2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 800 801 803 804 ... 989
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 369282 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Hahaha....Sto se tice ovog Petkovica...Svi mi dobro znamo koliko su kenjali i za ovaj zimski prelazni rok,20 crnaca i belaca i meleza pominjali,pricali kako vec nekoliko meseci prate igrace da se ne bi desilo kao sa barkosom i salasom,i onda nista!!!Nikoga nisu doveli!
Tako ce da bude i sa ovim... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC ...
jos se ni ova sezona nije zavrsila a oni vec pricaju za sledecu...
a ko trci pred rudu zna se sta mu se desava...
nama treba pola ekipe da se zameni na to treba da gledaju ovi nasi iz uprave (mada i pola uprave treba promeniti)
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N95
O cemu vi  pricate?
Zar zelite da se prelaznik rok rjesava u junu?
Pa da kukakmo kako je kratak period i nikog nijesmo uspjeli da dovedemo.
I godinu dana ranije nek se spremaju,samo da se dovedu dobri fudbaler.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2966
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6288
Тренинзи у „окрњеном“ саставу
Десетковани због репрезентативних обавеза

Фудбалери Црвене звезде ових дана тренирају у поприлично „окрњеном“ саставу. Разлог су обавезе које појединци имају ове среде у оквиру репрезентативних утакмица.

Одсутни су Миловановић и Нинков (Србија), Томовић и Богдановић (млада репрезентација Србије), Бурзановић (репрезентација Црне Горе), Тричковски (млада репрезентација Македоније), Броновицки (Пољска) и Кастиљо (Еквадор).

Тренер Јанковић репрезентативце Србије очекује на тренингу у четврак, када би требало да буде присутан и Иван Тричковски. Највећи проблем, по обичају, представља одсуство Кастиља и за њега се и не зна када би могао да дође.

Иако је одсуство великог броја играча изазвало претпоставке да би се неки од играча који нису лиценцирани (Миладиновић, Адамовић и Пантић) могли придружити првом тиму, Александар Јанковић је то демантовао:

„Никога нећемо прикључити јер нам се враћа Ђорђевић, тако да ће бити довољан број штопера што нам је и представљало највећи проблем. Поменути играчи нису лиценцирани па не би било поштено према њима да их вратимо на неколико дана, а а онда да их поново одвајамо од групе.“

Владимир Ђорђевић је претходних дана боравио у Кини где је преговарао са једним од тамошњих клубова, али до потписивања уговора није дошло, тако да се штопер Звезде поново ставио на располагање тренеру Јанковићу.

Играчи који су протекле недеље били поврђени, Баста и Трајковић, опорављају се са различитим успехом. Док је Баста спреман да се врати у конкуренцију за први тим, Никола Трајковић ће морати да паузира још недељу дана. Утврђено је да су оштећени Николини задњи укрштени лигаменти, као и да има контузију медијалног дела колена. Због тога Јанковић неће моћи на њега да рачуна за утакмицу против Младости из Лучана.
IP sačuvana
social share
Na celom svetu mi je sve da zivim ne mogu bez nje i zato pevam ceo dan Zvezda Zvezda
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC ...
naprotiv mislim da je sjajno to sto rade . nisam ni mislio da je to pogresan potez, nego sam rekao samo kako mi izgleda, a voleo bih da me izgled vara!
valjda ce ovim potezom  uprava malo vise da razmislja na svoje greske u proslosti i da se ugleda na druge evropske klubove koji pitanje pojacanja, finansija, i td resava sezonu do dve unapred.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N95
naprotiv mislim da je sjajno to sto rade . nisam ni mislio da je to pogresan potez, nego sam rekao samo kako mi izgleda, a voleo bih da me izgled vara!
valjda ce ovim potezom  uprava malo vise da razmislja na svoje greske u proslosti i da se ugleda na druge evropske klubove koji pitanje pojacanja, finansija, i td resava sezonu do dve unapred.

To da,ali to nije ni bas tako lako.
Nijesu svi ljudi sposobni,a iskreno i zeljni uspjeha kao Dzaja i Cvetkovic nekada.
Ali se nadam da ce se nesto promjeniti. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC ...
pa valjda su tu da donesu boljitak zvezdi a ne da je unazadjuju....
vrlo je bito da znaju sta hoce (valjda tako je uopste u zivotu) a ako ne znaju neka prepuste nekom ko to zna....
sto se tice pojacanja za sledecu sezonu (mozda je rano pricati o tome) mislim da bi prvi korak trebalo da bude ciscenje ove boranije i raznoraznih diletanata kako u upravi tako i u fudbaloskom kadru. mada mislim da je prerano pricati o tome i da se davimo sada kada ima dosta bitnijih stvari.
toliko
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Бурзановић постигао гол за Црну Гору против Норвешке.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Бурзановић постигао гол за Црну Гору против Норвешке.
E,noga mu se pozlatila...I,zasto bre ne igra on,a igra onaj glupi Raskovic???
O cemu vi  pricate?
Pricamo o tome da je Petkovic samo jedan u nizu onih koji su pomenuti,a na kraju,u 5 do 12 ima da dovedu neka tri glupa crnca,i ode sve u vrazju mater....Castillo i Gaj su jedni od retkih koji znaju nesto... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
И Бранко Бошковић постигао гол за Црну Гору  Smile.
Добро играмо против Олимпије. Кикановић ме одушевио  Smile а Бакић две тројке  Smile и то једна из велике удаљености.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 800 801 803 804 ... 989
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.