2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 369938 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
ja namerno necestitam jos odbojkasima nebili licio na grobara,oni uvek cestitaju jedan drugome neki prolaz dalje ,neku prezimljenu zimu,a titule i pehara i medalje nigde,a da vaterpolo i kosaraka zaboravih.  Smile i hokej jeeee  samo 19:1 u hokeju je cudoooo.kupacice moja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2966
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6288
WSL: Radnički i Zvezda u finalu

Odbojkaši kragujevačkog Radničkog i Crvene zvezde plasirali su se u finale plej-ofa "Wiener Städtische" lige Srbije. Oba tima rešila su polufinalne serije u majstorici. Radnički je u hali "Jezero" trijumfovao nad Partizanom, sa 3:1, dok je Zvezda u "Šumicama" slavila ubedljivu pobedu nad Vojvodinom, sa 3:0. Finalna serija plej-ofa počinje 24. aprila, u Kragujevcu.

Radnički, najuspešniji tim ligaškog dela takmičenja, nije dozvolio iznenađenje protiv gostiju iz Beograda, uprkos nesigurnom početku. Partizan je poveo sa 1:0, osvojivši prvi set posle velike borbe sa 27:25, as poenom Atanasijevića.

Ipak, Kragujevčani su u drugom relativno lako izjednačili, posle fantastične serije od 8:0 makedonskog internacionalca Nakovskog za konačnih 25:17. Domaći su zatim preokrenuli osvojivši treći sa 25:22, i zatim priveli meč kraju pobedom od 25:18 u četvtom.

Radnički je tako po prvi put u istoriji ušao u veliko finale i pokušaće da završe do sada fantastičnu sezonu osvajanjem duple krune.

U finalnoj seriji Kragujevčani će se sastati sa najbližim pratiocem iz ligaškog dela sezone, Crvenom zvezdom, koja je u majstorici druge polufinalne serije savladala Vojvodinu sa 3:0, po setovima 25:21, 25:16, 25:21 i tako slavila sa 3:2 u pobedama.
Zvezda slomila Vošu

Pred više od 1,000 navijača u beogradskim “Šumicama”, Zvezda je kompletirala preokret u seriji sa Novosađanima u kojoj je gubila sa 0:2. Vojvodina je slavila u prva dva meča, odigrana u Beogradu, oba puta sa 3:2. Beograđani su izjednačili pobedama u Novom Sadu, sa 3:0 i 3:2, i zatim eliminisali aktuelne šampione, ubedljivim trijumfom u majstorici posle sat i 15 minuta igre.

Zvezda je bez teškoća izborila plasman u finale, pošto je Vojvodina u odlučujućoj utakmici igrala ispod svog nivoa. Beograđani su lako i ubedljivo rešili sva tri seta u svoju korist. Gostima nije polazilo ništa za rukom, što je na kraju priznao i trener Novosađana Radovan Dabić.

"Nismo ličili na tim koji želi da igra finale. Razočaran sam, posebno zbog činjenice da su moji igrači imali strah od Terzića kada je bio na servisu", izjavio je Dabić.

Najbolji pojedinac susreta Tomislav Dokić je naglasio da je Crvena zvezda igrala hrabro.

"Odlično smo igrali na bloku, dobro servirali i nismo pravili puno grešaka. To je rezultiralo da izborimo laganu pobedu", rekao je Dokić.

Trener Crvene zvezde Željko Bulatović je ocenio da je ishod majstorice odlučila i psihološka stabilnost njegovog tima.

"Novosađani su sebe već videli u finalu nakon vođstva od 2:0 u polufinalnoj seriji. Moji igrači su večeras pravili jako malo grešaka, a imali su izvanredan servis i blok u poslednje tri utakmice i zato smo se zasluženo našli u finalu", rekao je Bulatović.

Crvena zvezda - Vojvodina 3:0 (25:21, 25:16, 25:21)

Crvena zvezda: Zindović, Stefanović, Stanković 7, Terzić 4, Dokić 21, Rašić 12, Ne. Majstorović (libero), Ćulafić 7, U. Ilić. Nisu igrali: Nikolić, S. Ilić, Ni. Majstorović. Trener: Željko Bulatović.

NIS Vojvodina: S. Jovanović 6, Petrović 5, Vemić 9, Čupković 9, Z. Jovanović 8, Čubrilo 2, Škundrić (libero), Šajnberger 5, Čorić 1, Maksimović. Nisu igrali: Filipaš, Januzović. Trener: Radovan Dabić
IP sačuvana
social share
Na celom svetu mi je sve da zivim ne mogu bez nje i zato pevam ceo dan Zvezda Zvezda
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
“Takođe ovim putem želim da zahvalim na sportskom ponašanju, šefu stručnog štaba gospodinu Jankoviću koji je i ovaj put dokazao da ljudskim kvalitetima zaslužuje da vodi tim Crvene zvezde, kao i sekretaru Negiću, koordinatoru Stanojeviću i gospodinu Miškoviću."

Pa gde njega nadje? Da su se upoznali bar pre utakmice...  Smile Smile Smile
Mada Miskovicu poraz i odgovara. Pada cena...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
glupi sudija, ovo se desava samo u Srbiji.
IP sačuvana
social share

http://forum.burek.com/grupa-smak-t514261.20.html
http://forum.burek.com/mangulica-t503738.80.html

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
LG 
Sudija Milisavljević: Hvala i zbogom!
Cetvrtak, 17. april 2008. 22:54   

Bogdan Milisavljević, pomoćni sudija na meču polufinala Kupa između Crvene zvezde i Partizana (2:3), koji je podigao zastavicu kod ponišetnog, trećeg gola crveno-belih, oglasio se u četvrtak, dan posle meča, otvorenim pismom.

"Poštovani,

Osećam potrebu da ovim putem izrazim duboko žaljenje i javno izvinjenje FK Crvena zvezda, rukovodstvu i navijačima kluba što sam kao pomoćni sudija na polufinalnoj utakmici LAV Kupa Srbije svojom pogrešnom odlukom uticao na rezultat utakmice, direktno Vas oštetivši.

Iako su i sudijske greške deo fudbalske igre, ja za sebe ne tražim nikakvo opravdanje, ali želim da Vas uverim da ona nije posledica bilo kakve nečasne radnje, već isključivo nenamerne greška koju sam najmanje ja želeo.

Molim Vas da Vašu gorčinu zbog nanete nepravde ne usmeravate na sudijski odbor, komisiju za delegiranje ili moje kolege sa utakmice Spasića i Radojčića, koji su svoj posao obavili besprekorno, jer sam isključivi krivac ja i odgovornost je samo moja.

Takođe, ovim putem želim da se zahvalim na sportskom ponašanju, šefu stručnog štaba Jankoviću, koji je i ovaj put dokazao da svojim ljudskim kvalitetima zaslužuje da vodi tim Crvene zvezde, kao i sekretaru Negiću, koordinatoru Stanojeviću i Miškoviću.

Kao moralan i odgovoran čovek, koji je na listi saveznog takmičenja proveo punih osam godina, sa više od dve stotine odsuđenih utakmica, bez ijedne mrlje u sudijskoj karijeri i sa puno stečenih prijatelja osećam potrebu da se posle ovoga povučem iz suđenja i završim svoju sudijsku karijeru.

Hvala, Bogdan Milisavljević".

Uz ovo pismo, beogradski mediji prenose i izjavu predsednika Sudijskog odbora FSS Bogoljuba Stepanovića. On je demantovao tvrdnje čelnika, trenera i igrača Crvene zvezde da je prvobitno delegirani arbitar Slobodan Veselinović zamenjen sudijom Ninoslavom Spasićem "dva dana pre meča, a posle Skupštine FSS".

"Nemam nameru da odgovaram velikim klubovima, poštujući njihovu upravu. Odbor je u utorak u 11 časova imao sastanak i tada je odredio arbitra. Znači, nije se ni razmišljalo da derbi sudi Veselinović. Možemo i mi sada da postavimo pitanje: "Da li je normalno da sudija koji je u nedelju vodio utamicu Vojvodina - Partizan, samo tri dana kasnije ponovo sudi istom klubu?" Uz to, ja se ne sećam da je arbitar tek pristigao na Superligu, kao Veselinović, dobio da sudi tako važnu utakmicu...", ističe Stepanović.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
...... gde je jedan predsednik FS u bekstvu, a vrsilac duznosti iste funkcije u fotelji Partizana. Cela istorija Partizana je zasnovana na kradji i mahinacijama uz obavezno lizanje sa rezimom.

IP sačuvana
social share
crno-bela zastava simbol je picketina

Stella Rossa
           Campione d' Europa 1990-91
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

СЛАВА НАРОДУ ПОБЕДЫТЕЛЮ!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2395
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Nokia 3500
Ха..ови муфљузи опет пуштају само са претплатним картама,плаши се багра да се не скупимо и кренемо у активне протесте против жутаћа........ја више ово не могу да гледам,доста је понижавања,па нису КК добили у наследство.
Крајње је време да се предузму неки конкретни кораци.

osećam potrebu da se posle ovoga povučem iz suđenja i završim svoju sudijsku karijeru.
шмекерски си је завршио нема шта.
« Poslednja izmena: 17. Apr 2008, 23:17:48 od ajmosvi »
IP sačuvana
social share
.                                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
...... gde je jedan predsednik FS u bekstvu, a vrsilac duznosti iste funkcije u fotelji Partizana. Cela istorija Partizana je zasnovana na kradji i mahinacijama uz obavezno lizanje sa rezimom.

sramota bre,da nije tako mi sada bili statisticki kao Dinamo Kijev u Ukrajini spram drugih klubova
IP sačuvana
social share

http://forum.burek.com/grupa-smak-t514261.20.html
http://forum.burek.com/mangulica-t503738.80.html

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
ipak me je obradovala jasna sekaric danas,nesto razmisljam to je moj utisak nedelje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
.... a lozis se na Jasnu, priznaj...... Smile
IP sačuvana
social share
crno-bela zastava simbol je picketina

Stella Rossa
           Campione d' Europa 1990-91
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.