2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 95 96 98 99 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 298587 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson K800i
KAKA VREDI K'O CELA ZVEZDA!
Brazilac iz Milana na svetskom fudbalskom tržištu vredi 35 miliona evra, 1,3 miliona više nego svi fudbaleri srpskog šampiona

Milanov Brazilac Kaka na fudbalskom tržištu vredi više nego ceo tim Crvene zvezde! Prema proceni specijalizovanog nemačkog sajta "Transfermarkt" početna cena za Kaku iznosi 35 miliona evra, dok je za startnih 11 našeg šampiona potrebno izdvojiti tačno 27,4 miliona evra, a za ceo igrački pogon 33,7 miliona evra. Milanov trenutni sastav (bez Maldinija i Neste) procenjen je na "simboličnih" 150 miliona evra, a posle Kake najskuplji je Alberto Đilardino, koji sa 27 miliona košta kao "cela Zvezda", a zatim slede Andrea Pirlo sa 25 i Đenaro Gatuzo sa 17 miliona evra.
Zvezdin najskuplji igrač naravno je Nikola Žigić, čija trenutna cena iznosi "samo" osam miliona evra, a osim Kake, Đilardina, Pirla i Gatuza, prema ekspertima "Transfermarkta", skuplji od Zvezdinog golgetera su i Klarens Sedorf (11 miliona), Marek Janulovski (10 miliona), kao i Filipo Inzagi, koji bez obzira na to što je juče proslavio 33. rođendan još uvek vredi sasvim solidnih devet miliona evra.
Prema očekivanju, odmah posle Žigića na najvećoj ceni u Zvezdinom timu su mladi reprezentativci Dušan Basta i Boško Janković (po pet miliona), a zatim slede Perović (2,5), Georgijev i Nenad Kovačević po dva, odnosno Biševac i Milovanović po milion evra. Samo Ranđelović, Pantić i Gaj na tržištu vrede manje od 500.000 evra.
U Milanovom timu svi su "milioneri", osim veterana Alesandra Kostakurte koji je u 41. godini procenjen na 500.000 evra. Kostakurta je trenutno u timu samo zbog povrede Neste, Maldinija i Kaladzea, a njihovim povratkom vrednost "roso-nera" znatno će da skoči pošto je Nesta procenjen na 29 miliona evra, Kaladze na 4,5, a Maldini na dva miliona. I Milanovi "rezervisti" su prilično skupi, pa je recimo Ambrozini procenjen na 6,5 miliona evra, Bonera na šest, Fogel 4,5, Gurkuf 3,5, Borijelo tri, Seržinjo i Dala Bona na 2,5, Šimić i Kafu na po dva, itd...

Milan
ukupna vrednost: 224,1 milion evra

prvih 11
Dida 11 miliona evra
Broki 3 miliona evra
Kostakurta 500.000 evra
Favali 1,5 miliona evra
Jankulovski 10 miliona evra
Pirlo 25 miliona evra
Gatuzo 17 miliona evra
Sedorf 11 miliona evra
Kaka 35 miliona evra
Inzagi 9 miliona evra
Đilardino 27 miliona evra
ukupno: 150 miliona evra

C. zvezda
ukupna vrednost: 33.7 milion evra

prvih 11
Ranđelović 450.000 evra
Pantić 200.000 evra
Biševac milion evra
Gaj 250.000 evra
Perović 2,5 miliona evra
N. Kovačević 2 miliona evra
Milovanović milion evra
Basta 5 miliona evra
Georgijev 2 miliona evra
Janković 5 miliona evra
Žigić 8 miliona evra
ukupno: 27,4 miliona evra
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 1044
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Одређене цене улазница за меч са Миланом

Цене од 800 до 5000 динара

Фудбалски клуб Црвена звезда одредио је данас цене улазница за реванш меч трећег кола квалификација за Лигу шампиона са Миланом који се игра 22. августа на Маракани.

Улазнице за северну и јужну трибину ће се продавати по цени од 800 динара. Улазнице за источну трибину коштају 2000, а за западну 2500 динара. Најскупље су карте за ВИП 2 ложу и њихова цена је 5000 динара.

Требовања улазница за меч Црвена звезда - Милан могу се извршити путем факса на број 3672-070.

Izvor: www.fc-redstar.net
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 1044
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Astronomske cene za revanš meč Zvezda-Milan

Fudbalski klub Crvena zvezda odredio je cene ulaznica za revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Milanom, koji se igra 22. avgusta na Marakani.

Ulaznice za severnu i južnu tribinu će se prodavati po ceni od 800 dinara, ulaz na Istok košta 2.000, a za Zapad 2.500 dinara.

Najskuplje karte su za VIP 2 ložu i njihova cena iznosi 5.000 dinara.

Crveno-beli nisu naveli kada će početi prodaja ulaznica za susret sa italijanskim klubom.

Izvor: www.mtsmondo.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.50
mob
Samsung D500
Ivan Ranđelović odbranama na „San Siru“ očarao i čuvara mreže Milana
A od Dide čestitka i dres!

Golman Vladimir Stojković je prošle godine uveo Crvenu zvezdu u Ligu kupa UEFA, a njegov prethodnik i naslednik Ivan Ranđelović biće najzaslužniji ukoliko srpski šampion ove sezone uđe u Ligu šampiona.

Zvezdina jedinica briljirala je protiv šestostrukog šampiona Evrope na „San Siru“.

- Šta da kažem posle minimalnog poraza od Milana? Bio bih srećniji da smo remizirali, ali dobro je i da nismo primili više golova - izustio je Ranđelović nakon prespavane milanske noći.

Čuvar mreže crveno-belih u nekoliko navrata je stao na put Kaki, Đilardinu, Inzagiju, Sedorfu, Pirlu...

- Milan ima stvarno veliku ekipu. Njihovi igrači dugi niz godina igraju zajedno, znaju ko kako diše, tako da me ne čudi što su posle samo nekoliko dana priprema igrali kao da su u jeku sezone. Istina, nisu pružili maksimum, a iskreno se nadam da neće ni u revanšu.

Ranđelović je planirao da pokvari rođendansko slavlje Filipu Inzagiju, međutim...

- Nisam uspeo da ga baš u potpunosti oneraspoložim. Malo mi je falilo da mu odbranim i šut u 22. minutu, ali je on toliko precizno i snažno šutirao da sam uspeo samo da okrznem loptu. Pipo je paklen igrač.

Šmuci, kako ga zovu, kaže da mu je najteže bilo u periodu od 90. do 94. minuta.

- Tih četiri minuta su trajali kao cela utakmica. Plašio sam se da lopta ne odbije u moju mrežu, ali se, na svu sreću, ispostavilo da nije bilo razloga za brigu.

Da je Zvezdin golman zaslužio ulogu junaka na Milanovoj premijeri potvrdila je i čestitka čuvara mreže Milana posle utakmice.

- Razmenio sam dres sa Didom, i tom prilikom mi je slavni Brazilac pružio ruku i čestitao na dobrom izdanju. Daću sve od sebe da ga u revanšu još više oduševim.

Najstariji igrač Crvene zvezde inpresioniran je ambijentom na skoro popunjenom „San Siru“.

- Iznenadio sam se velikom odzivu navijača, a koliko sam primetio ni Milanezi nisu očekivali preko 70.000 gledalaca na tribinama. Oni su i sami priznali da su mnoge utakmice u Ligi šampiona igrali pred manjim brojem gledalaca. Zvezda je, dakle, na ceni.

Iskusni golman optimista je pred meč sa Milanom na „Marakani“.

- Već znam kakva će atmosfera biti na našem stadionu 22. avgusta. „Delije“ će tražiti kartu više, a mi dva gola više. Pokazali smo da možemo da se borimo sa slavnim Milanom, a verujem da ćemo to i da potvrdimo. Mnoge velike ekipe nisu nas pobedile u Beogradu, pa neće ni „roso-neri“. Priželjkujem rezultat kao što je bio protiv Rome prošle sezone - jasan je Ivan Ranđelović.

izvor: blic
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.50
mob
Samsung D500
Biševac: Moj brat Gatuzo!

Milan Biševac i Đenaro Gatuzo, braća po imidžu, razmenili su dresove posle prve utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

- A kako da ne uzmem dres od brata - sa osmehom je defanzivac crveno-belih napuštao „San Siro“.

Biševac kaže da nije imao mnogo vremena da se ispriča sa „bratom“.

- Najavio je dolazak u Beograd za dve nedelje, tako da ćemo se ponovo videti. Nadam se samo da neće biti preterano nervozan i neraspoložen posle eliminacije od nas - nastavio je sa šalom mladi reprezentativac Srbije.

Crvena zvezda je, ipak, izgubila prvi meč - 0:1.

- Bila je to prva bitka, predstoji nam druga. Kud ćete lepše slavlje nego na prepunoj „Marakani“ 22. avgusta.

Milan je svestan da je briljirao protiv Milana.

- Klub koji nosi moje ime ne može preko mene ući u Ligu šampiona - u svom stilu je Biševac završio razgovor.

IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.50
mob
Samsung D500
Stojković: Zvezda je pokazala veličinu

Dragan Stojković, predsednik Crvene zvezde, smatra da nije izgubljena šansa za plasmanom u Ligu šampiona.

- Minimalni poraz u susretu sa Milanom svakako nije tragedija, ali poznato je da ne volim da gubim, pa ni od velikih ekipa. Imali smo ogromnu šansu da prvi postignemo gol i pitanje je kako bi od tada tekao meč. Sada se okrećemo revanšu na, verujemo, punoj „Marakani“ - izjavio je prvi čovek crveno-belih uz konstataciju da postoji nada za plasman u elitno fudbalsko društvo.

Prošlogodišnji finalista Lige šampiona imaće podršku oko 300 navijača 22. avgusta na „Marakani“.

- Neće ih biti u tolikom broju da bismo morali da im obezbedimo ograđen prostor između istočne i južne tribine. Njihovi navijači će uglavnom sa porodicama doći u Beograd, tako da ćemo ih smestiti na galeriji stadiona - istakao je Milorad Ćorović.
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.50
mob
Samsung D500
Milanov Brazilac otpisao Crvenu zvezdu
Kaka: Znam, biću pravi u Beogradu!

Kakve li tradicije, Milan je devetog avgusta na „San Siru“ zabeležio svoju stotu pobedu u elitnom klupskom takmičenju i to baš protiv Crvene zvezde! Da će ona biti dovoljna za plasman u Ligu šampiona, u to niko u taboru „roso-nera“ ne sumnja, mada je i dalje primetan respekt prema Crvenoj zvezdi i njenoj „Marakani“ koje se, ipak, pribojavaju.

Osim pobede nad Crvenom zvezdom u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, Milan je zabeležio još jednu, u onom „nevidljivom“ meču sa Realom, sa kojim poslednjih mesec dana ratuje zbog Brazilca Kake. Njegovo pojavljivanje u timu protiv crveno-belih jasno sugeriše da on nema nameru da menja klupske boje.

- Strašno su me pogađale sve te priče o odlasku. Nisam razgovarao sa mnogo ljudi poslednjih dana kako ne bih uznemiravao kolege, ali ta saga o mom odlasku u Real je sada završena!

Brazilac je obećao da će se u revanšu predstaviti u daleko boljem svetlu.

- Navijači će, svakako, videti više od mene u revanšu u Beogradu. Utakmica sa Zvezdom bila je korak unapred, tamo će biti jako teško, ali možemo do Lige šampiona. Sve što nam se dešavalo u poslednje vreme nas je samo još više motivisalo. Gazda Berluskoni kaže da smo igrali dobro, ali nam je nedostajao drugi gol. Meni lično treba još malo vremena da odmorim noge, ali za dve nedelje sve će biti u redu. Istina je da nismo bili sjajni pred golom protivnika - izjavio je Kaka.

Neumorni Đenaro Gatuzo još jednom je pokazao da je nezamenljiv na sredini terena:

- Želimo da igramo u Ligi šampiona. Mislili smo da će biti mnogo gore po nas. Stvorili smo puno prilika, ali smo bili loši u završnici. Ako ovako budemo igrali u Beogradu, biće dobro. U svakom slučaju, ja sam entuzijasta, a podizanje pehara takmičenja će me sasvim promeniti.

U centru pažnje novinara i navijača na Apeninima našao se iskusni napadač Filipo Inzagi. Svoj 33. rođendan proslavio je postizanjem gola u 22. minutu.

- Navijači su me još jednom naterali da pokažem emocije. Nikada neću zaboraviti te parole, uvek im uspeva da me iznenade. Svi su čekali da postignem gol, ali ja sam mislio da bi bilo suviše lepo da budem strelac na rođendan. Ovo je iznad mojih očekivanja, gol mi je najlepši poklon mada bi mi dobro došlo još malo letovanja - priznaje Pipo.

Inače, italijanska štampa uglavnom je donela tekstove u kojima se ističe pobeda Milana. I naslovi su slični, „Gazeta“ je donela tekst pod naslovom „Povratak Inzagija“, a „Korijere delo sport“ članak „Inzagijev udarac“. Bilo kako bilo, Inzagi je bio prva zvezda utakmice na „San Siru“ koju je posmatralo više od 70.000 navijača italijanske ekipe...

Holanđanin Klarens Sedorf nije još naštimovao svoje nišanske sprave, ali preti da će u Beogradu biti efikasniji:

- Dali smo sve od sebe i stvorili smo brojne šanse, dobro smo kontrolisali loptu. Hvala navijačima, bili su nam tu kada je bilo najvažnije. Berluskoni je razgovarao sa nama posle utakmice i pohvalio nas je. To može samo da imponuje - rekao je Sedorf.
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.50
mob
Samsung D500
U Crvenoj zvezdi veruju da će u revanšu nadoknaditi prednost Milana
Vulkan će istopiti 0:1!

Crvena zvezda je poražena (1:0) od Milana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ali izabranici trenera Duška Bajevića nisu pognutih glava napustili stadion „San Siro“.

U taboru našeg šampiona opšta je ocena da se minus od jednog gola može nadoknaditi kroz dve nedelje pred prepunom „Marakanom“. Šef stručnog štaba, Duško Bajević, zadovoljan je igrom svojih igrača i rezultatom u Milanu:

- Ishod utakmice nam daje za pravo da se nadamo boljem rezultatu u revanšu. Primili smo jedan gol, a ja bih više voleo da smo primili još jedan, ali i da smo zatresli Didinu mrežu. Milan je svakako u prednosti, ali nije u Ligi šampiona. Daćemo sve od sebe da se mi nađemo tamo.

Boško Janković smatra da Milanov minimalac ostavlja nadu i crveno-belima u konačan uspeh:

- Mnoge velike ekipe nas nisu pobedile na „Marakani“, pa siguran sam neće ni Milan! Preostaje nam samo da pružimo maksimum, kako bismo ostvarili više od remija, a to je pobeda koja bi nas vodila u Ligu šampiona. Zadovoljan sam svojom igrom i igrom saigrača.

Dušan Basta je utakmicu ocenio „veoma zanimljivom i interesantnom“:

- Nismo se uplašili velikog Milana. Naprotiv, pokazali smo našu želju za plasmanom u Ligu šampiona. Nije bilo lako igrati na prepunom „San Siru“, ali će nam sigurno biti lakše na krcatoj „Marakani“.

Blagoje Georgijev veruje da će 22. avgusta Zvezda postati član Lige šampiona:

- Ispunili smo zahteve trenera Dušana Bajevića i na terenu smo pokazali da Crvena zvezda zaslužuje to elitno takmičenje. Jesmo izgubili utakmicu, ali se nismo obrukali protiv Milana. Čak šta više, ostvarili smo dobar rezultat, jer u Beogradu imamo šanse da pobedimo.

Nikola Žigić posebno ističe činjenicu što su njegovi saigrači pokazali da se nisu uplašili Milana i najavljuje veliki revanš:

- Siguran sam da ćemo pred našom publikom odigrati još bolje, a samim tim i ostvariti još povoljniji rezultat.

Međutim, Andrea Pirlo se ne plaši revanša:

- Činjenica je da smo mogli da ostvarimo ubedljiviju pobedu, ali da smo mogli da primimo golove prilikom nekoliko šansa Crvene zvezde. S obzirom da smo tek pre nekoliko dana počeli pripreme verujem u bolje izdanje za dve nedelje. Znam kakva je atmosfera na stadionu u Beogradu i ona me ne plaši, jer ćemo svi pružiti maksimum kako bismo se plasirali tamo gde nam je i mesto - kaže Andrea Pirlo.

IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.50
mob
Samsung D500
После првог меча трећег кола квалификација за Лигу шампиона у фудбалу
„Маракана” мала за Милан
Анчелоти: Играчима Звезде се тресла колена    

„Видео сам да су се младим играчима Црвене звезде тресла колена”, рекао је после спектакуларног меча на „Сан Сиру” тренер Милана Карло Анчелоти. Али, ако је треме и било код фудбалера нашег државног првака, онда то није пресудно утицало на крајњи исход и велики фаворит из Италије морао је као домаћин да се задовољи само са минималном победом. У изузетној атмосфери пред око 70.000 бучних гледалаца на скоро пуном стадиону у Милану, Звезда је успела да уз частан пораз сачува шансу за пласман у Лигу шампиона на реванш мечу 22. августа у Београду.

izvor: politika
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson K800i
ŽIGIĆ U JUVENTUSU?
Zvezdin napadač mogao bi da zameni Ibrahimovića u torinskom klubu. Trener Dešan gledao ga protiv Milana i spreman je da na njega potroši OSAM MILIONA EVRA

Piksi: Ako Juventus traži Žigića, može da ide! Ali, prvo neka da dva gola Milanu u revanšu...

Nikola Žigić mogao bi da postane član slavnog Juventusa! Zvezdin napadač nalazi se na meti torinskog kluba, koji će sledeće godine igrati u Seriji B, a trener "stare dame" Didije Dešan spreman je da za njega izdvoji osam miliona evra. To je novac za koji bi ga Zvezda pustila i koji ne bi predstavljao nikakav problem za Juventus, naročito ne posle prodaje Zlatana Ibrahimovića Interu za 24,8 miliona evra.
Dešan je na dan kada je prodao Ibrahimovića, gledao meč Milan - Crvena zvezda na "San Siru" sa željom da vidi uživo Nikolu Žigića. Činjenica je da se Zvezdin dvometraš baš i nije naigrao na toj utakmici, ali Dešan je dobro upoznat sa njegovim kvalitetima, još od utakmice protiv Rome na "Marakani", kada je Žiga postigao dva gola. To je žestoko odjeknulo u Italiji i podiglo mu cenu na tržištu u kalču.
Dešan je najavio da je prodajom Ibrahimovića završen prelazni rok kada su odlasci u pitanju i da sada sledi period kupovine. On je najavio dovođenje kvalitetnog napadača, međutim, naravno, nije želeo da otkriva karte i pominje da li misli na Žigića. Uostalom, Zvezdin fudbaler imaće i konkurenta u (bivšem) saigraču u reprezentaciji Mirku Vučiniću, koji se i dalje dvoumi između ponuda najvećih italijanskih klubova.
- David Trezege sigurno ostaje u timu, a posle odlaska Zlatana Ibrahimovića u Inter, završena je sezona rasprodaje i bacamo se na potragu za pojačanjima. Tražimo štopera i pre svega novog napadača. To mora da bude kvalitetan fudbaler, koji će se uklopiti u tandemu sa Trezegeom, a narednih dana odlučićemo ko će to biti - rekao je Dešan, a pri tom je gotovo sigurno mislio na Žigića, koji bi bez problema bio starter u drugoligaškoj ekipi Juventusa.
Predsednik Zvezde Dragan Stojković kaže da bi vrlo rado pustio Žigića u Juventus, jer bi to imponovalo i klubu i Nikoli.
- Što se mene tiče, ako ga Juventus traži, može da ide. Imponuje nam ako je tako veliki klub zainteresovan za njega. U svakom slučaju to bi bio veliki plus i za Crvenu zvezdu kao klub i za Nikolu kao igrača. Međutim, Žigić prvo mora da postigne dva gola protiv Milana, a posle ćemo da vidimo - rekao je Stojković za Press.
Činjenica je da Žigiću nimalo ne bi smetalo da igra u drugoj ligi, jer Juventus je ipak - Juventus. Uostalom, Serija B ne samo da je jača od naše lige već i od ruske, u kojoj bi Žigić mogao da završi ukoliko se odluči za moskovsku Lokomotivu. Međutim, ostaje da se vidi ishod revanš utakmice protiv Milana. Ukoliko Zvezda ispadne, Žigić bi se ekspresno preselio u Juventus, koji bi mogao da angažuje i poslednjeg dana prelaznog roka, jer ne igra u Evropi. Međutim, ako Zvezda napravi senzaciju i uđe u Ligu šampiona, na "Marakani" će se gotovo sigurno odlučiti da Žigića zadrže bar do januara. A onda bi mogli da ga traže i neki drugi veliki klubovi koji, pri tom, igraju u prvoj ligi.
(I. Đ. - D. R.)

Četvrti Srbin u Juventusu

Nikola Žigić bi prelaskom u Juventus postao četvrti Srbin koji je nosio dres slavnog torinskog kluba. Prvi naš igrač koji je nosio crno-beli dres "stare dame" je Vladimir Jugović, a posle njega su u ovom klubu igrali Zoran Mirković i Darko Kovačević. Zanimljivo je da su svi ovi igrači došli u Juventus iz inostranog kluba (Mirković iz Atalante, Jugović iz Sampdorije, a Kovačević iz Sosijedada), a Žigić bi postao prvi naš fudbaler koji je u Juventus stigao pravo iz Srbije.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 95 96 98 99 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.