2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 204 205 207 208 ... 989
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 371672 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Slusao sam ga sinoc na Total Socceru, nije los. Sta znam, mozda on bude dugorocno resenje...  Smile
Ako pokaze rezultate i igru, sto da ne?!

Kazu da je odlican teoreticar fudbala, "srpski Murinjo"...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja sam ga slusao nekoliko puta i deluje kao razuman decko, uz to slusao sam i njegove vrlo strucne analize nekih utakmica...nadam se da ce steceno znanje znati preneti na teren odnosno klupu. Uz to radio je sa Muslinom i zna kako se osvajaju trofeji...verujem da smo nasli dugorocno resenje(samo da ga sponzori ostave da radi na miru)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice !!!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3162
Zastava Mladenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia N70
Vreme ce pokazati kakav je trener, ali ovako deluje da je dosta dobar trener, jer ima samo 35 godina i vidi se da ima neko znanje i sto je dobro igra malo vise napadacki, a ne da mu vezni igrac(Koki) bude sam u napadu.Najmladji trener u istoriji Zvezde.Uradice on dosta sa Zvezdom. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6710
Ja verujem u Jankovica,voleo bih da on ostane malo duze na klupi..Treba da mu se da malo vremena da usadi svoje ideje,i sigurno ima bolje vizije od Alkosana Smile

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GDE ĆE MVP?
Iako talentovani centar FMP Milan Mačvan ne želi da potpiše ugovor sa „panterima“, iz tabora „večitih“ tvrde da ne žele da ga angažuju

Milan Mačvan, jedan od najtalentovanijih centara Evrope, 16. novembra puni 18 godina i, prema informacijama bliskim mladom igraču, ne želi da prvi profesionalni ugovor potpiše sa matičnim klubom FMP. Ovih dana u košarkaškim krugovima pričalo se da bi MVP prvenstava Evrope i sveta za juniore mogao da pojača Partizan, a navodno se u trku uključila i Crvena zvezda.

Recept za dovođenje 205 centimetara visokog centra identičan je „slučaju Aleksandrov“, koji je pre godinu dana uzdrmao srpsku košarku. Naime, kada igrač postane punoletan sam bira sa kim će potpisati prvi profesionalni ugovor, a matični klub, ukoliko se radi o reprezentativcu u mlađim kategorijama, ima pravo na obeštećenje koje je propisao KSS. U ovom slučaju ono iznosi 150.000 evra za domaću scenu. U slučaju da Mačvan izabere inostranstvo, klubovi se dogovaraju i ako ne pronađu zajednički jezik presuđuje FIBA.Sportski direktor Partizana Dragan Todorić, međutim,egira da su crno-beli uopšte razmišljali o angažovanju Mačvana. Todorić kaže da crno-beli ne žele da kvare odnose sa drugim klubovima i ukoliko se budu pojačavali najverovatnije će angažovati iskusnijeg stranca.

- Ne znam ništa o tome da Partizan želi Mačvana i prvi put čujem za tu opciju. Ne želimo da pravimo dilove sa tuđim igračima i kvarimo odnose sa drugim klubovima. Zaista ne znam kakav je status Mačvana u FMP, da li ima ugovor ili ne - bio je direktan Todorić.

Trener Duško Vujošević nedavno je pomenuo da bi bilo dobro da raspolaže sa još jednim igračem, zbog gustine kalendara i igranja na više frontova.

- Naš trener je zaista to rekao, ali u hipotetičkom smislu. Ukoliko se nešto desi, verovatno bismo angažovali stranca, dakle iskusnijeg košarkaša. Mislim da je to igrač koji može da igra „četvorku“ i „peticu“- izjavio je Todorić.

Crvena zvezda, koja je za 150.000 evra iz FMP dovela Nemanju Aleksandrova, prema rečima sportskog direktora Branka Kovačevića nije razmišljala da primeni isti recept kada je u pitanju Milan Mačvan.

- Ne, nismo imali nikakve kontakte sa Mačvanom, niti smo razmišljali o njegovom dovođenju - kratko je konstatovao Kovačević.   

SAVIĆ: BLIŽI JE INOSTRANSTVU

Menadžer mladog asa Goran Savić kaže da za usluge njegovog klijenta vlada ogromno interesovanje, kako iz zemlje, tako i iz inostranstva.
- Gotovo svi značajniji klubovi iz zemlje i Evrope zainteresovani su za Mačvana, jer se radi o velikom potencijalu. Međutim, još ništa konkretno nije odlučeno, niti potpisano. Nisam imao kontakte sa Zvezdom i Partizanom, a čini mi se da je Mačvan bliži odlasku u inostranstvo - kaže Savić.
Brata košarkaške legende Zorana Savića pitali smo da li je u pitanju Barselona, a on je uz osmeh odgovorio:
- Verujte da bih to najlakše završio, ali Barsa nije u igri.
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Nije mi jasno sto ljudi tolko kenjaju po Bogdanovicu ,pola od njih ga nije ni videla u igri duze od pola sata. . .

Vrati se stranu, dve u nazad i vidi sta je Dr.Gavrilo napisao o njemu.....Nemoj da si protivan, snosices posledice ! Smile
IP sačuvana
social share
crno-bela zastava simbol je picketina

Stella Rossa
           Campione d' Europa 1990-91
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Jedna lasta ne cini prolece , mada decku treba pružiti svu mogucu podršku i odvezane ruke , cast je i a šansa karijere biti trener Zvezde , na njemu je da se dokaže , debi mu je bio više nego dobar ! 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Treba mu priziti  naravno.samo nezaletati se,rezultati su merodavni samo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

DOBRO ZNAJ DA UVEK TU SAM JA....

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla MEGAUPLOAD
mob
Nokia N95
http://www.youtube.com/watch?v=V20rhr_yoe8

Evo bas sam sada gledao ovaj klip sa treninga od prosle godine i nesto mi pada na pamet.
Zasto, sa obzirom da trava na glavnom terenu nije bas u najboljem stanju, se utakmice ne igraju na pomocnom terenu?
Mislim po nekoj logici tamo je bolja trava a i da se napravi atmosfera kao na treningu svima bi se noge odsekle  Smile Smile
« Poslednja izmena: 13. Nov 2007, 19:37:24 od shabani »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6710
http://www.youtube.com/watch?v=V20rhr_yoe8

Evo bas sam sada gledao ovaj klip sa treninga od prosle godine i nesto mi pada na pamet.
Zasto, sa obzirom da trava na glavnom terenu nije bas u najboljem stanju, se utakmice ne igraju na pomocnom terenu?
Mislim po nekoj logici tamo je bolja trava a i da se napravi atmosfera kao na treningu svima bi se noge odsekle  Smile Smile

Smile Smile  Dobra fora...mada trenutno bolje izgleda taj teren nego onaj na Marakani...

Svaka cast kosarkasima na pobedi... Smile

Kovac  Smile
Sljivancanin Smile
Misanovic  Smile Smile

I momcima hvalimo i to do jaja,trebalo bi da se ide makar na ULEB organizovano....
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 6303
Какву управу имамо не заслужују јеног навијача али ајде...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 204 205 207 208 ... 989
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.