2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 779 780 782 783 ... 989
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 371750 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3015
Zastava N.Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC one
Сада сам видео поништен гол Чуке...
Без неких фрустрација, оно дефинитивно није био офсајд Smile
IP sačuvana
social share
Čovek postao sam s' njim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia N95
namestili smo,mi namestamo.lepo je sto nemas frustracija i pratis zvezdu.ja imam frustracija i neinteresujeme da pratim siptare
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3015
Zastava N.Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC one
namestili smo,mi namestamo.lepo je sto nemas frustracija i pratis zvezdu.ja imam frustracija i neinteresujeme da pratim siptare
Ау брате, који је теби курац више... какве шиптаре?...
Шта... јел проблем што пратим друге екипе, осим мог Партизана, јел то јеботе забрањено Smile
И уопште нисам ти ја крив што је поништен регуларан гол и што је та ситуација тотално променила ток меча... Smile

п.с Нисам знао да су судијске намерне грешке постале забраљене теме...
Ал није ни чудо каква држава, такав и спорт...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia N95
Ау брате, који је теби курац више... какве шиптаре?...
Шта... јел проблем што пратим друге екипе, осим мог Партизана, јел то јеботе забрањено Smile
И уопште нисам ти ја крив што је поништен регуларан гол и што је та ситуација тотално променила ток меча... Smile

п.с Нисам знао да су судијске намерне грешке постале забраљене теме...
Ал није ни чудо каква држава, такав и спорт...
ja sam ti lepo napisao,da si dobronameran momak i iskren trebao si da znas preno nego sto bilo sta postujes,tj da se zapitas zasto utakmica traje 96 minuta,a posto kurva prica o postenju evo za tebe porucujem da nadjes i procitas ovo,a posle cemo da diskutujemo   Najveće mućke čelnika FK Partizan(Slobodan Milosavljevic)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia N95
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3015
Zastava N.Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC one
Искрен да будем, још давно сам ово имао, само ме је мрзело да прочитам све дословце, поготово оне чланке где морам да окрећем монитор у десно или главу у лево Smile
Ма ја сам мислио да после свих ваших и наших малверзација се може причати нормално о једној ситуацији...
Знам било је крађи од стране уговора, намештања, али брате било је тога исто толико и са ваше стране, да се не лажемо...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N95
neznam,jos nije niko nas nista optuzio,sto se tice toga ja sam xxxx puta gledao kad su vam sudije svirale protiv ofk,vojvodine ...... razne penale i li dodeljivale crvene kartone drugim igracima,pa vidis i sam da i nepamtim,iz prostog razloga jer me neinteresujete,vidim,registrujem i zaboravim.Moja reakcija je vise zato jer non stop gledate u tudje dvoriste a svoje necictite,a pri tome ima mnogo vise djubreta u vasem
« Poslednja izmena: 20. Mar 2008, 15:44:46 od jimy page »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3015
Zastava N.Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC one
neznam,jos nije niko nas nista optuzio,sto se tice toga ja sam xxxx puta gledao kad su vam sudije svirale protiv ofk,vojvodine ...... razne penale i li dodeljivale crvene kartone drugim igracima,pa vidis i sam da i nepamtim,iz prostog razloga jer me neinteresujete,vidim,registrujem i zaboravim.Moja reakcija je vise zato jer non stop gledate u tudje dvoriste a svoje necictite,a pri tome ima mnogo vise djubreta u vasem
Не знам нико ни нас није ни за шта оптужио Smile
Што се тиче нашег дворишта, ми смо током целе прошле сезоне бојкотовали мечеве како би показали шта мислимо о нашој тадашњој управи... Јбг можда на погрешан начин, али смо ипак покушали нешто, свесно ризикујући пропадање нашег Партизана, јер смо их буквално оставили саме на терену... (знао сам да то није било паметно, али шта смо могли) да употребимо силу па да завршимо сви у апсу... Ипак су Зека и Бик велики играчи Smile Незадовољство је на неки начин морало бити приказано...
Него нико не каже да треба да се памте те неправилности (мада добро дође с времена на време се подсетити  Smile ) него је нормално да се не ћути на неправду, ето то сам мислио са указивањем на грешку код чистог гола...
Е сада... нисам знао да ти толико то смета...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia N95
Не знам нико ни нас није ни за шта оптужио Smile
Што се тиче нашег дворишта, ми смо током целе прошле сезоне бојкотовали мечеве како би показали шта мислимо о нашој тадашњој управи... Јбг можда на погрешан начин, али смо ипак покушали нешто, свесно ризикујући пропадање нашег Партизана, јер смо их буквално оставили саме на терену... (знао сам да то није било паметно, али шта смо могли) да употребимо силу па да завршимо сви у апсу... Ипак су Зека и Бик велики играчи Smile Незадовољство је на неки начин морало бити приказано...
Него нико не каже да треба да се памте те неправилности (мада добро дође с времена на време се подсетити  Smile ) него је нормално да се не ћути на неправду, ето то сам мислио са указивањем на грешку код чистог гола...
Е сада... нисам знао да ти толико то смета...
nesmeta mi,ja cak nisam ni video njihov gol,rekao sam sta mi smeta,u predhodnom postu.Vi se ponasate kao zene koje stalno muz tuce a pricutkujete da vas muz uhvatio u krevetu sa drugim,to mi smeta.Ajd dda neidemo vise u off nego da nastavimo sa temom.
« Poslednja izmena: 20. Mar 2008, 16:19:05 od jimy page »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia N95
AKO SI FAN, BUDI I ČLAN !

Fudbalski klub Crvena zvezda Vas poziva da postanete član Zvezdinog kluba navijača, jer samo članstvom osiguravate svoje mesto među onima koji od Zvezde dobijaju više od fudbalske igre.

Učlanjivanje u Klubove navijača i izdavanje prvih članskih kartica je počelo.

Obezbedite specijalne uslove za karte, redovne vesti i mnoge druge pogodnosti rezervisane za članove. Budite prvi koji će saznati za vesti iz voljenog kluba.

Učlanite se u Klub navijača FK Crvena zvezda, spremite se da zajedno vodimo Crvenu zvezdu u budućnost i pokažemo svima kako se navija za svoj klub !

KATEGORIJE ČLANSTVA:

JUNIOR (do 15 godina)
STANDARD
PLATINUM

U tabeli je prikazan garantovani minimum prava koje uživaju članovi Klubova navijača. Sa razvojem koncepta širiće se lepeza prava koja će biti dostupna članovima, a takođe ćemo nastojati i da u saradnji sa našim sponzorima obezbedimo određene pogodnosti za sve registrovane fanove.

FK Crvena zvezda će sve podatke o članovima ubaciti u savremenu bazu podataka, kako bi sve članove redovno i blagovremeno informisala o svim novostima iz kluba, kao i o pogodnostima i promocija koje su aktuelne.

Učlanjivanje se za sada vrši na stadionu u prostorijama Marketinga Kluba, radnim danima od 10-15 časova a uskoro ćete imati priliku i za onlajn učlanjenje preko zvaničnog web portala.Više informacija možete dobiti putem telefona 011/367-21-33 и 011/206-77-80.

Budi deo projekta evropske Zvezde! Ako si fan, budi i član!

izvor:fk crvena zvezda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 779 780 782 783 ... 989
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.371 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.