2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 788 789 791 792 ... 989
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 371344 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Neko to ocito ne kapira....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2966
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6288
CRVENO-BELI KRUŠEVAC

Lazarev grad na nogama dočekuje aktuelnog šampiona države
Na tribinama stadiona pod Bagdalom očekuje se podjednak broj simpatizera
oba kluba, s obzirom da Zvezda ima veliki broj pristalica u ovom delu Srbije

3X3

1.Iskustva iz mečeva sa C.zvezdom/Napretkom?

2.Koliko će se meč razlikovati od duela u Kupu?

3.Konkretan recept za uspeh u današnjem meču?

SAŠA STAMENKOVIĆ (NAPREDAK)

NAVIJAČI ADUT

1. Bez obzira što smo jesenas ostali uspravni na našem najvećem stadionu, a pre mesec dana dostojno parirali velikom protivniku sve do samog finiša u Kupu, nemamo veliko iskustvo protiv velikana našeg fudbala. Međutim, i to će u neku ruku biti dovoljno da se još jednom isprsimo pred našom najtrofejnijom ekipom i da uz pomoć našeg 12. igrača – publike, pružimo dostojan otpor favoritu.

2. Za razliku od prethodna dva meča, pogotovo onog u Kupu gde smo igrali pred praznim tribinama, danas imamo vetar u leđa – navijače. To je svakako naš najveći adut. Taj huk sa tribina vodi bukvalno u nebo. Znamo da ne smemo razočarati naše pristalice, pa zbog toga moramo aktivirati i drugo srce. Uostalom, ovaj susret je značajan za obe ekipe, jer Zvezda juri treću titulu, a mi smo borimo za opstanak.

3. Jedan od uslova za uspeh biće ispunjen još pre početka susreta jer će tribine biti pune. Ostalo će doći samo po sebi. Priča mi ovih dana Ivan Babić kako je Napredak pre nepune četiri godine uzeo skalp Zvezdi. Taj recept primenićemo i danas. I više sam nego ubeđen da ćemo posle susreta imati veliku žurku. A ja imam i dodatni motiv. Da sačuvam svoju mrežu netaknutu gde će mi mnogo pomoći i moji drugovi iz odbrane Đorđević, Mijatović i Babić kako bi se već na leto preselio na Marakanu.

DEJAN MILOVANOVIĆ (C. ZVEZDA)

KLjUČ NA SREDINI

1. Nikad nam nije bilo lako u mečevima sa Kruševljanima.

Imali smo nekoliko loših iskustava, u najsvežijem sećanju je jesenji remi na Marakani. Uz to Napredak je poveo u Kupu i zadao nam dosta problema. Očekuje nas motivisan protivnik i pun stadion, što ne menja ništa u našem pristupu utakmici i ambicijama. Svaki novi kiks nas dosta udaljava iz trke za titulom, a takav luksuz sebi ne smemo nikako da dozvolimo.

2. Razlikovaće se i to prilično. Osnovni razlog je taj što smo na startu proleća igrali pred praznim tribinama, a sada nas očekuje sjajna atmosfera pred, sasvim sigurno, prepunim tribinama. Napredak je nedavno pokazao da je odlična ekipa, a pred svojom publikom će sigurno biti jači, spremniji, motivisaniji. Na nama je da odigramo maksimalno svi i to od prvog do poslednjeg minuta, jer će Kruševljani vrebati svaku našu grešku.

3. Recept je jednostavan. Ne smemo sebi da dozvolimo opuštanje slično onom iz Kup meča. Ukoliko prvi primimo gol imaćemo veoma težak posao. Čuo sam da teren nije najboljeg kvaliteta, međutim, kakav je nama biće i domaćinu. Nadam se da ćemo uspeti da razvijemo našu igru, ako zagospodarimo sredinom terena put ka pobedi biće otvoren.

GORAN NEGIĆ ODGOVARA STEPANOVIĆU

PRIČA BEZ PRITISKA

Sekretar stručnog štaba Crvene zvezde Goran Negić tvrdi da su optužbe trenera Čukaričkog Dragoslava Stepanovića o pritisku na sudije tokom četvrtfinalnog meča Lav Kupa Srbije neosnovane.

- Postoji zvanični protokol u kojem može da se vidi da je Čukarički imao dve primedbe na suđenje, a mi nijednu. Ukoliko ne mogu da kao zvanično lice kluba stanem sa sudijama onda ne znam ko može. Nikakav pritisak nisam vršio na sudiju i tu se završava svaka priča -kategoričan je Negić.

POVODOM NOVE KAZNE IZ UEFA

NEMA ŽALBE SA MARAKANE

Crvena zvezda se neće žaliti na odluku disciplinske komisije UEFA po kojoj će zbog incidenata pre utakmice sa Arisom u Solunu morati da plati 30.000 švajcarskih franaka. U saopštenju kluba se između ostalog kaže:

- Nismo očekivali ovakvu kaznu UEFA s obzirom na tok događaja u Solunu. Poslali smo pismenu odbranu i smatrali da će se ceniti naši dokazi koje smo dostavili, izveštaj generalnog konzula u Solunu i foto zapisi. Posebno smo tražili da predstavnici Crvene zvezde budu saslušani pre donošenja odluke kako bi izneli usmenu odbranu. Predlog je odbijen.Stav kluba je da se neće žaliti na odluku, ali će uputiti dopis u kojem će još jednom istaći žaljenje zbog izricanja nove kazne, sa posebnim osvrtom na kompletno lošu organizaciju utakmice u Solunu.
IP sačuvana
social share
Na celom svetu mi je sve da zivim ne mogu bez nje i zato pevam ceo dan Zvezda Zvezda
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG 
Neko to ocito ne kapira....  Smile

Jebiga, nije ni cudo onda sto nas grobari zajebavaju za kvalitet ove teme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Citat
Баркос мора да игра !
Barkosa se mora prodati što pre !  Smile

Barkos je na jednogodisnjoj pozajmici(dok je Salas kupljen bio), sa opcijom da moze da predje u Zvezdu. Elem mislim da je on dobar igrac i da bi bio efikasniji da imamo neku igru. I na pripremama je bio najbolji igrac, sto ne mora nista da znaci ali i moze.  Smile
« Poslednja izmena: 22. Mar 2008, 05:28:58 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N95
Ima li prenosa?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia N95
Janković: Nadam se pobedi i velikoj podršci navijača

Fudbaleri Crvene zvezde sastaju se u 21. kolu Meridijan Superlige Srbije sa Napretkom. Utakmica na stadionu Pod Bagdalom počinje u 14 časova. Fudbalere Crvene zvezde očekuje novi duel, treći u 8 dana. Posle teških utakmica sa OFK Beogradom i Čukaričkim, na redu je jedno od najtežih gostovanja u sezoni.
Trener Aleksandar Janković očekuje tešku utakmicu, ali se i raduje povratku u Kruševac.

“Utakmice u Kruševcu su tradicionalno delikatna gostovanja. Jesu teška, ali su i prijatna s obzirom na veliki broj naših navijača u tom kraju. Poslednja moja utakmica u Kruševcu je bilo neprijatno iskustvo. Ta utakmica je bila prva na otvaranju sezone 2003/04, izgubi smo sa 2:1, ali na kraju smo osvojili dulu krunu, a Napredak je ispao iz lige. Voleo bih da ovoga puta pobeda bude put ka duploj kruni, ali i da Napredak ostane u ligi.
Ekipu Napretka poštujem, kao i njihovog trenera Nikolića, koji uz moju malenkost prestavlja novi talas mladih trenera u našem fudbalu. Mi smo spremni i fizički i mentalno, a već danas putujemo u Kruševac da bi što spremnije dočekali utakmicu.”

Trener Crvene zvezde se osvrnuo i na prethodne teške utakmice, kao i na efikasnost.

“Pred svaku utakmicu postoji neka vrsta pritiska da moramo da pobedimo. Šta više i protivničke ekipe se oslanjaju na to, tako da se njihova taktika obično zasniva na čekanju naših grešaka. Lek protiv toga je brzi pogodak na početku meča. To nije bio slučaj u utakmicama sa OFK Beogradom i Čukaričkim, iako samo u obe utakmice propustili prilike na početku meča. Nije lako igrati protiv pritiska, ali i posle takvih utakmica gde ne postižemo golove na početku ipak pobeđujemo. Veruje da će ubrzo doći sve na svoje i da ćemo moći da se pohvalimo ne samo pobedama, već i ubedljivom igrom i velikim brojem golova. Svi igrači dobijaju priliku i u kombinacijama su za svaki meč. Najbitnije je da se ta šansa zasluži i opravda. Pritisak na nas raste iz nedelje u nedelju, ali jedino kako možemo da se branimo protiv toga su golovi i brza igra. Znamo kako je to izgledalo na pripremama, gde su protivnici igrali otvoreno. Nadam se da će se ta igra i efikasnost što više prenositi i na naše utakmice u prvenstvu i kupu.”

Aleksandar Janković nema većih problema sa sastavom i nada se velikoj podršci navijača u Kruševcu.

“Rašković nije u kombinaciji za tim zbog kartona, a zbog povreda su pod znakom pitanja Basta i Trajković koji zbog toga nisu ni igrali na Banovom Brdu. Kada smo u utakmici sa Čukaričkim primili pogodak u poslednjim sekindama meča, naši navijači su nam pružili veliki podršku i verovali su u naš uspeh. Na kraju se sve dobro završilo i svi smo imali priliku da se zajedno radujemo. Još jednom želim da ih pozovem da nam daju podršku u što većem broju na stadionu Pod Bagdalom i verujem u to da ćemo ponovo imati razloga za slavlje.”

izvor:fc crvena zvezda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia N95
alo Jankovicu cobane,za grad se kaze Pod bagdalom, a stadion je, stadion Mladosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Danas da nam daju jedan slobodnjak,a milovanovic pogodi,i dobijemo 1:0,ja sam zadovoljan.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

СЛАВА НАРОДУ ПОБЕДЫТЕЛЮ!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2395
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Nokia 3500
Stadion “Pod Bagdalom”, sudija: Jovanetić Boško, pomoćnici: Radoičić Igor i Tomičić Nikola.
Gledalaca: 8000

NAPREDAK: Stamenković, Babić, Branković, Đorđević, Mijatović, Pavlović, Gogić, Šljivić, Jevđović, Gajić i Petronijević.

CRVENA ZVEZDA (4-4-2): Ranđelović, Ninkov, Gaj Tomović, Anđelković, Kastiljo, Milijaš, Koroman, Milovanović (kap.), Tričkovski i Jestrović.
IP sačuvana
social share
.                                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
 Naši igrači su izveli početni udarac sa centra.

Utakmica je u trenutnom zastoju dok se teren ne očisti od papirnih traka ubačenih sa severne tribine na kojoj su najvernije pristalice domaćeg tima. Naši navijači su smešteni na južnoj tribini.
Milijaš izvodi slobodan udarac sa leve strane u 5. minutu i Gaj šutira glavom pored leve stative Stamenkovićevog gola.

U 10. dobar centaršut Milijaša iz kornera sa leve strane i Stamenković boksuje loptu iz svog šesnaesterca.

U 13. minutu Koroman oštro šutira sa ivice šesnaesterca ali je golman Napretka ponovo siguran.

Crvena zvezda ima inicijativu i mahom napada preko Koromana sa leve i Ninkova sa suprotne strane.

17. minut, velika šansa za naš tim. Ninkov pronalazi Jestrovića u srcu šesnaesterca koji šutira malo iznad prečke Stamenkovićevog gol.

U 21. minutu Gajić prolazi pored Tomovića, uspeva i da centrira, ali nije bilo njegovih saigrača u našem šesnaesteracu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 788 789 791 792 ... 989
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.219 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.