2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 806 807 809 810 ... 989
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 370189 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Извукли смо Партизан у купу Smile Smile Smile

Konacno jednom i mi da imamo srece u zrebu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
BASTIJA POMAŽE DŽAJIĆU Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Francuski drugoligaš u nedelju organizuje humanitarni meč u znak podrške bivšem igraču, koji se nalazi u pritvoru

Francuski drugoligaš Bastija organizovaće u nedelju utakmicu kao znak podrške svom bivšem igraču i velikom prijatelju kluba Draganu Džajiću, nezvanično saznaje Kurir! Inicijator ove ideje je poznati hotelijer Valtazar Kolovik, inače lični prijatelj bivšeg predsednika Crvene zvezde, koji se skoro dva meseca nalazi u pritvoru.

Korzikanci su dobro upoznati sa situacijom u kojoj se nalazi Dragan Džajić. Nekoliko francuskih novinara proteklih nedelja pokušalo je da stupi u kontakt sa Draganovom suprugom Brankom Džajić, koja je odbila da daje komentare po savetu advokata.

- Bastija u nedelju organizuje ne samo utakmicu već i celovečernje druženje posvećeno svom nekadašnjem igraču Draganu Džajiću. Čelnici kluba pozvali su Branku Džajić da zajedno sa ćerkama odsedne u luksuznom hotelu „Ser Valter“ i da budu specijalni gosti fudbalskog kluba Bastija - rekao je za Kurir prijatelj Dragana Džajića i dodao:

- Na stadionu Arman Sezari, koji prima oko 11.000 ljudi, u nedelju veče biće organizovan program potpuno posvećen Draganu Džajiću. Biće prikazana retrospektiva Dragana Džajića u Bastiji, sve ono dobro što je on kao vrstan fudbaler doneo klubu i Korzici. Isto tako biće odigrana i utakmica. Francuzi na taj način žele da pruže podršku svom bivšem članu, jer njima nije jasno da takav čovek može da bude zatočen mesecima u zatvoru.

Ljudi iz Bastije ne mogu da veruju zašto matični klub Dragana Džajića nije ništa učinio za svoju legendu, odnosno zašto nisu došli na sličnu ideju.

- Džajić je proveo samo dve sezone u Bastiji, a taj klub je spreman da mu na sve načine pomogne dok je u zatvoru. Korzikancima jednostavno nije jasno zašto Crvena zvezda ne čini ništa da pomogne najboljem fudbaleru Srbije, koji je crveno-bele doveo do evropske i svetske titule i koji je u njoj proveo 42 godine. Oni podsećaju na njegove godine i sve što mu se događa ne mogu da razumeju. Navode da bi Nansi i Sent Etjen napravili čudo u Francuskoj da se nešto slično desilo Mišelu Platiniju - kazao je Džajićev prijatelj.

FUDBALSKI KLUB NA POTEZU

Crvena zvezda je u prijateljskim odnosima sa fudbalskim klubovima Olimpijakos i Spartak iz Moskve. S obzirom na to da tokom proleća ima dovoljno slobodnih termina, sigurno je da bi crveno-beli sa pomenutim klubovima ili nekom drugom evropskom ekipom mogli da organizuju utakmicu posvećenu Draganu Džajiću.
Marakana bi sigurno bila dupke puna, jer kao što se zna, Delije i dalje bezrezervno podržavaju nekadašnjeg predsednika kluba, a svaki poklonik fudbala rado bi došao na stadion da odgleda međunarodni meč. Prihod od ulaznica, čija bi cena morala biti popularna, mogao bi da bude uplaćen Srbima sa Kosova i Metohije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

СЛАВА НАРОДУ ПОБЕДЫТЕЛЮ!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2395
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Nokia 3500
Извукли смо Партизан у купу Smile Smile Smile

Konacno jednom i mi da imamo srece u zrebu  Smile
Ћути само кад смо земун избегли Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
.                                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
BERTI JE MOJ ŽIVOT
Fudbaler Crvene zvezde presrećan što je uspeo da izvede suprugu iz Čada, u kojem je donedavno besneo građanski rat

Misdongard Betolingar, napadač Crvene zvezde, konačno je spreman da se posveti fudbalu pošto je uspeo da izbavi suprugu Berti iz Čada, u kojem je proteklih meseci divljao građanski rat. Tamnoputi centarfor ne skida osmeh s lica i kaže da je sada motivisan da se nametne treneru Aleksandru Jankoviću.

Koliko vam znači što ste ponovo zajedno sa suprugom?
- Presrećan sam! Kada sam je ugledao na aerodromu, počeo sam ponovo da živim. Bilo je suza radosnica i kod nje i kod mene. Mnogo mi znači što je pored mene u Srbiji. Berti je moj život. Sada više nema neprospavanih noći i brige. Mirniji sam i u potpunosti mogu da se posvetim fudbalu.

Kako ste uspeli da je izbavite iz Čada?
- Da nije bilo pomoći trenera Aleksandra Jankovića, poludeo bih. Dok smo bili na pripremama na Kipru, u Čadu je bio građanski rat. Nisam se čuo s Berti tri nedelje, i to su bili najteži dani u mom životu. Trener Janković je preko prijatelja iz Kameruna uspeo da dođe do Berti. Prvo smo se čuli telefonom, a kada se sve smirilo, Berti je iz Ndžamene, preko Pariza, stigla u Beograd.

Kakva je sada situacija u Čadu?
- Sada je primirje, nema više ubijanja. Situacija je bolja, ali daleko od toga da je dobro. Čujem se sa majkom i braćom nekoliko puta nedeljno. Tamo su Ujedinjene nacije poslale i 1.000 vojnika da čuvaju mir.

Da li je istina da vi i Berti očekujete prinovu?
- Tako je. Berti je u trećem mesecu trudnoće i sve dobro podnosi. Redovno idemo na kontrole i tamo negde u septembru postaćemo roditelji. Jedva čekam!

Razmišljate li o polu ili o imenu deteta?
- Nije važno da li će biti dečak ili devojčica. O imenu ne razmišljamo, mada je moguće da naše dete, pored imena iz Čada, dobije i neko srpsko.

Hoće li se Berti poroditi u Beogradu?
- Naravno! Nama je ovde super, svi su nas lepo prihvatili.

Da li sa suprugom izlazite negde po gradu?
- Ne posećujemo restorane, jer volimo da se hranimo kod kuće. Uglavnom idemo u šetnje, koje Berti prijaju, pošto je trudna. Volimo da odemo do Knez Mihailove i Kalemegdana. Tu se baš prijatno osećamo.

Kako vam prija srpska kuhinja?
- Uh! (smeh) Imamo velikih problema sa ishranom. Teško pronalazimo namirnice i začine na koje smo navikli u Čadu. Jedemo testeninu, pirinač i meso. Roštilj nisam probao.

Sa kim se najviše družite od saigrača?
- Ibrahim Gaj je naš kućni prijatelj. Pričamo na francuskom, a ja sam počeo da učim srpski. I svi ostali igrači su me sjajno prihvatili, nemam na šta da se požalim.

Hoćete li sada moći da se posvetite fudbalu?
- Dugujem veliku zahvalnost treneru Jankoviću što je imao razumevanja za moju situaciju. Imam dosta motiva da se do kraja sezone nametnem. Želim da napredujem i svestan sam nivoa Crvene zvezde. Jednostavno rečeno, moram još mnogo da radim.

Hoćete li ostati u Crvenoj zvezdi?
- Imam ugovor sa klubom na četiri godine i meni je ovde super. Počeo sam da grizem na treninzima, a ako dobijem priliku na utakmici u subotu, potrudiću se da postignem gol.

SUPER KUVARICA

Posle ručka u hotelu Crvene zvezde Misdongard Betolingar poveo je ekipu Kurira u svoj stan, a odmah na ulazu dočekao nas je miris tek spremljenog ručka. Erik nam je s ponosom predstavio suprugu kao super kuvaricu.
- Volim da Eriku spremim ručak na način na koji on voli. Spremila sam mešano povrće i meso (nešto nalik đuveču, op. aut.). Kuvam u specijalnim činijama od zemlje koje sam donela iz Čada. Ukus je fantastičan, a Erik uživa u jelu - otkrila je Kuriru Berti Betolingar.

ZIMA JE BAŠ ČUDNA

Misdongard Betolingar prvi put u životu se sreo sa zimom. Kaže da će do kraja života pamtiti epizodu iz Novog Sada, posle utakmice s Vojvodinom.
- Zima je baš čudna, da se smrzneš. (smeh) Posle utakmice sa Vojvodinom u svlačionici me je čekao lavor sa vrelom vodom. Odmah sam uskočio u njega, jer noge nisam osećao. Ipak, brzo sam iskočio jer je bilo baš vruće. (smeh) Sada dolazi moje godišnje doba - leto, pa će svi da vide šta sve mogu po suncu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Novosti: Gde su milioni od Dekija i Nemanje? Petak, 28. mart 2008. 10:57     

Klupko je odavno počelo da se odmotava, a izgleda da mu nema kraja! Može da se dogodi da su "nestali" i milioni iz transfera dvojice tadašnjih kapitena Crvene zvezde Dejana Stankovića i Nemanje Vidića.

Naime, beogradske "Večernje novosti" u izdanju od petka pišu o mogućim razlozima zbog kojih je policija ove nedelje obavila informativne razgovore sa Stankovićem i Vidićem, čim su reprezentativci Srbije doputovali u zemlju na pripreme državnog tima.

Spekuliše se da su "insajderi" iz Ljutice Bogdana, anonimni dostavljači dokaza o mahinacijama i zloupotrebama prilikom prelazaka fudbalera u inostrane klubove, izmedju ostalog, obavestili MUP o tome da je bilo pronevere i kada je Dejan Stanković 1998. godine odlazio u Lacio, odnosno Nemanja Vidić 2004. u Spartak iz Moskve.

U javnosti je objavljeno da je Stanković prodat rimskom klubu za 27 miliona maraka, što i stoji u zvaničnim dokumentima. Navodno, ipak, postoje saznanja o tome da je crveno-belima isplaćen "koji" milion više i policija trenutno istražuje gde je taj novac završio.

U Vidićevom slučaju, prijavljena je visina odštete od 5,6 miliona evra, ali se "pročulo" da su Rusi "iskeširali" najmanje dva miliona više.

Srpska policija je, putem Interpola, zatražiča dodatne informacije od klubova i fudbalskih saveza zemalja u koje su odlazili srpski fudbaleri. Deo dokumentacije o transferima Gorana Drulića i Zorana Njeguša (Crvena zvezda) i Vanje Grubača (OFK Beograd) su već stigli, a čekaju se papiri koji bi kao dokazi mogli da posluže za pokretanje novih krivičnih prijava.

"Novosti" navode i da će u narednim danima biti još informativnih razgovora sa fudbalerima, ali i da opsežnu istragu otežava činjenica da je veliki deo njih u inostranstvu.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
U Zvezdi grme na Đukića! Petak, 28. mart 2008. 15:13     

U Crvenoj zvezdi su ogorčeni na selektora fudbalske reprezentacije Srbije Miroslava Đukića, ali za sada osuda pojedinih njegovih postupaka dolazi samo od pojedinaca iz Ljutice Bogdana.

Najglasniji je po običaju Ognjen Koroman, nekadašnji reprezentativac, koji je ponovo, ironično, zaključio da je Đukić veliki zvezdaš!

"I definitivno se pokazalo da je Đukić naš čovek! Smišljeno nije ubacivao u igru Dejana Milovanovića i Pavla Ninkova kako bi što odmorniji dočekali predstojeći večiti derbi. Istini za volju, još svežiji bi bili da nisu ni putovali u Kijev, ali i ovako moramo da mu budemo zahvalni", rekao je Koroman u ironičnom tonu.

Sportski direktor Crvene zvezde Goran Bunjevčević, koji je sa reprezentacijom Srbije putovao u Kijev, bio je razočaran što na delu nije video Milovanovića i Ninkova. "Očekivao sam da vidim kapitena Crvene zvezde na terenu, jer mislim da za njega ima mesta", rekao je Bunjevčević i čak najavio zvanično saopštenje Crvene zvezde tim povodom(!?).

Nezvanično, u Crvenoj zvezdi su ljuti na Đukića i zato što je protiv Ukrajie zaigrao defanzivac Partizana Nemanja Rnić, koji je u duelu "večitih srpskih rivala" 1. marta dobio crveni karton zbog starta na Dušanu Basti.

Trener Crvene zvezde Saša Janković ispao je džentlmen i svoju kritiku na adresu Đukića ostavio je za direktan susret sa selektorom.

"Znam da svi očekuju moju reakciju i osudu selektora Đukića, ali kod nas je normalno da su svi posle bitke generali. Naši mediji već posle dve utakmice pišu svašta o novom selekoru i osuđuju, što je nekako i naš mentalitet. Drago mi je da Crvena zvezda, posle dužeg vremena, ima dva reprezentativca, a posebno mi je drago što je Milovanović pozvan kao kapiten Crvene zvezde i dugogodišnji igrač našeg kluba koji trenutno igra na visokom nivou. Svoj stav ću lično saopštiti Miroslavu Đukiću kad se vidimo, jer ne želim da to ovako javno radim. Ispalo bi neprofesionalno, što nije moj način odnosa sa kolegama", rekao je Janković.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia N82
Djukic jeste budala, ali ako je vec selektor, treba ga pustiti da zove koga hoce. Po milioniti put pravimo istu gresku. Dovedemo nekoga i onda svi sastavljaju reprezentaciju, pocev od menadzera, preko predsednika Saveza, do predsednika klubova i onda kada ukenjamo motku, onda je selektor kriv.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Stojković: Ja sam najbolji u Evropi Smile Smile Smile Smile
teamtalk.com

Golman Sportinga iz Lisabona i reprezentacije Srbije Vladimir Stojković izjavio je kako ne razume zašto nije prvi izbor za golmana kod trenera Paola Benta. Srpski golman nije igrao za ‘lavove’ još od sredine sezone, kada je zaradio povredu i po svemu sudeći će gledati Ruija Patrisija, koji je došao iz omladinskog pogona Sportinga, na mestu prvog golmana do kraja sezone.

Stojković, koji se vratio na mesto prvog golmana reprezentacije Srbije nastupom u porazu od Ukrajine 2:0, izrazio je frustraciju zbog neigranja u prvom timu Sportinga.

“Naravno da nisam srećan, ja sam najbolji golman u Evropi, ali ovde ne igram. To je fudbal”.

Iako je povredio koleno tokom meča sa Ukrajinom, Stojković veruje da će biti spreman za predstojeći meč sa Navalom.

“Spreman sam za Naval, ali ću u svakom slučaju razgovarati sa klupskim lekarima . Ipak, spreman sam da igram za Sporting već dva meseca. Uvek sam bio speman da igram”.

Stojković je stigao u Sporting u julu iz Nanta, nakon šestomesečne pozajmice u Viteseu i ove sezone je zabeležio samo devet nastupa za lisabonski klub.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
LG U8290
Slažem se sa tobom milisave, ko god da je selektor, nekorektno ej prozivati ga preko novina, zašto ne igra onaj ili ovaj. Sale je tu ispao faca, reći će mu nasamo šta misli.
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Janković: Očekuje nas nova serija utakmica, verujem pobednička

Fudbaleri Crvene zvezde sastaju se u 22. kolu Meridijan Superlige Srbije sa ekipom Mladosti iz Lučana. Utakmica na stadionu Crvene zvezde počinje u 14 časova. Crvena zvezdu očekuju nova serija utakmica koja počinje u subotu.

Trener Aleksanadar Janković očekuje da ćemo i iz ove izaći kao pobednici.

„Nas očekuje nova serija od 3 utakmice u 8 dana, iz prethodne smo izašli kao pobednici. U odnosu na neki rad u prethodnim sedmicama ova nedelja je možda mogla da nam donese neko malo opuštanje, što zbog toga što nismo bili kompletni, što zbog toga što je to psihološki i normalno.
Međutim, na nama je, a prvenstveno na meni, da sprečim svaki vid opuštanja i nekog možda mekšeg pristupa ovoj utakmici, jer u bliskoj prošlosti imamo dovoljno primera. To smo osetili na sopstvenoj koži, posle dobro odrađenog posla u derbiju. Već na sledecoj utakmici smo zahvaljujući našoj mentalnoj nespremnosti i pristupu koji možda nije bio na nivou, kiksirali i nismo pobedili Banat i tako donekle pokvarili utisak.
Imaćemo to u glavi na utakmici sa ekipom Mladosti, koju respektujemo, kao što i respektujem njihovog trenera Nenada Milovanovića, koji za razliku od mnogih trenera u Srbiji ima jedan kontinuitet rada sa svojom ekipom.
Nadam se velikoj podršci naših navijača, na čijim smo krilima ostvarili pobede u prethodnim utakmicama i nadam se da će tako biti kako u subotu, tako i u budućim mečevima.“

Aleksandar Janković se osvrnuo i na poziv u reprezentaciju Dejana Milovanovića i Pavla Ninkova, ali i njihov ne ulazak u igru na prijateljskoj utakmici sa Ukrajinom.
„Znam da svi očekuju moju reakciju i osudu Selektora Đukica, ali kod nas je normalno da su svi posle bitke generali. Naši mediji već posle 2 utakmice pišu svašta o novom selektoru i donose osude, što je nekako i naš mentalitet.
Drago mi je da Crvena zvezda posle dužeg vremena ima dva reprezentativca, a posebno mi je drago što je Milovanović pozvan kao kapiten Crvene zvede i kao dugogodišnji igrač našeg kluba koji trenutno igra na visokom nivou.
Svoj stav ću lično saopštiti Miroslavu Đukiću kada se vidimo, jer ne želim to da ovako javno radim, jer bi ispalo neprofesionalno, što nije moj način odnosa sa kolegama.“

Crvena Zvezda FK
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 806 807 809 810 ... 989
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.546 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.