2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 898 899 901 902 ... 989
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 371033 puta)
Poznata licnost

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice !!!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3162
Zastava Mladenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia N70
Pise da je Ninkov dosao u Zvezdu iz Bezanije  Smile Smile
Da li su ovi novinari normalni nemaju blage veze  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Molina: Hteo sam da se vratim u Srbiju!?

U CRVENOJ zvezdi na njega nisu najozbiljnije računali, ali je Kolumbijac Maurisio Molina (27 godina) za samo nekoliko meseci pokazao da ima kvalitete za slavni Santos i za reprezentaciju. Vrhunac su bila četiri gola koja je postigao u Kupu Libertadores protiv San Hosea.
- Prvi put u karijeri sam se četiri puta upisao u strelce - kaže Molina. - Navikao sam se na novu sredinu, novu ligu, od mene tek mogu da se očekuju prave partije.
Bivši napadač Crvene zvezde priznaje da je početkom februara malo nedostajalo da se vrati u Srbiju!?
- Kada sam stigao u Santos, trener Leao je bio poprilično grub prema meni i rekao mi da me on uopšte nije ni tražio. I da o meni treba da odlučuju čelnici kluba. Bio sam na korak do povratka u Zvezdu sa kojom sam imao još važeći trogodišnji ugovor. Odlučio sam da sačekam nekoliko nedelja i nisam pogrešio. "Mao" priznaje da je najviše problema u pečalbi imao sa jezikom.
- U Brazilu sam skoro domaći jer su portugalski i španski slični. Najgore mi je bilo u Emiratima gde ni pantomimom nismo mogli da se sporazumevamo.
Sve češće se spominje mogućnost povratka u reprezentaciju.
- Selektor Pinto odlučuje. Ako smatra da mu je potreban fudbaler mojih kvaliteta uvek ću se rado odazvati pozivu. Uostalom, zbog toga sam i došao u Brazil da bih bio na oku svima u domovini - zaključio je Molina.
« Poslednja izmena: 10. Apr 2008, 15:13:36 od Goranac and Delija-4ever! »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
NJEGUŠ: GDE SU 3,5 MILIONA DEM OD MOG TRANSFERA?

Zoran Njeguš u policiji izjavio da je u zapisniku o raskidu ugovora između njega i Zvezde pisalo da mu od transfera u Atletiko pripada 3,5 miliona maraka, ali da te pare nikada nije dobio

Bivši fudbaler Crvene zvezde Zoran Njeguš, u izjavi datoj policiji 14. februara 2008. godine, rekao je da je u zapisniku o raskidu ugovora između njega i kluba sa „Marakane" pisalo da njemu pripada 3,5 miliona maraka od transfera u Atletiko, ali da on taj novac nikada nije dobio! On je naveo da je na tom zapisniku falsifikovan njegov potpis i tvrdi da ne zna gde su te pare nestale!

Takođe, Njeguš je policiji rekao da ima saznanja da je u Atletiko prodat preko holandske agencije „Van Dorn" i to tako što je ta agencija za njega platila Zvezdi 7,5 miliona maraka, a onda ga ustupila Atletiku za neverovatnih 25 miliona maraka.

- Prilikom potpisivanja ugovora sa Atletikom u hotelu „Interkontinental" od svog menadžera Vladimira Pavkovića saznao sam da je Zvezda na ime obeštećenja dobila iznos od 7,5 miliona maraka. Od navedenog iznosa ja nisam dobio ništa - piše u „službenoj beleški o obaveštenju primljenom od građanina Zorana Njeguša" do koje je Press došao.

Međutim, prema izjavi Njeguša, zaplet nastaje kada saznaje da je Zvezda prilikom njegove prodaje u Atletiko potpisala paralelni ugovor sa agencijom „Van Dorn". To je saznao 10. juna 1998, kada je prošao lekarske preglede u Madridu.

Džajić: Nemam veze sa transferom Njeguša

Dragan Džajić je na saslušanju u policiji 1. aprila ove godine rekao da nema nikakve veze sa transferom Zorana Njeguša u Atletiko, jer je tada bio samo tehnički direktor, ali je naveo neke detalje vezane za njegovu prodaju u madridski klub.

- Prisustvovao sam sednici UO kada je odlučivano o transferu Njeguša i ne sećam se svih detalja jer je prošlo dosta vremena. Čini mi se da je Vladimir Cvetković rekao da Zvezdi od ovog transfera pripadaju četiri miliona maraka, nije pominjao koliko pripada igraču. Ne mogu da se setim i ne znam da li je pominjao da u ugovoru stoji iznos od 7,5 miliona maraka - rekao je Džajić na saslušanju.

Ipak, u zvaničnom zapisniku sa pomenute sednice UO, kao i u zapisniku o raskidu ugovora između Zvezde i Njeguša, koje Press takođe poseduje, jasno stoji da je celokupan transfer ovog igrača u Atletiko 7,5 miliona maraka, i da od toga četiri miliona pripada Zvezdi.

- Do tada nisam znao da je Zvezda istog dana zaključila ugovor o mom prelasku u Atletiko i sa agencijom „Van Dorn", po kojem ja postajem njeno „vlasništvo" za 7,5 miliona maraka. Agencija „Van Dorn" je mene kasnije prodala Atletiku za 24-25 miliona maraka - kaže Njeguš.

On je istakao da se lično uverio u tu činjenicu prilikom finansijske kontrole poslovanja Atletika 2003. godine, zbog čega je angažovao advokata.

- Tada sam video ugovor na kojem je vrednost mog transfera prikazana kao 24 ili 25 miliona maraka. To je bio razlog zašto sam angažovao advokata iz Užica Slobodana Pajovića i istom objasnio da nešto nije u redu sa mojim transferom u Atletiko.

Pajović je otišao u Zvezdu i tražio zapisnik o raskidu ugovora između mene i kluba. Kada sam video taj zapisnik bio sam iznenađen njegovom sadržinom, pre svega zato što se na njemu nalazi moj potpis, a ja znam da takav zapisnik nikada nisam potpisao i da se radi o falsifikatu i da sam tog dana kada je zapisnik potpisan bio na pripremama Atletika.

Takođe sam se iznenadio jer je u zapisniku navedeno da meni od ukupnog obeštećenja od 7,5 miliona maraka pripada 3,5 miliona, što nije odgovaralo ugovoru i što meni nije bilo poznato. Kada sam rekao advokatu Pajoviću da ode u Zvezdu i proveri o čemu se radi i rekao mu da je po zapisniku meni pripalo 3,5 miliona maraka, što naravno nije tačno.

On mi je rekao da je razgovarao sa predstavnikom Zvezde Milanom Vujinom i da je on rekao da ja taj novac nisam dobio. Napominjem da sam odlučio da ne tužim Zvezdu i da sam advokata angažovao kako bi Zvezdi stavio do znanja da sam upoznat sa celim slučajem i da smatram da zloupotreba mog imena nije u redu - naveo je Njeguš u svom iskazu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2966
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6288
Žigić: "Kuman me sputava"
Reuters

Srpski fudbalski internacionalac i član španske Valensije Nikola Žigić izjavio je da u dosadašnjem delu sezone nije mogao da dođe do izražaja jer mu trener Ronald Kuman nije dopustio da "pokaže šta zaista zna". "Razočaran sam jer želim da klubu dam svoj maksimum, a u tome sam sprečen. U decembru sam imao razgovor sa Kumanom i tada sam dobio uveravanja da će mi se pružiti šansa da pokažem svoje kvalitete. Od toga nije bilo ništa", rekao je srpski golgeter.

Žigić je naglasio da je pod dirigentskom palicom Kumana do sada "malo toga naučio", za razliku od klupskih sredina u kojima je igrao ranije.

"Mnogo sam naučio od Slavoljuba Muslina, Ljupka Petrovića i Valtera Zenge, dok sam igrao u Crvenoj zvezdi, kao i od Migela Anhela Portugala u Rasingu. Iskren da budem, ovde sam malo toga naučio", rekao je Žigić.

Srpski fudbaler ipak ne dovodi u pitanje svoj dalji angažman u Valensiji, odbacujući mogućnost eventualnog prelaska u Real Sosijedad.

"Uprkos tome što ovde nisam dovoljno angažovan,. prezadovoljan sam što sam član Valensije. Što se Real Sosijedada tiče, poštujem veličinu tog kluba, ali smatram da je zaista neprimereno da igrač iz Valensije pređe u ekipu nižeg ranga", zaključio je Žigić.
IP sačuvana
social share
Na celom svetu mi je sve da zivim ne mogu bez nje i zato pevam ceo dan Zvezda Zvezda
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Republika Srpska

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5423
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N6234
e moj Ziga, koliko ti je vremena trebalo da to shvatis
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 
Zigicu bi najbolje bilo da napusti Valensiju.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 6303
Да ли ви мислите исто што и ја?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Ја мислим да мислим исто што и ти...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Pise da je Ninkov dosao u Zvezdu iz Bezanije   
Da li su ovi novinari normalni nemaju blage veze 
Nemaju veze ni novinari ni Ninkov ! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Да ли ви мислите исто што и ја?  Smile

Jel' mislis na to da Zigic i Valensija imaju svoje teme?!  Smile  Smile

Jedan jedini - Nikola Zigic

Valencia CF
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 898 899 901 902 ... 989
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.