2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 807 808 810 811 ... 989
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 371389 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Testiranje u nedelju

U nedelju 30. marta počinje tradicionalno testiranje talentovanih fudbalera koji imaju želju da se priključe Omladinskoj školi Crvene zvezde.

Na terenu iza severne tribine stadiona Crvene zvezde sa početkom u 10 časova trener Tomislav Milićević testiraće decu godišta 1998, 1999 i 2000.

Ovim putem pozivamo sve klince koji vole fudbal i Crvenu zvezdu da dođu u nedelju sa svojom opremom i pokažu šta znaju.

Crvena Zvezda FK

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
СД: Велики дан за одбојкашице

Женска одбојкашка екипа Црвене звезде је ове сезоне, несумњиво, велики европски хит. О томе сведочи и подвиг младе екипе тренера Ратка Павличевића на финалном турниру Купа ЦЕВ, на коме су Ивана Нешовић и другарице освојиле бронзану медаљу. Овај успех је дошао као последица сјајног, дугогодишњег рада ОК Црвена звезда, али и уз велику подршку нашег Спортског друштва.

А, старо правило каже: „Екипа која побеђује се не мења!" Знају то и челни људи СД и ОК Црвена звезда, па су одлучили да учине све не би ли изузетно надарену генерацију црвено-белих задржали на окупу.
Замишљено-учињено. У Прес сали Звездиног СД данас је, у присуству наших најбољих одбојкашица, одбојкаша, бројних гостију и представника „седме силе" потписан веома значајан уговор између Конзорцијума компанија „Силвер лејк Инвестмент", „Дрога Колинска", „Соко Штарк" и „Гранд кафа" и Одбојкашког клуба Црвена звезда. Сарадњу су озваничили господин Слободан Вучићевић, први човек Конзорцијума и председник Управног одбора СД Црвена звезда и Александар Боричић, директор нашег Одбојкашког клуба. Како је речено на конференцији за медије овим уговором предвиђено је даље улагање у Звездину женску одбојкашку екипу.

„Сви у Спортском друштву, али и у српском спорту, поносни смо на успех Звездиних одбојкашица. На најлепши начин представљале су нашу велику црвено-белу фамилију и српску одбојку на недавном празнику у „Пиониру". А, пошто смо сведоци сталних одлазака наших најбољих играча и играчица у иностранство, дуго смо и у нашем Друштву и у компанијама на чијим сам челу размишљали како да ту чињеницу променимо. Како да побољшамо услове и нашим најбољим спортистима омогућимо да остану овде и да уз стручни рад изузетне екипе тренера постижу још боље резултате. У том циљу одлучили смо да помогнемо, не само останак ових дивних и успешних девојака него и развој будућих асова", рекао је господин Вучићевић.

Директор ОК Црвена звезда Боричић на почетку свог обраћања најпре је упутио речи захвалности председнику Управног одбора нашег Друштва.

„Ово је велики, историјски дан за Звездину, али и српску женску одбојку. Као председник УО СД Црвена звезда, али и као спортски радник и заљубљеник у црвено-беле добро је упознат са нашим радом и настојањима да створимо шампионске саставе. Договорили смо се за пет минута. И, морам да нагласим, ово није ни помоћ, ни спонзорски уговор, ово је улагање у рад и развој наше женске одбојкашке екипе, али и у пројекат стварања будућих нараштаја. Ми сада имамо хиљаду дечака и девојчица у нашој „кући одбојке", а са овим средствима моћи ћемо да их имамо и две хиљаде", причао је први човек српске одбојке.

Господин Вучићевић је, потом, присутнима открио још неке детаље ове сарадње.

„Концорцијум компанија на чијем сам челу уложиће у женску одбојкашку екипу Црвене звезде 600.000 евра у наредне три године и уверен сам да ће то црвено-белима помоћи да мирно раде и надмаше овогодишње успехе".

Слободан Вучићевић и Александар Боричић су потом, уз велики аплауз наших одбојкаша и одбојкашица, потписали овај значајан уговор, а председнику Управног одбора Спортског друштва Црвена звезда директор Одбојкашког клуба уручио је заставицу на коју су се потписале све јунакиње са „фајнал-фора" Купа ЦЕВ.

izvor:SD crvena zvezda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Koliko samo informacija ima za danas.   Smile
Drago mi je da je Berti konacno na sigurnom.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia N95
Koliko samo informacija ima za danas.   Smile
Drago mi je da je Berti konacno na sigurnom.  Smile
na sajtu SD ima non stom vesti,ja dnevno izbacim bar 8 min.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2966
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6288
Janković: Očekuje nas nova serija utakmica, verujem pobednička
Fudbaleri Crvene zvezde sastaju se u 22. kolu Meridijan Superlige Srbije sa ekipom Mladosti iz Lučana. Utakmica na stadionu Crvene zvezde počinje u 14 časova. Crvena zvezdu očekuju nova serija utakmica koja počinje u subotu.

Trener Aleksanadar Janković očekuje da ćemo i iz ove izaći kao pobednici.

„Nas očekuje nova serija od 3 utakmice u 8 dana, iz prethodne smo izašli kao pobednici. U odnosu na neki rad u prethodnim sedmicama ova nedelja je možda mogla da nam donese neko malo opuštanje, što zbog toga što nismo bili kompletni, što zbog toga što je to psihološki i normalno.
Međutim, na nama je, a prvenstveno na meni, da sprečim svaki vid opuštanja i nekog možda mekšeg pristupa ovoj utakmici, jer u bliskoj prošlosti imamo dovoljno primera. To smo osetili na sopstvenoj koži, posle dobro odrađenog posla u derbiju. Već na sledecoj utakmici smo zahvaljujući našoj mentalnoj nespremnosti i pristupu koji možda nije bio na nivou, kiksirali i nismo pobedili Banat i tako donekle pokvarili utisak.
Imaćemo to u glavi na utakmici sa ekipom Mladosti, koju respektujemo, kao što i respektujem njihovog trenera Nenada Milovanovića, koji za razliku od mnogih trenera u Srbiji ima jedan kontinuitet rada sa svojom ekipom.
Nadam se velikoj podršci naših navijača, na čijim smo krilima ostvarili pobede u prethodnim utakmicama i nadam se da će tako biti kako u subotu, tako i u budućim mečevima.“

Aleksandar Janković se osvrnuo i na poziv u reprezentaciju Dejana Milovanovića i Pavla Ninkova, ali i njihov ne ulazak u igru na prijateljskoj utakmici sa Ukrajinom.
„Znam da svi očekuju moju reakciju i osudu Selektora Đukica, ali kod nas je normalno da su svi posle bitke generali. Naši mediji već posle 2 utakmice pišu svašta o novom selektoru i donose osude, što je nekako i naš mentalitet.
Drago mi je da Crvena zvezda posle dužeg vremena ima dva reprezentativca, a posebno mi je drago što je Milovanović pozvan kao kapiten Crvene zvede i kao dugogodišnji igrač našeg kluba koji trenutno igra na visokom nivou.
Svoj stav ću lično saopštiti Miroslavu Đukiću kada se vidimo, jer ne želim to da ovako javno radim, jer bi ispalo neprofesionalno, što nije moj način odnosa sa kolegama.“
IP sačuvana
social share
Na celom svetu mi je sve da zivim ne mogu bez nje i zato pevam ceo dan Zvezda Zvezda
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2966
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6288
KUP SRBIJE: "Večiti" u polufinalu, reagovanja

"Večiti rivali" Crvena zvezda i Partizan odigraće u deset dana dva meča, odnosno ukupno četiri u ovoj sezoni.

Žrebom je u petak odlučeno da se u polufinalu Lav Kupa Srbije 16. aprila sastanu Crvena zvezda i Partizan (na stadionu Crvene zvezde) i Zemun - OFK Beograd.

U slučaju nerešenog rezultata odmah se izvode penali. Finale Kupa je 7. maja.

Inače, Partizan i Zvezda odigraće 5. aprila i prvenstveni duel, treći ove sezone.

Trener Crvene zvezde Saša Janković rekao je da je još rano govoriti o polufinalu Kupa, u kojem Crvena zvezda brani trofej, ali je naglasio da bi voleo da se nastavi tradicija..

“Тradicionalno već se sastajemo sa Partizanom u polufinalu nacionalnog kupa. Ne bih imao ništa protiv da u skladu sa tradicijom bude i rezultat, jer smo statistički uspešniji od crno-belih. Mi branimo trofej u Kupu i maksimalno ozbiljno pristupamo takmičenju. U ovom momentu ne razmišljamo previše o 16. aprilu, јеr nas do tada očekuje mnogo teških duela u prvenstvu", rekao je trener Crvene zvezde.

Gotovo neverovatno zvuči podatak da je ovo četvrti put u poslednjih pet godina da će se "večiti" u polufinalu Kupa Srbije "obračunati" na Marakani!

U sezoni 2003/04 rezultat je bio 1:0 za crveno-bele, 2004/05 - 2:0, a 2006/07 ponovo 1:0.

Prema propozijama za učesnike Lav Kupa slede i nagrade:

- za plasman u 1/16 finala svaki klub dobija 1.000 evra
- za plasman u 1/8 finala svaki klub dobija 2.000 evra
- za plasman u 1/4 finale svaki klub dobija 6.000 evra
- za plasman u 1/2 finale svaki klub dobija 12.000 evra
- klub pobednik Kupa dobija 30.000 evra.
IP sačuvana
social share
Na celom svetu mi je sve da zivim ne mogu bez nje i zato pevam ceo dan Zvezda Zvezda
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2966
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6288
U Zvezdi grme na Đukića!

U Crvenoj zvezdi su ogorčeni na selektora fudbalske reprezentacije Srbije Miroslava Đukića, ali za sada osuda pojedinih njegovih postupaka dolazi samo od pojedinaca iz Ljutice Bogdana.

Najglasniji je po običaju Ognjen Koroman, nekadašnji reprezentativac, koji je ponovo, ironično, zaključio da je Đukić veliki zvezdaš!

"I definitivno se pokazalo da je Đukić naš čovek! Smišljeno nije ubacivao u igru Dejana Milovanovića i Pavla Ninkova kako bi što odmorniji dočekali predstojeći večiti derbi. Istini za volju, još svežiji bi bili da nisu ni putovali u Kijev, ali i ovako moramo da mu budemo zahvalni", rekao je Koroman u ironičnom tonu.

Sportski direktor Crvene zvezde Goran Bunjevčević, koji je sa reprezentacijom Srbije putovao u Kijev, bio je razočaran što na delu nije video Milovanovića i Ninkova. "Očekivao sam da vidim kapitena Crvene zvezde na terenu, jer mislim da za njega ima mesta", rekao je Bunjevčević i čak najavio zvanično saopštenje Crvene zvezde tim povodom(!?).

Nezvanično, u Crvenoj zvezdi su ljuti na Đukića i zato što je protiv Ukrajie zaigrao defanzivac Partizana Nemanja Rnić, koji je u duelu "večitih srpskih rivala" 1. marta dobio crveni karton zbog starta na Dušanu Basti.

Trener Crvene zvezde Saša Janković ispao je džentlmen i svoju kritiku na adresu Đukića ostavio je za direktan susret sa selektorom.

"Znam da svi očekuju moju reakciju i osudu selektora Đukića, ali kod nas je normalno da su svi posle bitke generali. Naši mediji već posle dve utakmice pišu svašta o novom selekoru i osuđuju, što je nekako i naš mentalitet. Drago mi je da Crvena zvezda, posle dužeg vremena, ima dva reprezentativca, a posebno mi je drago što je Milovanović pozvan kao kapiten Crvene zvezde i dugogodišnji igrač našeg kluba koji trenutno igra na visokom nivou. Svoj stav ću lično saopštiti Miroslavu Đukiću kad se vidimo, jer ne želim da to ovako javno radim. Ispalo bi neprofesionalno, što nije moj način odnosa sa kolegama", rekao je Janković.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
gluposti,pa jel to jedini razlog sto je dobio crveni?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2966
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6288
SASLUŠANI STANKOVIĆ I VIDIĆ

Sumnjivi transferi još dvojice nekadašnjih asova Crvene zvezde
Informativni razgovor obavljen u hotelu „Prezident“ u Kovilovu.
Reprezentativci ispričali sve što znaju

Operativci za suzbijanje privrednog kriminala MUP Srbije obavili su informativne razgovore sa fudbalerima Dejanom Stankovićem i Nemanjom Vidićem. Ispitivanje je obavljeno u nastavku istrage protiv bivših funkcionera Crvene zvezde Dragana Džajića i Vladimira Cvetkovića o malverzacijama sa transferima fudbalera najtrofejnijeg srpskog kluba.

Stanković i Vidić, nekadašnji prvotimci crveno-belih, saslučani su prekjuče u prostorijama hotela „Prezident“ u Kovilovu, gde se okupila fudbalska reprezentacija Srbije, koja je juče otputovala u Ukrajinu. Kako saznajemo, operativce policije interesovali su transferi Stankovića iz Zvezde u Lacio 1998, kao i Vidića sa Marakane u moskovski Spartak 2004. godine. Prema dostupnim podacima, sadašnji prvotimac Intera prodat je Laciju za 27 miliona nemačkih maraka, dok transfer štopera Mančester junajteda, tada u ruski klub, iznosio 5,6 miliona evra.

Vidić i Stanković, kako saznajemo, detaljno su policiji dali podatke i izneli saznanja o pomenutim transferima. Odgovorili su na svako pitanje inspektora. Da li je i šta sumnjivo u papirima oko ovih kupoprodaja, policija će saopštiti narednih dana.

STALNE PROVERE

SVI POD LUPOM

Policija svakodnevno radi na proverama svih transfera, a ne samo Zvezdinih fudbalera u proteklih deset godina.

Najdalje se odmaklo u slučaju crveno-belih, Obilića i OFK Beograda, ali su pod lupom i Partizan, Vojvodina, Čukarički...

Nedavno je za Zvezdanom Terzićem, predsednikom FSS u ostavci, raspisana potraga zbog sumnje da je kao direktor OFK Beograda zloupotrebio službeni položaj. Reč je o transferu Vanje Grubača u Hamburger 1998. godine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Partizan  Smile Smile Smile  sta reci Olimpijski komitet  i posle mi namestamo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 807 808 810 811 ... 989
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.