2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 406 407 409 410 ... 989
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 371138 puta)
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2966
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 6288
Звезда навијала за Ливорно
Фудбалери Црвене звезде присуствовали су данас једном такмичарском мечу италијанске «Серије А». По среди је био тоскански дерби између Ливорна и Емполија, који је завршен победом домаћих од 1-0.

Звездаши су на стадион «Армандо Пичи» стигли одмах после преподневног тренинга, и били су смештени на централни део источне трибине. Целокупна делегација присуствовала је догађају, а неки играчи купили су и навијачке реквизите Ливорна, и тако помогли атмосфери на стадиону.

Црвено-белима се на трибини прикључио и један бивши саиграч. Небојша Јоксимовић, сада играч швајцарског Ксамакса, такође је са својом екипом на кампу у Италији, и ту прилику је искористио да се види са старим пријатељима из Звездиног јата.

У понедељак, на програму су поново два тренинга.
IP sačuvana
social share
Na celom svetu mi je sve da zivim ne mogu bez nje i zato pevam ceo dan Zvezda Zvezda
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0
Бишевац дао гол за Ленс који води 2-0 против Лион  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2966
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 6288
Baš me je usrećio njegov gol , čekao sam dvojku za isplatu !!!
IP sačuvana
social share
Na celom svetu mi je sve da zivim ne mogu bez nje i zato pevam ceo dan Zvezda Zvezda
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

СЛАВА НАРОДУ ПОБЕДЫТЕЛЮ!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2395
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3500
Највеће појачање би било да оду Баста,Миловановић,Броновицки,Баркос,и цела клупа
IP sačuvana
social share
.                                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2966
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 6288
ЈАТ у спонзорском пулу Звезде
Фудбалски клуб Црвена звезда потписаће у понедељак, 21. јануара, спонзорски уговор са компанијом ЈАТ.

Национални авиопревозник биће једанаести спонзор нашег клуба, а други који је ушао у пул Црвене звезде у последњих пет дана.

Потписивање уговора између Црвене звезде и ЈАТ-а заказано је за понедељак у 12 часова, у Медиа центру на стадиону нашег клуба.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
Toliko sponzora a nigde pojacanja...
Mada se tu sigurno neko pojacava... Smile
Elem iako sam jako veliki nepostovalac igre Koromana cinjenica je da je jedan od najkvalitetnijih igraca Zvezde samo sto covek ima problem u glavi i ne zna da baci nikome loptu nego je vuce ko mlad majmun... S'obzirom na to da do sada nije stigao sem makedonca niko mislim da mozda i ne treba nikog ni dovoditi jer pripreme skoro zavrsene sad bi neko novi samo mogao da kvari koncept(kakav takav, ako ga i ima uopste), al opet sta znam, slab je ovo tim... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
LG 
Sto pricate da je kraj priprema kad imaju tek sad glavni turnir a iprvenstvo pocinje za mesec dana. Sigurno nece dovesti nekog ko ne zna nista o fudbalu pa da ne moze da se uklopi. To kad kazu da se neki nisu uklopili to je samo lep nacin da se kaze - nemaju pojma. Pa ne dovodi jedino Zvezda pojacanja u Evropi majku mu. I englezi ih dovode a oni ni nemaju pripreme. Ako neko zna da igra fudbal on ce ga igrati, ako ne zna, dzaba mu i tara i italija i dubai za pripreme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6710
BUNJEVČEVIĆ PONOVO U ZVEZDI?
Nekadašnji fudbaler crveno-belih i bivši reprezentativac mogao bi da postane savetnik za sportska pitanja predsednika kluba Spasojevića

Goran Bunjevčević, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, mogao bi da postane savetnik za sportska pitanja novog predsednika crveno-belih Toplice Spasojevića, saznaje Kurir. Bivši reprezentativac Jugoslavije izjavio je da ga još niko nije kontaktirao po tom pitanju, ali da često razmenjuje mišljenja sa prvim čovekom Zvezde.

- Stvarno ne znam ništa o tome da budem savetnik Toplice Spasojevića. On je moj dugogodišnji prijatelj i veoma često razgovaramo o dešavanjima u Zvezdi. Baš smo poslednjih dana bili u kontaktu, ali nismo pričali o mom angažovanju u klubu. Ako mi neko zvanično ponudi neku funkciju, razmisliću. Ne znam ko bi tako nešto mogao da odbije, jer sam dosta vremena proveo igrajući upravo za klub sa Marakane - kazao je Bunjevčević.

Bivši fudbaler Zvezde poznaje prilike u redovima crveno-belih, čak je upoznat i sa igračkim kadrom kojim raspolaže trener Aleksandar Janković.
- Pratim dešavanja u klubu i upoznat sam sa prilikama na Marakani. Znam kakvim igračkim kadrom raspolažu i smatram da su na dobrom putu da naprave dobar tim. Još je rano jer su tek počele pripreme.

Bunjevčević trenutno živi u Londonu i još ne zna da li će se vraćati u Beograd.
- Trenutno sam u Londonu, ali to ne mora da znači da se neću vratiti u Beograd. To se nikad ne zna, pogotovo kod nas fudbalera. Selidbe su za nas normalna stvar. Videćemo šta nas u budućnosti čeka - završio je Bunjevčević.

UZEĆU TITULU U ZVEZDI!
Vratiću se na Mali Kalemegdan kao sportski direktor, da bar tako osvojim trofej koji dugujem Delijama

Milan Gurović, kontroverzni košarkaš koji je u Srbiji podigao mnogo prašine, i u Poljskoj brine o Crvenoj zvezdi. Bivši kapiten reprezentacije Srbije u intervjuu za Mondo priznaje da često gleda svoju fotografiju sa Delijama i obećava da će se posle završetka ugovora sa Prokomom vratiti na Mali Kalemegdan da osvoji titulu. Gurović priča o poljskoj košarci, Dušanu Ivkoviću, nacionalnom timu...

Kad ćemo da vas vidimo u Beogradu?
- Teško pre juna, mada bih mnogo voleo da dođem ranije i gledam neku Zvezdinu utakmicu u Pioniru. Želim im da uzmu titulu, a ja da navijam iz partera ili sa tribine. Gledam Zvezdine utakmice na televiziji i ponavljam sam sebi: Alo, čoveče, pa gde je bio ovaj Omar Kuk prošle sezone?! Da smo imali njega, ladno bismo bili šampioni, sto posto. Kad sam ranije, na početku sezone, gledao statistiku preko interneta i video da stalno ima po 11 asistencija, sedam ukradenih lopti i ostalo, pitao sam se šta je to, da nije neka greška... Pa gde si, zemljače, bio prošle sezone...

Kakvi su poljski navijači?
- U odnosu na naše, prilično smešni. Vole me, naučili su i da skandiraju Milan Gurović, ali nije to to... Ko zna koliko sam puta otišao na sajt Delija i pogledao onu sliku sa severa protiv Rendžersa. I svaki put sam se ponovo naježio. Taj osećaj nema cenu! Zato i sanjam dan kad ću se vratiti u Crvenu zvezdu. Da završim još ovaj ugovor do kraja, pa dolazim na Kališ. Hoću da budem sportski direktor ili tako nešto. Ostao sam zvezdašima dužan titulu kao igrač, pa moram da je uzmem makar u odelu i cipelama!

Razmišljate o završetku karijere iako vam još uvek ide dobro. Bili ste u idealnoj petorci kola, jer ste Olimpijakosu ubacili 28 poena, od čega pet trojki.
- Bilo je dobro, baš dobro... Kinderu 25, Olimpijakosu 28, dajem uvek kad treba... U poljskom prvenstvu se ne zamaram, to me posebno ne zanima. Ionako smo prvi.

I šta su rekli Grci?
- Opet isto, hoće da me dovedu. Vidim da su neki pisali da ću u Olimpijakos, ali mislim da od toga nema ništa. Ovde sam do leta, pa ćemo da vidimo...

Valjda će i reprezentaciji Srbije konačno da krene sada kada je Dušan Ivković postao selektor.
- I ja se nadam. Duda je vrhunski trener, veličina... Čovek zna šta radi, to je pravi potez. Pretpostavljam da će za reprezentaciju uzeti igrače 1986. i 1987. godište koji su letos igrali na EP u Španiji, plus dva-tri iskusna igrača koji će biti nosioci. Znači, idemo na Evropsko u Poljsku!

SA JOVOM PRIČAM SRPSKI

Verovatno vam je lakše otkad je u Prokom stigao Jovo Stanojević.
- Jeste, imam s kim da pričam srpski. Družimo se još samo sa Litvancima Slaninom i Masijulisom. Posećujemo se, odemo na ručak, na kafu... Mentalitet im je sličan našem, pa se dobro kapiramo - priča Milan Gurović.

Da li Slanina zna šta mu prezime znači na srpskom?
- Ha, ha... Zna, objasnio sam mu čim sam došao.

ZBOGOM REPREZENTACIJI

Letos ste se oprostili od nacionalnog tima, ali to vam nije bilo prvi put. Da se opet ne predomislite?
- Ne, nema šanse! Sad je stvarno kraj. Pa 17. juna punim 33, bilo bi mnogo. Ja sam čovek u godinama, već se polako, ali sigurno raspadam... Ali, dok me sve boli, bar znači da sam živ. Ha, ha...
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2966
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 6288
Gurović je Kralj !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 1044
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Ти си Звездин четник Милане 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 406 407 409 410 ... 989
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.