2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 971 972 974 975 ... 989
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 370853 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
........ a niko se ne hapsi........ ovo je skandal vecih razmera, taj Karadzic vedri i oblaci fudbalom najmanje deset godina, cime je on zasluzan da bude na svim tim silnim funkcijama ?
Grobari uvek na vrhu imaju takve likove, pitam se koliki bi im bio broj trofeja bez takvih "uglednih fudbalskih radnika"
IP sačuvana
social share
crno-bela zastava simbol je picketina

Stella Rossa
           Campione d' Europa 1990-91
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Da zivi u Ruzveltovoj... Smile
pisao bi joj svaki dan  Smile Smile

Ljudi bre nasa Jasna nas je opet obradovala,sramota je za nas zvezdase da joj ni malo paznje nepoklonimo.Jasna Sekaric je uzela zlato na Svetskom Kupu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
svaka njoj cast...... al' onu svinjariju od juce ne mogu da izbijem iz glave, sad mi dodje da iznabadam PUS-a  Smile
IP sačuvana
social share
crno-bela zastava simbol je picketina

Stella Rossa
           Campione d' Europa 1990-91
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

СЛАВА НАРОДУ ПОБЕДЫТЕЛЮ!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2395
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Nokia 3500
Браво за Јасну Smile Smile Smile
Данас играју одбојкаши
IP sačuvana
social share
.                                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 6303
Е не могу да идем на одбојку. Пропаде ми цео рок због Звезде  Smile   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
svaka njoj cast...... al' onu svinjariju od juce ne mogu da izbijem iz glave, sad mi dodje da iznabadam PUS-a  Smile
ja sam juce bio jasan,brate rodzer nemoze svaki derbi da dobijemo,zato je i derbi,bice dana polako  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 6303
И да чисто да се спомене,победили смо Борац.

SL: Elmedin Kikanović igrač kola
Cetvrtak, 17. april 2008. 13:58    

Krilni centar Crvene zvezde Elmedin Kikanović briljirao je u pobedi svog tima nad Borcem (89:71), što mu je donelo naslov najkorisnijeg igrača četvrtog kola Svislajon Superlige Srbije.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine imao je indeks korisnosti 34, tako da je nadmašio klupskog druga Omara Kuka (31) i doskorašnjeg saigrača Branka Jorovića (30), koji sada brani boje vršačkih Lajonsa.

Kikanović je u Čačku postigao 27 poena uz gotovo perfektan šut iz igre 13-14. Uhvatio je sedam lopti, jednom asistirao, a fauliran je tri puta.

Kuk se istakao sa 20 poena i čak 12 asistencija, dok je Jorović u porazu Lajonsa od Vojvodine (79:84) ubacio 25 koševa, uz šut za trojku 6-7, kao i osam skokova.

Omar Kuk probio se na prvo mesto trke za MVP titulu Superlige, a slede ga Goran Bajić iz Vojvodine i Nikola Ilić iz Borca.

(MONDO, foto: MN Press)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
И колико ће Тадија одсуствовати ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
borac,spomeni onako uzgred da imamo jednog valjda posto ja neznam petorku zvezde,ali imamo li jednog koji moze trojku da ubaci  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
LG Nexus 4
Evo i mog vidjenja stvari...

Sto se sportskog dela tice. Ponovo smo bili bolji... Zasluzili smo da obedimo, ali nam sudija (covek koji je postavljen za derbi dva dana pre njega, koji trazi dresove partizana, koji je na svakoj utakmici svirao za partizan...) to nije dozvolio. Sta sad... Ima jos razloga za poraz, kao sto su grbavi, tomovic, jestrovic, ali najveci krivac je covek u crnom koji je i pored ofsajda svirao jako lose i odlukama nervirao nase igrace, da sad ne nabrajamo njegove nebuloze...

Sto se navijackog dela tice. Opet smo pokazali kakvi smo navijaci. Misevi se nisu culi kada smo mi pevali... Prvih 27 min. dok smo cutali mogu da kazem da nista jadnije nisam cuo. Pevanje, tiho, u dva, pa i tri glasa, veoma tragikomicno... Kada smo se mi oglasili glodari pocinju sa malo boljim navijanjem, ali onda je bilo kasno, jer vise i nisu imali sansi da se nesto posebno dobro cuju. Jos jedna nasa navijacka pobeda...

Sto se ljudskog aspekta tice. po meni nasa juce najveca pobeda.  Smile Smile Smile Svaka cast Delije za transparente i za 27 min cutanja. Dokazali smo da nam je ljudski zivot (bilo ciji), vazniji od trofeja u kupu, i dokazali po ko zna koji put svoju velicinu... Dok su glodari juce slavili, nama je bilo tesko, ali ja licno nikada nisam bio ponosniji sto nisam grobar, vec Delija. Dok smo mi odavali postu nesrecno nastradalom navijacu Vojvodine, stoka je pevala... Na to komentar nije potreban. Citam i da je grupa glodara u autobusu napala nekog coveka sa sinom... Bravo, uce od paokovih pickica... Sve u svemu na tom aspektu nasa velika pobeda nad njima... Jos slusam juce kako pevaju "zasto cutite..." Lepo od njih sto se brinu o nama... Mi smo navikli i nije nista cudno kada se oni ne cuju, ali naravno da se cude kada se mi necujemo... Ne bojte se glodari doci ce novi derbi kada cete nas ponovo jako dobro cuti...

Sve u svemu, Delije nemojte kukati i nervirati se jer smo mi juce izasli kao pobednici u vaznijim stvarima od kupa, a kako su nas pobedili... Ma nema veze neka im, mi znamo ko smo i koliko vredimo...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 971 972 974 975 ... 989
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.