2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 975 976 978 979 ... 989
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 370411 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Bocile, covjece crni, sta mislis da je Partizan tuzio sudiju svaki put nakon derbija, gdje bi sad bili?
Da li ti zaista smatras da je CZ klub koji je ostecen ove godine? Ali iskreno reci!

Doslo bi do sledeceg:

I sta sad? Ponistiti utakmicu? Ponistiti prvenstvo? Ponistiti sva prvenstva gde zvezda nije bila prvak? Onda sledi lancana reakcija svih klubova ove zemlje i ponistava se sve od 1945. na ovamo. Jeste, osteceni ste kao i mi hiljadu puta pre ovoga ("greske su bile jos drasticnije i bezobraznije), kao sto rece Dzimi pogledajte i neku utakmicu vrhunskih evropskih ekipa pa cete videti da se to desava svuda, ali nikad nisam cuo da Real ili Mancester traze da se sve ponisti gde su oni osteceni.

Inace mi ne igramo ponovljene utakmice ; pogledati 1985. (slucaj Sajber, jedan od pokusaja cigana da nam otmu titulu van tetrena)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu gromova!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1554
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.25
mob
Qtek 9600
не, сматрам да су одлуке на сва четири дербија донесене у интересу мог клуба. ајде немој да нам овде просипате приче о правде, идите на вашу тему. Ко о чему- курве о поштењу...

а од нашег УО очекујем конкретне мере које сам већ навео, да се све испита и тужбе да се поднесу!

Који су услови да се поништи утакмица ( осим да те покраду и директно ти одузму победу) ?

Ja sam iskreno protiv toga. FK sve vise lici na KK. Kakva obavestenja za javnost, kakve bre konferencije za stampu. Radi vise, udri jace. Nema kukanja. Ako oni prljavo igraju, igracemo i mi jos prljavije, pa tako dok ne zabrane profesionalni fudbal na 10 godina. Ako im je to cilj, onda juris!

Mi nismo smeli da dozvolimo 0-2 na poluvremenu. Ne znam zasto je Jankovic menjao dobitnu kombinaciju iz prethodnih kola... Smile
« Poslednja izmena: 17. Apr 2008, 17:12:09 od Sto_mu_gromova »
IP sačuvana
social share

Звезда ми је све, Звезда живот је, срце моје је увек уз тебе, Звездо волим те!!!!

не учествујем у расправама са гробарима млађим од 21 и старијим од 31 године.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Bocile, covjece crni, sta mislis da je Partizan tuzio sudiju svaki put nakon derbija, gdje bi sad bili?
Da li ti zaista smatras da je CZ klub koji je ostecen ove godine? Ali iskreno reci!

Doslo bi do sledeceg:

I sta sad? Ponistiti utakmicu? Ponistiti prvenstvo? Ponistiti sva prvenstva gde zvezda nije bila prvak? Onda sledi lancana reakcija svih klubova ove zemlje i ponistava se sve od 1945. na ovamo. Jeste, osteceni ste kao i mi hiljadu puta pre ovoga ("greske su bile jos drasticnije i bezobraznije), kao sto rece Dzimi pogledajte i neku utakmicu vrhunskih evropskih ekipa pa cete videti da se to desava svuda, ali nikad nisam cuo da Real ili Mancester traze da se sve ponisti gde su oni osteceni.

Inace mi ne igramo ponovljene utakmice ; pogledati 1985. (slucaj Sajber, jedan od pokusaja cigana da nam otmu titulu van tetrena)
slucaj sajber????decko ajde malo da se poducis i da neizvrces istoriju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
па ти да имаш образа ти тај случај не би ни спомињао. па јел знаш ти уопште шта је довело до тога да се поново цело коло? Чији клуб, шта сте радили тад? у рупу бре смеху један. Уосталом боље да се не споримо сада око случаја старог 20 и нешто година, мислио сам да су ствари ту прилично јасне. ПОНИШТИТИ ПОЛУФИНАЛЕ КУПА!
« Poslednja izmena: 17. Apr 2008, 17:21:49 od bocile »
IP sačuvana
social share
Фудбалски савезе ти си брука земље Србије!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Citat
Nadam se da će sutra da se zatraži poništenje meča

Daj bre nemoj i vi ljudi da ste smesni, kakvo bre ponistavanje utakmice... kenjali ste nam da samo kukamo na sudije i kad smo imali razloga i kad nismo... sad istrpite i vi da vas jednom u poslednjih mnoooogooo derbija osteti pomocni sudija...

Sto niste trazili da vam se ponisti prvi gol protiv bezanije ili utakmica kad je onaj Betoligar igrao rukom... pa dodao loptu tom istom Milijasu koji je bio u ofsajdu... tad je sudija dobar... nema smisla stvarno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
dzoni nemoj o smislu,molim te vise,niko ne trazi ponistenje,a mnogi od nas i nekukaju,nemoj o smislu da pocinjemo price o golovima u 116 minutu i ostalim sranjima,eno decko postavio klipove partizana gde ste na jako sumnjiv nacin dobijali utakmice,ja ih nisam ni odgledao jer tako nesto kao vadjenje i kukanje prezirem najvise.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja ne kukam ali ni ne mogu a da ne primetim , o poništenju meca nema ništa , nadam se samo da ce se sudije nacekati da ponovo istrce na teren !
« Poslednja izmena: 17. Apr 2008, 17:33:17 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Шта њоњате. Осим једне грешке помоћног судије суђење је било коректно.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Smile

Jel se zbog gola bezanije igras lopticom ili... Gde si tad bio da dodjes i kazes Piskavca pokr'o sudija... dali smo gol iz ofsajda...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Шта њоњате. Осим једне грешке помоћног судије суђење је било коректно.

Može biti , samo ta jedna greška je presudila , "pravi" sudija zna kad se šta sudi !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 975 976 978 979 ... 989
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.