2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 778 779 781 782 ... 989
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 372361 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
 Smile  slavimo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia N95
Smile  slavimo
jel ste osvojili nesto?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG L5 II
UEFA kaznila Zvezdu, navijači pod zabranom

Evropska kuća fudbala (UEFA) ponovo je pokazala da ne toleriše nikakve incidente kada su u pitanju neredi navijača, pogotovo srpskih klubova, a to je u sredu iskusila i Crvena zvezda.

Zbog nereda navijača pre utakmice sa Arisom u Solunu u Ligi UEFA crveno-beli su kažnjeni sa 30.000 švajcarskih franaka i dodatnom zabranom da vode navijače na naredna dva meča u evrpskim takmičenjima u gostima.

Može se reći da je srpski šampion dobro prošao, jer je za slične incidente prošle sezone Partizan kažnjen izbacivanjem iz Kupa UEFA.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia N95
to je dzaja smuvao nesto,sad ce da mu produze jos 30 dana
« Poslednja izmena: 19. Mar 2008, 22:40:48 od jimy page »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N95

Evropska kuća fudbala (UEFA) ponovo je pokazala da ne toleriše nikakve incidente kada su u pitanju neredi navijača, pogotovo srpskih klubova, a to je u sredu iskusila i Crvena zvezda.

Zbog nereda navijača pre utakmice sa Arisom u Solunu u Ligi UEFA crveno-beli su kažnjeni sa 30.000 švajcarskih franaka i dodatnom zabranom da vode navijače na naredna dva meča u evrpskim takmičenjima u gostima.

Može se reći da je srpski šampion dobro prošao, jer je za slične incidente prošle sezone Partizan kažnjen izbacivanjem iz Kupa UEFA.

Dokle vise ove farse... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2966
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6288
Конференција за новинаре после утакмице са Чукаричким

После завршетка утакмице, на конференцији за медије нашли су се заједно Александар Јанковић и Драгослав Степановић.

Јанковић:

„Иза нас је једна веома тешка утакмица. Желим да похвалим своје, али и играче Чукаричког на веома пожртвованој утакмици током свих 90 минута.
Не бих желео да идем у дубљу анализу меча. За нас је у овом тренутку највазнији пролаз даље. Нас већ у суботу очекује нови меч и ново искушење у лиги, где гостујемо Напретку у Крушевцу. Као што сам рекао, ова утакмица је већ иза нас, прошли смо даље и окрећемо се новим изазовима.“

Шеф стручног штаба нашег тима је прокоментарисао и поништен погодак за екипу Чукаричког.

„Немам обичај да коментаришем суђење. У овом тренутку не могу да вам ништа поводом те ситуације. Када погледам снимак моћићу да видим шта се тачно десило.
Судије раде такав посао да се све одлучује у секунди, а данашња утакмица је била у високом ритму током целог меча и са пуно јаких дуела.“.

Драгослав Степановић је прокоментарисао црвени картон:

"Када је судија досудио фаул за Црвену звезду, имао сам утисак као да није знао да наш играц већ има жути картон, јер мислим да је имао то у виду, да му не би дао и други жути картон."
IP sačuvana
social share
Na celom svetu mi je sve da zivim ne mogu bez nje i zato pevam ceo dan Zvezda Zvezda
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG L5 II
Ранђеловић за пролаз

Фудбалери Црвене звезде настављају поход на одбрану дупле круне, пошто су на Бановом брду у четвртфиналу Лав Купа Србије елиминисали екипу Чукаричког Станком. Најзаслужнији за пласман у полуфинале је голман Иван Ранђеловић.

Пошто је утакмица завршена 1:1 приступило се пенал-серији и популарни Шмуци је укротио сва три шута домаћих фудбалера.
Најзанимљивији тренуци догодили су се у надокнади времена. Већ је истекао 90. минут кад је Звезда кренула у праву опсаду гола "брђана". Мада је домаћин још од 65. минута играо без искљученог Вишњића (други жути картон), тек у тим тренуцима до изражаја је дошла бројчана предност нашег тима. Чукарички се повукао у свој шеснаестерац, тотално препустивши црвено-белима средину терена. Могао је Јестровић све да реши, али његов шут главом из тешке ситуације, искоса завршио поред гола.

А онда, у другом минуту надокнаде - најзад гол. Милијаш! Наш "везиста" као да се претплатио на голове у финишу меча са Чукаричким. Слично као и јесенас, са ивице шеснаестерца примио је лопту коју му је вратио Јестровић, прецизно шутирао и она је одсела у мрежи Исаиловића. Домаћи фудбалери дуго су се бунили сигнализирајући да је Кастиљо био у офсајду, али нису били у праву � лопта је на путу ка голу закачила Вилотића и променила смер довољно да превари њихову "јединицу".

Кад су сви на стадиону помислили да је меч решен, Станојевић је са своје половине упутио лопту у шеснаестерац Звезде, Поповић је некако проследио ка Ћулуму, а овај искористио велику грешку младог Томовића и постигао погодак који је његовом тиму донео једанаестерце.

У пенал серији доминирао је Иван Ранђеловић. Најпре је одбранио шут Јанковића, а дојучерашњи креатор "брђана" Блажић у свом дебију у Звездином дресу довео наш тим у вођство. Ка лопти тада креће некадашњи капитен Партизана Алберт Нађ, туче и - Шмуци му хвата "живу" лопту. Миловановић погађа и то је већ два гола вишка, али Ранђеловићу ни то није доста.
Одбранио је и пенал који је извео Вилотић, док је још један бивши "брђанин" Нинков постигао трећи и одлучујући гол за црвено-беле.

Звезда ће, тако, играти 16. априла у полуфиналу, али треба бити искрен и признати да ни овог пута није приказала жељену игру. Чукарички је још једном одиграо врло добро против браниоца трофеја, тренер Драгослав Степановић поставио сјајну тактику, а његов тим је у првих двадесетак минута био агилнији и стварао више шанси. У том периоду игре Ранђеловић је, чак, једном и савладан: играо се 13. минут кад је Марјановић центрирао, а Бојовић и Гај налетели на лопту, која се од нашег стуба одбране одбила иза леђа чувара мреже црвено-белих. Потрчали су домаћи играчи, најпре да славе вођство, а потом ка помоћном судији Милисављевићу, на чију је интервенцију арбитар Караџић поништио гол. Офсајд или не? Пре се чини да - није био...

Било како било, напади домаћег тима после тог тренутка као да су спласнули, па су нашу помало конфузну одбрану - нарочито је грешио Томовић, још пар пута угрозили Бојовић (шут у 25. минуту Ранђеловић брани) и Поповић (крај Томовића се у 58. минуту изборио за шут, на срећу лопта је прошла крај гола).

Наш тим је и поред помало неповезане игре створио доста прилика: Тричковски у 26. минуту оклева да шутира искоса, а у 44. премлако реагује у петерцу домаћина; Миловановић у 27. гађа, али не погађа горњи леви ћошак Исаиловићевог гола; Короман у 35. левом ногом шаље лопту који сантиметар
поред стативе... Две најбоље прилике за погодак имао је, ипак, Јестровић: у 49. минуту шутира главом са пет, шест метара право у голмана Чукаричког, а Исаиловић још једном � у 60. минуту излази као победник из дуела с нашим центарфором. Тада је Јестровића сјајно упослио Короман, пронашавши "рупу" у одбрани домаћина, наша "осамдесет осмица" сам излази пред Исаиловића и - туче право у њега...

ЗВЕЗДА: Ранђеловић, Нинков, Броновицки (85. Анђелковић), Томовић,
Гај, Кастиљо, Миловановић, Милијаш, Јестровић, Тричковиски (76. Блажић), Короман (94. Баркос).

Izvor: Delije.net
IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5

Ljudi ovo je sramota! Nekoliko, mislim da je 6, navijaca Zvezde je izbodeno, a medju njima i matori ljudi, koji su gledaoci, ne navijaci. Dokle bre vise!?! Pa jel ima u ovoj zemlji neko ko ce da kaze nekada nesto, ko ce da se pobuni u protiv ovakvih odluka. Mada posto nemamo predsednika fudbalskog saveza (mada ni dok smo ga imali nista bolje nije bilo) nema ko da ustane u odbranu srpskog sporta i klubova. Dokle bre  Smile Smile Smile Smile Smile

A autor tog teksta moze da kaze da je dobro prosao ako zadrzi taj posao, posto nikakve slicnosti nema sa partizanovim slucajem.
« Poslednja izmena: 20. Mar 2008, 05:00:38 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Kakav mondo koga boli kita za mondom ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2966
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6288
Циљ је испуњен
Није лако играти под притиском

Након утакмице против Чукаричког и пласмана у полуфинале Лав Купа Србије, Александар Јанковић је био задовољан пролазом даље.

„Нећу рећи ништа ново ако кажем да је утакмица била изузетно тешка за играње. Желео бих да честитам играчима обе екипе. Играчима Звезде бих честитао на пласману у полуфинале. То је за нас био императив и будући да под таквим притиском није лако играти, ја сам задовољан проласком даље. То је једино што нас је интересовало у овом тренутку. Честитао бих играчима Чукаричког и њиховом тренеру Степановићу на сјајној партији, на борбеној игри, на сјајној поставци и великом срцу које су показали, нарочито у тренуцима када су остали са играчем мање. Ја сам и претпостављао, и то није први пут, да ће нам бити теже када смо остали са играчем више на терену и то је тако и било. Чукарички је умео да се брани и то су врло зналачки радили. Чак мислим да у том периоду нисмо створили ниједну шансу за гол. Треба бити искрен и упутити најискреније честитке мом колеги за сјајну поставку. Успут су и сваку одбијену лопту умели да прихвате. У Лазару Поповићу су имали сјајног пивота који је умео да сачува лопту, да растерети њихову екипу, омогући им да изађу, пренесу тежиште на нашу половину и да нам, наравно, припрете из контранапада. Било је евидентно да им је понестало снаге на крају. То су платили нешто слабијом концентрацијом приликом извођења једанаестераца. Међутим, ја бих, пре свега, апострофирао нашег голмана Ранђеловића који је са три сјајне интервенције обезбедио Звезди пролаз у полуфинале. Окрећемо се што пре првенству. Притисак и даље постоји и под њим није лако играти, међутим ми то морамо. Из утакмице у утакмицу су нам потребне победе и, колико вечерас, се окрећемо Напретку и наредној првенственој утакмици.“

Почетком утакмице Чукаричком је поништен гол, а Јанковић је упитан да и  то прокоментарише.

„Ја, по правилу, не коментаришем суђење. Заиста бих волео да видим ту ситуацију. Не бежим, нисам ни демагог, ни не сакривам се и нећу да кажем да је био офсајд и ако није. Прегледаћемо снимак, на крају карајева. Свака грешка је могућа и уколико не постоји позадина, а позадине није било данас ни у једној одлуци. У тренутку ни ја нисам био задовољан неким одлукама, вероватно ни мој колега, али то је живот . Не волим да осуђујем судије јер су то људи који у делићу секунде морају да донесу одлуку и да процене неку ситуацију коју ми касније, после десет пута прегледаног снимка, не можемо да дефинишемо. Према томе, нема замерки, снимак ће утврдити да ли је био офсајд или не. Ја генерално не замерам судијама и од када сам на клупи Црвене звезде нисам имао неких притужби, а и да јесам не бих рекао то јавно јер свако јавно коментарисање суђења може да се протумачи погрешно. Ја сам сконцентрисан на игру екипе коју тренирам и мислим да већ ту имам доста посла па немам времена да коментаришем суђење“, завршава Јанковић.
IP sačuvana
social share
Na celom svetu mi je sve da zivim ne mogu bez nje i zato pevam ceo dan Zvezda Zvezda
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 778 779 781 782 ... 989
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.