2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 989
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 370355 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Dobro,t o smo svi znali. Samo ne znam sta mu je trebalo onda da daje izjave kako daje ostavku bez ikakvog pritiska.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 122
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia N73
jel to dzaja spicko pare pa hoce opet da zavrne neku kintu Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
MSL: Derbi na Karaburmi,u Humskoj bez publike

Petak, 19. oktobar 2007. 12:45

Domaće fudbalsko prvenstvo biće nastavljeno ovog vikenda, utakmicama 9. kola, a derbi meč biće odigran na Karaburmi gde OFK Beograd dočekuje Crvenu zvezdu. Lider šampionata, beogradski Partizan ugostiće kulski Hajduk pred praznim tribinama zbog kazne posle uvredljivog skandiranja dela navijača na "večitom derbiju".

Na Karaburmi su prethodnih sezona igrani vrlo zanimljivi i neizvesni dueli OFK i Crvene zvezde, a tako će biti i ovog puta. Ekipa sa Karaburme je u usponu forme, a njena prednost bi mogla da bude to što su crveno-beli mislima okrenuti spektaklu - meču protiv Bajerna iz Minhena u Ligi UEFA.

Crvena zvezda je u usponu forme. Trener Milorad Kosanović rekao je da je njegovoj ekipi potrebna još jedna pauza da se još bolje pripremi. Srećom po Kosanovića, pauza u prvenstvu zbog obaveza reprezentacija (mlade i seniorske) dala mu je šansu da mirnije radi sa ekipom. Kako će se i da li će se potresi u rukovodstvu Crvene zvezde, odnosno neopoziva ostavka predsednika Dragana Stojkovića-Piksija odraziti na ekipu, videće se u nedelju na Karaburmi od 14 časova.

Dobra vest za crveno-bele je da su napadači konačno "čproradli". Argentinac Ernan Barkos je postigao dva gola u pobedi nad Banatom 2:0, dok je Filip Djordjević u dresu mlade reprezentacije imao istovetan učinak protiv Letonije.

Partizan dočekuje uvek neugodni Hajduk, koji je prošle sezone pobedio u Humskoj, a potom dotukao četu Miroslava Djukića u Kuli - bilo je 3:0, što je najubedljiviji poraz crno-belih u prošloj sezoni. Situacija je sada drugačija. Crno-beli igraju mnogo bolje, lepršavije, mada je pitanje da li će Kuljani igrati otvoreno ili će kao većina ekipa doći da odigraju "bunker".

Novosadska Vojvodina koja igra sve bolje dočekuje "fenjeraša" Bežaniju i sve osim tri boda za "lale" bilo bi veliko iznenadjenje.

U subotu se igraju tri meča. Najprijatnije iznenadjenje prvog dela prvenstva, čačanski Borac dočekuje Čukarički, koji igra solidno, pogotovo u gostima.
.
Napredak će, predvodjen novim trenerom sašom Nikolićem, pokušati da protiv lučanske Mladosti krene uzlaznom linijom, a Banat dočekuje Smederevo, koji je remijem protiv Partizana najavio bolje dane.

Subota, 20. oktobar, (sve utakmice počinju u 14 časova):
Borac Čačak - Čukarički
Banat - Smederevo
Napredak - Mladost Lučani

Nedelja, 21. oktobar (sve utakmice počinju u 14 časova):
Vojvodina - Bežanija
Partizan - Hajduk Kula
OFK Beograd - Crvena zvezda

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Bivši predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković rekao je da je napustio taj klub jer nije želeo da radi sa mafijom, prenose frankfurtske "Vesti".

"Nisam više želeo da radim u lošem okruženju i da gledam mafijaše pored sebe
Sve bi to bilo dobro i za respekt da Piksi nije prvo našao angažman kod "kamikaza" ili da je to ranije pominjao a nesada da prosipa naknadnu pamet ! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Nema potrebe da se seli u RS ona je tamo gdje joj je i mjesto !!!
Dzaja je po meni najbolji izbor razloga je mnogo a jedan od najacih njegova ljubav prema Zvezdi nikad je niko nije dovodio u pitanje.
Da li je u njegovo vrijeme bilo kao pod nekim diktatorskim rezimom ne znam ali znam tamo gde presednik kluba nije autoritet tamo je [/color]mnogo onih koji ce na stetu kluba vuci na svoju stranu zato mora imati sve pod kontrolom a varaju se oni koji misle da tako nije i u drugim klubovima sirom evrope.
Dzaja ne moze da bude nista po tebi nego moze da bude po tvom misljenju, i najjaci se pise sa 2 j.
I kao sto je raskoljnikoj rekao kada je dzaja bio u Zvezdi dugovi su bili milionski, igraci pod duplim ugovorima, jebeni zvezdini funkcioner su nas voljeni klub zvali ZVJEZDA. Covek je 2 puta oterao Muslina koji je za 3 godine uzeo 5 od 6 trofeja.
I boli me bas kurac sto voli zvezdu i sto se odmorio jer je on covek proslosti.
Posto vidim da se po tebi pardon (po tvom misljenju) nista ne podrazumjeva vec covjek mora biti percizn i gramaticki tacan ( mislim na bezrazlozno citiranje moje recenice koja pocinje  ''po meni'' jer je to ocigledan znak da su tvoji argumenti nepostojeci.
Slozio bih se sa tobom  da je imao gresaka i to velikih npr. odlazak Muslina.
Ali je imao i mnogo dobrih stvari uradio za Zvezdu. O kretenizmu funkcionera koji su Zvezdu zvali Zvijezda nema potrebe trositi rijeci, sve je jasno ali ni ovi danas nisu mnogo napredovali jer mozda znaju ime ali semtoga nista vise.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
LG U8290
1. pitanje: Ko je doveo mafijaše u C.Z.?
2. pitanje: Da li Džaja ima neke veze sa njima?
3. pitanje: Zar nije bilo rečeno da je Piksi rasčistio sa njima?
4. pitanje: Da li i koliko mafijaši utiču na sastavljanje tima?

Ako ima nekog obaveštenijeg nego što sam ja(a nisam), molio bih da mi odgovori. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Pixi je kreten koji na sve nacine pokusava da sakrije svoju nesposobnost i malo vremena provedenog u Zbezdi a vise po Francuskoj, crnogorskom primorju na jahti Deje savicevica i fensi i ostalim jet-set mestima u Beogradu, i dr.
da je samo malo vis4e radio ne bi nam zamazivao oci sa duplim krunama u ovako jadnoj nasoj ligi vec bi pokusao da odradi nesto na evropskom planu.
Prvi potez koji je glupavo napravio je kada je imao sjajnu generaciju nakon Dzajica i kada su trebali da urade do kraja kvaligikacije on pozurio da prodaje igrace iako bi ih skuplje prodao da je Zvezda prosla i prezimila u Evropi.
Pa ko je tu strucnjak a ko budala??
A posebna prica je sto je seljace iz PAsi poljane prvo dogovorio sve sa Japancima  a onda kao umorio se od Zvezde i sl.
K R E T E N  obican nesposobni.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung 
Piksi demantuje, rašomonijada traje

Petak, 19. oktobar 2007.

Još će mnogo vode proteći Savom i Dunavom, pre nego što javnost sazna šta tačno stoji iza iznenadnog odlaska Dragana Stojkovića Piksija sa pozicije predsednika FK Crvena zvezda!

Stojković je prošle nedelje podneo neopozivu ostavku, uz obrazloženje da se umorio od posla, ali su "Frankfurtske vesti" sedam dana kasnije objavile intervju sa njim, u kojem peta Zvezdina zvezda navodno tvrdi da je ustvari napustio klub "jer ne želi da radi sa mafijom".

Već u petak popodne Stojković je odlučno demantovao navode iz tog teksta, oglasivši se kraćim saopštenjem, koje je objavljeno na sajtu B92.

"Začudjen sam onim što sam imao prilike da pročitam i ovom prilikom želim jasno da istaknem da je odluka o podnošenju ostavke na mesto predsednika FK Crvena zvezda moj lični čin i želim da je takvom svi i prihvate", poručio je Stojković.

On je naveo da je sve što je imao da kaže tim povodom, rekao na konferenciji za novinare i u saopštenju koje je dostavljeno medijima.

"Svaka druga informacija oko moje ostavke nema veze sa istinom i može se samo smatrati zlonamernim komentarom, čiji je cilj destabilizacija FK Crvena zvezda. U ovom momentu najvažnije je da se svi u klubu okrenu predstojećim takmičarskim mečevima, koji su najvažniji za Crvenu zvezdu".

Podsetimo da je u sredu pojedinim medijima upućeno i lažno pismo prethodnog predsednika crveno-belih Dragana Džajića, u kojem je ovaj izrazio spremnost da se vrati na čelo trofejnog kluba.

(MONDO)

Јебе луд збуњеног. Smile
« Poslednja izmena: 19. Okt 2007, 20:59:00 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1479
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Ma ofk-c.zveda 0-3(molina,salas,koroman) Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung S4
Komisija za žalbe FSS-a odlučila je da usvoji delimično žalbu fudbalera Crvene zvezde Da Silva Lukaša igrača i smaji kaznu zabrene nastupa sa dve na jednu utakmicu. U obrazloženju odluke navodi se da je Lukaš pravovremeno uložio žalbu u kojoj je naveo da je neprimereno reagovao isprovociran odlukom glavnom sudije koji mu je pokazao crveni karton na prvenstvenoj utakmici sa Partizanom 29. septembra 2007. godine.

Sa obzirom na to da je Lukaš odradio jednu utakmicu kazne protiv Banata, fudbaler Crvene zvezde ima pravo nastupa u sledećem kolu Superlige Srbije protiv OFK Beograda.

Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 19. Okt 2007, 21:10:38 od sashas »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 989
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.