan razocarase  jer nisu pobedili. Smile

bajevicev nadimak je ako dobro znas "Princ sa Neretve".
nije mogao da otrpi sve sto se desavalo oko njega i tima. Nije trebao tako da uradi ali sa ove vremenske distance uradio je jedino sto je mogao da rzbudi uspavanu Zvezdu. Sve ovo sto se desava u Zvezdi vuce se odavno.

Setite se prica o Dzajinim dugovima a onda prodaja po svaku cenu igraca za malo obestecenje ali na srecu dobilo se mnogo vise kada su nakon godinu ili dve prelazili u drugi inostrani klub i tamo dobijali vece obestecenje.
Sta Pixi ostavlja iza sebe???
ni para, ni igraca za prodaju. A koliko pogresnih transvera sa inostranim igracima koji nisu ni zasluzili da nose Zvezdin dres a nqajzalosnije je sto su ga nosili i obrukali se u njemu........
Pixi je otisao i dosta vise zalopojki za njim.
I on je proslost   FK CZ.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
LG Nexus 4
Paaaaaa... Ne bih mogao da kazem da se slazem sa tobom... To sta pise u Zurnalu me ne zanima jer i na tarabi svasta pise... Dobro se nisi informisao preko sos kanala. Nisam bio u pomenutom avionu, a ni ti pa je glupo pricati o tome sta su pevali i sto je jos bitnije zasto su pevali ( iz zezanja, prozivke...) Taj tvoj princ nije uradio nista posebno, bar po mom misljenju, i ako sam imao o njemu lepo misljenje pre Zvezde on za mene vise ne postoji od kad je moj voljeni klub ostavio na cedilu u sred tekme... "Princevi" se tako ne ponasaju, vec imaju malo vise ponosa i dostojanstva... Al sta sad svako za sebe misli da je gospodin ( princ ), ali me cudi da posle onoga jos neko to misli... Malo je glupo ulaziti u raspravu sta je Dzajic dao nasem klubu kao igrac i kao predsednik tako da se u to necu petljati. Ko razume shvatice. Recicu samo da pogledas koliko je on godina proveo uz Zvezdu i sve ce ti se samo kasti... Ti nesto mnogo pominjes Sneskicu. Da nisi mozda bio sa njom "dok je sastavljala tim". Ponovo pricas nesto za sta nemas ama bas nikakvo pokrice... To sto se nervirala sto nismo pobedili je ako mene pitas normalno. Pa i ja sam se nervirao, a veruj mi da nisam sastavljao tim Zvezde ni tad ni ikad ( osim u manageru ). A pixi iza sebe ostavlja ono sto je i rekao da ce doneti. Nadnoc u domacem prvenstvo, drasticno smanjena ako ne i razduzena dugovanja i igru u evropi. Nije obecavao kule i gradove, ali je odrzao sta je rekao... Ovo je moj najduzi post na celom bureku pa cu ga zavrsiti. A tebe bih ljubazno zamolio da ne pises ono sto nisi siguran ili barem napisi "ja mislim", ako vec nisi upucen ili ne znas kako je sve bilo. Izvinjavam se svima na duzini posta... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 179
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6230
Slavija i Zvezda bez pobjednika Smile

Danas je u Istočnom Sarajevu, u okviru obilježavanja stogodišnjice postojanja fudbalskog kluba Slavija, odigrana prijateljska utakmica između domaće ekipe i srbijanskog prvaka Crvene zvezde.

Pauzu zbog kvalifikacionog ciklusa za Evropsko prvenstvo nogometaši Slavije iz Istočnog Sarajeva i Crvene zvezde iz Bograda su iskoristili da odigraju prijateljski susret koji je igran povodom velikog jubileja Slavije koja sledeće godine slavi stogodišnjicu postojanja. Sam susret je odigran u zaista lijepoj atmosferi, pred nekih 7 500 gledalaca, a završen je prijateljski i bez pobjednika rezultatom 2:2.

Prvi pogodak na stadionu u Lukavici je viđen već u šestoj minuti kada svoj prvijenac u dresu Crvene zvezde postiže reprezentativac Čada Betoligar Misdongard, nakon greške domaćeg golmana Ratka Dujkovića. Nastavak susreta donosi vrlo lijepu i maksimalno korektnu nogometnu predstavu i prilike na obje strane, ali se mreže nisu tresle sve do 73. minute kada veliko slavlje domaćim navijačima fantastičnim pogotkom sa nekih tridesetak metara donosi Darko Spalević, upravo bivši napadač tima iz Beograda.

Do kraja susreta se igralo još otvorenije tako da su u poslednjim minutama mnogobrojni gledaoci i navijači oba tima mogli vidjeti još dva gola. Prvo u 87. minuti novo vodstvo prvaku Srbije donosi Aleksandar Trišović, a već u narednom napadu konačnih 2:2, kojim donosi izjednačenje svom timu, postavlja mladi Srđan Vitković. Za kraj spomenimo i to da uprava Slavije povodom obilježavanja stogodišnjice namjerava ugostiti i ostale članove nekadašnje velike četvorke, Partizana, zagrebačkog Dinama i splitskog Hajduka.

Izvor: www.sportin.ba
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
SonyEricsson k750i
A ko je primio gol sa 30m ?

« Poslednja izmena: 13. Okt 2007, 19:49:32 od Henri19 »
IP sačuvana
social share
"Too weird to live, and too rare to die."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zvezda je zivot sve drugo su sitnice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia 3120
Delije vec nezvanicno podrzavaju Dzajica i nakon Levadije trazili su da se vrati, kada je izvucen Bajern tvrdo jezgro je trazilo samo Dzaju da bi se sve vratilo na staze uspeha.

Ko te je slagao za ovo?!

Pixi je ispao vo nekoliko puta jer se ispostavilo da je njegove Sneskica pokusala da odredjuje sastav ekipe i sl stvari je

A za ovo?!

Citat
Bajevic je ostao Princ kada je napustio Zvezdu

Smile

U Zurnalu na drugoj strani stoji:"Nekadasnji Predsednik,prica se i danas, ima podrsku Delija koji su nedavno u avionu za Talin i mec sa LEvadijom pevali i pesmu _mi smo vojska dragana Dzajica_ i to neposredno posto je tadasnji Predsednik Dragan Stojkovic pokusao da ih umiri,...""""""
Lazem ja laze i Zurnal  Smile
Sto se tice Sneskicinog sastavljanja tima -ako pratis desavanja redovno pogledaj sta je Djurovski izjavio nakon nekoliko dana -Nisam mogao da trpim da mi tim sastvalju ljudi sa strane i svi ostali.
Cudno ne povezujes sa Sneskicinom ljutnjom sto je za rodjendan razocarase  jer nisu pobedili. Smile

bajevicev nadimak je ako dobro znas "Princ sa Neretve".
nije mogao da otrpi sve sto se desavalo oko njega i tima. Nije trebao tako da uradi ali sa ove vremenske distance uradio je jedino sto je mogao da rzbudi uspavanu Zvezdu. Sve ovo sto se desava u Zvezdi vuce se odavno.

Setite se prica o Dzajinim dugovima a onda prodaja po svaku cenu igraca za malo obestecenje ali na srecu dobilo se mnogo vise kada su nakon godinu ili dve prelazili u drugi inostrani klub i tamo dobijali vece obestecenje.
Sta Pixi ostavlja iza sebe???
ni para, ni igraca za prodaju. A koliko pogresnih transvera sa inostranim igracima koji nisu ni zasluzili da nose Zvezdin dres a nqajzalosnije je sto su ga nosili i obrukali se u njemu........
Pixi je otisao i dosta vise zalopojki za njim.
I on je proslost   FK CZ.

MOram da te naucim nesto sto te drugi u zivotu nisu naucili.
Pazi...pa nema tog novinara -citaj-(pogotovo u zemlji Srbiji) koji za sto jevreja nece napisati sve ono sto se od njega trazi. Smile Smile Smiley 1

A sto se PIXIJA tice...Bojkot ljudi...Nedajmo Piksija....On je jedino cisto sto je od Zvezde ostalo u poslednjih 15-god.Dragan Dzajic je legenda koja je otisla u legendu i tamo treba i da ostane.
Ko me podrzava????
I zurka ispred stadiona na dan Skupstine ako zelimo da ga zadrzimo!!!!!
« Poslednja izmena: 13. Okt 2007, 21:21:07 od dragankula »
IP sačuvana
social share
dragsy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
Buducnost   22   15   17   25    79
Crvena Zvezda   22   13   14   25           74
« Poslednja izmena: 13. Okt 2007, 21:20:07 od trstra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Ali bi mogli bar da saznamo ko ga je oterao pa da se na tog nekog bacimo drvljem i kamenjem, jer niko ko na taj nacin radi ne zeli dobro Zvezdi...   

S neška ! Pariske noci znaju da budu veoma hladne !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
LG Nexus 4
Evo ga jos jedan sa Sneskom...  Smile Smile Smile
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 981 982 984 985 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.