2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 910 911 913 914 ... 989
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 372364 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
LG Nexus 4
Ama normalno da navijam za zvezdu,partizanov tim u baketu cak i ne znam u potpunosti,niti ih pratim,ali ako vec igraju protiv spanaca,normalno da cu pre zeleti uspeh srba nego spanaca.Mnogi su to pogresno protumacili....  Smile
Nikad u zivotu grobarima srecu nisam pozeleo kada god su igrali u domacoj ligi.Pa,budi realan,koja bi to budala uradila???!Naravno da ne volim partizan!
Ovo su bili drugaciji uslovi.Napisao sam "navijam",ali ne u stilu kao sto za zvezdu navijam,vec samo da ih podrzavam ako ih pobede.
Pa,evo sad ne znam za koliko dana kada opet bude derbi iz sveg glasa ima da bodrim zvezdu,jer to je domaca liga i tu sam uvek protiv grobara.
Kao sto je [b]7ki7 rekao,bolesno je mrzeti drugi tim,ali nije bolesno ne voleti ga.[/b]
Tacno je i da sam mogao da ocekujem onakve reakcije jer sam svoje misli pogresno preneo na recenice,i napisao ono sto ne mislim.

P.S. Pa cak sam i ovde mnogo puta video da neke delije(ne navodim imena) odu u grobarski deo foruma,i napisu :srecno!
Jel' i to bolesno?

Ja ovo nisam rekao... Procitaj ponovo moj post... Ja licno mrzim partizan, ali mnogo vise volim Zvezdu, i mnogo se vise radujem nasim uspesima, nego njihovim neuspesima...  Smile

Ja licno sam ceo zivot navijao protiv partizana, sa kim god da igrali (mada me u vecini slucajeva njihove utakmice nisu ni zanimale )
ово је контрадикторно..
Ja uvek navijam protiv Partizana....sem kad igraju protiv Hrvata....onda sam tuzan ko god da pobedi Smile

демагогија..

...ali ako vec igraju protiv spanaca,normalno da cu pre zeleti uspeh srba nego spanaca.

Smile Smile

Sta je kontradiktorno u tome sto sam u utakmicama koje sam pratio bio protiv vas, ali vecinu nisam pratio...
« Poslednja izmena: 12. Apr 2008, 13:26:25 od 7ki7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Kako da ti objasnim... Bolesno je mrzeti drugi tim vise nego sto volis svoj, ali isto tako ako navijas za Zvezdu, po meni je bolesno nadati se i radovati se uspehu partizana... Ja licno sam ceo zivot navijao protiv partizana, sa kim god da igrali (mada me u vecini slucajeva njihove utakmice nisu ni zanimale ), ali u zadnje vreme su mi totalno nebitni... Gledam Zvezdu, a za njih me zabole. E sad to sto si ti napisao da navijas za Zvezdu, ali navijas i za glodare da prodju je glupost, i mogao si da ocekujes takvu reakciju... Nego da ne idemo vise u off navijaj ti lepo za Zvezdu,  a ako se nadas uspehu (bilo kakvom) komsija, zadrzi to za sebe...  Smile
Tebe sam citirao prvi deo recenice,ostatak sam ja rekao...  Smile
« Poslednja izmena: 12. Apr 2008, 13:31:24 od stefaneka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Јa licno sam ceo zivot navijao protiv partizana, sa kim god da igrali (mada me u vecini slucajeva njihove utakmice nisu ni zanimale )
па како можеш да будеш против екипе чије утакмице у већини случајева ни не пратиш?
то је потпуно глупо што кажеш, наравно да пратиш наше резултате, јер ако не пратиш наше резултате, онда не пратиш ни домаћу лигу а самим тим ни Црвену Звезду.
и јел то значи да навијаш за Хрвате рецимо на утакмици Динамо (З) - Партизан?
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
isto mu dodje ako se resi da navija za jednog od njih
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
isto mu dodje ako se resi da navija za jednog od njih
Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

СЛАВА НАРОДУ ПОБЕДЫТЕЛЮ!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2395
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Nokia 3500
Елем........да се вратимо теми.

Marakana dobija ime Rajko Mitić?
Subota, 12. april 2008. 11:03    

Inicijativa da se trajno sačuva uspomena na prvu "Zvezdinu zvezdu", nedavno preminulog Rajka Mitića, biće stavljena na dnevni red Skupštine kluba, odlučio je upravni odbor Crvene zvezde na 17. redovnoj sednici.

Članovi UO saglasili su se da tako važnu odluku, kao što je (pre)imenovanje nekog od Zvezdinih objekata, možda čak i glavnog stadiona, mora da donese Skupština.

Predsednik Toplica Spasojević ovlašćen je da formira komisiju koja će pripremiti ovu temu za naredno zasedanje Skupštine. Najavljeno je da će u komisiju biti pozvani i predstavnici Sportskog društva Crvena zvezda, predstavnici navijača, kao i klupskih veterana.

Rajko Mitić umro je 29. marta u 86. godini. Crveno-beli dres sa uspehom je nosio punih 13 godina.

Na istoj sednici UO, članovi su upoznati sa predlogom ugovora za izvođenje pripremnih radova na izradi osnovne podloge za terene od veštačke trave.

Odlučeno je da svi "junior" članovi oficijelnog kluba navijača FK Crvena zvezda mogu besplatno da prisustvuju svim utakmicama domaćeg prvenstva, osim "večitog derbija". Njima će u pratnji roditelja ili druge odrasle osobe biti omogućen ulazak na istočnu tribinu.

Usvojeni su i važni normativni akti, kao što su Pravilnik o disciplinskoj odgovornosti i Odluke o visini novčanih kazni.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
.                                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Елем........да се вратимо теми.

Marakana dobija ime Rajko Mitić?
Subota, 12. april 2008. 11:03    

Inicijativa da se trajno sačuva uspomena na prvu "Zvezdinu zvezdu", nedavno preminulog Rajka Mitića, biće stavljena na dnevni red Skupštine kluba, odlučio je upravni odbor Crvene zvezde na 17. redovnoj sednici.

Članovi UO saglasili su se da tako važnu odluku, kao što je (pre)imenovanje nekog od Zvezdinih objekata, možda čak i glavnog stadiona, mora da donese Skupština.

Predsednik Toplica Spasojević ovlašćen je da formira komisiju koja će pripremiti ovu temu za naredno zasedanje Skupštine. Najavljeno je da će u komisiju biti pozvani i predstavnici Sportskog društva Crvena zvezda, predstavnici navijača, kao i klupskih veterana.

Rajko Mitić umro je 29. marta u 86. godini. Crveno-beli dres sa uspehom je nosio punih 13 godina.

Na istoj sednici UO, članovi su upoznati sa predlogom ugovora za izvođenje pripremnih radova na izradi osnovne podloge za terene od veštačke trave.

Odlučeno je da svi "junior" članovi oficijelnog kluba navijača FK Crvena zvezda mogu besplatno da prisustvuju svim utakmicama domaćeg prvenstva, osim "večitog derbija". Njima će u pratnji roditelja ili druge odrasle osobe biti omogućen ulazak na istočnu tribinu.

Usvojeni su i važni normativni akti, kao što su Pravilnik o disciplinskoj odgovornosti i Odluke o visini novčanih kazni.

(MONDO)
ako bude tako,lepo nema sta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Bas bi i prilicilo da se stadion nazove po njemu...Ipak,ja vise volim naziv Marakana...  Smile
« Poslednja izmena: 12. Apr 2008, 13:48:57 od stefaneka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
jedna vec postoji,ali jedan je samo Rajko  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
LG Nexus 4
Јa licno sam ceo zivot navijao protiv partizana, sa kim god da igrali (mada me u vecini slucajeva njihove utakmice nisu ni zanimale )
па како можеш да будеш против екипе чије утакмице у већини случајева ни не пратиш?
то је потпуно глупо што кажеш, наравно да пратиш наше резултате, јер ако не пратиш наше резултате, онда не пратиш ни домаћу лигу а самим тим ни Црвену Звезду.
и јел то значи да навијаш за Хрвате рецимо на утакмици Динамо (З) - Партизан?

Da ti razjasnim... Jedno je pratiti rezultate, a drugo je pratiti utakmice i navijati ili u ovom slucaju biti na strani nekog tima... Vase utakmice me ne zanimaju, odgledam ih samo kada nema nista pametnije na tv-u i kada mi je dosadno... I tada navijam protiv vas... Sto se tice pitanja o utakmici dinamo partizan, jel mozda aludiras na vasu cuvenu petardu u zagrebu ili? Kako god... Nisam navijao ni za jedne ni za druge... Za mene totalno nebitna utakmica...

Nego aj da ne idemo vise u off...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 910 911 913 914 ... 989
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.