2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 298177 puta)
Svakodnevni prolaznik

zapamtićete vi mene..´oćete!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 213
Zastava albukerki
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kakvi dresovi? Gde si to video?
naručio ti Piksi radnu uniformu kad pođeš na Marakanu! Juče u Žurnalu,rezervna varijanta u evro-kupovima vam je narandžasta,kao holanđani,sine mnogo mi te žao! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Ispekao zanat !
M.MARKOVIĆ, 8. jul 2006

JEDAN od “krivaca”, što je dobio ulogu štopera i tu se afirmisao u potpunosti je trener Mile Tomić, koji je u Železniku talentovanog desnog beka vratio u poslednju liniju. Pre dve godine, kada je stigao u Crvenu zvezdu, morao još da se kali,stiče rutinu i na kraju se sve isplatilo,pošto Milan Biševac (23) pokazuje na pripremama u Austriji, da izrasta u uzdanicu odbrane šampiona. Preuzeo je lidersku ulogu, a učinak na terenu je besprekoran.
Lepo je kada se stekne sigurnost, a kroz utakmice dođe i
rutina . Sada mogu da često predvidiim neku situaciju,
dodavanje i onda iznenadim rivala dobrim kretanjem, ali
trebalo je dve godine da neke dečije gluposti prevaziđem u
velikom klbu u kojem je početak karijere bio katastrofalan
priznaje Biševac.
Kao početnik u Zvezdi, imao je čast da dobije “peticu” u
Holandiji protiv PSV i crveni karton već u 12. minutu.
-Ta scena me je dugo pratila i glupost, koju sam sebi
dozvolio skupo je koštala ekipu, a meni je bila opomena, da
se smirim da uvek ne idem srcem, već da razmišljam.
Usledio je uspon, iz sezone u sezonu, a prošla se pamti po
duploj kruni.
- Da bi se popravio, često sam gledao kasete sa svojim
igrama, slušao savete trenera Zenge i pokušavao da
analiziram propuste. Samo mi je žao, što sam loše reagovao u
Strazburu. U strahu, da što pre izbijem loptu, skočio sam
ranije i ona me je preletela. Hteo sam najbolje, a desi se
slaba procena.
Mukotrpan rad donosi rezultate, a da je Biševac u usponu,
pokazalo je i EP za mlade u Portugalu, gde je odigrao bez
greške.
- Slično Teriju u Čelsiju, koji mi je idol, a učio sam i od
Pujola neke startove, Ferninada i Stama. Naravno, nešto sam
“kupio” od Vidića, sa kojim bih voleo da igram u tandemu za reprezentaciju Srbije, pošto je istekao staž u mlađoj
za selekciji.
Start sezone, neće biti lak u kvalifikacijama za Ligu
šampiona.
-Naš plan je prolaz u sledeću rundu i onda, kada je osiguran
nastup u Kupu UEFA, sve je lakše - rekao je na kraju
Biševac, koji će uskoro dobiti novog saigrača u zadnjoj
liniji iz Evrope, pošto se radi na sklapanju angažmana.

FRANCUSKE PONUDE

VEĆ na EP u Portugalu su ga startovali skauti nekih klubova, a tri ponude su stigle iz Francuske. Za Milana Biševca, bili su zagrejani Olimpik, PSŽ i Monako.
Ne možemo svi da odemo za jedno leto. Polako, imamo posla u
dresu Zvezde i nisam od onih koji jure da što pre napuste n
še terene i ima vremena mlad sam i zdrav što je najvažnije -
smatra Biševac.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Stvaramo moćan tim
M. MARKOVIĆ, 9. jul 2006

Od specijalnog izveštača

NIKADA ne daje prazna obećanja. Spreman da ostvari želje i ima viziju šampionske Crvene zvezde. Dragan Stojković je za godinu dana "isklesao" duplu krunu. Predsednik Crvene zvezde je za novu sezonu pred novim izazovom: startovati uspešno u Ligu šampiona.
- Lakše je nego prošle godine, kada sam stigao. Bilo je malo vremena da se slože kockice, ali smo uspeli da rešimo neke probleme, stabilizujemo klub - ističe Dragan Stojković.
Zvezdaši su ispunili prvi plan osvajanjem duple krune.
- Klub je bogatiji za dva trofeja, a u pauzi smo uspeli da dovedemo svetskog trenera Bajevića i sada nameravamo da pokušamo da se domognemo Lige šampiona. Izazov je pred nama, ali moramo biti realni - naglašava Stojković.
Jak tim je oslonac za uspehe?
- Pokušavamo da ekipa bude što jača, na svim pozicijama, da postoji konkurencija i mislim da smo u tome uspeli, ako računam da će se mesto štopera, gde je bio problem rešiti angažovanjem Brazilca Fabija.
Stub tima je najbolji igrač Nikola Žigić?
- Njegov status je jasan i ostaje u Zvezdi! Minus je što nije igrao mnogo na SP u Nemačkoj, gde su mnogi dolazili da ga gledaju, ali nije to ništa spektakularno. Na našem najboljem strelcu baziramo budućnost.
Piksi je zajedno sa suprugom Snežanom i decom preksinoć iz Beograda došao u banju Lojperzdorf, kako bi se uverio u tok priprema pred start sezone.
- Rezultati me u ovoj fazi rada ne zanimaju. Važno je takmičenje i toga su i igrači svesni. Kako sam obavešten, postoji odlična atmosfera i ozbiljnost, što je samo dobar znak za odbranu trofeja. Biti najbolji u domaćem takmičenju, znači mogućnost da se domognemo elite. Ako sada ne bude po planu, imaćemo popravni, pošto je Zvezda, svakako, na putu uspona.
ČESTITKE MIJATOVIĆU

SRELI su se u Nemačkoj, a pre neki dan usledile su čestitke Predragu Mijatoviću za imenovanju za direktora Reala.
- Čuli smo se telefonom, a u ime Zvezde sam mu poslao faks poruku. Sigurno da je ovo za Peđu velika funkcija i odgovornost i nadam se da će imati uspeha.
Priča oko posla ostavljena je za drugu priliku.
- Znam na šta aludirate, ali nismo pričali o Žigiću - jasan je Stojković.

PREPORUKA IZ NEMAČKE

BRAZILAC Fabio Alaveš Da Silva (27), koji je završio epizodu u francuskom Istru, prema preporukama iz Nemačke i evropskim stažom, trebalo bi da postane član Crvene zvezde. On se preksinoć priključio crveno-belima na pripremama u Austriji.
- Poznati menadžer Farjan nam je pomogao oko Fabija, koji je branio boje Bajie, Goiasa i Gremija u Brazilu, dok je nosio i dres italijanskih ekipa: Ankone, Venecije i Breše. Uspeo je sa Kelnom da se plasira u Bundes ligu, a proteklu sezonu bio je u Istru. Verujem da smo napravili pravi izbor, ali konačnu odluku za neki dan će doneti trener Bajević. Ako sklopimo ovaj angažman, stavićemo tačku na dolaske - istako je predsednik Stojković.
Fabio je već zadužio crveno-belu opremu i izneo svoje impresije po dolasku u redove šampiona:
- Prihvatio sam poziv Zvezde i mislim da ću sve zadovoljiti pošto sam igrao već u Evropi, jakim ligama i mogu brzo da se uklopim. Znam šta su klupski planovi što je veliki izazov i za mene u karijeri.

"PAO" NA ENGLESKOJ

NA SP u Nemačkoj je pokazalo da favoriti mogu da padnu?
- Tipovao sam na Englesku, ali su Francuzi i Italijani sve zasenili. Argentina je igrala lep fudbal, a pala je na ruletu - analizira Stojković.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
MEĐUNARODNI PRIJATELjSKI FUDBALSKI MEČ
Zvezdi izmakla pobeda
Šturm – Crvena zvezda 1:1 (1:0). – Austrijanci poveli golom Rautera, Basta izjadnačio rezultat sjajnim lobom    

Od našeg specijalnog izveštača

GRALA, 9. jula – Zvezdi je izmakla pobeda u trećem kontrolnom meču na pripremama u Austriji jer je bila bolji rival od fudbalskog prvoligaša iz Graca, ali je na kraju morala da se zadovolji nerešenim ishodom: Šturm – Crvena zvezda 1.1 (1:0). Na ovakvim proverama rezultat nije u prvom planu već uigravanje tima, a trener „crveno-belih” Dušan Bajević je na dobrom putu da oformi jak kolektiv.

U malom mestu Grala u blizini Graca Austrijanci su napravili pravu svečanost povodom gostovanja nekadašnjeg prvaka Evrope i sveta. Na lokalnom igralištu okupilo se oko 2.000 gledalaca među kojima je bilo i Zvezdinih navijača koji su došli iz okolnih mesta kao i iz Beča.

Austrijanci su poveli u finišu prvog poluvremena golom Rautera koji je sa ivice šesnaesterca poslao precizan prizeman šut u Ranđelovićev desni donji ugao. Prvu priliku takođe je imao Šturm kada je u 11. minutu Lajtgeb silovito šutirao, a Zvezdin čuvar mreže Ranđelović izvanredno intervenisao. Jedinu priliku u prvom delu igre Zvezda je imala u 22. minutu, ali posle dobrog centaršuta veoma zapaženog Baste, Biševac glavom šutira pored gola.

Na početku drugog poluvremena Žigiću je poništen gol zbog navodnog ofsajda, a u 55. minutu Milovanović je propustio priliku da zatrese mrežu Šturma. Uputio je udarac sa desetak metara, ali je veoma dobri golman domaćih Šamotulski bio na pravom mestu i sprečio izjednačenje.

Ipak. u 72. minutu rezultat je izjednačen, a u centru pažnje bio je reprezentativac Basta koji je posle dodavanja rezerviste Milijaša sa ivice šesnaesterca sjajnim lobom postigao efektan gol. Već u sledećem napadu Milijaš je bio za malo neprecizan, a u finišu susreta sreće nije imao ni štoper Tutorić jer je glavom uputio udarac tik pored gola.

Utakmicu su posmatrali čelnici Crvene zvezde na čelu sa predsednikom kluba Draganom Stojkovićem koji je bio zadovoljan učinkom „crveno-belih”, a da bi komlpetan utisak bio krajnje povoljan, nedostajala je samo pobeda.

Sradion: u mestu Grala pored Graca. Gledalaca: 2.000. Sudija: Štajng (Austrija). Strelci: Rauter u 42. za Šturm, a Basta u 72. minutu za Crvenu zvezdu.

ŠTURM: Šamotulski, Ertl, Merec, Nojkirhner, Kramer, Sojmel, Šarac, Halmuter, Lajtger, Rauter, Roterštajna. Igrali su još: Grapei, Perić, Cimba, Tretenhaler, Kimfel.
CRVENA ZVEZDA: Ranđelović, Basta, Perović, Biševac, Tutorić, Kovačević, Milovanović, Janković, Georgijev, Đokić, Žigić. Igrali su još: Radivojević, Eli Tadeu, Purović Milijaš.

Izvor: Politika
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Brazilac Fabio novi štoper Zvezde!

27-godišnji štoper Fabio Alveš da Silva Bilika postaće novi igrač Crvene Zvezde i rešiti gorući problem na mestu u odbrani!

Brazilac je nastupao u Brazilu za Baiu, Goias, Santos i Flamengo, dok je u Italiji je igrao za Ankonu, Palermo, Veneciju i Brešu. Uspeo je da se plasira u Bundes ligu sa Kelnom, a protekle sezone bio je u francuskom drugoligašu Istru.

U pitanju je odličan fudbaler, koji je visok 187 santimetara i težak oko 80 kilograma, i predstavljaće pravi bedem pred golom Radivojevića.

Fabio se već pridružio pripremama crveno-belih i zadužio opremu, a po dolasku je za "Novosti" rekao:

"Prihvatio sam poziv Zvezde i mislim da ću sve zadovoljiti pošto sam igrao u Evropi, jakim ligama,  i mogu brzo da se uklopim. Znam šta su klupski planovi što je veliki izazov i za mene u karijeri."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
dobro pojacanje Smile
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Dragan Stojković uspeo u nameri da zadrži napadača Zvezde za najvažnija iskušenja
Žigić za kvalifikacije Lige šampiona!
Učinićemo sve da napravimo iskorak i da se nađemo među fudbalskom elitom Evrope. Iz tih razloga uspeo sam da ispunim svoju davnašnju želju da Žigić ostane za kvalifikacije. Ovakav epilog nije posledica toga što nije imao dovoljnu minutažu na SP u Nemačkoj. Nije se ništa promenilo jer ga i dalje prate i interesuju se mnogi klubovi, kaže Piksi

Zvezda je dobila najveće pojačanje u predstojećem jurišu na Ligu šampiona: Nikola Žigić ostaće na "Marakani" do daljnjeg kako bi pomogao "crveno-belima" u kvalifikacijama za plasman u elitno evropsko takmičenje!

Predsednik Zvezde Dragan Stojković, koji je preksinoć sa porodicom doputovao u Banju Lojpersdorf u poseti stručnom štabu i fudbalerima, nije krio zadovoljstvo što će Žigić-Đokić i dalje predstavljati udarni tandem.

ČESTITKE MIJATOVIĆU

Stojković je čestitao svom dugogodišnjem prijatelju i saigraču iz reprezentacije Peđi Mijatoviću na izboru za novog sportskog direktora madridskog Reala. Ko zna, možda će Žigić na kraju završiti na "Santjago Bernabeu"...
- Nismo pričali ništa o Žigiću - nije se dao Piksi.
S druge strane, levi bek Martin iz drugog tima Reala sada bi stvarno mogao da završi na "Marakani".

SELEKTOR VAŽNIJI OD HIMNE I DRESOVA

Srbija još traga za selektorom, a vreme neumitno teče i bliži se prva prijateljska utakmica i debi naše reprezentacije protiv Češke, 16. avgusta, kao najava za početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Švajcarskoj i Austriji.
- Selektor je prioritet i to bi trebalo prvo da se reši, a ne da se troši vreme na himnu i boju dresova. Meni je suludo da se himna svira pred svaku utakmicu i to nema nigde u svetu - poručio je Piksi.

- Zvezda uvek teži najvišim dometima, da bude najbolja u domaćem prvenstvu, kao i da se plasira u Ligu šampiona. Ovo poslednje jeste nerealna ambicija, ali učinićemo sve da napravimo i taj iskorak da se nađemo među fudbalskim kremom Evrope. Iz tih razloga uspeo sam da ispunim svoju davnašnju želju da Žigić ostane kako bi igrao u kvalifikacijama. Ovakav epilog nije posledica toga što nije imao dovoljnu minutažu na SP u Nemačkoj. Ne smatram to minusom i to nije ništa promenilo jer njega i dalje prate i interesuju se mnogi klubovi - poručio je Stojković.

Nedostatak štopera i dalje muči šefa struke Dušana Bajevića, ali uveliko se radi na tome da se i ta rupa zakrpi adekvatnim fudbalerom. Na probu je došao iskusni Brazilac Fabio Alveš da Silva, koji je igrao za Vitoriju, Veneciju, Palermo, Brešu, Ankonu, Goiasu, Gremio, Keln, a do juče branio je boje francuskog drugoligaša Istr.

- Dosta se priča o tom štoperu koji nam nedostaje. Brazilac je došao na probu, pa ako zadovolji ukuse Bajevića ostaće i potpisati ugovor. Inače, ekipa je sada mnogo jača i bolja nego prošle godine. Prisutna je zdrava konkurencija jer se po dva igrača bore za jednu poziciju. Loši rezultati u pripremnom periodu me ne interesuju pošto smo i zimus gubili sve prijateljske utakmice, ali smo zato osvojili "dupli krunu". Raduje me harmonija koja vlada u ekipi, atmosfera i činjenica da se dobro radi - zaključio je Stojković.

Izvor: Glas Javnosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Trener Zvezde o prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona
Bajević se sprema za Kiprane

Kvalifikacije za Ligu šampiona počinju danas, a protivnici Crvene zvezde u drugom kolu, Kork Siti ili Apolon sutra će u Irskoj odigrati svoju prvu utakmicu. Stručni štab našeg prvaka sprema se jednako za oba tima, ne želeći da bilo koga favorizuje, ali utisak je da bi sa Ircima, ipak, bilo lakše nego sa Kipranima.

- Kork Siti u svojim redovima ima svega sedam-osam profesionalnih fudbalera, svi ostali su amateri. Apolon je mnogo ozbiljnija ekipa, imaju i mnogo stranaca, ali nas to ne interesuje. Prognoze su da će Kiprani proći dalje, međutim mi se spremamo za obe opcije jer ne želimo ništa da prepustimo slučaju - rekao je Dušan Bajević, trener Crvene zvezde koja će gostovati u svom prvom meču kvalifikacija.

Ni sutrašnja utakmica Zvezdinih rivala neće proći bez Bajevićevog pomoćnika Bore Cvetkovića.

- Od kada smo saznali iz kog dvomeča ćemo dobiti protivnika, Boro ih je posmatrao i beležio sve što bi trebalo da znamo. Podneo mi je izveštaj iz dva prvenstvena meča Korka i tri prijateljska Apolona, koje su imali u okolini Salcburga na pripremama. Cvetković je stekao utisak da su Kiprani mnogo jači, ali da mi sa njima ne bi trebalo da imamo problema. Ja ću se u kvalitet ovih ekipa uveriti u revanšu u Nikoziji jer želim da ih vidim na njihovom terenu i osetim atmosferu za koju kažu da je paklena - dodao je Bajević.

Fudbaleri Crvene zvezde u petak će imati poslednju proveru u Austriji, protivnik je Slovan iz Libereca, a potom se u nedelju vraćaju u Beograd. U Srbiji će odigrati još jedan prijateljski meč pred početak (25. jul) kvalifikacija za Ligu šampiona.

T. Dragojević

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

GoNe WiTh ThE WiNd

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11180
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Desire HD
Bajević: Apolon ozbiljniji od Korka

Samo dva dana po okončanju Svetskog prvenstva u Nemačkoj, vreme je za početak kvalifikacija za Ligu šampiona!

Kao što je poznato, protivnik Crvene zvezde u drugom kolu biće irski Kork Siti ili kiparski Apolon, koji će u utorak odigrati svoju prvu utakmicu. Stručni štab crveno-belih sprema se za oba tima, ne želeći da bilo koga favorizuje, ali je trenutni utisak da bi sa Korkom ipak bilo nešto lakše.

"Kork Siti u svojim redovima ima svega sedam-osam profesionalnih fudbalera, svi ostali su amateri. Apolon je mnogo ozbiljnija ekipa, imaju i mnogo stranaca, ali nas to ne interesuje. Prognoze su da će Kiprani proći dalje, medjutim mi se spremamo za obe opcije jer ne želimo ništa da prepustimo slučaju", rekao je u izjavi za "Blic" Dušan Bajević, novi trener našeg prvaka.

Utakmicu u Irskoj na licu mesta će pratiti Bajevićev pomoćnik Boro Cvetković.

"Boro mi je podneo izveštaj iz dva prvenstvena meča Korka i tri prijateljska koje je odigrao Apolon. Stekao je utisak da su Kiprani mnogo jači, ali da ni sa njima ne bi trebalo da imamo problema. Lično ću se u kvalitet ovih ekipa uveriti u revanšu u Nikoziji, jer želim da ih vidim na njihovom terenu i osetim atmosferu za koju kažu da je paklena", dodao je Bajević.

Fudbaleri Zvezde u petak će imati poslednju proveru u Austriji, protiv češkog Slovana iz Libereca, a dva dana kasnije vraćaju se u Beograd. Prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona zakazan je za 25. jul i crveno-beli će ga igrati u gostima.

Izvor:MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Enjoy life today, yesterday is gone, and tomorrow may never come!!!!

Život je kratak, umetnost duga, prilika brza, pokušaj opasan, odluka teška.     Hipokrat, grčki lekar, otac medicine (460–377. p. n. e.)
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Zvezda sa Žigićem u kvalifikacijama

Crvena zvezda je dobila najveće pojačanje u predstojećem jurišu na Ligu šampiona: Nikola Žigić ostaće na "Marakani" kako bi pomogao "crveno-belima" u kvalifikacijama za plasman u elitno evropsko takmičenje. 

Predsednik Dragan Stojković, koji je za vikend doputovao u Banju Lojpersdorf u poseti stručnom štabu i fudbalerima, nije krio zadovoljstvo što će Žigić-Đokić i dalje predstavljati udarni tandem.

"Učinićemo sve da napravimo iskorak i da se nađemo među fudbalskom elitom Evrope. Iz tih razloga uspeo sam da ispunim svoju davnašnju želju da Žigić ostane za kvalifikacije. Ovakav epilog nije posledica toga što nije imao dovoljnu minutažu na SP u Nemačkoj. Nije se ništa promenilo jer ga i dalje prate i interesuju se mnogi klubovi," rekao je Stojković. 

Stojković je čestitao svom dugogodišnjem prijatelju i saigraču iz reprezentacije Peđi Mijatoviću na izboru za novog sportskog direktora madridskog Reala. Ko zna, možda će Žigić na kraju završiti na "Santjago Bernabeu"... 

"Nismo pričali ništa o Žigiću," izjavila je bivša "Zvezdina zvezda". S druge strane, levi bek Martin iz drugog tima Reala sada bi stvarno mogao da završi na "Marakani".

"Zvezda uvek teži najvišim dometima, da bude najbolja u domaćem prvenstvu, kao i da se plasira u Ligu šampiona. Ovo poslednje jeste nerealna ambicija, ali učinićemo sve da napravimo i taj iskorak da se nađemo među fudbalskim kremom Evrope. Iz tih razloga uspeo sam da ispunim svoju davnašnju želju da Žigić ostane kako bi igrao u kvalifikacijama. Ovakav epilog nije posledica toga što nije imao dovoljnu minutažu na SP u Nemačkoj. Ne smatram to minusom i to nije ništa promenilo jer njega i dalje prate i interesuju se mnogi klubovi," poručio je Stojković.

Nedostatak štopera i dalje muči šefa struke Dušana Bajevića, ali uveliko se radi na tome da se i ta rupa zakrpi adekvatnim fudbalerom. Na probu je došao iskusni Brazilac Fabio Alveš da Silva, koji je igrao za Vitoriju, Veneciju, Palermo, Brešu, Ankonu, Goiasu, Gremio, Keln, a do juče branio je boje francuskog drugoligaša Istr.

"Dosta se priča o tom štoperu koji nam nedostaje. Brazilac je došao na probu, pa ako zadovolji ukuse Bajevića ostaće i potpisati ugovor. Inače, ekipa je sada mnogo jača i bolja nego prošle godine. Prisutna je zdrava konkurencija jer se po dva igrača bore za jednu poziciju. Loši rezultati u pripremnom periodu me ne interesuju pošto smo i zimus gubili sve prijateljske utakmice, ali smo zato osvojili "dupli krunu". Raduje me harmonija koja vlada u ekipi, atmosfera i činjenica da se dobro radi," zaključio je Stojković.
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.1 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.