2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 902 903 905 906 ... 989
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 370393 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
LG Nexus 4
Ko je ovaj crnja sto nosi desetku na jednom od wallpapera, ne secam ga se nesto Smile

Richardson,igrao te sezone kad smo uzeli Kup u NS,mislim da nije ostao do kraja sezone... standardno za nase strance...  Smile

edit - proguglao sam malo da se podsetim sta je bilo s njim... ccc...  Smile

Razlog za odlazak Richardsona, koji je u Beograd dosao pre mesec dana, je neobicna ponuda iz SAD:
"Norman odlazi posto je kao bivsi student prestiznog Univerziteta «Hofstra » dobio ponudu da radi i bavi se biznisom. On je odlucio da prekine kosarkasku karijeru, kako bi se u potpunosti posvetio novom poslu. Posto u timu ne zelim da zadrzavam nikoga na silu i ko je nezadovoljan, odlucio sam da ga pustim, jer sada imamo mnogo resenja na bocnim pozicijama" rekao je Sagadin

Smile   Smile

Ah da sad sam se setio....  Smile

Pa to je onaj sto je dosao u Zvezdu da igra basket, i igrajuci kod nas shvatio da je bolje da se bavi biznisom...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
Zastava Beograd,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 7610
Prosla sezona,sto se stranaca tice,je bila neponovljiva  Smile

Prvo dodje Vrbica,odigra jedan mec,pa odluci da zavrsi karijeru... Pa se posle par meseci predomisli i ode u Olimpijakos...
Pa Bili Tomas,za Novu Godinu zapali za Ameriku,cini mi se i da je on navodno odlucio da se povuce,pa opet nastavio...
Pa onda negde oko Uskrsa nestane i Burks... E,s tim covekom ne znam sta je i dan danas...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
radi u parking servisu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
Zastava Beograd,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 7610
A,Ajzea Moris? Jel se seca neko tog lika?  Smile

A pre njega Dejmian Fisbek...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 6303
Обина Екезие  Smile  А онај боксер  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia N82
Mislim da su se Burksi i onaj Tomas zajebali gadno. Bili su u fazoni ko jebe Zvezdu, medjutim sada posto nisu ispostovali ugovor sa Zvezdom, nemaju pravo da igraju bilo gde u takmicenjima pod okriljem FIBE, a to znaci nigde van NBA, a u NBA ne mogu da igraju, tako da sada valjda moraju da isplate Zvezdi obestecenje kako bi mogli negde da igraju. Hteli su valjda da igraju za neki Bugarski klub, valjda Lukoil, ali nije moglo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
sto su se zajebali?bolje i da plate da bi igrali negde,nego da igraju pa da izgube 40 ralike od olimpije i ovih fmp pa posle nece nigde moci ni da odu,jer ih takve bangrljave nece hteti nijedan klub,nama sve sto je vljalo otislo u partizan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Da nam je sad Ekezije....joj....gde bi nam kraj bio...  Smile
Najjaci kosarkas stranac kod nas uz Pena i Kuka....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
O'Benon je meni bio omiljen stranac....steta sto se izgubio...imao je predispozicije da postane ozbiljan igrac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
LG L5 II
Ninkov: Nikome se nisam zamerio

Pavle Ninkov, fudbaler Crvene zvezde čiji je džip Tojota "RAV4" zapaljen u noći između srede i četvrtka, izjavio je za "Sportski žurnal" da nema predstavu "ko mu je i zbog čega to uradio".

"Spavao sam kod roditelja, a parkirao sam automobil tamo gde ga obično i ostavljam. Nisam čuo nikakvu eksploziju, već su me probudile komšije i rekle da mi gori džip. Istrčao sam napolje, međutim, bilo je kasno... Ni vatrogasci nisu mogli da ga spasu", izjavio je Ninkov, koji je krajem januara u tandemu sa Markom Blažićem prešao iz Čukaričkog u Crvenu zvezdu.

Uviđajem je utvrđeno da je džip zapaljen sa dva Molotovljeva koktela.

"Nemam, zaista, predstavu ko bi mogao tako nešto da uradi, odnosno, ni najmanju sumnju. Nikome se nisam zamerio, niti mi je bilo ko pretio. Nije mi uopšte jasno zbog čega se ovako nešto dogodilo", dodao je Ninkov.

Njemu je, kao i ostalim prvotimcima, po dolasku na "Marakanu" pripao automobil marke "Tojota", generalnog sponzora kluba, još iz vremena kada je predsednik bio Dragan Stojković.

Ninkov je odmah po incidentu otišao u policijsku stanicu i dao izjavu. Na potezu su istražni organi.

Do tada i podsećanje da ovo nije prvi put da je nekom fudbaleru Crvene zvezde zapaljen automobil. Pre tri godine u plamenu je bio i Pežo "206" Marjana Markovića. Požar se dogodio u trenutku kada je ek-reprezentativni desni bek odbijao da produži ugovor, kako bi bez obeštećenja otišao sa "Marakane".

Do danas, nije objavljeno ko su počinioci tog napada.

FK Crvena zvezda se oglasio saopštenjem u kojem, između ostalog, piše da se će "istraga o ovom incidentu biti brza i efikasna, kako bi se otkrili počinioci i razlozi za ovakav brutalan akt".

"Učinićemo sve da kao klub pomognemo Ninkovu, kako ga ovaj incident ne bi dekoncetrisao pred završnicu prvenstva".

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 902 903 905 906 ... 989
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.