2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 393 394 396 397 ... 989
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 371289 puta)
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6710
DOVEDITE MI PRINSA
Centarfor Crvene zvezde Nenad Jestrović nada se da će na proleće igrati sa napadačem iz Gane

Nenad Jestrović, fudbaler Crvene zvezde, voleo bi da na Marakanu dođe Prins Tagoe, igrač iz Gane, koga odlično poznaje još iz vremena kada su zajedno igrali na Bliskom istoku. Iskusni centarfor juče je otputovao sa crveno-belima na pripreme, gde bi za nekoliko dana trebalo da im se priključi i tamnoputi napadač.

- Znam ga jako dobro još iz vremena kada sam protiv njega igrao u ligi Ujedinjenih Arapskih Emirata. Radi se o probojnom i brzom igraču koji ume odlično da asistira. Prins je nekako tanak, ali mnogo nezgodan za čuvanje - rekao je Nenad Jestrović.

- Smatram da ćemo se nas dvojica odlično uklopiti. Meni tamnoputi igrači kao
partneri savršeno odgovaraju. Uvek sam dobro igrao sa crncima u kombinaciji i tako će biti i sa Prinsom. Zamislite samo njega kako odvlači igrače, sjajno asistira i pakuje meni da dajem golove. Sjajno, zar ne - dodao je.
Nenad Jestrović je pomalo neočekivano ostao u Crvenoj zvezdi, pošto je do pre nekoliko dana bio gotovo viđen njegov transfer u El Naser, klub iz Saudijske Arabije.

- Arapi su počeli da odugovlače, a onda su hteli i da me zakinu za novac, što im nisam dopustio. Meni odgovara da ostanem u Crvenoj zvezdi jer nisam prepotentan tip kojem nije stalo da igra u Srbiji. Hoću da se na proleće dokažem pred navijačima, koji će konačno dobiti priliku da vide pravog Jestrogola.

Iskusni napadač tokom leta nije prošao pripreme sa crveno-belima i tokom jesenjeg dela sezone bilo je vidljivo da nije fizički spreman i da kuburi sa težinom.
- Vidim da će ovo biti paklene pripreme jer trener Janković želi da nas spremi za napore. Meni to odgovara, pošto želim da budem sto odsto spreman. Dosad je bilo ekskurzija po Bliskom istoku, sada mora da se radi. Moj cilj je da na proleće budem prvi strelac Superlige - zaključio je Nenad Jestrović.

Fudbaleri Crvene zvezde juče u 13 časova otputovali su za Italiju, gde će se do 23. januara pripremati u mestu San Đulijano, nadomak Pize. U Beogradu je zbog privatnih problema ostao Portugalac Lukaš, koji će se ekipi priključiti za dva dana.

SALU HOĆE U ZVEZDU

Napadač belgijskog Briža Ibrahim Salu izjavio je belgijskim medijima da je vrlo moguće da u narednih nekoliko dana pojača Crvenu zvezdu. Fudbaler iz Gane pregovarao je proteklih dana uporedo sa čelnicima srpskog kluba i predstavnicima Rapida iz Bukurešta.

- Mislim da je za mene bolje da postanem član Crvene zvezde nego Rapida iz Bukurešta. Moji predstavnici su juče u Beograd doneli DVD([b]jebo ih DVD,idite bre vidite igraca na terenu
) sa snimcima mojih utakmica, kao i ostale stvari koje su tražene - rekao je Ibrahim Salu.

ČUKARIČANI NA ČEKANJU

Predstavnici Čukaričkog nisu bili oduševljeni ponudom Crvene zvezde od 150.000 evra za dvojicu njihovih igrača, Pavla Ninkova i Marka Blažića. Ipak, „Brđani“ veruju da će se dogovoriti sa crveno-belima.
- Bitno je da što pre rešimo status Ninkova i Blažića, jer Čukarički više na njih ne računa. Oni žele da napuste klub, Zvezda ih hoće već u Italiji, i sada je potrebno samo da svi pronađemo interes - rekao je sportski menadžer Čukaričkog Darko Ramovš.
Sinoć je u Beograd na pregovore sa Crvenom zvezdom stigao i Makedonac Ivan Tričkovski.[/b]
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

СЛАВА НАРОДУ ПОБЕДЫТЕЛЮ!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2395
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3500
Јел зна неко шта се дешава са жалбом на казну због оних срања са хајдуком,неће ваљда дерби да се игра пред празним стадионом
IP sačuvana
social share
.                                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia N95
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2966
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 6288
Valjda ce moci da se gleda derbi ! Mene sada vise brinu pojacanja koja se najavljuju ! Vec je potroseno nedelju dana od prelaznog roka a nikog nisu doveli ! Posle ce biti prica kao kasno su stigli treba im vremena da se prilagode ..... Opet ista prica i dokle vise tako ???????
IP sačuvana
social share
Na celom svetu mi je sve da zivim ne mogu bez nje i zato pevam ceo dan Zvezda Zvezda
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.24
hm...da. Pozitivna strana cele price je sto ce biti direktnog prenosa  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 807
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson K800i
A jbt. ovih mutavaca u upravi. Hoce li bar jednog jbn. igraca dovesti na vreme?? Stvarno sve idiot do idiota!! Smile
IP sačuvana
social share

U zdravom hardveru zdrav softver

Jbg. Anceloti treba da se zabrine da mu igraci do proljeca ne poumiru od starosti  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6710
Zvezdino prvo pojačanje Tričkovski

Poput "večitog rivala" Partizana i Crvena zvezda prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku dobija iz Makedonije. Pre par dana za crno-bele je potpisao nekadašnji makedonski repreprezentativac Dragan Čadikovski, dok će za crveno-bele potpisati perspektivni Ivan Tričkovski, najbolji fudbaler Rabotničkog i makedonskog šampionata.

Crvena zvezda i Rabotnički su, kako saznaje MONDO, dogovorili sve detalje transfera 20-godišnjeg napadača koji bi nakon lekarskih pregleda u sredu trebalo da potpiše ugovor na četiri i po godine sa srpskim šampionom.

"Kao i većina Makedonaca i ja od malih nogu navijam za Crvenu zvezdu. Tu ljubav mi je usadio otac, koji je veliki zvezdaš", izjavio je po dolasku u Beograd Tričkovski za koga su pored crveno-belih zainteresovani bili i belgijski Sent Truden i Anderleht.

Za ovog momka im cestitam... Smile

11. Тричковски Иван

Роден на: 18.04.1987                       
Напад

Позиција: Напад
Висина: sm
Тежина: kg
Настапи: 2007/08
Голови: 7
« Poslednja izmena: 15. Jan 2008, 19:53:20 od Gorski_Delija!!! »
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 
 Тричковски Иван Smile pa ne znam bas mlad decko treba nekog iskusnijeg da dovedu... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6710
Veliki talenat,i nije bas tako mlad....20 god...vreme je da pocne da busi... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 1044
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Imam dobar osjecaj u vezi njega, ovo je mozda najbolji transfer u poslednjoj godini a mozda i vise  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 393 394 396 397 ... 989
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.187 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.